- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Kiváltottam a mid ikon csomagot, jött Giggs.... Beleraktam a Pelé SBC-be és a 100k csomagból egy 86-os Kepa jött.
Pelét még megpróbálom a nyár végéig kiváltani, de a nyaralás miatt 1 WL-t biztos kihagyok így ott nem lesz reward, de a heti küldetéses lapok hátha segítenek. -
thebigK
addikt
Bocsi akinek zsetont igertem, letiltottak a marketrol
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
MdewC
nagyúr
Inkább minden PC-s jöjjön át konzolra.
Ott a share is könnyebb.
A piac is jobb.
A mezőny is nagyobb.
Plusz csalók sincsenek annyian.
Csak tipp.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Kristof_94
nagyúr
Kellett ez nekünk, mint egy falat kenyér...
[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
válasz Kristof_94 #40111 üzenetére
Hatha jin valami jo bbva ligas is, abbahagytsm volt anno, meg 2 csapat hianyzik
-
elod22
senior tag
MdewC-tól kérdezném főleg, mert emélkszem sokat volt nálatok Prime Veron és Ballack is, hogy megéri-e lecserélni az argentínt a németre? Tükrözi az a majdnem háromszoros ár a különbséget a kettő között vagy inkább rakjam ki prime Vieirát?
-
MdewC
nagyúr
válasz #16514048 #40113 üzenetére
Mondasz vmit amúgy. Teljesen igaz.
Elod: a játék ezen szakaszában csak Vieira.
Úgyértem fullos a német, de nem fordulékony, akkor már inkább Vieira. De ő is inkább már enginenel. Sztem.
Szóval: Veron<Ballack<Vieira ha CDM
Ballack támadásban azért jobb mint Vieira.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
elod22
senior tag
Az a helyzet hogy igazából mindenkivel meg vagyok elégedve. Alisson volt gyengécske egy ideig, de mostanában egész jó meccseket hoz le. Ezen a csapaton hol tudnék fejleszteni? Veron, Sanchez és Aurier eladható csak. Esetleg egy 92-es Maldini, bár nem tudom mennyire lenne előrelépés, azon kívül hogy Milan legenda
-
elod22
senior tag
Hát azért nem egy Firmino vagy Willian egyik se.
Seedorfnál 94 az interception, 87 a strenght, a fejpárbajoknál gyengus, de azon kívül szinte mindenben jó és mivel nagy kedvenc volt sokkal étvezetesebb játszani vele.
Veronnál is 93-as az interception, ő már a fejpárbajokat is nagy százalékban nyeri és ami nekem nagyon fontos, hogy mindkettő nagyon jól lő távolról. Ezért vagyok dilemmában, mert Vieira védekezésben biztos előrelépés, de támadásban gyengébb mindkettőnél.
S ha nagyon nem bírom a nyomást és kell egy jól védekező ember, olyankor behozom FB David Luizt valamelyikük helyére. -
elod22
senior tag
Sokszor nem is tudja az ember, hogy hol keresse a hibát. Néha érzem, hogy talán nem elég jó védekezésben a középpályám, másik meccsen pedig megesznek bárkit, aki szembejön. Úgy nézem Gullit lenne az én emberem, de kb. októberig kéne gyűjtsek rá.
Talán erre még futná. TOTS Nainggolant próbálta valaki?
-
Szigma70
addikt
Gyerekek
Csütörtöktől EA access
Jöhet nyárra az NFL.
Jön valaki?Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
elod22
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Talán csütörtökön ha lennebb megy az ára és a rewardokból is jön egy kis zseton, akkor érkezik Ninja Misi.
-
akooos
veterán
Fekir aláírt a Real Betisben, beszarok.... Tavaly a Poolnak nem adták 60 milla euróért, most a feléért elment spanyolba....
-
Edgar2621
őstag
válasz arpo04 #40138 üzenetére
Egyrészt igaz, másrészt a térdével valószínűleg nincs minden rendben, különben adtak volna érte ennyit nagyobb csapatok is.
A Pool tavaly ezért is hátrált ki az üzletből: [link]
Érdekes elolvasni az írást egyébként is, nagyon jól összefoglalja a térddel kapcsolatos sérüléseket, problémákat.XO: Gollami26
-
Edgar2621
őstag
Visszaolvastam a 17 és 18-as topic végén írtak közül és nem hiszem el ugyanazt vesszük meg évről évre, szinte ugyanazokat írtuk le akkor is, hendi és birka bíró, belenyúlás, lag, button delay.
Fejlődik ez a játék, ez a cég egyáltalán?
Nagyon érdekes olvasmány volt, mindenkinek ajánlom figyelmébe.XO: Gollami26
-
evibly
senior tag
A Premier League SBC-ben Felipe Anderson miatt csekkoljátok a Cardiff lapokat, max áron mennek/nincsenek a piacon.
-
RootRulez
félisten
válasz evibly #40146 üzenetére
Mert mikor láttam az első linkelt képet, akkor megnéztem és nem töltötte be a PL SBC rewardjait, azt írja probléma lépett fel,. nézzek vissza később. De ahányszor ma a nap folyamán próbáltam, mindig hibát írja. (web appban volt módom)
mod:
Hopp, telón meglestem, azon viszont megjelent.
Nabakker, pont most raktam ki megint az olasz bajnokságot, ha ezt tudom várok vele kicsit, gondolom mindegyikbe jön 1-1 plusz játékos-
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest