- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
-
kacsa7
őstag
válasz Garsza #11052 üzenetére
Értem amit mondasz és én is ezt tapasztalom. Szerintem akiknek normálisan mozog, annak alapból szar a nete vagy én nem tudom. Azok tudnak csak dominálni ellenem, akikkel brutál játszhatatlan. Van amikor érzed, hogy a szerver miatt lassú és van amikor annál 3x rosszabb...
Tudod amit végképp nem értek, hogy most is játszhatatlan. Kínomban nekiálltam online season-t játszani és ott meg teljesen jó. Lehetne gyorsabb, de 0 késés. -
Fifaisshit
őstag
válasz Jinxb1rd #11033 üzenetére
Üdvözöllek az ultimate team világában
Mióta jatszod mert mindig is így volt
Hal istennek mióta bejöttek az sbck méginkább így megyÉs pont idén azt mondani hogy nem tudsz előrébb jutni kicsit morbid és nem helyen való mert soha ennyi coint és packot nem kaptál azért mert jatszol
-
cettlee
őstag
nekem eddig tetszik az uj patch. végre müködnek a cselek mert nincs a seggemben egyszerre 8 AI defender
-
majnkopf
tag
Ezzel a weekend league-gel jelenleg mi van? rewardok mikor jönnek? vagy lemaradtam valamiről?
illetve második kérdésem: tudtok OP játékosokat? na persze csak képletesen. Itt igazából 2 példát hoznék. Timo Werner, Casemiro. ez a 2 ember valami elképesztő... ti találtatok már rá rejtett gyöngyszemekre?
ui: még egy kis megjegyzés. azért mindenki szidja a full pressure-t de 10/7 így játszik magyarok közül állítom (és nem én nem használom, nálam fordítva működik. senkit sem előz meg a védőm, de legalább szellős a védelem )
akárhányszor játszottam az elmúlt 1 hétben folyamatosan azt látom, hogy fél centire 2 játékosa jut 1 játékosomra ameddig nincs meg a vezetés. utána már... semmi press. mondjuk ilyenkor jön a fordítás és örülök, mint majom a farkamnak, de na... azért vicces. ráadásul nem értem ha valami működik. tehát így lő gólt nekem vagy bárkinek egy adott meccsen, akkor minek vált? ha valami működik 1 gólig utána leereszt mindenki. fura felfogás.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz Fifaisshit #11059 üzenetére
CDM-ben nem sokat számít ez a két stat. Persze, nem árt ha van, de a def és phy, és a reactions teszi a legjobb CDM-eket a legjobbakká.
De ha jól megnézzük, akkor a reactions szinte minden OP jatekosnál magas. Persze, vannak kivételek.
-
evibly
senior tag
válasz majnkopf #11060 üzenetére
Op játékosok körében van ugye a brazil noname csillag, Teixeira, aki lazán hozza azt, amit a legtöbb hájpolt csatár.
Az én személyes kedvencem egyébként Eder, akit korábbi Fifákból is jól ismerhetünk
Van egy fun, SB-re összedobott Serie A csapatom, akik hibridet alkotnak a kínai ligában játszó brazilokkal (Paulinho, Teixeira, Pato), plusz Eder, aki meg királyul linkel az olaszokkal. Nos, ez a csávó brutál, komolyan. Sistergős lövések, 4-4*, jó tempó fillérekért - elég vicces
-
akooos
veterán
8 div rivals meccsből 8 döntetlen. Vagy 4-4, vagy 1-1, de hiába játszom fölényben, egy gólt bemakkol bárki nekem. Nem tudom, hogy mi van, de a játékosaim staminaja nagyon gyengusz. 99-ről 90,89-re esik egy meccs alatt úgy hogy nincs constant pressure... lehet hogy félre fogom tenni én is a fifat egy ideig, mert most élvezhetetlen.
-
Kristof_94
nagyúr
1600 körül megy egy fitnesz lap, te jó ég...
-
Chereiose
addikt
válasz Kristof_94 #11066 üzenetére
Na ilyenkor jó, hogy 2 csapatom van, bár eddig sem volt olcsó. Mitől ennyi? Hétvégén lesz ez 2k is...
-
Fifaisshit
őstag
Hétvégén be kell vásárolni
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Fifaisshit #11059 üzenetére
néztem, de úgy döntöttem a jumbo rare player packra megyek, abból legalább folyik be zsozsó is.
Gülüszemű meg nem fér be jelenleg a középpályára, főleg amiért átálltam 433(4)re.
És reményeim szerint később se fog beférni, ha jönne vmelyik fricc ikonXONE: LedyGyusziHU
-
Szigma70
addikt
@Gyuszi
Ezen filozom én is. Nem hinném, higy az a Pedro jó lap lesz, így pakk.
De a Jumbo rare Player, vagy inkább 2 kissebb? Rare mega, és a Rare elektrum?[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Fifaisshit #11072 üzenetére
Nem is, mert van a 125k-s is!
-
Szigma70
addikt
válasz Fifaisshit #11072 üzenetére
Na de meg.kell adni az esélyt arra, hogy kettőből ne jöjjön semmi.
Ha 1 pakkból nem jön semmi, az olyan snassz, mindennapos.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
-
toxicjew
addikt
Tegnap letoltam 5 meccset sb-n és sajnos nem nagyon vettem észre semmit az új patchből (már ami ebben a játékmódban észrevehető). Kivéve, hogy a team presst sem szabad már használni, mert az is kinyírja a játékosokat.
-
Mrdevil
addikt
Jó lesz az, múltkor örültem mondom van még 40 SF-em, eladtam már vagy 50-et, erre nézem az a 40 mind untrade.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Zimmi91
addikt
válasz Szigma70 #11071 üzenetére
Ha megnézed, hogy átlagba mennyiért tudod discardolni az adott pakkot, szerintem jobban megéri az egy Jumbo Rare Mondjuk nekem nagyon kéne egy jó RW, nehéz döntés lesz De hátha most csütörtökön WL és DR rewardokból nyitok vmi nagyot
(#11083) LedyGyuszi
+1, Gyuszi is leírta a lényeget
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
etaclan1984
őstag
válasz Kristof_94 #11018 üzenetére
Ami valakinek a piac szétcseszése az másnak kánaán.
-
scholl
tag
Szerintetek inkább pénteken vegyek játékosokat vagy csütörtökön pakk nyitáskor?
Eriksen, Agüero, Walker, esetleg Mahrez -
Yodamest
veterán
Nekem is mivel A meg B csapatom van így vagy 100 gold team fitness csücsül a klubban, lehet most el is adom őket, az 160K lóvé. Ezért jó a 2 csapat, mert nem vagy ráutalva az ilyen dolgokra, onnantól hogy van két kereted már úgymond a magad ura vagy én önnfentartó az egész.
[ Szerkesztve ]
-
slengi
csendes tag
Aki esetleg meg nem latta:
[url]https://www.youtube.com/watch?v=KhsG2f7kFNo[/url]
Van köztük egy-ket ismerös mozdulatsor.
[ Szerkesztve ]
Fino alla fine
-
Scale
őstag
Meg kellett volna várnom úgy látom pont a peccset, pont múlt hétvégén adtam túl rajtuk 1300-as áron, bár így is elég jó sok pénz jött össze, de amint kijön ps4re is a patch akkor lehet nem sokára duplájára is nőni fog.
Hát úgy látom, hogy majd ezután nem 2 DR 1 SB lesz a fő csapat és a fitness csapat váltakozásában, hanem 1-1, így előre nem igazán lesz túl szimpatikus :/ -
Meghivott
addikt
Sif Szczesnyről valakinek vélemény?
-
LedyGyuszi
addikt
Urak! Egy ötlet. Isteni suggalatom jött otw Goretzkara.
Sok a sérült Münchenben és hétvégén a Düsseldorfot fogadják. Ha most nem nyílik ki a gólcsap, akkor sose...XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
Kiderült, hogy a fél fórum fullba tolta a constanst meg a team presst.
Nem bánom, hogy kaptak ezek egy kis nerfet, mert túl op volt. A rásegítés miatt.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
etaclan1984
őstag
válasz LedyGyuszi #11094 üzenetére
Legalább nem magamat kell majd szidnom ezért az ötletért !
(#11095) MdewC +1 Azzal lenne teljes a kép ha becsúszok és mire feltápászkodik a játékosom nálam maradna végre a labda és nem a szerelt játékos érne oda hamarabb. Tudom, telhetetlen vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz etaclan1984 #11096 üzenetére
Ha duplán nyomod meg a sliding tackle gombot, akkor hamarabb feláll a játékos, bár nem tudom sikeres szerelésnél is így van-e.
-
Yodamest
veterán
Pedig nem is olyan jó az, próbáltam már párszor úgy játszani, hogy pressure betolva és de jó lesz, de mindig előreszalad a védelmem az ellenfél pedig simán beindít rajtuk keresztül és csak kapum a gólokat, szóval nekem totál nem vált be. Nem tudom elképzelni valaki hogy tud így játszani anélkül hogy sorra kapná a gólokat. És igen a stay back be van állítva minden védőn, minden VKP-n és mégis.
Ami viszont bejövősnek látszik, az a feltolt védelem. Ellenem nagyon durván működik, egyszerűen nem tudok mit kezdeni, azzal, hogy a játékosaim már a félpályánál lesen vannak. Ellenfél 4 védője ott trónol a felezővonalnál, nem tudok támadást építeni, mert beindítani nincs hova, egyből lefutnak, passzolni nincs hova, mert egész csapata az én térfelemen van, max előrevágni tudom a labdát, az meg egyből jön vissza....
De most én is beállítottam ezt, 10/10 védelem feltolás - 1. meccsem 7-1 ide div4-ben, szerintem ezt használni fogom -
szabyka95
őstag
el is felejtettem h aubameyang van elol, en pedig probaltam kipasszolni az ellenfelet .. kozben eleg meginditani hagival felpalyarol s gol
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest