- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz joecontra #6149 üzenetére
itt Baján most általában megvan a 4mb/256kb (kábelnet)... csak van, amikor egyszer csak ledob, vagy iszonyatosan belassul ("csúcsidőtől" függetlenül)... meg volt, hogy a villanypóznán lógó munkástól tudtuk meg, hogy épp átszerelik a rendszert, ezért nincs net...
alternatíva tényleg nincs nagyon, szóval a semminél mindenféleképpen jobb... amíg volt tvnetwork, addig azoknál voltunk mi is... más, de nem sokkal rosszabb... azért ott sokkal nagyobb up-ok voltak, a letöltési sebességhez képest...
ez van, ezt kell szeretni... van netem, multiplayer megy... nem panaszkodhatok... torrentezni meg nem szeretek... -
Spirit
őstag
A VSDL csomagokból inkább még ennél is nagyobbak lesznek, de ha most nem vagy benne a lefedett területekben, akkor nem biztos, hogy pár éven belül sorrakerülsz. Ha lehet nálad VDSL, akkor viszont szó nélkül átmennék, mert T-nél még próbahónap is van, szal ha nem hozza, amit fizetsz, visszamondhatod. A fibert meg szépen ott kell hagyni mindenkinek, aki csak tudja.Most éppen asszem 2-3 hete van normális napszaktól függetlenül stabil sebességem normális pingekkel. Az elmúlt 1,5 évben sikerült 3 hetet normálisan szolgáltatni, gratulálok.(megjegyzem egy utcával arrébb meg panaszkodnak,hogy nincs telefon azóta, szal ha megint lesz valami kábelezés, tuti vissza fog esni a sebességem)
-
flavio
tag
Reggel elment a netem,amikor vissza jött mondom gyorsan feltolom a cuccot a szerveremre míg megint el nem megy na meg is lepődtem mert nagyon rövid ídőt írt ki míg felmegy és akkor néztem mennyivel megy a feltöltés ! Sajnos kb 10 perc múlva megint elment és vissza állt a rend! Idén már volt ilyen és nagyon tetszene ha ilyen lenne vagy legalább fele,harmada!
[ Szerkesztve ]
-
flavio
tag
Ezt olvastam az egyik topikban: ,,elég sok helyen azt olvasni hogyha vdsl nem elérhető akkor adsl2őt kötnek ami a csövön kifér módszerrel(24/1 max)"
Ez nekem ugy hangzik mint az invitel átb....s szlogenje ,,ami a csövön kifér" ami valójában max 8Mbit/s ahogy olvastam!
Bár ne lenne igazam és adjanak 24/1Mbit/s-ot addig mig benem indul a nagyobb fejlesztés! -
Spirit
őstag
válasz linus89 #6157 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy ahol az adsl nem hozza a max 8mbit-es értéket, ott az adsl2 sem fogja hozni a 24-et, mert fizikailag ugyanoda van kötve. Nálam 2mbit-et hozott próbahónapban a 8mbit-es adsl, szal az adsl2 szóba sem jöhet nálam, mert semmivel nem lenne gyorsabb. Egyedüli remény a VDSL-ben van, hogy talán közelebb telepítik majd a node-ot. Egyébként meg igazad van.
-
flavio
tag
Szia!
Én ezzel arra akartam kitérni hogy a sima adsl sok helyen a 8Mbit/s-ból jó ha a felét tudja hozni, akkor ugyan ezen a vonalon szerintem nem fog jönni a 24 Mbit adsl2-nél és ez olyan porhintés mint az invitelnél amit írtam! De ne legyen igazam és mennyen flottul minden, az invitelnél is mert akkor a fiber is kénytelen utánuk menni fejleszteni DOCSIS 3.0-ra! -
Reag3nS
senior tag
bocs de invitel technikai háttere már évek óta képes lenne adsl2+ -t szolgáltatni, csak minek? még eltudják adni az adsl1 adta sávszélességeket, nekik nem éri meg marha gyorsan nagyobb sávszéleket szolgáltatni, majd ha a konkurencia megkívánja, akkor ők is nagyobb sávszélt adnak. addig hülyék lennének!
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
joecontra
addikt
Hali!
Visszamondtam a internet szolgáltatásra vonatkozó megrendelésemet még időben. Nyugtassatok meg, hogy jól tettem .
-
flavio
tag
válasz joecontra #6161 üzenetére
Szia!
Nem tudlak megnyugtatni,lehet hogy elkapkodtad! Először én a helyedben megkérdeztem volna a környéken lakókat kinek milyen net van otthon(adsl/kábel),hogy teljesíti a fizetett sávszélt kb(attól ugyan nálad még lehet szar),ha hiba van hogy viszonyulnak hozzá az ügyfélszolgálaton és mennyi idő míg kijavítják a hibát stb. stb![ Szerkesztve ]
-
joecontra
addikt
Hali!
Most már lefújtam, ráadásul a környéken nincs netje a fibertől senkinek. Úgy döntöttem, hogy adsl.
Nem kockáztatok, hiszen ha szar a net a fibernél (ami sajnos esélyes), akkor 2 évig szopóka.
Az adsl stabilitása azon a területen megbízható, utánajártam.[ Szerkesztve ]
-
flavio
tag
válasz joecontra #6163 üzenetére
Ebben igazad van zsákba macska de az adsl is az bár ha jó helyen lax akkor vdsl vagy adsl2-vel jobban jársz és nem csak sebességben hanem lóvéban is! Nehéz ez öreg,akár honnan nézem! Az ember megnézi mire ad ki 10-11 pénzt mint itt a legnagyobb csomagnál,1-2 év hűségre lekötni magát mintha banknak tartozna a havi részlettel, pláne ha naponta csak pár órát használja akkor meg még inkább mérlegelnie kell,megéri vagy sem ez a pénz érte!! Nem is beszélve hogy megkapja azt amiért fizet vagy sem!
-
Csabee.
nagyúr
-
Hammon Serra
senior tag
Vannak még csodák:
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
Csabee.
nagyúr
válasz Hammon Serra #6170 üzenetére
mennyire stabil ez a sebesség? direkt mértem énis egyet..
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz Hammon Serra #6174 üzenetére
az klassz, de milyen csomagba vagY? lan? mert akkor érthető..
Üdv: Csabee.
-
flavio
tag
válasz Hammon Serra #6177 üzenetére
Most akkor Lan vagy úgy jártál mint én valamelyik nap (fentebb láthatod a képet) meg ebben az évben párszor hogy töltöttem fel 5-15Mbit/s-mal 10-20 percen keresztül aztán elment a net! Mivel ftp-én felszoktam tölteni amikor észre veszem így nem tudom ilyenkor mennyi lehet a letöltésem!
-
Dyno
veterán
-
flavio
tag
válasz Hammon Serra #6179 üzenetére
Tesztelnek nálatok és azért ennyi,vagy ennyit is lehet rendelni fű alatt vagy véletlenül ennyi?
-
Podpupi
tag
Hello!
A mai napon bekötöték a RUBICOM a 4M/4M netet ,1 év szenvedes után jo netem van mert a FIBERNET=....................................
[link][ Szerkesztve ]
Már régen elmultam 18+......... (:[ORIGIN: podpupi,STEAM: hunpupi,BF:podpupi
-
rocket
nagyúr
válasz Hammon Serra #6177 üzenetére
Addig kiserleteznek amig a DIGI ledaralja oket lannet kapcsan, es ennek koszonhetoen letaszitja oket a 3. helyrol a szolgaltatok kozott.
Nekem meg mindig nem valaszoltak semmit, mar 4x kertem informaciot a weboldalukon keresztul, es 3x irtam emailt, atvette a HDSNET szerepet a Fibernet a "lesz@rjuk a leendo/meglevo ugyfeleket" kategoriaban, vicc tenyleg, hogy meg a szokasos sablon valaszokat is keptelek elkuldni..
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Ebit
addikt
Mi a helyzet, hogy hasit az új neted egle ?
-
rocket
nagyúr
Tiszta HDSNET feeling a ceg, ok vegul nevet, es ezzel szerencsere mentalitast (lehendo/meglevo ugyfelekhez valo hozzaallas, problema kezeles) is valtottak, persze tokeletes sose lesz, mint ahogy mas szolgaltatoknal se az, de latszik azert, hogy ugyfelkezelesben felzarkoztak az elmezonybe.
Eljon az ido amikor a Fibernet is muszaj lesz valtoztatni a jelenlegi mentalitasan, mert kulonben elsullyednek.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
flavio
tag
valaki tud valamilyen fejlesztésről fibernetnél? Kapitány ha leszel szives,megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
Brett apó
tag
Szarból nem lehet mit fejleszteni
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
egle
tag
Na, az van, hogy hétfőn fogjuk felhívni a rubicomos ügyntézőt, és gyanítom majd ha kijött, akkor megbeszéljük vele a részleteket. Eddig 80%, hogy Rubicom féle 20/4-es net lesz havi 9600-ért.
A fibernet meg elmehet az anyjába ezzel a mocskos, szemét, sunyi hozzáállásával. Szó nélkül kiszámlázták a következő havi díjat, ami 1500 forinttal több mint az elöző havi, és semmilyen formában nem közölték, hogy lejárt a szerződésünk. Esetleg akarunk-e hosszabbítani (ezután 101% hogy nem) vagy bármi egyéb.
Erről mi a véleményed Kapitány? 2008-ban nálatok így járja?
Kis illemet tanulhatna a cégetek ha már az én pénzemen élősködnek, nem gondolod? -
Kisbubuska
tag
Ezen ne csodálkozz ezeknél. Egyébként benne van a szerződésben, hogy ha nem szólsz, átváltanak határozatlan időre. Ha fel akarod mondani, akkor 1 hónappal előtte szólni kell, azt hiszem írásban is, ez is benne van sajnos, és Ők úgyis a szerződésre hivatkoznak. Én már januárban írni fogok nekik, hogy felmondom áprilisban, fel is hívom Őket és telefonon is elmondom, úgy hogy rögzítem is a beszélgetést, mert különben letagadják.
Kapitány meg azért válaszol ilyen sokára, mert gondolkozik hogy most mit hazudjon. -
Hammon Serra
senior tag
válasz Kisbubuska #6196 üzenetére
Ne csesztessétek már! Ővé a cég? MIt tehet róla, ha valami szar?
Ő is csak egy alátét, mint itt mindannyianItt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
egle
tag
válasz Hammon Serra #6197 üzenetére
Engem csak az zavar, hogy még egyetlen egyszer sem hallottam tőle, hogy "igen, egy kalap szar amit szolgáltatunk, igen egy használhatatlan nulla amit szolgáltatunk, igen ezúton is elnézést kérünk a kellemetlenségekért." Ő is csak a szokásos papírforma szerinti bullshit-et fújja, amiben csak az írásjelek valósak, a többi meg csak a szokásos fibernetes féle képmutatás. Persze tudom, mindenkinek saját maga felé hajlik a keze, akkor viszont inkább ne mondjon semmit. Mert általában elég kevés a valóságtartalma annak, amit a fibernettel kapcsolatban állít. Az egy dolog hogy ő mit mond, az meg egy másik hogy én mit tapasztalok. A kettő között pedig fényévnyi távolságok vannak...
[ Szerkesztve ]
-
Kisbubuska
tag
válasz Hammon Serra #6197 üzenetére
Nem csesztetem, de miért kell neki is valótlan dolgot írni ?? Ez a cég nem fejleszt, az biztos !! Ha fejlesztene, lenne látszatja. Pár napja hívtam a hibabejelentőt, megint 10 percig a zenét hallgattam, amiért tavaly megbüntették őket, és most megint percekig csak a zenét hallani ! Hazudós egy cég, hazudós alkalmazottakkal ! Amikor tavaly nálam voltak a szerelők, akkor is össze-vissza hazudtak !
-
gozi
tag
válasz Hammon Serra #6170 üzenetére
Ahhha... Ezért nincs meg a sávszéle egle-nek...
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest