- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Mr. Erikszon #9947 üzenetére
Igen, csak az neked nem sikerülhet....hiába kérdezed meg ismételten.....
#9950 enginev3.0
Bütykölhetnek rajta valamit, ma megváltozott páromnak....nekem maradt a régi.....[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Adott fb-n egy most már meglehetősen hosszú, hónapok óta tartó beszélgetésem (chat), amit szeretnék lementeni számítógépre pdf-ben, valahogy meg tudom tenni?
Let the Zone take me if I am.
-
kispx
addikt
beállítások/általános/Tölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról.
Ha végigcsináltad és megjött e-mailben a az összes tevékenységed, akkor nyisd meg a beszélgetéseket tartalmazó fájlt, és egy pdf nyomtatóval nyomtasd ki. És töröld ki a felesleges beszélgetéseket. (vagy akár egyből az xml fájlból is kitörölheted)
-
Bjørgersson
félisten
Megjelenés óta vártam, hogy nekem is így nézzen ki, erre..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Integra
titán
válasz Bjørgersson #9954 üzenetére
de rossz az új vagy régi vagy régiúj verzió (ma reggel lett "új" nálam) még keskenyebb a news feed és még többet kell scrollozni, egy ergonómiai csoda
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Integra #9955 üzenetére
Nekem még mindig a régi van, viszont a news feed melletti jobb oldali hasáb teljesen üres. Nem tudom mennyi ész kellene hozzá, hogy azt a területet is kihasználják..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Integra
titán
válasz Bjørgersson #9956 üzenetére
megjelenik az, no para, úgyanúgy reklámozott oldalak és ismerős ajánlások, személyek vannak ott, csak átrajzolták picit az egészet és szélesebb lett, nagyobb karakterekkel
-
Bjørgersson
félisten
válasz Integra #9957 üzenetére
Akkor nekem valószínűleg az AdBlock miatt üres az az oszlop.
-
Croft-21
őstag
Ha egy ismerősömmel beszélgettem facen, de másnap meg azt látom, hogy: Nem tudsz hozzászólni ehhez a beszélgetéshez Illetve az illető neve feketével van, nem is lehet rákattintani a beszélgetésben, akkor minden bizonnyal letiltott?
-
Bjørgersson
félisten
Jól gondolom, hogy nem tudok megnyitás nélkül törölni üzenetet?
-
StarKiller89
senior tag
Hogyan lehet balra rendezni a chatparnereket?? Ahogy ezen a képen is szerepel:
| Samsung Galaxy S23 |
-
enginev3.0
félisten
válasz StarKiller89 #9964 üzenetére
Ez egy új Kinézet, egyszer talán mindenki megkapja
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz Bjørgersson #9963 üzenetére
Jól gondolod
-
Toronto008
újonc
Sziasztok srácok, lehet hogy ez a kérdés már volt de az lenne a kérdésem hogy olyat lehet hogy például, én az összes fiú ismerősömet kiakarom jelölni ( az összeset) egy posztba, akkor nem kell-e az összeset beírni hanem csak beírsz egy ........ és ott lesnek ?!
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz Toronto008 #9967 üzenetére
Felköszöntenéd őket nőnapra?
-
StarKiller89
senior tag
Amúgy ez a kis fehér sáv itt mi akar lenni? Az előző skinnél itt voltak az oldal és ismerős ajánlások, szerintem most is az akar ott lenni, de úgy néz ki blokkolja az adblock, miért?
| Samsung Galaxy S23 |
-
krizmo_
Topikgazda
Ma kaptam egy értesítést, miszerint az egyik ismerősöm megjelölt, mint kiderült bekapott egy vírust.
Találkozott valaki hasonlóval, mit lehet ezzel kezdeni?
Folyamatoson posztol ez a vírus, szerencsére nem nálam, hanem az üzenőfalra.
Mit tanácsolnátok ebben az esetben? -
kispx
addikt
válasz krizmo_ #9970 üzenetére
Szólj az ismerősödnek. Más nem nagyon tehetsz, mert az ismerősödnél van a vírus.
beállítások -> idővonal és megjelölés -> Ki adhat hozzá dolgokat az idővonalamhoz? -> Szeretnéd felülvizsgálni, ha az ismerőseid megjelölnek egy bejegyzésben, mielőtt megjelenne az idővonaladon? legyen bekapcsolva így nem terjeszted tovább.
-
kispx
addikt
válasz krizmo_ #9972 üzenetére
Nézzen szét a böngészőnél a kiterjesztések között, hogy van-e olyan amit nem ő telepített. A facebookos alkalmazások között is nézzen szét. Utána egy Kaspersky Live CD-vel nézesse át a gépet (vagy a malwarebytes anti malware-rel). Majd egy jelszóváltoztatás.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
A nemzetközi nőnap ennyire betett neki, hogy ma már sokadszorra hal meg? 5 perc volt mire bejelentkeztem, de chat még mindig nem töltődött be.
-
enginev3.0
félisten
válasz Toronto008 #9967 üzenetére
Nem tudsz ilyet
-
barisj
aktív tag
Sziasztok,
facebookon a Dragonplay Texas Holdem Pokerben mi alapján adja a napi bónuszt a játék?
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Buster17
addikt
Nagyon szar lett ez a üzenőfal.
pl: Nővérem kiírt valamit és én láttam az ismerősöm meg nem. Sose látok emberek posztját csak ilyen lájkolos oldalak szarságait meg olyan embereket akit nem ismerek és olyan csoportba posztol amibe benne se vagyok. WTF Valamikor a legfrissebb és a legfontosabb hírek szinte ugyan azok. -
veterán
válasz Buster17 #9978 üzenetére
Hogy ki jelenjen meg az üzenőfaladon, azt testre lehet szabni, a nevük fölé viszed az egeret, és a Follow/Követés-re kattintasz. Ha már nem pipa van mellette, akkor nem fog többet megjelenni a falon.
Elvileg, gyakorlatilag meg majd meglátjukHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Integra
titán
válasz StarKiller89 #9964 üzenetére
csinálj egy új kamureget, ezt fogod látni. a régiek meg majd valamikor. sőt, van egy átmeneti kinézet, nekem pár napja ez van. komolyan vicc.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Integra #9981 üzenetére
Biztos nehéz lehet megoldani, hogy csak a legújabb felület legyen életben mindenhol.
-
törölt tag
Az milyen új szokás fb-on, hogy valaki csinál valamit pl feltölt egy képet vagy kedvel egy oldalt, rámegyek az adatlapján a dátumra az egérrel és az eddigitől eltérően már nem jelenik meg a pontos időpont?
Én nem értem, mi a lópikuláért kell mindig változtatni valamin. De ha már változtatnak, ne butítsák. -
Troy.
addikt
Hello!
Miért van az, hogy firefoxban 600-700MB-ot is "megeszik" mikor a facebookot nézem? Mindemellett lassú, scrollozni nem tudok csak igen lassan, akkor is megakad egy-két másodpercre. Jobboldalt a chat ablak felett is ugyanez a helyzet. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
.
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Ha ismerősnek jelőltem valakit és pár nap múlva nézve megint azt irja ki,hogy megjelőlés ismerősként,az azt jelenti,hogy elutasitotta? Bár erről értesitést gondolom nem kapok,legalábbis nem kaptam.És,ha valaki irt egy üzenetet,és bejelelőm,hogy megjelőlés olvasottként,akkor neki kiirja,hogy látta,ekkor meg ekkor?
köszönömLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Mr. Erikszon
senior tag
Nem frissül a facebookom erre az új design-ra...mit tegyek?
-
enginev3.0
félisten
válasz Mr. Erikszon #9989 üzenetére
Várj
English (us) nyelven, egyébként változik (sok embernél)
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz enginev3.0 #9990 üzenetére
Haveromnak már frissült és apumnak is meg tesómnak is,pedig ők nem is nagyon faszabuckoznak...nekem meg nem pedig egész nap függök.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr. Erikszon #9991 üzenetére
És mit szeretnél, mit csináljunk?
-
Speccy
senior tag
Feltöltöttem egy képet, de nem akartam hogy látszódjon mások idővonalán, így először azt adtam meg hogy csak én lássam, aztán a tevékenységnaplóban átállítottam hogy "elrejtve az idővonalról", majd pedig a képet láthatóvá tettem... eredmény : megjelent az ismerősök idővonalán... mit rontottam el?
There is hope!
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Kezelek egy fb céges oldalt. 87 kedvelőnk van, de nem engedi az egyéni domaint beállítani. Minden névre azt dobja, hogy foglalt, még a "oluibvfoauebfouew"-ra is. Volt már valakinek hasonló gondja?v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz Bjørgersson #9992 üzenetére
Majdnem mondtam egy csúnyát.
-
kutga
nagyúr
Mi ez az új kinézet? Úgy vélem nem csak nálam van.
Valahogy vissza lehet állítani? Nekem az előzővel sem volt semmi bajom.
Let the Zone take me if I am.
-
törölt tag
válasz #56474624 #9983 üzenetére
Érdekes, chrome-mal már nem csinálja ezt, csak a legújabb firefox-szal.
Más: Azt hogy lehet megcsinálni, hogy Fényképeknél a "Fényképeid" almenüből úgy szedek ki képeket, hogy az adott albumból nem törlődik (tehát az Albumok almenüből a megfelelő mappában ott marad)? Csomó embernél látom, hogy a Fényképeinél alig van pár kép, míg a mappákban ott vannak.
Másik jó kérdésem, hogy odakint az adatlapon a baloldali részen a Fényképek mellett lévő szám mit jelent? Mert ha a képek számát, akkor nem pontos. Nagyságrendben stimmel, de gyakran nem akar kijönni az a szám sehogy, ami ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest