Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    őstag

    válasz FőDudu #45027 üzenetére

    Na akkor erről kiváncsi leszek, mit élsz meg. Kockázatos, mert ez is egy természetes hangképű cucc, ami kicsit közelíti a rendesen hajtott P1-et a planár extrém részletességét leszámítva. A Sony-d meg egy erősen mély és kicsit magasemelt középvisszafogott V karakter, nem azt fogod kapni. Elviszi a fület, mint a fokozatosan túltolt HDR fotók a szemet. Értelmesen felvett valódi hangszeres zenével kezdj.
    Nem kell lossless, csak rendes stúdiómunka legyen mögötte értelmes hangmérnökökkel, mint pl a The Qualitons KEXP-es fellépése [link]
    A dob/cin/ének mind átjön youtube minőségbe tömörítve is, érezni a membrán feszességét a lábdobon, a fémtányérok rezgését, konkrétan jobb hangmérnöki munkát kaptak ott a rádiótól, mint a saját albumfelvételük.
    Ez is kellemes élő hangzás a P1-en, mesterségesebb a Bose-on, pedig az valahol félúton van a Sony és a P1 között, a naturálistól épphogy egy kis lépéssel a lakodalmas V felé.

    Vagy berakod a Riders on the storm-ot spotifyről HD streamen, és hallgatod benne az esőt. Az is élmény rendes cuccról. Cserébe jobban kihallod az igénytelenebb stúdiómunkákat, nem menti meg az emelt mély. Ha csak valami megszokott elektronikust beraksz, ami nem úgy szól, mint a preferált izén, akkor természetesen 100% csalódás.

Új hozzászólás Aktív témák