- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
addikt
válasz DrDobos #49449 üzenetére
Szia!
Party Animals -50%
17,99€9,00€ GreenManGaming
Pummel Party -0%[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz DrDobos #49449 üzenetére
Portal Knights -20%
19,99€15.95€ Fanatical #Akció
Everdream Valley -0% 24,99€ Steam[ Szeretkezve ]
-
Gebriel
veterán
BUCP5B1C0247AFEAD4
GOG Tomb Raider Legend -
csuvicsuva
addikt
válasz Phobion #49389 üzenetére
Aránylag jókor kérdezted, most kapott Steamen 50%-ot.
Quantic Dream játékok is Steames HL akciót kaptak:
Quantic Dream Collection (az ár természetesen a meglévő játékok függvényében változik)
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
bobalazs
nagyúr
válasz csuvicsuva #49455 üzenetére
Ezek nagyon jó játékok> -
Phobion
őstag
ah, szuper, köszi!
-
csuvicsuva
addikt
válasz bobalazs #49456 üzenetére
Nekem meg van a másik három, így €10.79 a Detroit, de bőven ráér, majd annak is félbe vágják egyszer az alapárát, ráadásul a többivel sem játszottam még.
#49457 Phobion: szívesen, pedig elég rossz a memóriám, de ez pont megmaradt, hogy nemrég kereste valaki.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
gyantaszuz
aktív tag
Uhh, köszi.
Detroithoz készülget a szinkron. -
Gebriel
veterán
Fanatical-on a Fantasy csomagban a Styx két része benne van 402ft/db áron.
-
chatran
őstag
válasz csuvicsuva #49458 üzenetére
Várható a Detroit Humble Monthly-ban? Tavaly vettem bundliban a Heavy Rain-t és Beyond-ot is.
Illetve egyszer már fizettem a Detroit-ért az Epic-en, így csak aprópénzért venném meg az achik miatt. -
Crus
őstag
válasz gyimger #49463 üzenetére
Ha nagyon bele akarna valaki merülni a Detroit témába, sorozatok hozzá:
Real Humans - svéd, 2 évados
Humans - UK, 3 évados
Better than Us - orosz (Ez a legjobb szvsz és csak 1 évad.)Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Golden9
addikt
#Akció
The Wild Eight -96%
24,99€0,99€ HL Fanatical[ Szeretkezve ]
-
myckey
veterán
GRIS STEAM HL 1.47 eur
Szép, hangulatos platformer... ( kollega rakta be, de egy picit olcsóbb ) Okt. 15 -ig él a lehetőség.
Robocop Rogue City GamersGate HL 7500 Ft. ( 16 .8 eur )
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
GeorgeKluni
újonc
Sziasztok!
Castle Break -100% akció Steam-en, 0 EUR-ért behúzható: [link] -
Sefneni
őstag
válasz GeorgeKluni #49472 üzenetére
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Golden9
addikt
válasz myckey #49474 üzenetére
+
Outliver: Tribulation -100%2,850HUF0HUF HL Epic Store
#Akció[ Szeretkezve ]
-
W.Wilson
aktív tag
Europa Universalis IV: Ultimate Bundle -80% Steam
Ebben benne van minden fő DLC (zenék, kozmetikai cuccok nem). Leginkább annak éri meg, akinek már megvan sok belőle, és csak ki kell pótolni (valószínűleg már nem lesz több DLC, mert jön a következő rész). Az utolsó néhány darab még nem volt ekkora akcióban. Persze nulláról is nagyon jó ár, csak aki még nem próbálta, annál nagyon kétesélyes, hogy berántja-e a gépszíj.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Golden9
addikt
#Akció
Star Control: Origins -90%
28,99€2,89€ HL Steam
Star Control: Origins - Galactic Edition -78%66,22€14,65€ Steam[ Szeretkezve ]
-
W.Wilson
aktív tag
válasz csuvicsuva #49477 üzenetére
Valóban. Igen, nekem csak az utolsó 3 hiányzott. De akkor még jobb ajánlat. Kérdés, hogy mikor vált 87-ről 80%-ra.
[ Szerkesztve ]
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
csuzda
aktív tag
-
W.Wilson
aktív tag
válasz csuzda #49480 üzenetére
Az összes kiegészítő benne van, tehát azok, amik valami játékmechanikai változást adnak. Három van, ami ingyenes lett most, mert majd az alapjáték része lesz ezentúl. Ezeket a biztonság kedvéért manuálisan hozzáadnám a könyvtárhoz (Rights of Man, Common Sense és Art of War).
Amik hiányoznak, azok zenék (Ultimate Musick Pack), unit pakkok (Ultimate Unit Pack, ezek plusz skinek az egységekhez, hogy máshogy nézzen ki mondjuk egy brit katona meg egy francia, ha ráközelítesz a térképen), meg talán van még pár kozmetikai cucc, ami már a főoldalon nincs is listázva. Számomra ezek feleslegesek.
Egyébként kusza az egész, mert vannak olyan zenék meg unit packok, amik járnak a hozzá tartozó DLC-hez, és van ami nem.%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Zó
tag
válasz gyimger #49463 üzenetére
Nem tudom, mikor játszottad, de ha valami rosszul öregedett, a Heavy Rain az. A Beyondot szinte day1 játszottam, és nekem a HR alatti szintet hozott, a Detroitot azóta sem próbáltam. Persze ha egy nagyon filmszerű aligjáték kell ismert színészekkel, ami bagyon mély akar lenni, de csak a szokásos David Cage-féle misztikus zagyvaság, annak szórakoztató tud lenni.
-
gyimger
őstag
Pár éve játszottam a Heavy Raint és nem tetszett, ezért gyorsan elő kellett vennem a Fahrenheitet, ami a mai napig zseniális. Szerintem 10€-ért esélyes a Detroit, még van két napom gondolkodni rajta.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
kwzatz
őstag
válasz gyimger #49484 üzenetére
"Fahrenheitet, ami a mai napig zseniális"
Én csak végigröhögtem és egy ponton már kíváncsi voltam, hogy ez az abszolút történetmesélési katasztrófa hová tart. Valami olyasmi az egész, mint amikor 5-6 éves gyerekek játszanak a mindenféle játékfiguráikkal és teljesen random sztorit alkotnak hozzá közben. Tény, hogy van egy ilyen "guilty pleasure" jellege amúgy.
Még mindig az egyik legviccesebb komment, ami összefoglalja a sztorit:
What is there not to get?
A Beyond Two Souls-nál már valamivel jobb ötletek voltak és nem volt annyira abszurd össze-visszaság (nem véletlenül köszönt ennyi minden vissza belőle pl. a Stranger Things-ben), de valahogy mégsem üt a sztori akkorát és mint játék, az is mocskos unalmas volt.
Heavy Rain is megvan egy ideje, de ezek után annyira nem siettettem valahogy.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Zó
tag
válasz gyimger #49484 üzenetére
A Heavy Rain legalább a maga stílusában piacvezető volt, illetve a Fahrenheithez képest nagyban növelte a lehetséges kimenetelek számát, persze plothole-okkal. Ennyiből a maga idejében tudott ütni, ha az öncélú filmes gyengeségei érezhetőek is voltak.
Előtte a Fahrenheit egy darabig borzasztó nagyot szólt a tálalással, de a második fele iszonyat nagy közröhej, de csatlakozva az előttem szólóhoz, valóban guilty pleasure. Remélem, hogy a Detroit alapján nem az derül ki, hogy végleg elment a Quantic Dream mellett az idő, de tény, hogy azóta lett jócskán konkurencia.
-
Golden9
addikt
#Akció
TerraTech -80%
24,99$4,99$ HL Indiegala
Bang-On Balls: Chronicles Deluxe Edition -80%32,97€6,57€ HL SteamFREE Europa Universalis IV DLCs on Steam and GOG
EU4 Rights of Man - Steam / GOG
EU4 Art of War - Steam / GOG
EU4 Common Sense - Steam / GOG
EU 4 Digital Extreme Upgrade - Steam / GOG[ Szeretkezve ]
-
-
envagyok
veterán
Nem tudom, volt már?:
28 játékot rámolhatsz be 1900 forintért - olyan gigacímekkel, mint a Doom Eternal
-
myckey
veterán
válasz maross #49491 üzenetére
az, jó kikapcsolódás...érdekes, jó ránézni, túl sok erőfeszítést nem igényel de szórakoztató. Chill !
Fanaticalon még inkább érdemes behúzni most, az akció mellett is."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
echterion
nagyúr
Doom Eternal kód szabad rablás, Windows Store:
Y4MXG-**32R-G3YCP-62FQ7-Y6WYZ**:worldquest
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik