- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
-
-NoVa-
addikt
Kis audio update. 3 évig tartotta magát a Tin P1 a legjobb olcsó planar pozícióban, mostanáig:
Mászott fel az ára, de 150$-ér most is a legolcsóbb planar IEM, és nagyon nagyon sokkal fölötte sincs igazán jobb hangú.
Ez egy fokkal Dudu kompatibilisebb hangzásvilág, van mélye bőven, és npera legnagyobb örömére Qudelix 5k-ról vagy más 250mW-os hordozható erősítőről már kiválóan elmegy (gyengébbről nem annyira), nem kell neki feltétlenül 1W-os szörnyeteg, de persze ártani azért nem árt.
Szóval megfelelő forrás megléte esetén maximálisan ajánlott bigyó, 200$ alatt részletességben, térben semmi nem közelíteti meg.
-
zetor2000
őstag
válasz -igu- #109521 üzenetére
Azokkal az automatákkal nincs sok baj, amik beltérben vannak (bevásárlóközpontban, Póstán stb.), vagy legalább fedett - mondjuk pláza parkolója / parkolóházánál. Ott van rendes kamerarendszer, meg sokan járnak, elég feltűnő lehet egy pajszeres csóka megjelenése és ténykedése.
Ez szabadtéri automata, egyik oldalon Aldi oldalfala - ablak/ajtó nélkül, körbe préri, azaz előtte parkoló - Aldié, ilyen időszakban alacsony forgalmú, mert mindenki a Lidl be megy, mert 200 méterre van, és jobb a bolt. (Jelenleg felújítják, de ez most mindegy). Mögötte ~100 méterre lakótelep széle. Szemből jobb oldalán meg egy kutyafuttató füves rész, este fél hatkor, amikor átvettem a cuccot, senki nem használja, mert koromsötét van, és van 500 méterre egy rendes futtató, kutyajátékokkal, paddal, ahova a gazdi leülhet.
Az automatában van kamera, jó magasan, jó mélyen, nehogy lásson bármit is, meg van egy olyan pöts magasságban, QR kódot beolvasni. Az Aldi környékén talán van térfigyelő, de azt nem tudom, működik e, rögzít e valamit, nézi e valaki egyáltalán. Ha igen, akkor megvan e a pajszeros, vagy annyi, hogy egy fekete kabátos, sapkás, farmeres "egyén" felfeszíti... sokra nem megyünk vele.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz qnadam #109532 üzenetére
Esetemben volt olyan email, hogy már kértek a csomagomnak számot, de a cucc még nincs náluk, de majd. Aztán olyan is volt, hogy nálunk van a cuccod, de még nem tudtuk kivinni, mert hétvége van. Aztán hétfőn lett olyan, hogy ott a cucc az automatában. Aztán SMS is, hogy mi nyitja a rejtekadó ajtót. Vagy Seznámot.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
Vodike
tag
Na mára kiderült, hogy mindenki covidos az irodában az infók alapján senkinek nincs komolyabb baja pár orrfújáson kívül, de szépen lefertőzte a csapatom :-) 7 emberről beszélünk
Továbbá még soha nem csapott be senki netes vásárlásnál, de most nagyon beleszaladtam egy 50ezres szopóba...jófogás, nagyon korrekt volt, hülye voltam, előre utaltam, megszoptam.
[ Szerkesztve ]
exTiga
-
zetor2000
őstag
válasz Jahno #109553 üzenetére
A "szekrények" zárszerkezete kaputt. Azt nem tudom, hogy szét lehet e szedni, hogy csak 1-1 oszlop legyen e benn, vagy egyben az egész cserés, és ahol készült, ott orvosolható. De van vele meló bőven. Az egyik fiók is lehet, hogy odalett, de azt sikerült visszatolnom, többet kézzel ki sem tudtam nyitni. Ettől persze még lehet, hogy a zárja sérült. Illetve, a fotón nem látni a jobb oldali részeket, de emlékeim szerint azok egyben voltak.
Megoldás lenne elölről egy kazánlemez felszerelése, olyan módon, hogy rendesen illeszkedjenek az ajtószélek egymáshoz, olyan módon, hogy a pajszer ne férjen oda. De a vandál megoldja.Tesóm egy ideig Matávos volt, még a békeidőkben, amikor Matáv lett a Pósta. Akkor jöttek be a "kék" utcai telefonfülkék. Na, az dél-afrikai fejlesztés, és a dél-afrikai elvtársak képtelenek voltak felfogni, hogy a magyar vandálok szeretnek "csak úgy" rongálni. Náluk az volt, hogy a kasszáért törik fel a fülkéket. Nálunk nem csak azért, hanem "csak mert ott van", letépik a kagylót (kézibeszélőt), eltömik az érmecsatornát, lefújják a kijelzőt feketével, ne lássad, mit ír ki, meg ilyenek. A legszebb az volt, amikor a kijárós műszerész meséli, hogy a fülke tetejét valaki telibesz*rta Nem, nem madár...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
-
npera
őstag
Sikerült felrakni BlueJay firmwaret az ESC-kre, most akkor 24 kHz-es PWM-el megy a bi-directional DSHOT300 és RPM-filtering.
Nyomtam egy hovert a hallban, szépen csendesen zümmög a kábé talán 12%-os hover ponton. Mivel kemény vagyok, ezért nincs rajta throttle körv, csak úgy érzésre adagolom....
Ha eláll a ködszitálás, akkor ezt meg kell hajtani.
-
zetor2000
őstag
válasz -igu- #109560 üzenetére
Az feltétel?
Aqua oldalát néztem, ott "EU adóalany" ként is lehet számlát kérni, Finnország szerepel a listában, de finn körzetszámot és hívószámot nem tudok. De szerintem "ezek" oda is kiküldik az SMS-t. Gondolom, a mátrix képes (lehet) arra, hogy ország megjelölés esetén az ország előhívót is beállítsa.
Más boltot nem néztem[ Szerkesztve ]
-
Bujdy81
aktív tag
Azt nem tudjátok, hogy ha a felújítási pályázaton szeretnék klímát elszámolni, akkor ahhoz kötelező klímással szereltetni be?
Van ismerős, aki megcsinálná, ért hozzá, de még nem fejezte be a képzést, tehát nincsen papírja...
-
Sipi-
őstag
válasz Grillo #109568 üzenetére
Nekünk nyilatkozni kellett a lakás építtető felé, hogy szakember fogja beszerelni a klímát (kértünk klíma előkészítést az építtetőtől).
Bujdy: számla, vállalkozási szerződés is kell és tényleg nem tudod megvenni a boltban a klímát szerelő nélkül.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
-
npera
őstag
Most fedeztem fel, kis muzsika.
Khruangbin a banda neve. -
Sipi-
őstag
Van valakinek tapasztalata antibakteriális légszűrővel? Legyengített immunrendszerű egyén mellé kellene majd, csökkenteni a fertőzésveszélyt. Egyelőre még csak elméleti síkon.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
zetor2000
őstag
válasz Sipi- #109580 üzenetére
Cégnél van valami légtisztító / szűrő. Egy UV-C lámpa van benne, egy venti szívja át rajta alul-felül a levegőt. A légjáratoknál van valami levegőszűrő, ezt lehet cserélni, meg valami kijelző van rajta, amin lehet időzíteni, hogy mikor menjen (asszem erre való, de mutatja az időt is).
Az UV-C elvileg vírusölő hatású, talán a baktériumokra is van hatása. Hogy ez mennyit ér, azt nem tudom, de csak alig hallhatóan zúg.Szomszédnak valami Zepter okossága van, de hogy az mennyit ér, és mi ellen, azt nem tudom. De az ilyen "ventillátor" szerű, szerintem csak sima légtisztító, semmi antibakteriális hatással.
-
-NoVa-
addikt
Sima nagyonszűrős Philipsből 24/7 megy 2, rengeteg szálló port és izét kivesz. Ha karban kell tartani, szól, nézi a légszennyezettséget, lekapcsolja a ledjeit és lehalkítja magát sötétben, stb.
Ha vizes szűrős, végképp ne is nézz más márkát, olyan gombatelepeket tudnak generálni, ha nem megfelelő a műanyag anyaga és felülete.
-
Sipi-
őstag
válasz -NoVa- #109588 üzenetére
Az utolsó bekezdést nem értem Vizes szűrőset (az milyen? ) csak Philipsből vagy inkább egyik márkából sem?
Olyanokat láttam első keresésre, amire azt írják ionoizációs szűréssel van, ez gyilkolná elvileg le a baktériumokat és vírusokat talán.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
eattila
őstag
Szüleimnek van valami, elvileg antibacis. Aztán nem tudom mennyire hatékony. De ha nagy a mzgás, akkor jobban megindul, másképp világít. Ennyit tudok.
Ha megyek haza majd megkérdezem. De az leghamarbb vasárnap lesz.
[ Szerkesztve ]
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Bujdy81
aktív tag
válasz blueboi69 #109574 üzenetére
"Nem térítenek vissza semmit, ha nincs számla a beszerelésről."
Ezt amúgy mire alapozzátok többen is?
Több projekt is fut, én úgy tudtam, hogy amikor beadom a pályázatot elszámolásra, akkor kell a szumma összeg minimum 25%-ának munka és minimum 25%-ának anyag költségnek lennie.
De ha pl. 400.000 Ft-ért festettem és annak volt 100.000 anyagköltsége, meg SK megcsináltam a kerítést, aminek volt 300.000 anyagköltsége, nulla munkadíjjal, akkor is elvileg jön vissza a teljes költség fele. Rosszul tudom?
Mert ha jól tudom, akkor lehetnek olyan elemek, amiben nincsen anyag vagy munkadíj számla...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest