Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShiberMonkey

    senior tag

    Srácok/lányok
    Nem akarok se konteólat gyártani se hasonló irányba vinni a fórumot de tegnap kreáltam egy friss profilt és elkezdtem a sima seasont ott.
    egy 41212 (2) es formációban. 9. vagy 10. osztàlyból indulva és tényleg azt tapasztaltam hogy javarészt olyan játékosok voltak ott akik most kezdték az egészet.
    Látszott a formációkon valamint azon hogy itt a játékosok még Bernardo Silvát teszik Rw-be meg Yaya Tourét középre :D Egyszóval stat alapján alakítják ki a kezdőt.
    Azt kell hogy mondjam hogy a gép nagyon durván beleszól a meccsekben már ezen a szinten is. Ez nem azt jelenti hogy nem nyertem hanem azt hogy lövök egy kapufát kipattan lövök egy felsőlécet majd Suarezzel kapufát fejelek ismét :D. És 6:3as meccseket játszom meg tényleg úgy érzem hogy "visszafog" a gép. Aztán gondolkodtam hogy script lehet de nem az hanem egy sokkal rafináltabb megoldást alakalmaz a gép momentán a dinamikus nehézségnek nevezett dolgot. Nyissatok egy új profilt és ne állítsátok be a nehézségi szintet. A gép felfogja ezt az opciót kínálni hogy játszatok rgy meccset és Ő ezt bekalibrálja neked. Na elkezdtem így a meccset a gép ellen, gyorsan lőttem 1-2 gólt meg elkezdtem cselezni. Na ezutánninfult be a gép igazán :D egyből megfordította a meccset. A végén nyertem 4:3-ra és World Class szintet állapított meg nekem.
    Na szerintem pont ugyan így megy az SB-be meg az Online meccseken is.
    Jobb a csapatod és jobb vagy akkor picit visszafog a gép vagy egy pici boostot kap az ellenfél és ezért érezzük azokat hogy miért nem indul be a 86-os csatár időben miért szerel le egy non rare védő stb.
    A meccs nincs eldöntve tehát nincs scriptelve a játék ezt kimerem jelenteni és bocsánatot kérek minden ilyen kijelentésemért is.
    Tegnap MdewC kollégával játszottam és akkor kezdtem rájönni hogy hogy működik az egész. Kaptam boostot ellene, de mivel itt nem match making volt hanem friendly meccs így egy sokkal magasabb szinten játszó és sokkal nagyobb tudással rendelkező player ellen voltam aki a boost ellenére is simán nyert.
    És ezért van az hogy a profik "megverik a scriptet" mert nincs :D csak boost van srcipt nincs :)

Új hozzászólás Aktív témák