Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    Még tavalyelőtt meg tavaly vettem IKEA Symfonisk hangfalakat, amik tulajdonképpen a Sonos ökoszisztéma részei, és akkor szembesültem avval, hogy ez nem a szokásos PC hangfal, hanem kicsit más. Streamelni kell rá a hangot. Ezt lehet az alkalmazásából - cirka minden ismertebb streaming szolgáltatást ismer, vagy Apple AirPlay-jel egy eszközről lehet rá küldeni a hangot. Na, nekem minden van, csak Airplay / Apple cuccom nincs. (Közben kaptam céges telót, ami Apple, de azt munkára kéne használni...) Szóval ma reggel eszembe jutott, hogy Windowsról is meg lehet e hajtani ezeket?
    Régebben volt a StreamWhatYouHear alkalmazás, de videónál botrányosan késett a hang. 3-5mp alapból.
    Na, találtam egy fórumot, ahol hasonló nyomora volt az ottaniaknak. A megoldás egy alkalmazás, ami asszem sokplatformos, a neve TuneBlade by Breakfree Audio.
    Ez megoldja a stream kérdését, kevés késleltetés mellett. Tulképp a lejátszóeszközt "tekeri" magára, ami azon szólna, azt streameli az AirPlay vevőkre, nem pont az én Symfoniskemre, hanem AppleTVre, meg akármire is. Az appban van videó indító gomb, meg YT videót indító gomb is, ez utóbbi valami YT linket várna. A videó meg a VLC-t indítja.
    Jelenleg 1.8.0.0 van, az ingyenes próbaverzió 10 percig működik egyhuzamban, utána leállítja a streamet, de asszem 9€ a véterlára, nem egy költség.

    Ha esetleg valaki Sonos cuccot használna PCről Apple dolgok nélkül, akkor neki ezek jól jöhetnek.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák