- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Azért várjuk ki a végét
Én úgy érzem, és ahogy itt, és máshol olvasom, kedvenc cégünk kicsit átesett a ló másik oldalára. Ez előfordul a nagy igyekezetben, na de ha jól értelmezem, akkor ők most a lovat is elnézték
Az ok, és jó cél, hogy ne lehessen egy teljes meccsen full presst nyomni, ne bírja már ki a csapat ezt, fogyjon el a második félidőre. Ennek és is örülnék, mert nonszensz. De itt most azt sikerült elérniük, hogy tökmindegy mit használsz, mindenki jobban fogy. Ha nem használsz full, vagy team press-t, akkor is meghalnak az emberek a 60. percre. Így a különbség a használók és a nem használók közt szint úgy nincs meg, mint eddig se volt.
Ergo, semmi nem változik, ugyan úgy nyomják majd, mert ha így is, úgy is elfogy a fitnesz, akkor" mé ne"Remélem a PC-re szokás szerint tesztjelleggel kijövő peccsből levonja a következtetést a cég, és mi már a javitottat kapjuk, ahol egyszerüen a presst használók kapnak egy +20%-os fitnesz fogyást, de aki nem használja, az marad mint eddig.
Má megint semmi nem jó mi?
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
ferni
őstag
Mikor megcsinálod a Napoli SBCt 15k zsetonból, ami 45k értékű pakkot ad, erre még így is buksz rajta................
Kapják be
Gusztustalan. -
Meghivott
addikt
válasz Szigma70 #11101 üzenetére
Nem fogy el.
Tegnap pár meccset toltam. 352 felállás, nincs pressing, kicsit feltolt védelem.
Jött valami beast tank squad nevű csapat <3 és tolta is szépen a pressinget, kettőt vert 20 perc alatt. Aztán szépen elfogyott és 6-2 lett a vége ide.Ikonoktól elment kicsit a kedvem. Próbáltam Gerrard és Matthaus középső kártyáját... Olyan támadó középpályás kellett, aki jó lő messziről. Hát, kb 10-10 meccset bírtam velük. Meglepően gyatrán lőttek. Nainggolan ezerszer jobb. Matuidi pedig pörög úgy mint a német. Lehet a prime változatok jobbak, de ezek nem érnek 1.5-2 millát.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Meghivott #11104 üzenetére
Egyik drága kártya sem ér annyit amennyibe kerül, max talán Ronaldo, de mindenkinek van egy nagyon jó olcsó alternatívája csak hát a beépítés miatt problémás csapatot építeni velük. Az ikonok árába igencsak bele van számolva az is, hogy bármilyen csapatba beilleszthetők. Én is azért adtam el pár meccs után Kluivertet, mert nem volt jobb mint pl akit most használok IF Belotti. Akkor minek? Ezek akkor jók ha a linket nem tudod megoldani.
-
alite
senior tag
válasz Meghivott #11104 üzenetére
Nem vagy egyedul, en sorban tesztelem az ikonokat, igaz en a prime verziokat probalom ki mindenkibol a kockazat elkerules vegett. Bevallom nem vagyok pro, konnyen lehet, hogy velem van a hiba.
Prime Matthaus volt a legjobb kozeppalyas azok kozul akiket eddig probaltam, de kozel sem er 2.5M-et, akkor inkabb Prime Ballack ar/ertekben. Legnagyobb csalodas nekem Prime Veron, 100k-t nem adnek azert a kartyaert, mar 1 hete probalok belole kiszallni..
Prime Raul van most meg nalam, na o valami mas, nala erezni az ikon jelenletet a palyan, barhonnan bevagja, de valahogy nem mozog ugy ahogy kellene.
-
Szigma70
addikt
válasz Yodamest #11106 üzenetére
Ez szerintem nem igaz.
Az ikonokban mindíg van valami plussz. Tavaly 14 ikont próbáltam, mind jó volt valamiben. Nem mondom, hogy nem pótolhatatlanok, és a szezon vége felé egyre több lesz az alternatívájuk, de azt a pluszt, azt kevés nem ikon lap hozza.
Most is játszom ikonnal, és statokban simán ki lehetne váltani, de ha nekem nem megy, akkor az ikon akkor is segít. Ha van rá coin, akkor kell egy ikon, mert hozza a meccseket.
-
Yodamest
veterán
és mit gondoltok a POTM Aubáról? Ő statokra nagyon állatnak tűnik, használja valaki?
Szigma70 de hát itt meg pont azt írjátok, hogy nem érik meg az árukat... nemtudom szerintem ez az ikon lehozza dolog csak egy placebo. Mivel ikon így eleve jobban figyelsz rá a meccsen, ha gólt lő persze, hogy nagyobb súllyal nézed mintha egy Belotti lőné ugyanazt a gólt. Nekem pl IF Belotti hozza a meccseket akkor mit szóljak? Egyik WL meccsen 5 gólt vertem Belottival, ha ezt mondjuk egy Crespoval lőné valaki, biztos itt áradozott volna, hogy fú de jó ez a Crespo, de így, hogy egy Belotti lőtte így az ember már be sem írja ide, mert nem tűnik olyan nagy dolognak, ha érted.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Yodamest #11087 üzenetére
Így lehet jól hangzik, hogy ennyiért el tudod adni a fitness lapokat, de ha jobban belegondolunk, nem mindenkinek éri meg a két csapat. Én egész évben játszok 5-600 meccset max, ahhoz kell mondjuk 300 squad fitness. A rewardok, meg sbc-k miatt ebből legrosszabb esetben 100 db-ot kell megvennem, de lehet közelebb van az 50-hez.
De ha nagyon pesszimista akarok lenni és 100 darabbal, meg a mai árakkal számolok, akkor ez 160k coin, amit ráadásul nem egyszerre kell kifizetnem, hanem apránként az év során. Jobban megéri, mint hogy mindig legyen két egyformán erős csapatom.
Mondjuk ha nekem coin ügyileg jobban megérné a két csapat, akkor is inkább eggyel játszanék. Nem kell két részre osztani a pénzt, hanem lehet 1 erős csapatot építeni, szerintem játszani is jobb így, mintha mindig váltogatni kéne a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Amúgy ahogy olvasgatom átestek a ló túl oldalára, ha ennyire fáraszt a team press, akkor ezen megint majd egy kövi patch-el vissza fognak venni már látom. Mondjuk az EA-nek az lenne a jó, ha mindenki 2-3 csapattal tolná.
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Yodamest
veterán
válasz #16514048 #11111 üzenetére
Én elfogadom mindkét álláspontot, nemrég ezért is kérdeztem itt körbe, hogy ki-mit preferál, mert magam is elgondolkodtam az egy csapatos megoldáson. Ha az nézed, hogy én viszont heti 60-80 meccset biztosan letolok, akkor látható hogy sokkal több pénzem menne el squad fitnessre mint neked.
Továbbá úgy vagyok vele, hogy egy méreg drága csapat nem feltétlen annyival jobb, mint 2 ugyan olyan erős csak nem annyira drága. Ahogy megyünk feljebb árakban, már egyre kevésbé érik meg a játékosok, mire gondolok? Ott van pl. Suarez 300K-ért már megvehető, most lényegében kell nála jobb támadó? Védőbe Manolast és Bonuccit használom és egyszerűen annyira jók, hogy nem kell jobb, minek cseréljem őket le, amikro hibátlan mindkettő. Kapusba Handanovic kifogástalan, támadó szélsőbe UCL Live Perisicnél nekem jobb nem kell, talán nincs is jobb... Szóval nem tudok egyszerúen "hova" költeni már, annak nem látom értelmét, hogy vegyek prime Nedvedet meg Prime Figot a két szélre és csak szórjam a pénzt.
Nem tudom ez így érthető e mit akarok megfogalmazni.
-
etaclan1984
őstag
Ilyen gyenge TOTW előrejelzések mellett szerintetek nem tűnne logikusnak ha azt a szeptemberi POTM Messit beleraknák most? Állítólag az EA szereti a lóvét, ezekért pedig szerintem nem sokan fognak nyitni pénzből
-
Szigma70
addikt
válasz Meghivott #11113 üzenetére
Akkor nem olyan rossz a helyzet, ezért jobb, ha valaki innen írja le a saját tapasztalatát.
Bár én 94-95 alatt nem szívesen kezdek már meccset, és a CB-re, középpályásokra van, hogy teszek még így is egyéni fitnesz lapot.
@Yoda
Én nem írtam, hogy nem érik meg az árukat. Minden relatív.
Pld. én egy RB, vagy LB Ikont feleslegesnek tartok, van, akinek Robi C a kedvence, és Őt veszi meg előszőr.
Van, akinek nem számít a coin, Ő megveszi azt is, aki nem kell, van aki a chem miatt vesz ikont stb. stb.Mindenki döntse el, kell e neki, vagy nem. Sztem egy ikonban van annyi plussz, hogy megérje.
Tavaly pld. Blanc a középpályán a statjai ellenére kiválthatatlan volt szinte. Hihetetlen jó volt CM poszton, pedig voltak nála jobb nem ikon lapok arra a posztra, de még sem hozták azt a szintet. Vagy Ale CAM-ban.
Egy Peléről ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
válasz Yodamest #11114 üzenetére
Ez rendben is van, de idén rengeteg untradeable lap érkezett. Lehet nekem van szerencsém, de kb 4 eladható játékos van a kezdőben. Nainggolan alapember. A kapus nem kiemelkedően drága poszt. Kérdés, hogy akkor mire költsem a bő 2 milliót... Ronaldora még kevés, de mondjuk miatta majd átvariálom a csapatot ha meg tudom venni. Ezért próbálkoztam ikonokkal. Ronaldinho pl nagy kedvenc irl, de a baby lapja sovány, a prime meg aranyárban. Esetleg még brazil Ronaldo baby lapját kipróbálom. Vagy csináljak 4 csapatot? :-P Szóval érted, egy idő után azért el kell költeni a pénzt. Nekem ez csak játék, nem fogok napi 6 órát pörögni azon hogyan csináljak a 2-ből 20 milliót.
-
Szigma70
addikt
válasz Meghivott #11118 üzenetére
Ez így van +100
Én ezért nem rugózok azon sem, ha bukok egy playeren. Megveszem, ha jó akkor OK. ha nem, vagy már nem kell, akkor megy. Bérleti díj, ennyi.
Pedig nem állok annyira jól idén sajna.
A két csapat témára egy kicsit még
A legnagyobb hátránya a két csapatnak nálam pld. az volt, hogy gátolt a fejlődésben.
bár gyerekkoromban is két csapatom lett volna, most okosabb lennékNem lehet 2 csapattal egyformán játszani, még ha az alakzat egyforma is. Így megoszlik a figyelem, a rutin,
Dupla annyi ember mozgását kell megszokni, figyelni arra, ki merre szokott bemozogni, kivel mit lehet bevállalni, ki meddig bírja. Ez egy szint felett már gátat szab. Higyjétek el[ Szerkesztve ]
-
dvtkfan
senior tag
Most délelőtt megcsináltam az advanced sbc-ket, amire kb. 10k-t ha költenem kellett, mert annyi játékos volt a klubban...
A 14 pakkból nyitottam Walkert, Alexis Sanchezt, illetve még 5-6 10k körül eladható játékost, szóval nem volt rossz üzlet...
A kérdésem az lenne, hogy mikor érdemes eladni Walkert és Sanchezt, mert nézve a grafikonokat most eléggé leesett az áruk...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Yodamest
veterán
válasz Meghivott #11118 üzenetére
Nainggolan nálam is alap, brutál a kis punk Próbáltam ikonból Nedvedet, Kluivertet, de egyiknél sem éreztem azt a bizonyos ikon hatást. Igazán drága lapból egyedül CR-t akarom megvenni, de még ő vele is belefér 2 csapat. Többi meg ilyen Sandro, Nainggolan, sárga Savic, UCL Perisic, UCL Cuadrado, UCL Florenzi stb szintű kártyák, ezeket nem cserélem le.
dvtkfan holnap este mindent adj el! Utoljára lesznek fent az árak, aztán pénteken black friday és akkor mindenkit 30% mínusszal visszatudsz venni.
[ Szerkesztve ]
-
Fifaisshit
őstag
válasz Yodamest #11109 üzenetére
Azt higy nem eri meg az arat mert nem jobb a sima lapjanal
Én is gondolkoztam rajta ne csinald megAz ikon témához annyit higy bizony nem placebo ,azért ennyik mert plusz van bennuk amit a statok nem mutatnak (az más kérdés hogy idén miért ilyen drágák)
De nem csak a név meg a könnyű beilleszthetoseg miatt drágák ,megint más teszta higy a totsig eri meg őket játszani mert utanna viszont nem adják meg azt a pluszt a tots csapatok ellen már[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz etaclan1984 #11115 üzenetére
Szerintem meg pont ezért nem lesz ilyen gyenge TOTW, jön pár indokolatlan lap is hogy legyen sales.
PSN: xszabikax
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #11085 üzenetére
Persze, nyilván...
-
Z'Z"
őstag
válasz Yodamest #11109 üzenetére
Nekem megvan, de nem is bántam meg, hogy megcsináltam az SBC-t, főleg azért sem, mert nyitottam az egyik packból egy Bale-t.
A sima lapját nem próbáltam, így arról nem tudok nyilatkozni.
Ez a lap nem csak statokra tűnik állatnak, hanem az is.
Nekem most így áll góllövésben.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #11125 üzenetére
Valami csökkenés tuti lesz, én nézegettem az elmúlt 2-3 napban lapokat. Pl. ott van Prime Hierro, aki volt 1 millió felett, tegnap 990k, ma meg már 950k. De van még pár! Remélem, hogy bedobnak egy csomó promo csomagot, 50k-100k-125k és akkor a 83-84-85-ös árak nem fognak elszállni.
-
Scale
őstag
válasz Yodamest #11121 üzenetére
Nem rég vettem Neuer-Boateng-Alaba-Reus négyest, most jelenleg még mindig ugyanannyi az áruk, érdemes lenne holnap este eladnom őket és hátha beolcsosulnak?
Bár ha csak pár %-ról lesz szó, akkor meg az adó miatt nem is jönnék ki jól. Viszont ha meg jelentősen csökkenni fog az áruk akkor meg nyilván biznisz. -
LedyGyuszi
addikt
válasz Kristof_94 #11127 üzenetére
reggel-délelőtt mindig lehet olcsóbban vadászni, kevesebb item is van kint. Szóval várjunk még azzal a nagyon nagy eséssel. vmennyit szerintem is fog, de az idén minden eddiginél legjobban uralja a piacot az ea.
betesznek pár sbct és csókolom...XONE: LedyGyusziHU
-
alite
senior tag
TOTW10-t elvileg tenyleg felturboztak, megbizhato forras: Alisson, Wijnaldum, Van Dijk, Salah, Sane, Mahrez..
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #11127 üzenetére
De ezeknek semmi köze a BF-hez. Prime ikonok áraiból nem lehet sok következtetest levonni, jó esetben van belőlük 1-2 fent a pc-s piacon, ha nem sikerül eladniuk napokig egy bizonyos áron, akkor kiteszik 100 ezerrel olcsóbban. Ez nem market crash, ennyit mindig mozognak.
Top 100 indexen látszik, hogy összességében az elmúlt napokban nem leszálló ágban van a piac, az utóbbi hetekben volt már lentebb is.
Előző években is volt rengeteg promo csomag amúgy, de ha bedobnak egy ismételhető totw sbc-t, akkor elszáll az áruk úgyis. De nem tudom miért baj ez, egy héttel később újra normális áron lesznek. Ha meg nem akarod drágán megcsinálni őket, akkor vásárolj be belőlük előre.
[ Szerkesztve ]
-
bobby45
tag
Sziasztok, ha szeretnék teljesen új ea accot , akkor regisztrálok egyet azokkal az adatokkal a meglévő fifába ps4-en be tudok lépni?
Úgy értem teljesen alapról, nulláról szeretnék a játékban is mindent kezdeni meg az ea accountot is zsír újat szeretnék.
Kivitelezhető ez?
Törölni kell a meglévő fifa 19 adatokat a ps4-ről, és az újjal be fog engedni? -
Yodamest
veterán
nem pár % lesz az, úgy tudom óránként lesznek újabb és újabb promo pakkok, RENGETEG NYITÁS LESZ! Összes videós is pénteken fog csomagokat nyitni. Én -30% ot mindenképp várok, de lehet még több is lesz bizonyos időszakokban. UCL live kártyákon kívül mindent eladok holnap este.
[ Szerkesztve ]
-
-
thebigK
addikt
Nekem is egeti a zsebem a majd masfel milla, de en is hiszek a penteki "akcioban"
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
etaclan1984
őstag
válasz Stylerr #11138 üzenetére
A lighting roundok meg az óránkénti flash sbc miatt biztos lesznek pár órán keresztül olcsó játékosok, de gyorsnak kell lenni az tuti. Persze egy ismételhető totw sbc elég sanszos, egy ütős prime ikon set is bejöhet, baby ikon sbc is már a levegőben lóg.
Ebből 1et bedob az EA és máris megvan fogva a piac.[ Szerkesztve ]
-
Darabokra
senior tag
Srácok! Ps4-en vagyok, van 800 ezer coinom, csapatom nincs, és ötletem nincs, milyet rakjak össze, már nincs kedvem játszani sem nagyon a játékkal, a rewardok sem adnak semmit, nem látom értelmét ennek. Volt már serie a, pl, bundes, la ligás csapatom. Szerencsére elnyitni nem tudom, pedig lehet azt tenném... valaki esetleg valami ötlet?
-
bobby45
tag
Erre valaki tudna segíteni?
-
MdewC
nagyúr
válasz Szigma70 #11101 üzenetére
Azt írták a note-ban, hogy a többi nem kap ekkora levonást. Plusz még ki se próbáltuk.
Azért kap a constans ekkora levonást, mert rájöttek, hogy ez a taktika eleve kinyírja a játékot, bele se kellett volna tenni. Tehát már az alap koncepció is hibás.
Ezt akarják most rendbe tenni azzal, hogy mindenki teljesen lenullázódik a meccs végére, ezzel akarják elérni, hogy ne is használja senki. Így egyszerűbb megoldani, mint az egész taktikai rendszert átalakítani.
Eleve el lett cseszve.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest