- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz Kapitány #5999 üzenetére
Amit irsz akkor lehetne egy indok ha legalabb ar/ertek aranyban tudna valamit nyujtani a felhasznaloknak a Fibernet mas szolgaltatokhoz kepest, de az egyik legdragabb szolgaltato, ebbol a felhasznaloknak az tunik ki, hogy tulzottan penzehesek a tulajdonosok-befektetok meg mas szolgaltatokhoz kepest is (pedig azokat se kell felteni).
Egyszeruen felhaborito, es elfogadhatatlan, hogy egy maximum 10mbit letoltesi sebeseggel rendelkezo csomagban, sokszor a valodi sebesseg meg a 10%-ot se eri el.Fiberlan szolgaltatas is mar vagy 3 honapja kint van a weboldalon, semmilyen infot nem kaptam, feliratkoztam a weboldalon, irtam tobbszor is mar emailt, valaszra se meltatott senki.... letezik mar egyatalan a szolgaltatas gyakorlatban?
Minden szolgaltatonal vannak problemak, de messze a legrosszabb a nagyobb szolgaltatok kozul szinte mindenben a Fibernet, ar, minoseg, ugyfelszolgalat, garantalt savszelesseg, feltoltesi sebesseg.
Eszre kellene venni, hogy vege az aranykornak a szolgaltatok szempontjabol, amikor a kiosztott teruleteken mas alternativaja nem volt a felhasznalok tobbsegenek, igy kenytelenek voltak turni a sz@rt, mikozben jokat rohogtek a markukban a befektetok-tulajdonosok a tuloldalon, hogy szepen lehuzzak az embereket a verseny hianya miatt, es ezert szinte meg ket fuszalat se kell keresztbe tenni.
DIGI megmozgatta az allovizet, aki nem valtoztat az aranykori mentalitasan, az elsullyed.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
BIX statisztikaban jol lathatok a leallasok.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz Hammon Serra #6177 üzenetére
Addig kiserleteznek amig a DIGI ledaralja oket lannet kapcsan, es ennek koszonhetoen letaszitja oket a 3. helyrol a szolgaltatok kozott.
Nekem meg mindig nem valaszoltak semmit, mar 4x kertem informaciot a weboldalukon keresztul, es 3x irtam emailt, atvette a HDSNET szerepet a Fibernet a "lesz@rjuk a leendo/meglevo ugyfeleket" kategoriaban, vicc tenyleg, hogy meg a szokasos sablon valaszokat is keptelek elkuldni..
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Tiszta HDSNET feeling a ceg, ok vegul nevet, es ezzel szerencsere mentalitast (lehendo/meglevo ugyfelekhez valo hozzaallas, problema kezeles) is valtottak, persze tokeletes sose lesz, mint ahogy mas szolgaltatoknal se az, de latszik azert, hogy ugyfelkezelesben felzarkoztak az elmezonybe.
Eljon az ido amikor a Fibernet is muszaj lesz valtoztatni a jelenlegi mentalitasan, mert kulonben elsullyednek.
[ Szerkesztve ]
-
-
rocket
nagyúr
Weboldaluk szerint 20mbit a max. es 2mbit a garantalt letoltesi sebesseg.
Felrevezeto azert, ranez valaki a weboldalukon az inforkra kapasbol arra gondol, hogy 20mbit le es 2mbit fel, mert ugye eddig igy jeloltek, feltoltest nem is irjak sehol."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz HoReSz1975 #12835 üzenetére
Az a 6700ft a 120/10-es netert, es a 94 csatornas digitalis csomagert, hogy jott ossze?
Azert kerdezem mert ez nagyon jo ar, de a weboldalukon nyomat nem latom ilyen araknak.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest