-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silverr
aktív tag
válasz Ryder62 #9750 üzenetére
Ha már feltöltött képről van szó akkor nyisd meg a képet és a dátum mellett fogod látni, hogy a kép publikus vagy ismerősökkel van megosztva. Kis ikon. Erre kattintasz és ott meg fogod látni az egyéni beállitásokat. Itt tudsz személyeket hozzáadni. Feltöltés közben is itt találod a beállitást.
-
Ryder62
őstag
Ok, köszi
-
Apollyon
Korrektor
Hali!
Ha a chat be van kapcsolva, oldalt láthatóak legfelül azok, akikkel legutóbb beszéltem, avagy sokat. Nos hogy lehetne onnan eltávolítani valakit, hogy már ne legyen ott? Csak ha törlöm az ismerőseim közül is?
Mert van ott 1-2 arc, aki odabetonozódott, és már nem akarom ottlátni őket.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
jel1
aktív tag
válasz enginev3.0 #9746 üzenetére
az enyémben nem lehet, és gmailban sem látok ilyen lehetőséget, hogy lehetne csatolni facebookot
-
erikke17
őstag
válasz Apollyon #9756 üzenetére
Üzenetek archiválása/törlése esetleg? Amúgy lassan lekúszik a lista aljára majd néha jeleni meg aztán egy idő után már nem lesz ott. Vagy tiltsd le chaten...
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Apollyon
Korrektor
válasz erikke17 #9759 üzenetére
Miután töröltem a teljes beszélgetést (tehát nem archive, hanem "delete conv.") ugyanúgy ottmaradtak. A chatről letiltás segített, vagyis a "turn on chat all friends except"... thx.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Fb eseményt mikor csinálok,nem lehet egy képet hozzáadni?
-
jel1
aktív tag
válasz enginev3.0 #9760 üzenetére
értem...nálam nincs :/
-
Vasinger!
nagyúr
Miért nem tudok bejegyzéseket követni? A csoportokon belül a posztokhoz volt egy olyan gomb, hogy követés/follow de mára ez eltűnt. Nem lehetne ezt valahogy visszakapcsolni?
-
erikke17
őstag
Ajánlom figyelmetekbe szerintem igenpofás!
[Facebook]Szerk: Fél éve jelentkeztem új felületre de még mindig semmi.. :-/
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
törölt tag
-
legiaap
félisten
Két kérdés:
1. Hogy tudom kideríteni mikor csatlakoztam a Facebookhoz?
A reggelős email már nincs meg, a legelő ember akit bejelöltem nem tudom ki és a timeline-omon sem látom, mások sem látják.
2. Van ez a 10 éves a Facebook és megnézhetjük videóban a dolgaink. Na nekem nincs videóm. Ötlet, hogy miért?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
El lehet valahogy érni, hogy amit üzenetet küldök ismeretlennek az ne az Egyéb mappába kerüljön?
Láttam jó cikket erre, hogy pár forintért lehetne úgy küldeni az üzenetet, hogy értesítést kapjon róla az illető. Viszont én nem látok ilyen opciót, mikor írnék üzenetet. Nekem nem hozza fel. Mit lehetne tenni? Vagy már nincs ilyen lehetőség? -
Bjørgersson
félisten
válasz legiaap #9769 üzenetére
Nálam sincs videó, 6 kép van helyette. Bár annyira nem is izgat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
legiaap
félisten
válasz Bjørgersson #9772 üzenetére
Biztos nem vagyunk annyira aktívak fent
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Bjørgersson
félisten
válasz legiaap #9773 üzenetére
Az biztos.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Buster17
addikt
Nálatok is 6 kép jön be ha rámentek a https://www.facebook.com/lookback/ oldalra? Videónak kéne elindulna de nem megy
Legelsőnek ment még dél körül, de még azt se tudtam, hogy kell megosztani szóval hagytam most meg csak 6 képpel hadonászik
-
Arcképgyáros
válasz enginev3.0 #9777 üzenetére
Remélem lassan abba hagyják, kezdem unni, hogy minden post ez.
-
rushty
őstag
Arra szeretnék választ kapni, hogy a) egy hozzászólásban hány db. karaktert lehet maximálisan (igen hülyén oldották meg azzal, hogy kitörölhetetlenül ott marad a felkiáltójeles ikonnal) írni? b) MS Wordben mentés nélkül (esetleg másban) hol tudom megnézni, hány karaktert foglal el a szöveg?
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Buster17
addikt
Ha benne vagyok egy csoportba és posztolok akkor miért lássák az ismerőseim akik nem a csoport tagjai?
Én nem szeretném látni, hogy miket posztolok. Le lehet ezt valahogy tiltani?
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz Buster17 #9791 üzenetére
Volt pár percem és megnéztem. Így nem fogod tudni megoldani. Csak ha korlátozott listára rakod az ismerősödet. (beállítások -> tiltás -> Korlátozott ismerősök listája) Viszont ezt az összes ismerősöknél megcsinálni...
Így csoporton belüli postok láthatóságát nem lehet szabályozni.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Ezeket a nyomi játék meghívásokat lehet tiltani?
-
törölt tag
-
Fecogame
veterán
Jipí, most a chat folyamatosan kiírja, hogy X ember ír nekem, pedig nem is. Többnél is előfordul, de folyamatosan. Ha leteszem kicsibe, akkor nem látszik, de felnyitva meg igen.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
hege01
tag
Sziasztok,
Kommentelésnél hogy tudom valakinek a névét link-ként beilleszteni a komment-be?
Köszi
-
chungee
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest