- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_David
csendes tag
Sziasztok! 12 vásárlásán agyalok erősen, egy kérdésem van még, ami kapcsán szeretném kikérni a tapasztalatotokat: mennyi jó a teló zárideje / fókuszálási sebessége izgő-mozgó gyerkőc fényképezéséhez? Főleg összehasonlítva egy pixellel / iphone-nal? (13 PM-em van jelenleg) köszi szepen
OnePlus 12 / Watch 2 / Pad 2
-
veterán
válasz hdavid1 #1752 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy amennyire egyszerűnek tűnik ez a dolog, a fókuszt ebben a helyzetben sok esetben még egy MILC+gyors prime objektív is elhibázza. Van itthon egy 3 éves örökmozgó, tud úgy futni a kamera felé, hogy még a legideálisabb beállítások és fényviszonyok mellett is lecumiztat egy cirka 1 millás szettet, és konkrét burst sorozatot kell lőni, ha akarsz biztosan éles képeket. Persze telefon ritkán fog Neked 1.8-as blendével fotózni, és hát a szenzorméret / gyújtótáv is segíti a helyzetét, de ez az egy dolog, amit ha megugrik egy telefon, csak örülhetsz neki, elvárni semmiképp nem szabad. OnePlustól pláne nem...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Ferenczi Áko #1754 üzenetére
Tudom, tudom, márka topikban csak dicsérni szabad! Tudod az van, hogy OP3 óta használok OnePlust, és a családban is átállítottam már rá kábé mindenkit. Szóval, van merítés típusból, és évek számából is. Minden egyes bemutatónál meghallgatjuk, hogy MOST aztán tényleg ultra jó a kamera, mostanában még Hasselblad is adott, meg minden trüváj. Aztán az van, hogy a termék kikerül a végfelhasználókhoz, és hopp, a produkció csak a tisztességesen jó vagy picivel jobb annál szintet éri el, de semmiképp sem versenyezhet az aktuális iphone / galaxy / huawei csúcsmodellek szintjével. Lehetne erre mondani, hogy de hát az ár, csak sajnos már ez is egyre kevésbé igaz. Mint mondtam már sokszor, én szeretem a OnePlus-t, de a kamera soha nem volt az erőssége egyik telefonjuknak sem, kamerás telefonként soha ne is ajánlottam senkinek. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a szoftveres hátteret- véleményem szerint - folyamatosan rontják az idő előrehaladtával. Az összes OnePlusom jobb képet csinált az első hónapokban, mint mondjuk két évvel és jó pár frissítéssel később. Nem tudom, más "öreg motoros" OP fan alá tudja-e ezt támasztani, de nekem a hatosnál tűnt fel ez nagyon, és a 7 Pro-nál is abszolút jelen volt. Nyilván, sarkallni kell a kedves vevőt a váltásra.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Én nem vagyok elfogult egy márkával szemben sem, volt pár mobilom.. Ennek a kamerája Honor Magic 5 pro szint, ami azért mindenre bőven elég.. Beltéri fotózás.. Samsung S23 Ultra az kuka, ebben a Xiaomi 13T vitte nálam a pálmát idáig..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
veterán
válasz Ferenczi Áko #1756 üzenetére
Értem, de a "ami azért mindenre bőven elég" szint szerintem nem egyenlő azzal, amit a OnePlus kommunikál róla, és pláne nem azzal, amit az S24, és pláne az i15 széria tud jelenleg. Idézném is a marketing anyagot, mert önmagában a pofátlanság csúcsa:
"Point and shoot DSLR-level
portraits effortlessly"Az! Hát persze.
Ezért írtam, hogy egy nehéz szituációban, mint amit a kérdező felvázolt, ettől a márkától biztosan nem várnék csodát, de igazából a piacvezetők esetében is csak örülni lehet, ha összejön a produkció.
-
noto
senior tag
Sziasztok!
12R tulaj lettem 7es vàltottam .
Remek kis teló lett ez is.
Gshoppertől jött egy hét alatt itt volt.
Kérdezném aki szintén onnan rendelt töltőfej volt hozzà?
Mert a dobozban nem volt csak kàbel amúgy bele se fért volna..
És egy kis àtalakitó volt külön mellékelve.
A honlapon azt irtàk hogy adnak hozzà fejet is... -
-
petipetya
nagyúr
"fontos
1. Ez a telefon európai verzió, és Európában 12 hónapos hivatalos garanciát élvez
2. A OnePlus 12 jelenlegi globális verziója kétféle konfigurációban érhető el: az egyik a dobozában tartalmazza az európai töltőt, a másik pedig nem. A csomagok véletlenszerűen kerülnek kiküldésre. Ha az európai töltő nélküli verziót kapja meg, akkor külön küldjük a második csomagot, amely az eredeti európai töltőt tartalmazza."
Írj a gshoppernek, hogy küldjék ki a töltőfejet is.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
rodman73
aktív tag
Tradingshenzenről most kb mennyi idő alatt jön meg a teló? Erősen gondolkodom egy 12-n.
-
rodman73
aktív tag
657 euró az alapverzió kínából, 747 euró az európai raktárből, de az most elfogyott. És ugye itt van fehér, ami elég patika szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rodman73 #1764 üzenetére
Igazság szerint mindegyik patika.. Mindegyiknek más a tapintása.. Én zöldet szerettem volna, másodsorban fehéret és a végén a fekete lett.. Tokban van, de imádom elővenni, olyan jó érzés kézbe fogni. (a telefont 😝)
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
noto
senior tag
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Feleségem összetörte a telóját, így megörökli az én S22U-mat, magamnak pedig egy Oneplus 12-ben gondolkodom.
Láttam, hogy igen kedvezményes áron beszerezhető Tradingshenzhen.comról és Gshopperről, azonban úgy tudom, hogy ezek kínai belpiacos telefonok, így nem tudnak minden frekvenciát kezelni és az eSIM sem működik bennük.
Nekem mindenképpen EU verzióra lenne szükségem, mert 1 hétig Amerikában leszek év végén és pont az ottani hálózatok nem tudják jól kezelni a kínai telók, valamint működő esimmel könnyebb lenne megoldani az ott tartózkodást.- Honnan lehet kedvezőbb áron beszerezni az EU verziós változatot? (nincs diák/dolgozó kedvezményem sajnos a hivatalos oldalon)
- Láttam, hogy Gshopperen is árulnak egy"Global version oneplus 12" verziót, ami azt mondja magáról "This phone is a European version..."
Vett már valaki ilyet és kipróbálta esetleg, hogy működik-e az eSIM? esetleg @noto? Láttam te onnan vettél 12R-t.Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat!
-
-
run4fun
tag
válasz Ferenczi Áko #1770 üzenetére
A másik verzióval tuti ezt csinálják, de ezzel a verzióval leírás alapján nem. Leírásban is ott van, hogy unopened.
-
ghiottone
nagyúr
válasz run4fun #1769 üzenetére
B-Telnél már 300 körül van. Szerintem megbízhatóak, saját részre már 3 telót vettem tőlük, cégre pedig vagy 20-at. Gariztatni viszont még egyszer sem kellett náluk az elmúlt 5 évben, így azt a részét nem tudom.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
noto
senior tag
Sziasztok!
A képernyőidőt meglehet nézni valahogy utolsó töltés óta?
A7esen mutatta itt viszont utosó 24óràt mutat csak...
Azóta viszont volt töltés és az az előtti időt is beleszàmolja.
Könyvjelzőt hogy lehet kitenni a kezdőkepernyőre a régi kirakta ez is irja hogy kirakta de nincs sehol... -
noto
senior tag
Üdv!
Könyvjelzőket hogy lehet kirakni az asztalra kezdő képernyőre hogy nagyon gyorsan elérjem ???
Több böngészővel próbáltam/chrome opera sajàt/ kiírják hogy kirakva de sehol nem tálalom.7esen simàn megcsinàlja...
Én nézek be valamit vagy van valami trükk?[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
-
PuffyDog
tag
válasz Ferenczi Áko #1785 üzenetére
Linkeld őket.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
tomp
félisten
Új terméktámogatási protokollt vezet be a OnePlus
Lehet ezért vannak frissebb rendszer appot apkmirroron.
Elkezdik a rendszerfrissítésen felüli különálló frissítéseket az összetevőkre. -
PuffyDog
tag
válasz Ferenczi Áko #1788 üzenetére
A kamera app magyar? Ott nem látom a nyelveket, mint az általam linkelt akkumulátor appnál.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Ferenczi Áko
addikt
-
user26
senior tag
Üdv!
Oneplus 12.
Aki már frissített v830 -ra mit érez, mi a különbség ? Mit gondolsz melyik verzió volt a "legjobb" eddig. Én úgy érzem üzemidőben a v610 volt, valahogy akkor nem bírtam le meríteni, de nyilván akkoridőbe vásároltam. Most sincs gondom, most is 10/10 a készülék, csak érdekelne mások véleménye a verziókról.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
T. I.
senior tag
Április 4-én üzemeltem be. Eddig semmi különbséget nem érzékeltem egyik frissítés után sem, így a 830 is fut rendesen. Ezek a frissítések bőven radar alatt maradtak eddig az átlag júzernek. Mondjuk nekem csak annyi a lényeg, hogy ne csináljon belőle téglát az update.
Az akku állapota 100% így 4hónap után is. Megéri csak 80%ig tölteni, szerintem. Azzal is baromi sokáig bírja, és kíméli az akkut.
Egy dolog nem tetszik eddig: autóban, AndroidAuto módban csatlakoztatva nagyon alacsony a hívó fél hangja maxon is. De ez a kezdetek óta így van, és nem jöttem rá, hogy miért. Más is szív ezzel esetleg? -
zizidor
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest