- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShreDDeD
csendes tag
Mennyi esély van arra h ma jöjjön az arcon SBC vagy valami amibe kellenek 84es játékosok? Múlt heten vettem meg 4000ér amikor visszább estek most 6500er mennének nem tudom h megéri e eladni azt a 100 valahány darabot
-
smallcurrant
tag
válasz LedyGyuszi #11853 üzenetére
Akkor melyik időpont lenne a szerencsésebb?
-
Yodamest
veterán
csütörtök este vannak fent az árak mindig, szerda este pedig a legalacsonyabban
etaclan1984 ezt kifejtenéd bővebben? amúgy írjátok, hogy na megmondtuk, de azért ti sem tudtátok ezt ennyire biztosan valljátok csak be ez inkább ilyen "hát bármi lehet akár még növekedés is" című történet volt, szóval senki sem tudta igazán, különben itt már coin milliárdosokkal beszélgetnék
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz ShreDDeD #11852 üzenetére
(Sztem érdemes megfontolni az eladást. De Te döntesz.)
Jelentés:
Rengeteget tettünk bele a hétvégén. Fransescoo csinált vagy 200 pakkot, tolta online és kereskedés, én szintén online ezerrel.
Meglett a 100K-pakk is, de nem adott semmit. A totw-et még 2x csináltuk meg, egy 80-as IF és Ferinek is beadta IF Martialt.
Gold UP: Costa, Bonu, IF Koulibaly
Már csak a patch kéne nagyon.
Yoda: mi direkt nem adtunk el semmit.
Viszont volt egy megérzésünk, az IF lapokkal kapcsolatban. Mivel pénteken közel kerültünk Figohoz, tudtuk este lesz lehetőség snipe-olni, eladtuk még időben Bappet. Kb 400K-t mentettünk így ki, Bappe ára beesett, Figo pedig pár óra alatt visszadrágult.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Yodamest
veterán
válasz LedyGyuszi #11857 üzenetére
attól, hogy mindenki péntekre a WL-re rak össze csapatot és csütörtök este kezdenek el vásárolgatni az utolsó pillanatban, mint a való életben is egy-egy ünnep előtt
de nézd vissza a futbines árgrafikont, mindig szerdán van egy marianna árok, csütörtökön pedig egy nagy szemérem domb
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
hát hallod, ilyen csapatból én sem adtam volna el senkit, mert a taxon többet buksz mint az esetleges árkülönbségen Figot én is nézegettem, majd írhatnál róla pár sort
Amúgy Ronaldo ára most miért van az egekben? Kellett SBC-be vagy mi? 200K drágult... pedig most van szabad 5 millám és eldöntöttem, hogy a héten megveszem.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Yodamest #11859 üzenetére
tehát mindenki a tetőn vásárol be...logikus! de igazából mindneki úgy kereskedik, ahogy szeretne...
ha milliárdos nem is vagyok, de az elég jó kis csapatom mellett van 1,4m coin + kb. 800k árú befektetés
futbin... amikor itt is sokan sikítoznak, h beesett vminek az ára, mert egy hirtelen eladás levitte...
további sok sikert a kereskedéshez![ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
sz_abika
addikt
válasz Yodamest #11847 üzenetére
Az nagyon adta akkor az flash..nekem UC Salah köszönt be
(#11858) MdewC
Ezt a csapatot miért éri meg még bronzbenchelni? Ha nincs meg a 82es bronzokkal, akkor teljesen fölös szvsz, bármilyen 5*-os ellenfél jöhet már, de cseréd meg nem lesz...[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
ferni
őstag
-
Francesco003
aktív tag
Na skacok kéne egy kis segítség!Szeretnénk tudni melyik a legjobb kapus a játékba.Neuer jó közelre hibátlan de nyeli a távoliakat.Courtoa fordítva.De geat ki használja?Több helyen is olvastam ,hogy prime yashin és de geA a top.
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
válasz LedyGyuszi #11744 üzenetére
Most viszont alig 20k van a két inform lapja között, ha most venném akkor már érdemesebb lenne a SIF-et, bár most meg csak 280k-m van, a hétvégén nem sikerült sokat farmolni.
Mára várható valami cyber mondayes finomság ami lejjebb viheti az áraikat?
-
Yodamest
veterán
válasz Francesco003 #11868 üzenetére
nekem idén Handanovic a best eddig, próbáltam Neuert, Courtoist, De Geat, Buffont is pedig. Sőt egyébként lehet viccesen hangzik, de Szczesny is baromi jó! Főleg, hogy már a 2. IF-et kapta, nálam ő is jobb volt a más bajnokságok kapusainál. Én azt mondom ha kapus poszt akkor serie A a legjobb.
Bár lenne a játékban Oliver Kahn....
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
SIF Szczesny. Nálam még potyát nem kapott. Amit meg lehet azt megfog. Volt már Neuerem is de sokkal jobnak tűnik SIF Szczesny.
-
Scale
őstag
válasz etaclan1984 #11872 üzenetére
Nézegetem már péntek óta, akkor volt egy ilyen nagyobb ingás amikor újra lehetett nyitni, 270ig is lement az ára, most annyiért meg tudnám venni, de most meg 50-el feljebb ment, szóval farmolok és várok.
-
Fifaisshit
őstag
Én de gea szopo vagyok évek ota
És azt kell hogy mondjam LLoris is van olyan jó idén -
Scale
őstag
válasz Töff_PLS #11867 üzenetére
De akkor az ellenfél miért tud látványosan ugyanúgy játszani és vinni a kapumra a lövést mint ha nem is lenne probléma? Ezzel van egyedül bajom, hogy pl a félpályánál beakad, és mire előrepörgeti addigra már szinte mindig kapura tudja vinni és nyilván esélyem sincs védekezni.
-
Darabokra
senior tag
Nekem Oblak jött be nagyon.
-
Töff_PLS
tag
Nekem olyan is volt már, hogy beakadt és azalatt a 20 másodperc alatt az ellenfél gólt lőtt...
Véleményem szerint ez "csak" sima szerverhiba, mivel péntek délután eléggé túlterheltek a szerverek.
Természetesen ez engem is idegesít, nem csak téged[ Szerkesztve ]
XBOX: LángosMaci
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Fifaisshit #11875 üzenetére
+1 Llorisra, probbaltam De Geat is, de visszajott Lloris.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ferni
őstag
Kérdés
Alaba nem túl lassú idén?
79 Sprint nem zavaró rajta?
Shadow menne rá egyből, de ingame nem lassú?
Vélemény róla összességében?Jelenleg itt tartok, hogy ez lenne a csapat.
Baszki mennyi zsetonom lenne.... Ki se merném számolni mennyit csesztem el szar SBCkre most...
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz ThuG4LifE #11881 üzenetére
BPL kapusok amúgy mocsok gusztustalanok valamiért, próbálni onnan csak De Geat volt alkalmam, de Lloris és Ederson mindig a szemem világát is kivédi a helyéről...
WL-en is egy igazán emlékezetes meccsem volt, ahol ellenfélnél Lloris védett, gyereknek köze nem volt semmihez, térfelét nem hagyta el egész meccsen, de az a kapus.... minden volt ott Mandzukic 1 méterről felső sarokra fejes -> Lloris kitolta, Perisic timed finess -> Lloris kitolta, Cuadrado elmegy a szélen, majd középre gurít az érkező Cuadradonak ajtó ablak helyzet ->Lloris belevetődik az 1méterről rálőtt labdába majd kapufáról visszapattan hozzá és megfogja... stb stb, már fogni nem bírtam a kontrollert az őszinte röhögéstől. Végül hosszabbítás második félidejének végében egy szögletet Mandzukic befejelt... ilyen nehéz könnyű meccsem még nem volt.
-
thebigK
addikt
Nem is kotok bele, tetszik viszont fogtam mazlival egy Mbappet fel milla alatt, ami igy is kurvasok, de kiakartam mar probalni, ugyhogy o lesz, mogotte meg SIF Lala, Kante-Pogba adott, ha lesz turheto aron, az utolso helyre meg zseton szukeben Firmi/Fabinho/Eriksen es a felallast majd kitalalom.
Op kapus? Szczesny, akar a sima lapja. Gusztustalan iden, ruhellem, mindent mindenhonnan kiszed, Neuer a kanyarban sincs hozza kepest
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Szigma70
addikt
Köszi, ez pech, de érthető
akkor be kell tegyem Morata-t. Remélem képes 3 gólt összehozni
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
KaksziLajos
senior tag
Pár száz meccsem nekem is van vele, nálam Shadow volt először rajta, most egy ideje Anchorral használom és jobban be is jön vele. Sőt, az egyik legjobb bal hátvéd a játékban szerintem a WR ellenére...
Kellően gyors és erős, meg fürge. És lehet vele távolról durrogtatni, párszor kiszedtem vele a pókot a hosszú felsőből...
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Szigma70 #11886 üzenetére
én is ezen dilemmázok tegnap óta... 30 gól vagy spanyol gólos győzelem...
aztán úgy döntöttem beteszem ST-be Swap Pacot, cserének meg jön be 60-percben Williams és Piroska Szuszóka. Aztán majd a játék eldönti melyik lesz meg a két objective közül...
de csak ezért nem fogok spanyol csapatot építeni(#11882) ferni:
játék eleje óta használom anchor lappal, nincs panasz rá! ráadásul nem tudom mit szed, de már pár gólt szögletnél is fejeltem vele[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
KaksziLajos
senior tag
válasz LedyGyuszi #11891 üzenetére
Jah igen, jól is fejel. Anchorral 85 fejelés pontosság és 92 ugrás...
-
Darabokra
senior tag
ma lesznek flash sbc-k? Tavaly volt pár cyber monday-en, emlékszem rá.
-
akooos
veterán
válasz LedyGyuszi #11891 üzenetére
Én beraktam Inaki Williamset ST-be a PL csapatomba, 3 meccs alatt meglett a 3 spanyol gólos win
-
MdewC
nagyúr
válasz sz_abika #11863 üzenetére
Igazából azért van így, mert nem kell cserélni. Annyira erős a team, hogy csak gyengébb embert tudnánk behozni. Ezek meg bírják.
Ferni: Alaba tényleg nagyon szuper lap. Anchor nekünk is. Azt mondom, hogy a sima Sandronál is jobb, a kék Alaba pedig szvsz jobb mint IF Sandro.
Gyors, jól passzol, jól helyezkedik és jól szerel.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Lori82
senior tag
Megcsináltam vagy 8 flash csomagot ,csütörtök óta szerintem több mint 20 csomagot nyitottam,ezek között volt 4 rare players pack. Egyetlen egy IF játékos nincs a klubomban és ezek a szemetek még egy alacsony ratingest sem adtak. A legjobb nyitásom egy Higuain volt.CSináltam egy untreadable TOTW-t is,persze,hogy az egyik legszarabbat adta Watson vagy kicsodát. Megint nagyon szarokat dobál,nem is csinálok több upgradet,mert felesleges kicserélni a játékosaimat 79-80-as non-rarre.
-
Digestive
veterán
válasz Francesco003 #11880 üzenetére
+1 SIF Szczesny
Meg hát Juvés is a csóka!
-
Meghivott
addikt
Nekem Kepa a mumusom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest