- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz Samott #109046 üzenetére
Éppen ezt mondtam, hogy fene sem tudja hol tart a befejezése, vagy mire gondoltak. A másikból is van ezer+1 féle, de míg a szoftveres környezetet hegeszteni kell addig ugyanaz, mint a többi hasonló, amik 10 éve is léteznek, csak 1-2 havonta fel kell találni a spanyolviaszt.
YT videók tök jók, aztán mikor játék közben véletlenül elkonfigolod, jönnek az OSD üzenetek, akkor vakarod a fejed és ha SNES/NESen kívül arcad meg egyéb vonal is kell, akkor jön a nem létező doksik túrása, földalatti blogok olvasgatása, romok konvertálása és pár 100 munkaóra, meg faszomebbeazegészbe mondogatása. PSP klónos MP5 lejátszó olcsóbb, egyben van ugyanez és nincs ennyire megbonyolítva, hogy hegeszted és szervíz menü, meg egyebek. Ha mákod van, akkor PS1en kívül kb. 6ezresért ugyanazt tudja, de már akad nagyobb teljesítmény is.
-
zetor2000
őstag
válasz Jahno #109051 üzenetére
A muskotályos még egy talán olyan műfaj, ami édeskés, de akinek nem ízlik, az nem fogja inni. Azt sem.
Én se erőltetem magamba a "szőlő márkát", meg egyéb létező "üdítő italokat", csak az ismertebbeket. Ittam szőlőmárkát, onnan tudom, hogy nem szeretnék többet. Se bodzásat. Almdudlert se. Pedig azt sokkal többen kedvelik.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Samott
addikt
válasz Jahno #109052 üzenetére
De ez termek, kaphato, kuldik ha kell. Tele az Ali vele
Csak meg nagyon uj, a gyari cuccok mennek vele, de ezek okkoor indulnak be igazan ha a szoftver moge megjon a kozosseg is. De mar ma is jol haszalhato.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
veterán
-
npera
őstag
Nyomkodom a gombokat össze-vissza, aztán próbálgattam a KISS FC launch control opcióját. Simán csak be lehet pipálni, hogy legyen-e vagy ne legyen-e.
Bepipáltam.
Aztán kerestem, hogy miként kell beállítani. És semmit nem kell csinálni, mint kiderült. Ha "level" módban szállsz fel (BetaFlight STAB-nak megfelelő), akkor nincs launch contol. De ha átrakod ACRO-ra, ami a BetaFlight AIR-módjának felel meg inkább, akkor viszont automatikusan launch control van.
Tehát ha elkezded valamilyen irányba dönteni, akkor úgy marad és tartja magát. Mivel nincs praktikus indító állványom, meg asztal pereme, amiről kipróbálhatnám, ezért még nem próbáltam élesben, de ha legközelebb lesz megint napos idő (és nem melózom), akkor szerintem a 2 db
svéd katonai 5,56-os lőszeres ládámLiPo tárolóm tetejére ragacsos szalagot ragatszva szerintem ki tudom próbálni. Arra fel lehet támasztani a quad két sarkát, közötte le tud lógni, aminek le kell lógnia, aztán előre döntve a prop nem ver bele semmibe... famous last words...Nem pont ezt a videót akarom replikálni, valamint a kiírt gyorsulással sem értek teljesen egyet, de látványos mindenképpen.
-
eattila
őstag
válasz npera #109059 üzenetére
A trafo 12k volt. Beszerzesi aron. Nem tudom milyen gyertya Haver megrendelte, beszerelte. En csak fizettem es elhoztam a gepjarmuvet.
Nem emeltem, kohogtem nagyon. Vagy lehet emeltem, mert koltoztettem kollegat is. Fene tudja. Nem sok az esely re, hogy meguszon Bar a fene tudja.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Jahno
veterán
válasz Samott #109055 üzenetére
Többi is "termék" ugyanilyen kinézetben legalább 10 éve léteznek, csak egyre erősebb vasakat tesznek bele. Meg már a kínai is másolja a kínai klón klónját, aztán kétszer ugyanazt rendelsz a boltból, de mást küld, vagy csak a fénykép ugyanaz a boltokban. Ezeket végigjártuk rendesen, inkább ígérjen kevesebbet, de az működjön. Addig marad a házi tákolás és egy kisebb Intel alapú PC. Annak is lesznek bajai, mert van amihez túl gyenge, de az már tényleg szőrözés azzal az 1-2 rommal. Vannak ahol így nevet adnak a gyereknek, aztán ugyanaz a lényege ugyanzzal a körítéssel, szoftverrel, ugyanazzal a buggal.
Nem teljesen értem mire gondolsz a "gyári cuccok" alatt. A közösséget meg hagyjuk, olyankor lehet letorrentezni rá 3 terányi működésképtelen foskupacot, de legalább jól néz ki, mindenki másra cseréli az animált menüt meg a mini videókat, aztán mikor indítanád a romot akkor dob egy "kékképernyőt" vagy menet közben jön az "out of memory" error.
Erről vagy fél oldalnyi hibalistát és 100 oldalas tanulmányt lehet írni, csak mindig újrakezdjük, jönnek a gyűjtők akik nem használják vagy azok akik YT videón látták és azt hiszik, hogy az olyan és csupa rózsaszín
-
Jahno
veterán
válasz Jahno #109061 üzenetére
Ja és mellé van további n+1 szereld magad kit, akár előtelepített szoftverrel, akár "oldjad meg magadnak, jó lesz" típusú kivitelben.
Ennek ellenére ilyesmi kellene, csak ennyiért nincs kedvem, meg minek. Van vagy 40 euró, inkább 1800 Eurós obikra gyűjtök, annak értelme van. Vagy eliszom :-D
Ez is ugyanaz pepitában. Közben továbbra is Novának van igaza. Nem akar túl sokat, nem bonyolítja túl, bedugja és egyszerűen csak működik. Zseniális hozzáállás, retro klubban szoktam mesélni, de senki nem hiszi el
-
Samott
addikt
válasz Jahno #109062 üzenetére
De ezt nem dugod zsebre, amit en linkeltem annak pont az a lenyege, kicsi olcso es mennek rejta a retro cuccok. Nem kell kendacsoni vele, a beledugott sd kartyan van minden. Kiveszed a dobozbol bekapcsolod es orulsz neki. Megint tulgondolod. Meg tultolod.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Jahno
veterán
válasz Samott #109063 üzenetére
Másról beszélünk. Ezt is kb. zsebre rakod, de azért írtam, mert ugyanaz van benne és akkor ez funkcionálisabb. Kencsádolni kell, videóban is benne van és egyik sem olyan, hogy bedugod az SD kártyát és műxik. Igu cucca kb. olyan, az SDkártyán meg nem tudjuk mi van, de töltsd le magadnak. És az majd nem lesz kompatibilis a rajta lévő környezettel, holott leírták, hogy mindent is lejátszik. Te tolod túl, hogy tök egyszerű, közben nem. Én láttam ilyet, sokat. Hegesztettem ilyet, sokat. Zetor tán látta is, hogy egy átlag bőröndből mennyit tudok kidobni a kocsma asztalára és akkor még nem is kocsival mentem plafonig megrakva :-D Te meg láttál egy YT videót és arról próbálsz interpolálni, hogy melyik rom verzió mivel nem megy, melyik akadozik, Bogár élete hol bugos, Cabalban lehet-e oldalra gurulni vagy orosz rulett és mikor dob a Mortal 1 Out of memory errort, holott azt írták, hogy működik. Mivel eleve a romok terjesztése illegális, bár Kínát ez sosem érdekelte, de nem sikerült rendesen megoldani sem a romokat, sem semmit, így a terméksála nagy részére nincs rendes forrás, többinél meg bugos az emuláció. Aztán jön mikor orosz himnusz a háttérzene és hármo féle Muper Sario van a kütyün, júzer meg vakarja a fejét. Nagy része retró napköziben megnézhető, aztán mondjad nekem, hogy túltolom azt, ami érdeklődési kör, vilég faszát összehegesztettük, Te nagyságrendileg láttál egy YT videón és benyelted a marketingjét. Majd ha pár valóban klasszikus elindul rajt, ami nem a Főnix és a Galaxian, meg Cabalban lehet gurulni, akkor tudjuk folytatni.
-
veterán
válasz WiZARD #108972 üzenetére
ezeknek a szarvasi főzők meg harmincéves kotyogósok által generált folyadékoknak a hatásmechanizmusa szerintem nem is a koffeinre épül, hanem amikor megiszod, a szervezeted pániküzemmóddal (TEJÓÚRISTENMIEZASZAR MINDMEGHALUNK) reagál, és egyszerűen felébredsz a vészhelyzet miatt.
hanyas vagy, te disznó?
-
-NoVa-
addikt
válasz qnadam #109067 üzenetére
A retteneten túllépve teljesen mindegy, hogy a napi középszaromat nespresso géppel, Jura darálós géppel, vagy kézi darálóval french pressel bohóckodom össze (a mechanikus szertartásos rituálé része fun, meeting közben jó), meg sem közelíti egy ezer éves olasz nagygépen letolt presso machiato ízvilágát. Nagyon jól tudom, hogy ha belemélyednék, kb egy olyasmi ívet vinnék végig, mint az IEM-ekkel, de akkor elrontanám a kávézóba beülés élményfaktorát.
-
Grillo
őstag
Na nézegettem a jó kis gipszkartonozós/glettelős/festős cuccokat, hogy valami legyen a fürdőből, fasza lesz.
Közben pakolásztam a kertben, látom csöpög a kerti csap, elzáró tökig elcsavarva, és mégis. Jól sejtem, hogy kéne egy jót ásni, és cserélni a hibás hardvert? Mert az fasza lesz ilyen időben, meg lehet szaki kéne inkább. Vagy lehet simán ledugózom azt a részt, aztán majd tavasszal?
-
Jahno
veterán
válasz -NoVa- #109065 üzenetére
Évek óta mondom, hogy rohaggyámeg. Elmédet megfejtettük, teljesen igazad van, többször írásba adtam, klubtalálkozón felszólaltam róla tanulmányként, de ez egy más világ vagy na! Megnyomod, működik, mit kell ezen bonyolítani? Sokkal jobb, mikor Sanyika elmondja, hogy van rajt 15ezer Amigás meg minden IS játék, oszt akkor Gömbibával fogjuk a fejünket, hogy 2 hetente minden új hülyével le kell nyomni ugyanazt a rövidre zárható hosszú menetet, hogy "nem fog működni". Csak kell két óda adok-kapok, míg odáig elérnek.
Azért a vas azóta itt van kedvencekben, de az a PS1es kivitel mégis csak frankóbb
Mellé nehezebben cipelhető, de leselejtezett laptopból készült már 3 ilyesmi környezet, csak az Xbox kontroller ne lenne olyan drága. Össze beruházás némi munkaóra, 2 kontroller és USB hub volt, mert egyik gép billentyűzete szar és csak egy szem USB működik.
Samott cuccánál el kellene dönteni, hogy ki a célközönség. Mert sokat ígér és akkor van az aki egyszer már majdnem látott Super Mariot, annak első pályáját félrészegen kiszenvedi, annak minden is jó. Aztán pro szint, aki 1-2 olyan játékot ismer amit senki más és a legkisebb hibánál hülyét kap, vagy ha nem úgy van a játékmenet, vagy bugzik. És ezer+1 kombináció, valahol egyszer összeírtuk. Ígér PS1et és N64et, csak majd a romok fele nem működik, az ilyan. CPS1-2, NeoGeo, mellé a 3 féle arcade emulátor és akkor játékonként konfigtuk a procit, felbontást, kijelző tájolását. Akkoriban olyan 64 bites Motorola célprocik voltak, amit alig lehet emulálni, mellé a különféle dumpok és verziók, konverterek, amiben egész jól el lehet veszni.
Egyszerűnek tűnik, aztán első hibába vagy ígéretbe belefut az ember és vakarja a fejét.
-
Samott
addikt
válasz Jahno #109064 üzenetére
Igen bakker, mert te kezdtel masrol beszelni. Az a kartya a kutyuvel egyutt jon, mar azzal is mukodik. Es persze bele is lehet piszkalni, de nem kotelezo. Kismillio ilyen cucc van, Igu is linkelte a sajatjat. Ez meg egy masik.
-
Jahno
veterán
válasz Samott #109071 üzenetére
" Az a kartya a kutyuvel egyutt jon, mar azzal is mukodik"
Igen, a "működik" meg a működik közt árnyalatbeli különbségek vannak :-) Jön kártya, csak nincs rajt rom. Akkor hegeszteni kell. Ha van rom, akkor megint nem lesz jó. És éppen ezt mondtam, 10+éve van kismillió ilyen cucc, miért pont ez lenne most a jobb és világmegváltó? Támogatja a PS1 játékot, csak a kontrollere nem jó hozzá. De elindul :-D Ahogy egy C64 is. Ezért mutattam a másik cuccot, amin van analóg kar, csak sajna nem fejezték be, így meg kicsit érthetetlen, de jobban működik. Persze azt is hegeszteni kell, mint mindent.
-
zetor2000
őstag
válasz Jahno #109070 üzenetére
Amiga emulátor nem tudom, merre tart PCn, de szerintem sehol nincs az eredeti vashoz képest. Mondom úgy, hogy C64esként utáltam a "gazdag" Amigásokat, PCsként meg pláne, mert Amigában volt '90es évek elején sztereó hang, PCn meg csak Adlib/Soundblaster/Covox... ami minden volt, csak nagy élmény nem. Aztán persze lett Gravisem, sajna el is adtam, meg AWE64em, azt is...
De egy alap A1200at emulálni szerintem manapság is művészet.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz Jahno #109064 üzenetére
"Zetor tán látta is, hogy egy átlag bőröndből mennyit tudok kidobni a kocsma asztalára és akkor még nem is kocsival mentem plafonig megrakva "
Láttam...
4 laptop, 1 C64 két táppal+2 joy, cartridge, 1 sárgakazettás izé 2 kontrollerrel, egy Compaq valami egybeszar 468DX 14", hozzá klavi, és némi kábel, ami hátha kell. '64er és a sárgakazis izé mellé zsebben volt 2db 14" CRT TV.Ja, ha kell, a 64es video+hang kábelét meg tudom csinálni, hogy másik lábon legyen a videó, és akkor nem FF lesz a kép. Meg a soros kábelt is le tudom gyártani. Nem kunszt. Kell Cat5 meg 2db DB9es anya+ház.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
veterán
válasz -NoVa- #109068 üzenetére
eleve nem kávézok, csak szociálisan néha, akkor is sok tejjel, így a nespressoval már teljesen békében vagyok. a hanggal is igyekszem nem hozzászokni hűdefasza dolgokhoz, így teljesen jól el tudok lenni a kz zst fülessel (bár még mindig keresem hozzá azt a gumiharangot, ami jól passzol a bal fülembe), a soundstickekkel, meg az autó gyári hangszóróival
hanyas vagy, te disznó?
-
npera
őstag
A vicc az, hogy egyszer volt szerencsém megnézni egy "ballisztikai teszt" eredményét. Egy páncélozott XC90-est. Ha jól emlékszem több, mint 200 beszámozott találati nyom volt rajta. A sofőr és az anyósülésen ülő biztonsági előtt a szélvédő egy megszabott mintázat szerint volt belőve, torzóra lövések, torzó közepére, fejre, meg picit fölé is volt pár.
Azt gondolom sejti mindenki, hogy fotót nem tudok mutatni, szóval csak elhinni lehet...
-
-igu-
addikt
válasz Samott #109076 üzenetére
Bekapcsoltam, megyen.
Egy csomó játék élvezhetetlen az irányítás miatt (pl. a Nintendo DS dupla kijelzős, ceruzás menüje használhatatlan). Az irányítógombok a különböző emulátorokban különféle módon viselkednek (leginkabbtaz A és B gomb van felcserélve).
A hozzá adott kártyán van ~2300 darab játék, a kedvencekbe eddig 4 került.
Egyelőre a rendszer felépítése se tiszta, az induló oprendszerből kilépve bejön egy másik, amit sikeresen magyarra állítottam, ezzel eltűnt a menü 90%-a. Az a rész is, amin a nyelvet lehet választani...
Szóval jah, ez azért mégiscsak emulátor, annak az összes hátrányával.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
válasz zetor2000 #109073 üzenetére
Amiga az már harmadik trükk. És akkor klubban végig kell játszani, hogy beesik egy arc, közli, hogy de műxik. Ásít, jóvan, ugorjunk. De, ne vitatkozzak. Na mondom újabb Sanyika, de akkor lessük meg. Direkt nem két lemezes játékot mutatok. Ezt nézzük meg. Őőőő, error. Akkor kellene egy billentyűzet. Konfig file, putty, grafikus hegesztés, kis kijezőn nem is látni, szóval kell egy monitor, de nincs bekapcsolva a HDMi kimenet és más a... Hagyjuk is. De attól még megmutathatod, ha már erősködtél :-D
Persze Trailblazer megy, de mikor minden játéknál ki kell nézni az alap konfigot és turbó kártyát wikipédiáról, aztán vagy jól írják vagy nem, vagy csak éppen menne, de döccen az emu, akkor az olyan.
C64en 1 hete futott le ugyanez a kütyü. Kérdeztem valakitől, hogy jó, de mi van ha azzal kezdi, nyomd meg a runstop gombot, akkor mit nyomsz? És ugyanott vagyunk, most valaki azt mondja olyat még nem látott. Vagy haladó szint, mikor kontrollerre fel lehet programozni, de annyi gomb a világon nincs, amire szükség lenne. Akkor jön a virtuális billentyűzet, ezt évek alatt be is vezették. Pont jó :-D
Nehéz ügy mind, csak 10 éve járjuk körbekörbe, tudni kellene mit ígér a cucc, mit szeretnénk és hol a közös halmaz. Amíg PS-en olyan játékba lehet nyúlni, ami az eredeti hardveren sem megy, addig nehéz mindenféle visszafejtett emulátoros dolgot 100%os biztonsággal emulálni.
Minket meg láttál valemennyire (:- Most megy a matek, hogy legyen évfordulós BFG piknik, végén még meglátom mit tehetünk, összességében jó vót:
Aki ezek közül megmondja melyik micsoda és mi fut rajta, annak vedége vagyok egy KVra :-D
-
npera
őstag
válasz Jahno #109082 üzenetére
Én csak annyit tudok, hogy Karotta a HacsiRoku JDM motorvezérlőjét valami Nintendo JátékFiú Advanced segítségével illesztette a kocsi maradékához.
GameBoy-jal programozható motorvezérlő. Nem vicc.
Majd meghívlak KV-ra nyáron....
-
-igu-
addikt
válasz Samott #109083 üzenetére
A hardver kegyetlenül el van találva. A szoftveres rész meg olyan, amilyet felhegeszt rá az ember. Igazából ha foglalkoznék vele, talán találnék megoldást. Játszani így is lehet vele, a sokrengeteg extra emulátor meg nem hoz lázba egyelőre.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
válasz -igu- #109081 üzenetére
Emuban át tudod állítani a gombokat, csak aztán előfordul, hogy elmegy borért és nehéz visszahegeszteni. Nekem fejben legtöbbször az nem áll össze, mikor nem a felfelé gombbal kell ugrani, hanem a lefelével.
Ha nagyjából a platformot tudjuk vagy az igényt, hogy mi lenne a kedvenc, akkor lehet sorolni a választékot. Igazából baromi sok az egy kaptafás. Ugyanaz a játékmenet, csak karaktert és zenét cseréltek, menni kell előre, lőni ütni. Ha arcade, akkor verekedősből Punisher, Cadillacs and Dinosaur ami megy előre és pusztít, ami meg ellenféllel szemben az a klasszikus Streetfighter. Felénk eleve a Sega platform felé azok húznak, akik a gyorsabb, pörgősebb dolgokat bírják, Nintendó felé meg inkább a lassabbakat. Legyen az akár csak egy sima jobbra pályás platform bármi. Rom készletet tudok küldeni, teljes alap sega pld. 500 mega, nem egy nagy kalad, az tényéleg olyan, hogy berakod és megjelenik a listában, egy gyártó egy szabvány hardverén fut és az tényleg olyan. WoWot játszani rajta meg sajna nincs értelme. Ezeket is külön kell válogatni. Punisher agyzsibbasztónak teljesen jó, jövőre lesz 30 éves, idén már rákaptam rendesen
Amikor a hasonló kütyüknél a 10-20-Xezres játékmennyiséggel szoktak jönni, akkor mondom mindig, hogy legyen inkább kevés, de működjön és legyen összerakva. Tumorral már 100 fölé jutotttunk amik teljesen patentok lettek, de folyamatosan melózik rajt így is.
Oprendszeres részét ne is akard megfejteni, nekem is az volt az első bajom, hogy érteni szerettem volna mi micsoda és miképpen működik. Használni kell és kész.
Tákolós OSből kilépésnél is az volt, mikor valaki mondja, hogy a játékokat penen csak be kell dugni és magától felmásolja, csak ki kell várni. Na, ez sem működött soha, de milyen könyvtárba tegyem, honnan tudja hova kell tenni, milyen legyen a pen formátuma, meddig másol, mikor látom ha végez? Erre rákeresve kapásból 4 különböző válasz lesz, természetesen mindegyik leírja, hogy ha nem úgy csinálod akkor nem lesz jó. Nekem egyik sem ment és akkor a kütyüd kevésbé tákolósra van megoldva.
-
Jahno
veterán
válasz Samott #109083 üzenetére
Ezt próbáltam eddig magyarázni, hogy ilyen ami "bevált" Ráadásul 10-X élve követem, akkor a gyengébb vasakra és még kevesebb járulékos tudással merték azt mondani, hogy itt a memkártya, bekapcsolod, működik. Idén nyár végén lesz kereken 10 éve, hogy Ebayen terjedni kezdtek a kisüzemi "bedugod kártyát és műxik" megoldások, utána évben már kitek és megoldások tömkelege lett, olyan GB-szerű házban is, mint amit mutattál.
Max. a PS1, GX marad le a listáról, de összességében így is 60+ feletti platformnál tartunk, amit bőven le lehet kopasztani.
-
zetor2000
őstag
válasz Jahno #109082 üzenetére
A kék színű "brick game" izén szerintem tetrisz klón lehet. De lehet, hogy SuperMario és a varázsló, vagy a C64es Super Pipeline 1/2.
A napokban találtam PCre Iridiumot, ami a '64es Uridium klónja. Scrollozós-lövöldözős.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
válasz zetor2000 #109090 üzenetére
Na! Chipzel az etalon. Az egyik etalon, mert ugye csaj, sörözik mellé atom hülye és jó fej:
Azért mikor zenészként kérdezik, hogy na és min játszik, akkor elsőre általában nem a GB-ra gondolnának :-D
Ez meg béta, most vágnak egy rövidebbet és rendes hangból, de ezért kell esnyócba járni inni:
Világbajnok produkció, 1 év múlva jön a következő műsor.
-
Jahno
veterán
válasz -igu- #109098 üzenetére
Akkor meg már emus C64 és jónapot. De biztos akad megoldás, amit még nem sejtek. Úgyis összefutunk, max. valamelyik kézi szarom én is elviszem mutatóba és meg lehet köpködni, hogy mennyivel kínaibb, csak nem gondoltam, hogy érdekel. Pedig ha jól tévedek akkor Dórival is pont valami ilyesmi kis szirszarokat sefteltem, egyesületi kincstárból vándorolt ápoltjaihoz.
-
zetor2000
őstag
válasz Jahno #109094 üzenetére
Asszem elkészült
Krediteltek is tégedet...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest