- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
válasz myckey #48699 üzenetére
25 óra kellett ahhoz, hogy ráunjak úgy, hogy csak azt vettem észre, hogy napok, majd hetek óta el sem indítottam és ingert se nagyon éreztem rá...a sztoriban valahol kb. 1/3-ánál járhattam.
Ott hibázok, hogy minden apró szir-sz@rt felfedezek, ami eleinte tök jó + mellékküldik aztán így elég hamar unalmas lesz a 3.majd 4. és 5. területen stb. is ugyan ezeket csinálni. -
thomasa
senior tag
Van most valami "okosság" arra nézve, hogy halálom után a gyerek megkapja az accountot, játékokat stb? Dobozos szoftvernél ugye ez kézenfekvő volt, de online az más tészta. Bocs, ha rossz helyen teszem fel a kérdést. De hát ugye ezeket a játékokat megvettem, kifizettem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz thomasa #48702 üzenetére
imho eula alapján nem, gdpr meg joghézagos erre vonatkozóan - mivel élő emberekre vonatkozik -, viszont a steam milyen alapon kérhetné be a halottit szerintem a 2FA revoke kódokat és login emaileket lehetne mellékelni a végrendelethez egy listában.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Dilikutya
félisten
válasz Mr.Csizmás #48704 üzenetére
Bekérhetné. Pénztárosnak sem kötelező személyit mutatnod, de akkor nem kapsz sört se. Szerintem simán elkérhetnék igazolásnak, mivel nem kötelező jellegű, ugyanakkor bizonyítja, hogy miért akarod elvenni a fater fiókját.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
huskydog17
addikt
válasz Healbacsi #48696 üzenetére
Nincs itt semmilyen csapda. Ez a Sale inkább azoknak jó, akik egyelőre megelégszenek az alapjátékkal és utólag is ráérnek megvenni a DLC-ket, ha tetszik nekik az alkotás. Akik rögtön vakon elsőre a legfullosabb csomagot szeretnék venni, azoknak ez most nem optimális.
Én is szívesen megvenném az Anno 2205 Ultimate verziót, de az most nem akciós, ettől függetlenül nem érzek itt semmilyen csapdát. Majd egy másik alkalommal ha olcsó lesz, megveszem és kész.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Crus
őstag
válasz Mr.Csizmás #48704 üzenetére
A halottit még a FB is bekéri, ha ilyen jellegű ügyet akarsz intézni...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Zolás
addikt
válasz sto1911 #48711 üzenetére
Extra kupon a steamtől a kétszázadik szülinapodra
Amúgy az a baj ezzel a gyerekre hagyom az accom, hogy mire odáig jutsz, már lesz neki is sajátja, és nem lehet őket egyesíteni. Így használni se fogja, mert minden haver a sajátján keresi. Ezt kellene megoldani, hogy egyesíteni lehessen.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
vg
addikt
Hát, akkor tényleg marad az, hogy ha eljön a sajnálatos idő, hogy a gyermeknek használni akarja elhunyt apja steam fiókját, akkor megkéri a barátait, hogy vegye fel azt az account-ot. Hozzá teszem, hogy a nevet bármikor át lehet nevezni bármire, nem kell apja nicknevét használni. Talán nem akkora nagy gond ez egy mai fiatalnak.
-
Egon
nagyúr
Egyáltalán melyik gyerek lesz kíváncsi 100 éves játékokra?
Btw miért nem a másik, az OFF topicban történik a téma kitárgyalása? Negyedennyire sem off témák lettek száműzve, ennek mi köze van a játék akciókhoz?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
l.skywalker
félisten
válasz Marci79 #48721 üzenetére
Linkesítve
Prime Gamint (vagy ideheza Prime Video) előfizetés mellé:
Prime Gaming - Suicide Squad: Kill the Justice League (amazon.com)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gyimger
őstag
Nagyon pozitív Intravenous ingyen.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
beef
őstag
Call of Juarez: Bound in Blood (GOG) kód:
J7RF*C8599923C05A
* adatlapomon a városMivel itt le lettem oltva, hogy vegyem tudomásul, hogy innen elvihetik a kódot megköszönés nélkül és ezen ne háborogjak. Ezért hoztam egy szabályt, mindaddig rakom be a kódokat amíg lesz aki jelzi, hogy elvitte (nem kell megköszönnie). Az első olyan esetben aki ezt nem tesz meg, nem lesz több kód. Bocs a normálisaktól.
-
gyimger
őstag
Vagy add oda annak, aki jelentkezik érte. Vagy ha kiteszed ide, akkor engedd el, mi lesz vele. Dobd be a ninjába, ha úgysem érdekel, mi lesz vele.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Golden9
addikt
Köszönöm, vittem! (Ezentúl minden kódra visszajelzek, mindegy ki viszi. )
#Akció
Friends vs Friends -82%
9,99€1,78€ HL Gamebillet[ Szeretkezve ]
-
l.skywalker
félisten
Ez sem jó taktika, mert akkor lesz aki csak azért megköszöni neked, hogy dobálj még be kódokat, de közben meg lehet, hogy nem is ő vitte el. Jobb, ha inkább úgy rakjuk be, hogy aki PM-ben először rádír az kapja meg.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nepszter1
addikt
Spiritfarer: Farewell Edition PC [link] HL 2.89 EUR
-
zsiz
őstag
Prime Gaming új ingyenes cucc:
Suicide Squad: Kill the Justice League
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Chivalry 2
(Epic-re megy mind, nem kulcsot ad.)Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Golden9
addikt
#Akció
FREE PC Game Pass 1-month membership for select Battle.net users.
(INGYENES PC Game Pass 1 hónapos tagság bizonyos Battle.net felhasználóknak.)[ Szeretkezve ]
-
Gebriel
veterán
válasz basaharc502 #48741 üzenetére
Hát a kritikát nem igazán játékmenet kapta.
-
TBT
addikt
Elindult a 2024-es XBOX Summer Sale (PC-n is)!
Forza Horizon 4-re 80% kedvezmény van (igen, olcsóbb, mint a Steam-es verzió a Summer Sale alatt!)
Ott 20 euró volt (8000 Ft körül), itt most csak 6595 Ft.Forza Horizon 5 is féláron van, természetesen ez is olcsóbb, mint a Steam-en volt, de emellett nagyon sok játék van kedvezményes áron!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal