Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Magisk
- iPhone topik
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Bálint941121 #28 üzenetére
Nekem egy hetes a melós telefon. Atom oskat telefonálok. Bírja. Bőven, (van növelt kapacitású akksi már ezekbe, pár száz mAh pluszt jelent)
Szerintem még mindig teljesen korrekt telefon. eszem ágában sem lenne lecserélni, ha enm tört volna be a kijelzője két hete.... a fém hátlap a kedvencem
-
Silenzio
addikt
válasz
Crafter32 #38 üzenetére
Nézd meg a szolgáltatók kínálatát, full igénytelen. Pedig ők is formálják a vásárlói szokásokat. A Sony is nagyon kikopott a köztudatból, a Huawei-t nem tudjuk elengedni, aminek számos oka van, gazdasági-társadalmi befolyás stb., kész csoda, hogy az Oppo gyökeret tudott itt verni. "Mindenki" almást vagy Samsungot akar.
-
Crafter32
őstag
Xperia vagy Pixel érdekelne, de egyáltalán nincs. Samsung, Iphone és a kínai márkák vannak csak. Hardverapro marad így.
-
válasz
LurkerSheik #36 üzenetére
Érdekes én pont fordítva vagyok a kamera szigettel a két típus esetén .
-
válasz
Luck Dragon #20 üzenetére
Én áldottam az eget mikor XS után az i11(pro) dizájn jött, nem tudtam volna mire cserélni az i7-et, X/Xs széria hátlaptól visszaköszönt a reggeli. Kukázták is hamar azt a dizájnt szerencsére tudták ők is nem kell erőltetni.
Am vállalható árakkal operál a rejoy, használtpiacnak kemény konkurencia (lesz) -
Silenzio
addikt
"A leggyakrabban eladott telefonok listáját a Samsung Galaxy S10+ vezeti, második az iPhone 7, majd a 2020-as iPhone SE, negyedik az iPhone 8, míg az ötödik helyet a Huawei P20 foglalja el. Vásárolni inkább almás készülékeket szeretnek a Rejoy-nál, a legnépszerűbb az iPhone 11, a 2020-as iPhone SE és az iPhone 7. De népszerű az iPhone 12 Mini és az iPhone 13 Pro is az Apple készülékei közül, utóbbi főleg azután pörgött fel, hogy az iPhone 14 Pro modellekre hónapos várakozási idők vannak."
Jól értem, hogy a bekezdés első felében az ügyfelek által továbbértékesítésre eladott, míg a második felében az oldalon keresett és értékesített mobilok vannak feltüntetve? Számomra nem egyértelmű a megfogalmazás. Akkor van egy jókora S10+ készletük, amire alig van érdeklődés? Ideális esetben a két halmaz valamennyire fedné egymást.
-
LosBlancosRM
őstag
Jó nagy humbugnak tűnik ez az egész.
-
válasz
szupermacs #7 üzenetére
hegedus001
Főleg, hogy ha jóllátom 2 év garanciát adnak most már az egy helyett. -
hegedus001
aktív tag
válasz
szupermacs #7 üzenetére
Pontosan ezt akartam én is írni :)
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
1 hónapja vettem tőlük egy iPhone 8-at a feleségemnek (új aksival), bármire is használható még bőven, gyors, fluid, maximum a kicsi HD kijelző szab határt az élménynek. Erre még kiadta az Apple a legfrissebb iOS-t is.
-
janeszgol
félisten
válasz
Nekem egy hetes van. Szolidan használható. Hívás, csevegés, kamerázás, 1-1 böngészőlapon olvasás, zenehallgatás.
-
Bálint941121
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem anyámnak akarok egy iphonet 7 vagy 8 ba gondolkodtam mennyire használhatóak ezek még szinte csak alap dolgokra lenne akksi tudom hogy gyenge volt régen is...
-
Mr.Silkó
veterán
Én a weboldal itthoni indulása óta adtam is el náluk és vettem is készüléket, teljesen korrekt áron, futáron keresztül, alkudozás és egyéb időrabló tevékenységek kihagyásával. Én meg vagyok elégedve ezzel a szolgáltatással.
-
-
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
Nem vagyok gyűjtő Samsung D500 érdekel?
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #20 üzenetére
Ket hete kertem el az ocsem Xs Max telojat. Mindene eredeti, 85%-os akkuval, javitva nem volt. Egy szazasban allapodtunk meg.
Kameraban mar nem akkora asz, de amugy tok jo. -
-
Van egy karcmentes, kiváló akkus Samsung Wave 8500-as telom. Vajon megvennék a veterán tel.
-
-
janeszgol
félisten
Ami szerintem nagyon megéri, az a Xs. Van most három darab is 121 ezerért. A jobb állapotú is 126k Vagy ha új akkuval kell (ami nem gyári lesz!), akkor 131k.
-
lypen99
aktív tag
válasz
Luck Dragon #17 üzenetére
Na azt az egyet nem néztem meg őszintén.
Nem baj így kerek, így is egy fluid masina. -
-
lypen99
aktív tag
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Dettó, csak fekete i11.
A cikkhez:
Gondolkoztam én is gondolkoztam egy Rejoyos 11-n (akár piros), de az akksi miatt ami ki tudja milyen minőségű lehet ugye, hiába cserélt senki se tudja mit ad.
Lett egy fekete új 64-s 200-ért és arról tudni lehet, hogy új. -
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
A BF idejen en is kineztem egy SE2020-at 70-ert, de nem akkor nem volt ra penzem. Most meg nincs.
-
-
mad823
őstag
válasz
szupermacs #7 üzenetére
-
Megnézve az árakat, igazából döntő többségben jó árakon kínálnak termékeket.
Ebben alapvetően szerintem van piaci rés és üzlet is, illetve 2 év garancia az azért nem kevés.
Lehet következőleg akár itt is körbenézek.
@Prime110: Fel lehet tenni a polcra? Minek tartanám meg azt, amit már nem használok?
Mihamarabb szabadulni kell a nem használt termékektől, nem pedig felhalmozni... Ez ilyen érzelmi döntés tudom, de ez egy telefon.. Nem a polcra való.
Azt írják, hogy kelendőek, feltehetőleg az ő eladási adataik alapján.
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #3 üzenetére
Ahogy olvastam a beszámolókat, igen.
-
Prime110
aktív tag
válasz
szupermacs #7 üzenetére
Ezért is maradt itthon egy Mate 20 Pro a fiókban, és ha nem kéne kötelező jelleggel cégest használnom, még mindig ez lenne a fő telefonom. A Huawei egykori csúcsa még ma sem utolsó.
Azért is vicces, hogy itt meg írják, hogy a P30 népszerű? Jó, mert sosem volt az!
És az emberek meg teljesen hülyék akkor, hogy 5000 forint differenciával kapnának most M20P-t ugyanitt, amit fel lehet tenni a polcra, de nem a P30 mellé!
-
szupermacs
veterán
Minek vennél középkategóriás akármit is a gyártók értelmezhetetlen termékpalettájából mazsolázva és kiválasztva gondosan mire is van szükséged ahelyett, hogy 2-3 éves csúcsot vennél még további 3-4 évre? Inkább ezt támogatom, mint az ipari hulladékok gyártását. Valakinek nem kell, valaki számára meg olcsóbban használtan megbízható több évre tökéletes készülék.
-
Shyciii
veterán
válasz
Rigormortiis #5 üzenetére
Nekem pl 20eFt-al többet adtak, mint amit a Hardveraprón lehetett volna kapnom. Igaz vártam majdnem 30 napot azért az összegért, de ráértem.
-
cH1
aktív tag
válasz
Rigormortiis #3 üzenetére
Saját 256gb 13 pro maxra megnéztem, van 2 eladási mód, a lassabb "bizományi" eladásra 390, az azonnal kifizetős 360. Ahogy marketplacen láttam 420-450 között vannak hasonló hirdetések, szóval ha gyorsan szeretnék pénzhez jutni akár kb 100-at is buknék.
-
Rigormortiis
veterán
Többet adnak itt a készülékekért, mint amennyiért itt a hardveraprón lehet elpasszolni?
-
mad823
őstag
Mondjuk furcsa is lenne, ha olyan márka dominálna, amit nem forgalmaznak.
Amúgy pedig ez a 4 márka adja el a legtöbb telefont a világon, szóval ismét nem csoda.
Az már érdekesebb, hogy a szerencsétlen kis országunkban mindenkinek ezen gyártók aktuális (vagy előző) csúcstelefonjára van szüksége minden áron, noha egy középkategóriás telefon pont bármire elég - olcsóbban. Nyilván villogni kevésbé lehet vele... -
Fritz Teufel
addikt
storno
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Dominál az Apple és a Samsung, de a Huawei is jelen van a versenyben a Rejoy kínálatában.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 1TB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (0182)
- iPhone 16 Pro / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest