- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Mobil flották
Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz bandiie #9250 üzenetére
Értem én csak tudod ha megkérdezem a Németh Attilát aki a t home fórumon marketinges aki nagy fejes, az is azt mondja hogy fél év tuti nem.Mikor meg látom hogy ássák a románok a digis kábelt a házunk előtt(megkérdeztem úgy mondom)akkor is azt hallom digitől hogy itt nem azt fejlesztenek hanem csillagpontos tv t! Jah ebben az ásós munkába az a poén hogy kivan ásva a csatorna a föld alatt de nincs benne kábel! Nem áll össze a kép, meg ha még fejleszt is a t home hogy lefekteti onnantól min 2 hónap!Ez a sok dolog azért háborít fel mert bátyám aki 2 km re lakik kb innen lánchíd utca felé, ott kérlekszépen van BB com,T home,valami hetényi még meg Digi is.MIND OPTIKAI KÁBELES!
Itt meg már egyre sűrűbb hogy kecskemétiek hencegnek az optikai netükkel......
[ Szerkesztve ]
-
kovi25
csendes tag
Úgy látszik Püspökladányban nem használt az eszközbővítés a sávszél ingadozás miatt!
Most ilyen a 2560/1024-es, estére meg még rosszabb lesz szerintem -
tunkiih
őstag
valaki nem tudja húségidő alatt mennyit kell fizetni a bontásért? tegnap lett bekötve az optikai, váltanék mert csak szenvedek ezzel.
-
-
killer1203
senior tag
-
Borisz76
veterán
válasz killer1203 #9261 üzenetére
Egész nap ilyennek kellene lennie.
Nállam 10 / 0.5 MBit -es csomag :
Második próba :
Érdekes eredmények !
Másik teszt :
Pingteszt :
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
killer1203
senior tag
válasz Borisz76 #9262 üzenetére
Ha stabil lenne akkor énse hagynám itt a fibert de ez igy nagyon nemjó, hogy általába délután 4körül már meghal a rendszerük és kb 1MB ra csökken a sávszél. Ha volt fejlesztés akkor az annyit számit hogy a pingek rendbe vannak akkoris mikor terhelt a hálózat. Külföldi oldalakról meg alig jönnek a cuccok, 30al jön minden
[ Szerkesztve ]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
sNORh
addikt
www.fibernet.hu [62.112.193.6] pingelése - 32 bájtnyi adattal
A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
Válasz 62.112.193.6: bájt=32 idő=1559 ms TTL=58
Válasz 62.112.193.6: bájt=32 idő=3950 ms TTL=58
Válasz 62.112.193.6: bájt=32 idő=3520 ms TTL=58
Válasz 62.112.193.6: bájt=32 idő=975 ms TTL=58
Válasz 62.112.193.6: bájt=32 idő=463 ms TTL=58Na ezzen csináljon az ember valamit. oldalak nemtöltenwek be a timeout miatt, nameg a 4000ms-es ping..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
tunkiih
őstag
válasz killer1203 #9263 üzenetére
akkor te még jobban jártál nekem mikor csökken a sávszél csucsidőbe a ping is átmegy 100-ba és én online játékra sokat használom szóval bárcsak ott tartana a netem már ahol neked...
-
Dyno
veterán
Sziasztok ha hűségem van 4/1-es csomagra, de agusztusig, viszont én most szeretnék a 10/2-es csomagra váltani, akkor mivel nagyob csomagra váltok válthatok, csak meghosszabítják a hűséget?Valami úgy rémlik ha kisebb csomagra váltok az nem lehetséges, viszont ha nagyobbra akkor kilehet tolni a próba időt.
-
G-82
csendes tag
10/0.5-l a Széchenyiben Kecskeméten.
Jó is lenne[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
Nemrég hallottam az egyik online rádióban egy válts fibernet kábelnetre szöveget, azt hittem kidobom a gépett. nesze 6/1-es csomag csucsidőben.
[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
válasz tunkiih #9265 üzenetére
Ismerős a dolog errefelé is játszották ezt hónapokig és akkor mindig avval jöttek nálam van a hiba. Nyilván magától minden nap rendszerint 16 és 22óra között meg hal. A vicc ,hogy komolyan is gondolják ,hogy beveszed ,hogy nálad van a hiba.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Borisz76
veterán
Ezt nyálazd át :[link]
Egyébként nekem is úgy rémlik ,hogy a felfelé történő váltáskor újra indul a hűségidő ( 1 v. 2 év ) és természetesen a havidíj is nő.
Bár engem ez már max 1 hónapig érdekel.......vagy addig sem mert február 9-én jönnek kötni az optikát
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Csabee.
nagyúr
Mi van akkor ha hűségnyilatkozat alatt mondjuk fel a szerződést és nem fizetek?
Üdv: Csabee.
-
Dyno
veterán
válasz Borisz76 #9272 üzenetére
Azt tudom hogy vállalnom kell a hűséget, de itt a 22-ben nem tudok jobbat, a 4/1 jól megvan (kopp-kopp).És most láttam hogy 2,2K-val drágább a 10/2-es.agusztusig szólna most a hűség 4K-t fiztek a 4/1-ért, tehát semmilyen különleges kedvezményem nincs, szerintem nekik is ez jobban egéri, mivel fixen még egy évet náluk vagyok.
Bár engem ez már max 1 hónapig érdekel.......vagy addig sem mert február 9-én jönnek kötni az optikát
Optikát?Gondolom nem a fibertől....?
(#9270) tunkiih : Persze ez egyértelmű.
Csak mintha anno én is beszéltem volna az ügyfélszolgálatossal és azt mondta volna, hogy csak nagyobb csomag esetén semmis a hűségnyilatkozat.Mivel akkoriban a 6/1-esre akartam váltani.
MÁS:Érdekelne más véleménye is!Bocsi hogy türelmetlen agyok, csak ugye ma nincs ügyfélszolgálat, viszont én már nagyon bevagyok sózva jó lenne már a nagyobb sávszél.
[ Szerkesztve ]
-
-
Csabee.
nagyúr
Fiber uf szolgalaton vagyok 22 ember van elottem....ebedet meg nem hoztam magammal...
-
Borisz76
veterán
Az optikai netet nem a Fiber adja hanem a T-Home lesz a szolgáltató.
Végre itt Hajdúszoboszlón van lehetőség a ADSL és a Fiber mellett egy harmadik alternatívára is. A T-Home-os üzletkötő is említette amúgy, hogy sokan keresik őket csak a Fiber-es hűségidőt meg kell várni mert senki sem akar kötbért fizetni.
Nekem szerencsém van mert most márciusban lejár az előfizum. Holnap már kötik is az újat. Tehát egy darabig 2 élő netkapcsolatom lesz.....
Adok majd nekik tesztet bőven .....megizzasztom a vonalakat
Ezután tudok nyilatkozni ,hogy tényleg olyan jó e mint ahogyan képzelem.
Majd eldől de van egy tippem ,hogy melyik lesz a nyerőEzt az 1 napot csak kibírom valahogy......
Úgy érzem magam mint a kisgyerek az édességboltban
-
Csabee.
nagyúr
Mocskos banda ez.. Masnak is ilyen gondja van mint nekem, h lekapcsolták a netet dzo nelkul.
-
SzalaiG
addikt
Van Fibernet Balassagyarmaton?
-
sNORh
addikt
válasz Csabee. #9293 üzenetére
lol az beszéd.. csicska banda..
digit a népnek, vagy upc-t
monnyuk nekem még egy adsl kapcsolat is megfelelne, város széle powa..
ja nem Mikrohullámú Fibernet Powa@2000ms&timeoutszerk: Jee (PH! addikt) lettem, hála a Fibernetnek ha nins akkor nemirom meg ezt a hsz-t és nemleszek addikt.. <3FN xd
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
válasz Csabee. #9298 üzenetére
Új reklám:
Miközben megköti Új Fíbernet előfizetését, vagy meghosszabbítja a hűségidejét lejárat után ha nem akar 5 helyett 10 000-et fizetni , közbe kedves emberekkel ismerkedhet, társkeresési szolgáltatásunkat igénybe veheti az ügyfélszolgálaton!Ennyi itt az Extrákat kell megfizetni.. Externetnél hol kapsz ilyeneket? megkötöd és megy jó mig felnem bontod, de itt PH-Addikt lehetsz a sok ideges irkálástól, Emberekkel ismerkedhetsz, Testmozgás az ügyfélszolgálatra ergó nemkell kondibérlet.. nemtom mi bajotok vele..
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 4
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest