- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
A. Crowley
tag
Operation X-Mas3 (XMasTree) accomplished.
3.5m volt a fa. Összekötve még behoztam, de kivinni már csak darabokban. És el kellett vinni a gyűjtőhelyre (500m).[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
válasz A. Crowley #109351 üzenetére
Ja, nálunk is úgy szokott menni, hogy bontáskor levagdosom az ágakat még a szobában, és akkor nem viszem végig a tűlevélesőt a házon. Mondjuk a miénk csak 2,5-3 körül van, de a lépcsőházban így nyitva nem lenne kényelmes forogni vele, meg az ajtó is szűkösnek ígérkezik.
-
blueboi69
senior tag
Jó lehet a belmagasság ha függőlegesen is elfért
Én már jópár napja kiraktam, szinte alig pár tűlevele hullott le, de a kisebbik gyerek nem bírt magával és mindenáron labdázni akart a diszekkel -
eattila
őstag
Már 2-án leszedtük. Általában a lehúzott hálót visszahúzom rá, aztán simán kiviszem.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Sipi-
őstag
válasz A. Crowley #109358 üzenetére
Mi feladtuk magunknak a leckét. Nehéz lesz következő alkalommal is ilyen szépet venni.
2,5 méteres magasságra vágtuk vissza a fát, hogy még éppel elférjen a csúcsdísszel a lakásban. A szokásos csúcsdísz persze nem ment rá, mert túl vastag volt a teteje is még, de szerencsére volt másik dísz Elég szép lett, nem ritka felül sem. Asszony be sem fért a kocsiba amikor megvettük, vissza kellett mennem érte a másik kocsival.
Még nem bontottuk le, holnapra volt tervezve. De halasztódik, mert a kisebbik gyereket tegnap lázasan hoztuk haza, holnapra kaptunk időpontot dokihoz.
Én is le szoktam metszőollóval darabolni az ágakat és így kevésbé koszolom össze a lakást és a fehér falat sem koszolja össze.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Bujdy81
aktív tag
Na, két gyerek itthon, mert kontaktok. Az egyiknek hőemelkedése van, tegnap hányt egyet...
-
zetor2000
őstag
válasz Bujdy81 #109360 üzenetére
Nálunk egy kolléga, tegnap már mondta, hogy nem érzi valami jól magát, este csinált valami gyorstesztet, az pozitív, ma reggel már lázas, jajjveszékel. De ha egészséges, akkor is olyannak látod, hogy minden baja van...
Úgyhogy este ittam is egy karácsonyra kapott Unicumot, meg szerintem ma is fogok.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
blueboi69
senior tag
válasz A. Crowley #109358 üzenetére
Nagyon szép! Mienkkel semmi baj nem volt. Majd tavasszal/nyáron eltüzelem, bogrács előkészítésnek jó lesz.
-
npera
őstag
Pitchre lineárisan, átmérőre négyzetesen kompenzált, mivel a legtöbb motort más proppal tesztelik.
FPV Cycle majdnem akkora, mint a XING 2 2506, de csak majdnem. Hosszas nyomozás után meglett a tényleges mérete, amiből lett stator volume, meg rá tudtam kompenzálni a XING adataira és akkor "beálmodtam" értékeket, amik elvileg "ballpark" ott lehetnek a közelben.
Kezdek összeesküvést sejteni egyébként. Az RCinpower Wasp Major, ami egy legendás motor nevét viseli eléggé erősen veri a mezőnyt szinte mindenben.
-
Samott
addikt
A csirkefarhát árát is maximalizálják (nem, nem Hircsarda)
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
eattila
őstag
válasz Samott #109368 üzenetére
Eszükbe jutott na. Nem írom le miről.... További ötletek hatósági szabályozásra:
- Pénisz méret. Nehogy már nagyobb legyen!
- Minimális súly.
- Minimális mell méret! Ne csak a a legszebbek legyenek a magyar csajok, a legnagyobb csöcseik is nekik legyenek!Írnám még, de na....
[ Szerkesztve ]
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
-NoVa-
addikt
Esetleg a túlfogyasztást elkerülendő valami jegyrendszert is be kéne vezetni a kenyérre pl...
-
-NoVa-
addikt
válasz Samott #109371 üzenetére
Kicsit bosszantó, hogy így választások előtt pont a legszélesebb/legelszegényedettebb rétegnél ilyen primitív eszközökkel teremtenek "jól mennek a dolgok" illúziót. Azért bosszantó, mert tudom, hogy eredményes taktika, és kb kivonta a dolgokat bármennyire is átlátó értelmiséget a választásokból. Mivel nincs számottevő méretű magyarul elérhető független média, a tömeg propagandatájékoztatást kap ízlés szerint a preferált oldaláról, így nem választ, csak a dühét fejezi ki a másik oldallal szemben. Szóval izé. Következtetés nincs, szarban vagyunk.
-
Jahno
veterán
válasz Samott #109368 üzenetére
Mondtam én párszor, hogy nem is ebben a valóságban léteznek, tipikus nagyvállalati projekt, mikor a gyagya értekezlet valahányadik értelmetlen évadjának sokadik órájában valaki benyom egy kretén poént, ezek meg tök komolyan felírják, hogy akkor 7 piros vonal és bojler eladó. Aztán 8 hónap múlva a részvényeseket kábítós napon ott virít a bojler eladó modul
Előző évben 1-2 dologban már magasra tették a lécet, de annyira, hogy Hírcsárdából sem néztem volna ki olyan gyenge eresztést. Nem hát, mert az élet szülte.
-
Jahno
veterán
válasz -NoVa- #109370 üzenetére
Meg kell nézni melyik ország kezdte hasonlóan és merre nem haladt. Vidékre vándorolt ismerősökre nem szoktam túlzottan irigykedni, de most egyik jó arc haver Szingapúrban kötött ki, annál azért felhúztam a szemöldököm és Gmapson körbejártam a környéket...
Ezt másik írta szinte kerek 3 éve, csak azért jutott eszembe, mert mindegyik kb. 9ezer kilométerre van tőlünk:
"Kihasználom gyorsan, hogy van villany és net és jelentkezem.
Biztos láttátok, hogy mi történik nálunk. Reméljük hamarosan jobbra fordul minden. A remény vész el utoljára."Jövő héten majd Mesitert is olvasok, de szerintem ebben most nem mer állást foglalni. Max. visszatér a csöves téma és a felüljáró.
-
blueboi69
senior tag
És amúgy ha végre leváltják őket, akkor meg az új kormányt fogják utálni, amiért eltörli ezt a sok "jótettet". Komolyan gyomorforgató ez az egész.
És pontosan ugyanazt érzem ezzel kapcsolatban, mint nova, hogy mennyi buta embert vesznek meg ezzel....
Én azt bírom, mikor pl távoli családban megkérdem a butafideszest, hogy miért szavaz rájuk, ha nem ért hozzá:
- mert a másik sem jobb, az is lopna!
Ilyenkor érzem, hogy nincs idegem nulláról kezdeni az info átadást... -
-NoVa-
addikt
válasz blueboi69 #109380 üzenetére
A másik sem jobb résszel még egyet is értek, csak... A másik nem homogén, nem központi vezérlésű rövidpórázos megoldás, tehát a klasszikus tárgylásos kompromisszumkötés fékező tényezője jelen van még benne nyomokban. Ezt a kormányból nagyon hiányolom, így esik át ellenállás nélkül egy alkotmányba foglalt pacal ár maximum és ezért jár egyes kevésbé baráti, útban lévő cégeknek akár naponta NAV átvilágítás.
Ott a Mesiter féle kormányvédés, teljesen megértem. A múltban él, EU szkeptikus, a totálisan elavult nemzetállami formátum neki áhított cél, nem meghaladandó bilincs, az elszállt infláció egy államadósságot pénzügyi ügyeskedéssel csökkentő metódus, és nem egy magánszemélyek felhalmozott vagyonát elértéktelenítő, Euro/USD alapú imortcikkek és azokra alapuló szolgáltatások árkövetése miatt vásárlóerőt csökkentő kellemetlenség. Neki az, hogy az EU képviselőink egy része erősebb központi hatalom felé navigálna, visszább fogott és jobban ellenőrzött helyi kormányzati hatáskörrel, az hazaárulás. Nekem pont ez lenne az elvárás, de azt hiszem más évezredben élünk, és ha valaki az én érdekeimet képviseli, az számára hazaáruló. Kicsit végletes, de az egymást szorgosan hátbaveregető csorda magabiztosságot ad neki, és a mikrovilágában minden szép.
Tavaszig még van idő annyi hülyeséget felforgatni, hogy a végén tényleg Gattyán lesz az egyetlen jó választás.
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #109380 üzenetére
Én csak a kampányszerű megmondásokat nem értem.
Mászkáltam eleget a Lánchídon, nézegettem a felüljárót Népligetnél. Hümmögtem, hogy jéééé, lelátni a Dunára, ki tudja rozsdás-e, de Amsterdamban a kis hidak bőven rozsdásabbak. Többi állapotához képest milyen, értünk hozzá? Teljesen negatív. Felüljáró? Kilátszik a vas, potyog róla a beton, lámpák beázva, semmi nem működik, de százalékosan meg nem fejtem, hogy hol áll a sorban, mennyire veszélyes, miért, mittomén.
Csöveshelyzet, mennyire koszos Budapest? Na, én asszem többet tömegközlekedem, vagy mászkálok nyitott szemmel a városban itt-ott, mint a helyi, de főleg a távolban élő megmondók. És még az ilyen sokat tömegközlekedéseseknél is előkerül néhány döntésképtelen helyzet, mikor ugyanarról ugyanott teljesen mást mondunk.
Ez mind olyan téma, ami egy adott napig senkit nem érdekelt, bedobják a köztudatba, népek ráugranak, mint szürke szamár a ködben és már nyomja is mindenki, hogy pfúúúúúúúú keci Karácsony Gergely, elbaszta a Lánchidunkat, kötelet a nyakába, rossz az állapota, mindmeghalunk. Csövesekkel árasztja el Pestet, hegyekben áll a szemét, ránk szakad a felüljáró. Én meg csak pislogok, hogy csöves szinten a helyzet szerintem jobb, mint pár éve, hidak állapotát tudja a fene, de miért pont ez, miért most, hol voltál 3 héttel ezelőtt mikor még azt sem tudtad onnan Kiskunszicíliából, hogy az a híd egyáltalán létezik? Meg mit tud a csövesekről és mi volt régebben? (a Nyugati aluljárós lumpenelemeket/kurvákat most ne vegyük ide, az külön mikroállam a városban)
Egy darabig mennek ezek a semmirekellő sarkítások, mellé az óvodás sárdobálós huzavona, mint a dedóban. Gyurcsánysó, plakátháború? Kapkodom a fejem, intelligencia teljes hiányát látnám, primitívebbek, mint egy középszar Máúnikasó, és látszólag működik és itt tartunk, mindenki lop, de ezek már annyira hülyének néznek, hogy kezd fájni.
-
Jahno
veterán
válasz -NoVa- #109381 üzenetére
Meister azért erősen elszakadt a világtól, ücsörög bora mellett és nem értem.
Gattyán legalább az üzlethez ért és lesz digitalizáció :-D Összefoghatna a kutyákkal, hogy sör is legyen. Sokat nem tudok róla, bár tök mindegy míg az összes többi azon veszekszik, hogy ki bír nagyobb nyomorék lenni.
-
-
Samott
addikt
Az ugye megvan hogy a Gattyán is csak egy Berki fele kamupartot csinalt... nem tudom mit igertek neki cserebe, buntetlenseget vagy valami szaftos uzletet, de nyilvanvaloan nem a kormanyvaltasert dolgozik.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
blueboi69
senior tag
Egyetértek, maximálisan!
"Tavaszig még van idő annyi hülyeséget felforgatni, hogy a végén tényleg Gattyán lesz az egyetlen jó választás."
Én csak azt sajnálom, hogy nem lépett korábban, így most simán szétoszthatja az ellenzéki szavazótábort. Viszont nála van pénz, talán tud annyi plakátot tolni, mint a fidesz. Csakhát úgy könnyű, hogy a fidesznek hatalmában áll csirkefarhátat olcsósítani, kívülről, meg nem lehet ilyet tenni, különben jótettekkel vesrengenének, nem szardobálással.
Megoldás lenne, a mostani komplett bagázst föld alá helyezni és ugrani egy generációt, ami talán kevésbé romlott.
-
Jahno
veterán
válasz -NoVa- #109389 üzenetére
Nekem most sokkal fontosabb, hogy megjött a postai online fizetős értesítő, de nincs fizetés gomb egyik platformon sem
Meg fotós csoportban nem értem (pontosabban értem, kell a reklám), most valaki végighaknizott minden létező helyet, mert ismerősei 180 napos földkerülő autós túrán voltak és az milyen menő, és most másokat is arra bíztatnak és le kell tenni előtte az arcunkat mert ez hú meg há meg ez ám a teljesítmény. Nekem meg csak haveri körből szinte minden évre esik 1-2 komolyabb gyagyás, YT szinten autós/motoros őrülteknek se szeri, se száma, ennyire ne legyen már uborkaszezon és csoda nagy teljesítmény ha kirándultak egy lazát.
És tippelgethetek, hogy felhív-e a szerelő, oda mennyi lóvéval készüljek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Hivatalos Playstation Magazin Magyar kiadás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
- LG 27UL600-W IPS 4K HDR 27"-os monitor ajándék fali konzollal eladó
- Könyv, Tolltartó, Füzet, Zsírkréta, Ceruza STB... eladó / Csere is van!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest