-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gaborz1 #10802 üzenetére
Csatlakozom én is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
akyyy
senior tag
fel kell menni iwiwre... jah.
akkor msn.. az sem jó..
hát akkor. szivás xD
-
krizmo_
Topikgazda
Úgy kezelik, még csak pár perce nem elérhető, de már cikk is van róla:
Teljesen leállt a Facebook[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Phobion
őstag
Nálatok sem elérhető az oldal?
(#10812) krizmo_ - Akkor már minden világos, köszi
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Pedig most akartam szülcsit köszönteni...
-
.LnB
titán
válasz #41133696 #10815 üzenetére
Most azon gondolkodtam milyen jó lenne ha ez örökké tartana mint régen.
De úgy is jönne egy másik, hasonló oldalPersze használom én is, de eltöprengtem kicsit ezen most.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bok92
addikt
Múkodik!!!
-
Out
addikt
Fura, hogy senki nem írta ki Facebook-on, hogy nem működik a Facebook.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
törölt tag
Semmi sem tart örökké, előbb vagy utóbb be fog következni.
Így menekülnek a fiatalok a Facebookról
Egyelőre én sajnálnám, de reálisan nézve, nagyon valószínűnek tartom, hogy ez a közösségi oldal hullám, mely immáron 10-12 éve tart, szépen le fog csengeni. Aztán kitalálnak valami mást. A Google az Orkutot leszámítva, mely egy mellék ág lenne a plus mellett, ugyanúgy mint a böngésző piacra, későn érkezett. Nem is megy a plus igazából. Pedig ugye ott van minden androidos készüléken, amikből meg több száz millió van, de a legtöbbre egyből a Facebookot , a Twittert és társait töltik le kapásból.
-
.LnB
titán
válasz #41133696 #10820 üzenetére
A twitter-t jobban szeretném, csak kevesen használják. Kint USA-ban elég jól kihasználják a sportközvetítésekben is és egyéb területeken is.
Én szeretek emberekkel beszélgetni, de a facebook-ot elenyésző mennyiségben használom erre. Sőt a számítógépet is, vagy fórumozok, vagy személyesen beszélek. Persze megértem, hogy távkapcsolatok tartására teljesen jó. Viszont arra lehet alternatíva más is. Nem értem miért vált ennyire "kötelezővé" ez a dolog.Én a fb-ot inkább egy hírolvasónak használom. Szinte csak az általam érdekesnek tartott oldalak, személyek dolgai jelennek meg az üzenőfalamon. De ezt ki tudnám váltani egy Flipboard-al is.
Szóval használom, de nem tartom nélkülözhetetlennek, és a fiatal korosztályra szerintem rossz hatással van.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Pityu.
nagyúr
Ha valaki nem az ismerősöm a facebook on de tetszikelem a képét azt ő látja?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Akkor magyarán szólva ha teszikelem ismeretlen képét csak simán szarik rá hogy valaki tetszikelte.
#10821.LnB
Az kicsit baromság hogy a fiatalokra csak a facebook van rossz hatással,szerintem meg minden bármely más közösségi oldal vagy egyéb alternatíva,na meg a média,de nem magában csak a facebook.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pityu. #10828 üzenetére
Az egész okostelefon hullám veszélyes és főként az általános iskolásokra, akik majd pislogni fognak, hogy miért nem jutnak be gimnáziumba...
Amikor én voltam általános iskolás (1996-ban ballagtam onnan), még a legegyszerűbb mobil telefon is 60k volt előfizetéssel, így nem csoda, hogy egy osztálytársam sem járt vele, maximum az apjának volt. Na de ha be is vitte volna, mit tudott volna vele csinálni? Maximum SMS-t fogadni, és írni. Aztán gimnazistaként már úgy harmadéves koromban volt egy Motorola M3888 típusú mobilom, végzősként meg TimePort-om. De sosem használtam órák alatt.
Ma meg alsó osztályban is minden tanulónál van valamilyen okostelefon szinte. Ott megoldás lehet, mivel egy teremben vannak, hogy mindenkinek legyen egy szekrénye, és abba minden óra előtt kötelezően le kelljen tennie.
Felsősöknél teremről teremre vándorlás van, ott ez nem megoldás. A tanárokat is idegesíti, mert tudják, hogy az osztály egy része nem figyel rájuk. A renitensek meg még Facebookon is letiltják az osztályfőnököt, meg a szaktanárokat is. Nem csak Facebook megy, hanem némán Youtube is (mert azért fülhallgatóval feltűnő lenne, hangszóróval meg még inkább).
Zavaró berendezést meg nem lehet telepíteni, egyrészt anyagi forrásai sincsenek erre az iskoláknak, másrészt nem korlátozható le, csak az iskola területére, harmadrészt biztos jogokat sértene, más nem azokét akik az iskola környezetében laknak, vagy járnak el autóval vagy gyalog.
-
Pityu.
nagyúr
válasz #41133696 #10831 üzenetére
Hát az én időmben mikor közép sulis voltam max 5110 es nokiák voltak és nem volt telefonom suli után vettek a szüleim egy telefont de azért azt sem hordoztam mindenhova.Én azt csinálnám suliba be elvenném a mobilokat kifelé meg vissza adnám,egyébként nem csak ebben az országban de külföldön is meg látszik a mai fiatalok értelmi szintjén ez a telefonos meg közösségi oldalas meg médiás dolog.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz krizmo_ #10841 üzenetére
Őszintén meg mondom nem is érdekel,van jó pár ismerősöm amúgy is a facebook on felével sem beszélek.Amúgy meg most nem is nagyon izgat ez az ismerkedés dolog,viszont nálam is van olyan hogy be jelöl valaki azt sem tudom ki.
-
kispx
addikt
> "A teszt során kiderült, hogy alkalmazásuk rendszeresen összeomlik, és rendkívül lassan tölt be. Majdnem negyven percig próbálkoztak, mire egyáltalán használni tudták a Facebook appot, ez alatt pedig el is fogyasztottak egy teljes havi adatmennyiséget."
Link
Zsenik dolgoznak ott, hogy erre már sikerült rájönniük -
Arcképgyáros
Kb egy hete ha küldenek üzenetben egy képet és rákattintok csak villanik egyet, nem teszi ki nagyban, miért van ez?
-
törölt tag
Ha xy kéri, hogy csatlakozzak xy oldala kedvelőihez, azt hol tudom tiltani? Számomra nem egyértelmű.
- Alkalmazásmeghívások tiltása vagy
- Eseménymeghívások tiltása vagy
- Alkalmazások tiltása -
buci30
addikt
Korlátozott lista
Fontos aki tudja help!Ha most jelöl valaki ismerősnek azt jeloltem vissza utana rogton korlátozott listára teszem akkor semelyik kepem egyik albumba se fogja látni ami eddig fent volt azokból se ugye?
Profilkeimet se vagy azokat fogja es a hozzászólásokat a kepim ala?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Arcképgyáros
válasz enginev3.0 #10848 üzenetére
Nem szívesen használok mást, csak a chrome.. amúgy explorerrel jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest