- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz l.skywalker #27887 üzenetére
-
bigrob
őstag
Esetleg volna köztünk valaki akinek van Twich Prime-ja és oda is adná a Realm Royale játékhoz azt a kis kozmetikai kódot? Remélem kódot ad..
Cserébe csoki/sör/akármi is szóba jöhet!Köszi!
[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
reelc
veterán
Megjelent a Grim Dawn - Forgotten Gods Expansion.
GOG.A Grim Dawn alapjáték + az Ashes of Malmouth DLC szükséges hozzá!
Steamen, a Humble Storeban és a GOGon is akciósak a korábbi címek.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
-
TheNewDawn
addikt
2game.com az AC Odessey gold edition a szokásos Happy2game kóddal 40 euró, ennyi szerintem még sehol nem volt.
-
Lackki
őstag
válasz TheNewDawn #27921 üzenetére
héten 50eur volt a gold ubistoren abból még lejön a 20% kuponnal 100pontért
Privátot hamarabb észreveszem
-
storm3
senior tag
válasz TheNewDawn #27923 üzenetére
El lehet ajandekozni a kupont a pontert?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
válasz Mr.Csizmás #27925 üzenetére
Van szaz pontom, gondoltam felajanlom mivel mar nincs gamer PC-m, de akkor igy az enyeszete a kedvezmeny.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Segal
veterán
válasz storm3 #27926 üzenetére
Attól még elköltheted
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
San398
őstag
válasz Mr.Csizmás #27925 üzenetére
Ez mikortól van így mert a karácsonyi vásárban még ment?!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
TheNewDawn
addikt
Ha már AC Odessey, akkor aki játszotta már. árulja el legyen oly szíves, hogy meglátása szerint mennyire éri meg a gold/season pass belőle a simához képest? Ugye 25 euró vs 40. Mert az Originst nemrég toltam végig, és ahhoz nagyon megérte.
-
reelc
veterán
Felkerült GOG-ra a Warcraft sorozat 1. és 2. része ahogy korábban ígérték.
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
GTA 5 PREMIUM ONLINE EDITION ( csomo extra cucc meg ház meg rengeteg pénz onlinehoz)
GREENMANGAMINGEN masszivan HISTORICAL LOW 10 FONT/ 11,6 EURÓ[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Fanatical: Alliance Bundle, nem rossz ennyiért.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
bullseye
addikt
válasz TheNewDawn #27933 üzenetére
Szerintem megéri a Gold, mert a küldetéssorok mellett (nekem csak sima van, szóval azok nem tudom mennyire jók) egy AC III remaster is van a season passban. Én egy huszast simán megadnék érte most is, de valahogy nem akarják 50%-olni az uplayes passt.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
TheNewDawn
addikt
Wingamestore: Mind az xcom 2 collection, mind a civ 6 gold edition 22.2 euró, utóbbi HL, előbbi pedig pont megegyezik az eddigi HL val.
-
Dilikutya
félisten
Borderlands: The Handsome Collection 14,24€
Nem tudom, mennyire jó ár, gondolom a HD Pack miatt akciózzák, mivel olcsóbb, mint a benne szereplő alapjátékok, ellenben összes DLC benne van.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #27939 üzenetére
Mindenkinek változó az ára, amennyiben rendelkezik egy-két címmel belőle.
Mivel nekem pár kisebb skin hiányzik, miközben az összes nagy játék és DLC megvan:A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
"SPECIAL PROMOTION! Offer ends 10 April"
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
pohár
félisten
hiányzik pár Prequeles DLC (plusz a reteksok cosmetic ), ez megér bő 7€-t
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
i2k
őstag
https://www.greenmangaming.com/vip/vip-deals/: Toybox Turbos - INGYEN a voucherrel
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz twollah1976 #27948 üzenetére
VIP vagy?
Ráklikk a linkre, és az oldal alján adja magát a játéknál: "REVEAL VOUCHER"
Utána bedobod a kosárba magát a játékot és a voucherrel ingyen lesz.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest