- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Kisbubuska
tag
Nektek működik a fibermail most? Nálam egyik sem.
-
F_Zolee
veterán
Nálam megy a mail...
-
Jégkokó
veterán
válasz gardener #6799 üzenetére
Ez a netgyorsító szöveg a cfosra elég vicces, meg a fibernet ettől beokádik.Nállam évekig volt fenn a gépen és bizony max feltöltés melett is tudtam noprmálisan netezni.
[ Szerkesztve ]
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
borsodika
őstag
nem semmi ez a fibernet karácsony óta nem tudják teljesíteni a 4megás netet arra hivatkozva, hogy fejleszteni kéne a rendszerüket. Este 500-at már a speedtest és ennek olyan 3800-3900-nak kellene lennie Előzöleg T-online-nál voltam de ott ha volt vmi hibám 1ből ki is javították nem úgy mint itt. Sajnos ez a jelenség, hogy nem tudnak akkora netet szolgáltatni mint ami a szerződésben van mint kiderült az egész településen ilyen
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
borsodika
őstag
válasz Csabee. #6806 üzenetére
ja azt még el is felejtettem, hogy karácsonykor bejelentettem hogy szar a net 1 nővel beszéltem azt mondta kitölt valami hibabejelentési lapot és 3 napon belül hívnak. 1 hétre re felhívtam őket hogy mizu mert ők engem nem hívtak. Megint beszéltem 1 nővel ő azt mondta nem is jelentette be a kollegája 1 héttel ezelött Hiába hivogattam azóta őket a válasz az hogy fejleszteniük kell, csak nemtom mire várnak
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Jégkokó
veterán
válasz Csabee. #6809 üzenetére
Nállam is sokáig hozta a 8 megát, de aztán egyszer csak meghallt az egész és nem ment még 2 megával se, ráadásúl szakadozott is.Én ezért váltottam.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
preacher
csendes tag
válasz borsodika #6813 üzenetére
Azért milliomos nem lehetsz, mert ha eddig semmit sem küldtél nekik, akkor csak mostantól számít a kötbér. Mármint amikor az első hibabejelentést megteszed és letelik a 72 óra javulás nélkül...
Mivel a telefonban beismerik, hogy túlterhelt a rendszer, innentől kezdve beismerik, hogy nem tudják a minimális értéket biztosítani. És ekkor lehet hivatkozni az ÁSZF-ük 13.3.1. pontjára!Ha írsz hibabejelentőt, majd kötbér-követelést, mit vesztítesz? Te semmit, csak ők buknak rajta nagyot!!!
Ha gondolod beszkennelem a 2008 februári számlámat, amiben jóváírtak nekem 7 napi kötbért, mert annyi nap nem volt jó a letöltésem. Igaz, a végén írtam az NHH-nak is, de FIZETTEK, mert nem azt adták, amire szerződtem...
-
gardener
senior tag
Jó ez a cfosspeed. Felraktam mégis.
Az 1megás felfele sávszélemmel jelenleg 130-135kval tudok tolni torrenten. -
vOrOn
tag
Minden fibis "kőhhintésre" kéretik használni a netes hibabejelentő űrlapot.
Rendszeresen használom, mindig beleírom aktuális hiba mellé, hogy cseréljék ki a levelező szerver tanúsitványát (rég lejárt, így érvénytelen), javitsanak a tőbbszöri ua adat bevitelen, valamint ha már bekérnek email címet nyugodtan küldhetnek hibajegyzék számot is.
Szerencséjükre, fogyasztoik felé még nem kell elszámolniuk, de mivel ÁSZF-re hivatkoznak kitöltésénél, ezért minimum évi négyszeri különböző auditnál, ennek hatékonyságfokát is kell "magyarázniuk".
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sírjak vagy nevessek?
-
crue
őstag
Nekem 4/1-es csomag Kecskemét/Máriavárosban problémamentes. Remélem így is marad.
Az ügyintézés és bekötés tempójával is elégedett vagyok, a szerződés aláírását követően rögtön másnap bekötötték pikk-pakk. Nem pöcsöltek vele órákat, pedig a házamban még nem volt kábel azelőtt. Gondolom ehhez azért ki kell fogni egy talpraesett brigádot is.
Szóval én elégedett vagyok. -
strebacom
senior tag
Eddig nem irtam ide, de az utóbbi hetekben katasztrofális a sebesség, és egyszerüen nem tesznek semmit, a hüségem lejár egy hónap múlva úgy döntöttem megválok tölük, pedig 4-röl 8Mbitre akartam átállni, de igy nem fog menni a dolog...Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan milyen módon lehet ezt visszamondani, márt csak azért is mert a legközelebbi ÜSZ kb.200km-re van???
Elöre is köszi a válaszokat....
-
strebacom
senior tag
-
-
preacher
csendes tag
válasz Jégkokó #6841 üzenetére
Olvasgass!
www.fibernet.hu-ról
Sprint csomag: 6 990 Ft /hó
10/2 Mbit/s
Kábel TV szolgáltatás mellé.
Havidíj kábel TV nélkül: 7 990 Ft
Letöltési sebesség (max. - min.): 10 Mbit/s - 1 Mbit/s
Feltöltési sebesség (max. - min.): 2 Mbit/s - 0,5 Mbit/s
Áraink 2010. 02. 28-ig tartó hűségvállalással értendőek.Ott van a végén. 0,5 Mbit/s === 512 Kbit/s. Ez bizony 512 Kbit/s. Engem nem érdekel a többi szolgáltató, sajnos csak ezeknél tudok lenni...
Ma felhívott újra egy szakemberük! Ő is csak azt tudta mondani, hogy tavaly nyáron akartak fejleszteni, de nem jött össze, majd egyszer hozzáfognak idén. Ezzel beismerte, hogy tényleg vannak náluk problémák! (Esti ping 200-300 ms, feltöltés <512Kbit/s)
Így holnap reggel bemegyek hozzájuk személyesen és ott szépen leírja az ügyintéző, hogy hány napon át nem szolgáltatták a minimális értéket...U.i.
2009.02.03-án küldtem nekik levelet, amire 30 napon belül kell válaszolniuk. Ha nem jön válasz, akkor NHH és nagyon megszívják (ahogy tavaly is)! -
Jégkokó
veterán
válasz preacher #6842 üzenetére
Amig náluk voltam egészen tavaj januárig nem tudták még a feltöltést se rendesen szolgáltatni, akkor nekem 384 kbit lett volna de az se ment nekik.Igy kötve hiszem, hogy most már tudnának adni 3 megát.Amikor már akkor se bírta a hálózat a terhelést.
-
preacher
csendes tag
válasz Csabee. #6845 üzenetére
Nem vagyok egy ideges típus (sőt), de a legutóbbi számlával és a rossz nettel nagyon felhúztak.
2008.12.29. óta nem voltak képesek küldeni egy 9.588 forintos számlát. Ehelyett küldtek egy 1.640 forintról szólót és alatta 7.948 forint lejárt tartozás. Hogy hogy sikerült ez nekik, fogalmam sincs. Nem fizettem be az 1.640-et, mert akkor még nagyobb káosz lenne a fejükben. Kértem tőlük már kétszer, hogy küldjék a rendes csekket és még aznap befizetem. Ehelyett a februári számlán már a 9.588 forint szerepel mint lejárt tartozás és felszólítanak, hogy fizessem be, vagy lekapcsolnak a hálózatukról. Na ekkor ért véget a türelmem és azóta szépen küldöm nekik szinte minden nap, hogy sz@r a netem (ping és feltöltés). Most már ott tartunk, hogy én tartozom nekik 1 hónappal (ő hibájuk miatt), ők pedig már 3 hónapnak megfelelő kötbérrel...U.i.
Még az sem érdekel, ha nem fizetnek kötbért, de legalább a fejlesztéseket végezzék el és legyen jó a netem -
preacher
csendes tag
válasz Jégkokó #6846 üzenetére
Akkor az NHH szépen rákoppint az orrukra és vagy fejlesztenek, vagy fizetik a milliós bírságot nekik! Nekünk - előfizetőknek - pedig a kötbért!
Olyan nincs, hogy csak azért hirdetnek új és jobb sebességű csomagokat, mert a konkurencia megelőzte őket. Ha nem fejlesztenek, viseljék a következményeket...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest