-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Miért nem küld mindenről e-mail értesítést g-mail-ra?
Ha jön üzenet meg kép hozzászólás arról igen de késéssel.
De másról nem küld Pedig az van beállítva ,hogy mindenről.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Silious
tag
Sziasztok
Abban tudnátok segíteni, hogy azt hogyan lehet megoldani, hogy van egy bejegyzés, és szeretném megosztani több csoportba, akkor azt ne egyesével kelljen megosztogatni, hanem egyszerre meg lehessen.
Lehet egyáltalán ilyet? -
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Ebben a percben regisztráltam az oldalra, s ugyan egyik haverom már segített beállítani néhány dolgot a kezdeteknél, mégis van még amire nem jöttünk rá.
Például a következő problémám lenne:
Adott ez a haverom, aki már ismerősöm az oldalon. Na őt bejelölték egy képen - az ő egyik ismerőse, akihez nekem nincs közöm -, s ezt az eseményt mutatja nekem a hírfolyamomon (vagy hogy hívják azt).
Na én erre nem vagyok kíváncsi, szóval ez ellen tudok valamit tenni?
Nem akarom tiltani az ismerősömet, csak azt, hogy ne kapjak értesítést arról, hogy valami ismeretlen ember az én ismerősömet bejelöli egy képen.UI: ha van bármi olyan beállítás, amit érdemes megtenni az elején, azt örömmel venném, ha megosztanátok velem.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
rii
nagyúr
oldalsó chat sáv esetében lett egy olyan, hogy "további ismerős 17"
kétféle nézet van oldalsó chat sáv esetében?
a.) mutatja az online ismerősket
b.) a legoltoljára chatlet 7-8 ember van ott és alatta a "További ismerősök"?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
kispx
addikt
válasz AssAssynn #10156 üzenetére
Mivel az ismerősöddel történt valami ezért megkapod a hírfolyamban. Ez a hírfolyam.
A másik kérdésre:
beállítások -> adatvédelem; itt érdemes mindent végignézni és a legszűkebb tartományra beállítani.
Ismerősök elrejtése:
adatlap -> menj rá az ismerősökre az egérrel, ekkor megjelenik egy ceruza, katt rá -> adatvédelmi beállítások -> Kik láthatják az ismerőseid listáját? := csak én -
AssAssynn
őstag
Silverr: Arra kíváncsi vagyok, hogy az ismerősöm konkrétan mit írt ki, vagy mit csinált, de erre nem.
kispx: Ez tényleg hasznos, köszönöm szépen!
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Öhm.. s azt hol kell?
Plusz még egy kérdés. Módosítottam a borító képemet, de rossz lett, mivel nem működik a kép igazítása. Oda húzom ahová akarom és mikor elfogadom még úgy mutatja, de amint frissítek elveszik az igazítás.
Szóval felraktam egy új képet, erre most a hírfolyamomon kétszer is írja, hogy módosítottam a borítóképemet.
Erre senki sem kíváncsi, legkevésbé én. Ezt hogy lehet kiküszöbölni?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
mikk2000
őstag
Helló, minden értesítést kikapcsoltam, viszont az jó lenne, ha valaki üzen nekem (chat-en) arról kapjak emailt, melyik beállítás az?
-
AssAssynn
őstag
Köszönöm, de nekem alapból ez volt beállítva.
Továbbra is kiírja, hogy "(ismerősöm) meg lett jelölve (ismeretlen valaki) fényképén." - de akkor ez megváltoztathatatlan valószínűleg. Hacsak nem tiltom az ismerőst, de azt nem akarom.
-----------------------
Más:
Arra esetleg nincs valami, hogy ha megváltoztatom a borítóképemet, azt ne tegye ki a hírfolyamra mindenkinek? Vagy ha ki is teszi, nem lehet leszedni onnan? A tevékenységnaplóba nem lehet átállítani a nyilvánosról."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Silverr
aktív tag
válasz AssAssynn #10166 üzenetére
Ne haragudj, nem sértésből irom de azt hiszem ez nem lesz neked való. Olyan dolgokat szeretnél beállitani ami a facebooknak mondjuk lényege. Ha valakit megjelölnek képen az fontosabb eseménynek számit ezért látod. A boritoképek pedig mindig nyilvánosak és mindenkinél meg fognak jelenni akik az ismerőseid.
-
senior tag
Azt tudom, hogy a # szimbólum hashtageknél használatos, de például amikor diktáltok valakinek egy szöveget, hogyan nevezitek meg ezt? Nálunk Szerbiában sokan mondanak "taraba"-t, azaz lefordítva kerítést Kíváncsi vagyok, ki hogyan nevezi.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
veterán
Magára a jelre ugye a kettőskereszt-et szokás használni. Angolul mikor valaki ilyen kifejezést szeretne mondani, akkor meg úgy szoktam hallani, hogy pl. "hashtag leavemealone" = #leavemealone
Szóval ha én diktálnám valakinek akkor azt mondanám, hogy hashtag kiskutya vagy kettőskereszt kiskutya. Szerintem mindkét változatnak érthetőnek kellene lennie a gépelő felől.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz mikk2000 #10169 üzenetére
Ennyit tudsz beállítani, ezért küldtem, amúgy meg ha nem vagy facebookon nem kapsz chaten semmit, mert azt üzenet formájában kapod meg, chatelni azzal lehet, aki fent van.... És kapsz róla e-mailt, de külön ezt, nem tudod beállítani, régen lehet ma már nem lehet.....Amúgy az e-mailek fél órával az üzenet elküldése után érkeznek meg....
-
AssAssynn
őstag
válasz Silverr #10167 üzenetére
Mondjuk úgy, rá vagyok kényszerítve, hogy létrehozzak egy fiókot, úgyhogy ne csodálkozz, ha ilyen kérdésekkel állok elő.
Egyébként azért is bosszantanak ezek, mert ez a legnagyobb közösségi oldal, és nem lehet rajta olyan dolgokat beállítani, amit sok másik kisebben be lehet(ett).
-
AssAssynn
őstag
Na közben van még egy kérdés.
Amikor ugye felül rákeresek egy névre, akkor a találatoknál, a név alá mindig kiír néhány infót róla (lakhely, iskola, munkahely, stb...).
Na, azt hogy tudom szabályozni, hogy nálam mit mutasson ott?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Kuruc2
senior tag
válasz Kuruc2 #10144 üzenetére
Továbbá nincs offline üzenetküldés? nane...
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
mikk2000
őstag
válasz krizmo_ #10172 üzenetére
Nem igaz az hogy ha nem fagyok fb-n akkor nem kapok cset üzenetet. Pont arról van szó, hogy ha nem vagyok fenn, és írnak nekem, akkor baszik jelezni, pedig régebben jelezte. Szóval most ha felmegyek, akkor random fogad 1-x db üzenet amiről nem tudok hogy jött. Elejétől fogva nem tetszik ez az facebook dolog, átláthatatlan, erőszakos, infószipolyozó és adatgyűjtő oldal, amit ismerősök miatt kénytelen vagyok használni, de hogy ennyire primitív legyen, hogy egy sima üzenetről nem tud emailt küldeni... akkor zárják be és hintsék be sóval.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz mikk2000 #10176 üzenetére
Ha nem vagy belépve nem vagy chaten ez ilyen egyszerű, ergo nem ír neked senki chatre, mert csak üzenetet tud küldeni. És kapsz emailt, de azt nem tudod külön beállítani, hogy csak erről kapj.....Rengeteg felhasználó van, nem lehet mindenkinek személyre szabni....Ha, annyira nem tetszik meg ledegradálod, akkor uccu neki javíts rajta, megteheted....
Az, hogy mennyire " infószipolyozó és adatgyűjtő" az tőled függ, csak azt tudja, amit te megadsz....szóval...érted... -
megint én
őstag
Sziasztok!
Meg tudom nézni azokat, akiket ismerősnek jelöltem, de nem jeleztek vissza? -
enginev3.0
félisten
Én is megkaptam az új Facebookot, egész jó lett Kicsit meg kell szokni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Laca1212
őstag
válasz enginev3.0 #10181 üzenetére
Ezt honnan lehet elérni, ha nem Te adod a linket?
-
megint én
őstag
válasz enginev3.0 #10181 üzenetére
Köszi!
-
VIPowER
őstag
Ha eddig fenn voltam chat-en, akkor bal oldalt kis kockákban volt hogy ki van fenn, most már nincs (kockák,semmi).
Vissza lehet állítani? -
rii
nagyúr
sziasztok
ismerősöm kérdezné, hogy hogy lehet megcsinálni azt, hogy egy adott személy ne írhasson a faljára?
-
rii
nagyúr
válasz enginev3.0 #10193 üzenetére
há'az nem lenne túl jó ... mer'az annya' ....
csak az zavarja, hogy folyon irogat a "fal"-ára ... wall-jára
már megoldás nincs?
-
trassher
addikt
Biztonsági kérdésem lenne.
Már pár alkalommal észrevettem hogy kijelentkezik a facebook. Bővebben ma is be voltam lépve, zároltam a laptopot, kimentem cigizni. Mire visszajöttem és megnyitottam a böngészőt ki voltam jelentkezve de érdekes módon a "belépve maradok" nem volt bepipálva pedig ha kilépek én magam akkor bent marad. Ez normális jelenség? Amúgy nincs egyetlen böngésző sem mentve, be van kapcsolva a biztonsági kód küldése sms-ben így minden alkalommal kéri. Esetleg valakinek van ötlete mitől lehet ez az érdekes kijelentkezés?Redmi Note 7
-
Bjørgersson
félisten
válasz trassher #10199 üzenetére
Szerintem itt inkább a zárolással vagy a böngészővel lesz gond, nem a Facebookkal.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest