- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz Mr.Csizmás #49650 üzenetére
Ez ugyan annak a prime-nak felel meg ami itt Mo-n is van? Prime Video (magyar nyelven)stb?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz Gebriel #49652 üzenetére
ezért sajnos csak lengyel feleség jár
[viccen kívül: ez a 3 évvel ezelőtti helyzet] -
Mr.Csizmás
titán
attól párhuzamosan lehet .de, vagy .com-os prime-d (nekem a németet engedte trialban is, amikor rendeltem), de az ingyen gamek és a sorozatok miatt egy szavam sincs havi 390 ft-ért. (ja, éves google drive is megéri)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
DaVE-1
aktív tag
Van 1 hét ingyenes trial is a prime-on emberek vagy már mindenki elhasználta? Lehet többször is regelni csak kell más bankkárta szám
[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #49656 üzenetére
Prime topik tele van kommentekkel, többek közt az enyémmel, miszerint lengyel előfizuhoz kb a vakszerencsén múlik, hogy be tudod-e aktiválni a Prime gaminget.
-
echterion
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #49659 üzenetére
Nálam szintén hibátlanul megy a lengyel módi már 3. éve, feliratok, szinkronok is vannak, és a gaming rész is rendben van.
-
goccer
aktív tag
-
Mr.Csizmás
titán
válasz goccer #49663 üzenetére
A fiókjainak összekapcsolása és a Prime Gaming-előnyök engedélyezése:
Lépjen a https://gaming.amazon.com/ oldalraMódosítsa a regisztráció országát „A világ más részei”-re, majd válassza a Prime Gaming engedélyezése lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
BandiHUN
veterán
válasz Mr.Csizmás #49664 üzenetére
Hol lehet régiót állítani? Nekem nem engedi a Prime Gaming-ot, folyton azt írja, adjak hozzá telefonszámot...
Előfizetni engedett a lengyel oldalon...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Gebriel #49666 üzenetére
Jaja, átnéztem... de apróbetűs rész ám, hogy csak 30 napos free triallal lehet aktiválni, és így persze addig nuku gaming, ráadásul beszoptam, mert elő se tudok így rendesre fizetni se, hiába mondtam le, hogy folytassam magyarral, mert pörög a lengyel free!
Ilyeneket azért nem ártana közölni!
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Peetey91
senior tag
GOG-ra aktiválható Plague Tale: Innocence kódom van, ha valakinek kéne pm rám, az első kapja.
(szintén lengyel prime-ról )
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
#Akció
R.I.P.D.: The Game -80%
9,99$1,99$ HL Indiegala[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
#Akció
IOI Collection -80%
47,99€9,59€ HL GOG- Freedom Fighters
- Hitman: Codename 47
- Hitman 2: Silent Assassin
- Hitman: Contracts
- Hitman: Blood Money
- Hitman: Absolution[ Szeretkezve ]
-
myckey
veterán
[The Forgotten City 3.74 Eur HL
[Arise: A Simple Story 2. Eur HL
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
Golden9
addikt
#Akció
#Trump
TRUMP'S 2 TERM PRESIDENCY -66%
7,98€2,73€ HL Steam
Lock Her Up: The Trump Supremacy -50%4,99€2,49€ HL Steam
TRUMP BREAKOUT -10%1,99€1,79€ HL Steam
Trump and Virus -70%1,99€0,59€ HL Steam#AkcióVR
FIRE TRUMP - Air Combat VR -70%3,99€1,19€ HL Steam
Donald Trump Elnök Úr ismét velünk van!Donald Trump Elnök Úr a Magyar Játékosok nagy barátja!
Donald Trump Elnök Úr most majd letöri ezt a szörnyű háborús játék-inflációt, miután legyőzi a gonosz ukránokat.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
#Akció
XIII - Classic -90%
5,99$0,59$ HL Indiegala[ Szeretkezve ]
-
myckey
veterán
Dave-1 , maross
Mindkettő game üde színfoltja a játékgyártásnak...kellemes kikapcsolódás. Aki teheti vegye vigye és rá lehet küldeni a családot is."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Golden9
addikt
válasz Golden9 #49675 üzenetére
24 órán belül!
Ő nagy ember!Giants Uprising -90%
19,99$1,99$ HL IndiegalaAsterix & Obelix XXL 3 - The Crystal Menhir -91%
7507,49Ft660,99Ft HL Gamersgate#Akció
[ Szeretkezve ]
-
jcrk
tag
válasz Golden9 #49679 üzenetére
Az Asterixen gondolkodtam. Láttam, hogy a többi rész is akciós ott, de a Steamen is akciós most a pack ami így még kedvezőbb 1.660 Ft ért
Asterix Bundle -
user112
senior tag
Sziasztok!
A gamesplanet megbízható oldal? Kulcsot ad? Steam-on keresztül telepíthető (Ubisoft-os)? -
Golden9
addikt
válasz user112 #49681 üzenetére
Szia!
GGdeals szerint hivatalos bolt.
Gamesplanet - GYIK"A játékomat aktiváló kulcsként vagy Steam ajándékként kapom meg?
A Gamesplanetnél csak hivatalos aktiváló kulcsokat kapsz a saját játékfiókodhoz vagy elküldheted egy barátodnak. Ha boltunkban vásárol hivatalos kulcsokat, akkor a játék kiadóit és fejlesztőit is támogatja.
A hivatalos aktiváló kulcsok megvásárlásával elkerülhető a Steamen kívül vásárolt Steam ajándékokkal kapcsolatos probléma. Néha ezek a Steam-ajándékok VPN-használatot igényelnek, és veszélybe sodorhatják Steam-fiókodat, vagy blokkolhatják a játékodat!Hivatalos viszonteladóként szeretnénk biztosítani, hogy a kiadók és a fejlesztők megfelelő fizetést kapjanak! Steam ajándékból nem kapnának pénzt az eladásért, amire természetesen szükségük van ahhoz, hogy a jövőben új játékokat adjanak ki.
Ezenkívül nem akarjuk, hogy steam fiókod veszélybe kerüljön vagy letiltásra kerüljön – korlátozás nélkül játssz a játékaiddal! Nulla kockázattal jár, ha a Gamesplanetről aktiválja játékait."[ Szeretkezve ]
-
huskydog17
addikt
válasz user112 #49681 üzenetére
Igen, hivatalos szerződéses bolt, nyugodtan vásárolhatsz tőlük bármit, én is sok minden vettem már ott.
Ubi játék esetén a Uplay-re, mármint Ubisoft Connect-re fogsz kapni egy példányt, nem Steam-re. Ez minden boltnál így van, Ubi játék esetén csak Steam-en kapsz Steam példányt (azaz ha közvetlen Steam-en vásárolod meg). Minden játéknál ott egyik is ikon jelzi a DRM-et, hogy melyik platformra kapod a példányt.[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
user112
senior tag
válasz huskydog17 #49683 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Még az nem világos, hogyan kerül az Ubi fiókomba a játék.
-
D_r_u
tag
válasz user112 #49684 üzenetére
Lényegében össze kell linkelni az accokat. Leírás: https://uk.gamesplanet.com/support/14-activations/110-activation-with-ubisoft-connect
Bármit is veszel, érdemes végignézni az US, UK és EU (azaz német vagy francia) oldalakat, hogy hol jön ki a legolcsóbban - az esetek nagy részében nem az EU-s oldalon.
-
veterán
válasz user112 #49686 üzenetére
Én is gondolkozok, milyen kontrollert vegyek a PC-hez. Xbox vs PS? Alapjában ha kellene vennem konzolt, (valószínűleg max a gyerekeknek, ha felnőnek) akkor PS-t vennék, de nyilván én már öreg boomer vagyok és maradok a pc-nél, viszont ahhoz nem tudom mi lenne a jobb? Mindegyik kontrollert használtam már ezer meg ezer éve, szóval nincs olyan ami jobban kézre áll vagy ilyesmi. Ez nem befolyásoló tényező. Azt már láttam, hogy van olyan játék ami az xbox-os "jeleket" rakja ki játék közben. Van olyan is ami a PS-esest?
Ki mit ajánl. Lehet másik gyártó cucc is, ha az jobb. -
gyimger
őstag
válasz INGJOKE #49688 üzenetére
Lego és sportjátékok miatt vettem egy Xbox kontrollert (ráadásul vezetékest), mert a PS3 kontrollerhez mindenféle 3rd party github shareware cuccot kellett letölteni, hogy működjön. Abszolút nem bántam meg, minden azonnal felismeri, sosem kellett rajta állítani vagy telepíteni hozzá bármit is. Azt nem tudhatom, PS fronton történt-e változás, újabb konzolom nem volt.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
AnonymusX
senior tag
Ha el akarod kerülni az driftelési problémát, akkor ún. hall effect kontrollert veszel, amiket 3rd party gyártók készítenek (illetve aprón láttam, hogy van aki Xbox kontrollereket módosít ilyen analógokra és ad el). Ilyen gyártó pl. a Gamesir, aminek hall effect modelljeit kedvelik az Xbox topikban is.
Driftelési probléma (mikor nem érsz az analóghoz, de úgy érzékeli a játék, hogy igen és a karaktered vagy a kamera mozog) a gyári Xbox és PS kontrollerekre egyaránt jellemző.
@#49691 rumkola
Bluetooth helyett, akkor már inkább vezetékesen használnám az Xbox kontrollert vagy a saját gyári vevőegységével (ha még lehet kapni). Utóbbi mindig jobban fog működni, mint bluetooth-on késleltetés tekintetében.[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
Nekem van mindkettő. A Dualsense kontroller szar pc-n játszani. Az xbox-é jó és több játék is támogatja.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
FunPro
őstag
Ha a lehető legkevesebb fejfájással szeretnéd megúszni, akkor xbox.
Jeleket tekintve szerintem minden (10-15 évnél újabb) játék tudja az xbox kontrollert. Van olyan játék, ami kirakja a ps jelet is, de az már feature. Az xbox grafikát azoknak is tudniuk kell.
Ha tényleg ps-t vennél, akkor lehet logikusabb egy dualsense kontroller géphez is. Ha a gépben alapból van bluetooth, akkor párosítani lehet, de csak a steam alól futtatott játékok nem fognak fejfájást okozni. Létezik olyan bluetooth adapter, amivel a gép xbox vezérlőnek érzékeli a ps kontit, így kvázi ugyan olyan, mintha egy xbox kontrollert vettél volna. Annyi a bökkenő, hogy grafikában az xboxosat fogja mutatni, tehát tudnod kell, hogy háromszög = Y, kör = B, négyzet = X, X = A.
Szóval, én is az xboxot mondanám. Harmadik féltől származó kontrollerből jót még nem találtam.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
myckey
veterán
"ezer" éve Xbox vezérlőim vannak...ilyen is meg olyan is. alig volt ,ahol ne tudtam volna használni. ( alig használom a bill+egér kombot, még rts fps egyéb taktikaiban, sem. kb. )
Töltőt meg adaptert vettem hozzá, patika.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Golden9
addikt
#Akció
Boreal Blade -90%
3,99$0,39$ HL Indiegala[ Szeretkezve ]
-
Zó
tag
A Steamnek hála, működést tekintve a boltban kapható újabb modelleket tekintve szinte mindegy. Személy szerint BT-vel (4.0-val vagy 5.0-val néztem utoljára) PC-n sosem éreztem annyira stabilnak a kontrollereket, mint a boxos saját adapterével, de ez függ a távolságtól, illetve ki is lehet hosszabbítani az adaptert (nem véletlenül csomagolták hosszabbítóval annak idején a Steam Controllert).
A DualSense új feature-eit nagyon kevés támogatja a PC-n, és nem is nyűgöztek le. Az arra kihegyezett Astrobotban jól működnek, de abból nincs egyik rész se PC-re.
A Series-konmtrollerekben a marha hangos D-pad zavar.
PC-n szerintem boxos promptokra nagyobb esély van, de mivel mindkét kiírást megszoktam, szerintem olyan mindegy, nem azt nézem, hogy milyen gamepad van a kezemben, hanem hogy mit kell nyomni, az meg ugyanaz lényegében.
Számomra a PS-gamepadek az akksiidőn buknak el, gyakorlatilag nem tudok rájuk vezeték nélküli kontrollerként tekinteni, olyan gyorsan lemerülnek. Ja, és a DualSense gimmickjei eleve csak vezetékesen mennek PC-n. Persze van, aki meg azt akksicserét utálja a boxos kontrollerekben, de ezzel úgy vagyok, hogy ritkán kell, és nyilván az is megy vezetékről.
Van jelenleg DualShock 3-am, DualShock 4-em, DualSense-em, One- és Series-kontrollereim, illetve Steam Controllerem. A DS3-at nem használtam csak ezek közül idén játékra, de azt nem is érdemes már. Összeségében Series-kontrollert vennék ezek közül.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Trine 4: The Nightmare Prince 3.6 EUR - HL
89% of the 12749 user reviews on Steam are positive.
Pazar látvány, felfedezős gondolkodós játékmenet, elhagyva a 3D világát. Akad harc is, de nem túlgondolt, egyszerű. Ez is mehet családdal, akár a másik kettő indie amit tegnap ajánlottam.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
+1 az xbox kontrollerre. 11ért vettem egyet használtan, tökéletesen kapcsolódik azonnal a géphez, kompatibilis mindenhol, drift nincs.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Golden9
addikt
válasz myckey #49698 üzenetére
#Akció
Trine 4: Melody of Mystery -88%
7,99$0.95$ HL Indiegala
Trine 3: The Artifacts of Power -88%21,99$2,63$ HL Indiegala[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik