- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Aki rá eresztette a telefonra a 15-öt, az írhatna pár gondolatot róla! Működik rendesen minden? Nincsenek bugok a rendszerben? Stb.!
Nem akarom elkapkodni a telepítést, mert anno Samsungnál fáztam rá a siettségre fővezió ugrás alkalmával!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
hdavid1
tag
válasz sharkypeti #2049 üzenetére
Milyen régión vagy?
-
CptAdamica
veterán
válasz sharkypeti #2049 üzenetére
Majd kíváncsi lennék, hogy hogyan vélekedsz róla. Nekem eddig nem dobta fel, bár nekem kábé mindig az utolsók között dobja be a frissítéseket.
Megyen!
-
PeteePeti
őstag
-
SaMURaIDrAkE
tag
-
tomp
félisten
Felraktam a 15-öt.
Nagyon gyors ez a rendszer. -
veterán
Utóbb elkezdtem Edge böngészőt használni, és mintha a görgetés simább lenne Tetszik az új "Seamless" AOD is, az értesítési panelt viszont Classic-on hagytam, fura és nekem nem praktikus az a kétfelé osztás.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
zizidor
őstag
válasz PeteePeti #2051 üzenetére
Én is csak letöltöttem, de még nem raktam fel. Várom a véleményeket, tapasztalatokat. Abból kiindulva, hogy pár napja még a halasztás miatt mentegetőztek, aztán hirtelen mégis megjelent az új verzió, inkább nem kapkodnám el.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
hdavid1
tag
EU-ba még csak a .204 jött meg, de Kínában és Indiában már van 205 és 206 is, szóval biztos vannak hibák a 204-ben.
-
tomp
félisten
Nem tudom, hogy az óra vagy a telefon frissítésének köszönhető de végre most már órán is fogadható a messenger hívás.
-
T. I.
senior tag
válasz hdavid1 #2060 üzenetére
Ez így tévedés.
A GSMarena.com szerint régiónként eltérő a számozás, és nem bugok javítása miatt változik az utolsó karakter.
"The new build for Indian models is CPH2573_15.0.0.206(EX01), for North American devices it's CPH2583_15.0.0.205(EX01), and for those sold in Europe and elsewhere it's CPH2581_15.0.0.204(EX01)." -
M_David
csendes tag
Sziasztok! Használ valaki Pad 2-t a telefonnal? Megoldást keresnék arra hogy a telefonon elolvasott üzenetek értesítései eltűnjenek a tableten. Mit javasoltok, másnál is ez van?
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 / Watch 2 / Pad 2
-
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Tud valaki megoldást a HBO Max foscsi fényerejére és képméretére?
Skyshowtime fényerejétől sem dobtam hátast, egyedül a Netflixen látszik hogy ténylegesen HDR ben megy, feles fényerőn is brutál már.
Ha valakinek van megoldása ne tartsa magában.7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
zizidor
őstag
Na, mivel az elmúlt napokban nem olvastam panaszos postokat az OOS 15-ről, ma én is felraktam. Ahogy vártam (a hírek alapján) nagy, látványos újdonságok nincsenek. Bizonyára szubjektív dolog, de működésre gyorsabbnak érzem a rendszert, és az akku idővel sincs probléma. Az új biztonsági megoldásokat is bejelentette, felajánlotta a bekapcsolásukat.
Azért egy apró bosszantás került bele. Ha a kezdőképre kirakott mappából indítok egy alkalmazást, akkor a mappa nyitva marad, ha kilépek az appból, külön be kell zárni. Nincs erre valami beállítás? (Ez nyilván nem OS dolog, hanem a launcher működése, de eddig nem így volt.)
-
zizidor
őstag
Pár perce minden figyelmeztetés nélkül egyszer csak újraindult a mobil. Érdekes, hogy ezután nem kért PIN kódot (pedig ilyenkor szokott), elég volt neki az ujjlenyomat.
-
mrThomi
addikt
válasz M_David #2064 üzenetére
Tudtommal ilyenre nincs megoldás. Így kezeli a szoftver, hogy amíg az adott készüléken nem olvastad el, ott marad. Volt hogy egyszerre 5 különböző márkájú telefonom is volt, mindegyiken be voltam jelentkezve, valamelyiken eltűnt a másikon meg nem.
tomp: Ezt úgy kell elképzelni, hogy mint a rendes hívást, fel lehet venni, beszélni stb ? Whatsapp hívásokat is kezeli ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest