- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
-
törölt tag
Azzal pc-n nem is fogsz ebben a formában játszani.
Itt a teljes game pass-on belül elérhető play anywhere lista. Vagyis katt a bal oldali menüben a "Xbox Play Anywhere" kiírásra, és akkor lelistázza. Nem lehet belinkelni úgy sajna.szerk.: lassú voltam a link ellenőrzések miatt.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz #65537792 #28103 üzenetére
https://account.microsoft.com/services/ de nagy valószínűséggel még nem, most mindenki ebbe futott bele aki a 300-asat akarta megvenni. Vagy várj, vagy hívd munkaidőben őket: Tel.: +36 80 01 85 90
Szerk:
A pénzt úgy néz ki azonnal sztornózzák, csak bankkártyára sok idő lesz még visszaér [link][ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
-
Chalez
őstag
Elvileg működik a 300ft/3hó game pass
-
gyimger
őstag
válasz #65537792 #28113 üzenetére
Ha tényleg egy hónapig él az akció, én nem túráztatnám magam rajta, ha láthatóan nem megy. Az olvasottak alapján én kivárok. Van egy-két cím, ami érdekel, pl. We happy few, State of Decay 2...
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Chalez #28109 üzenetére
email:
Megkaptuk előfizetési megrendelését, és boldogok vagyunk, hogy csatlakozott hozzánk.300,00 HUF összeggel terheltük meg MasterCard **xxxx fizetési módját az Xbox Game Pass előfizetése első 3 hónap időtartamára. A díjak részletes listájához tekintse meg rendelésének részleteit.
tippre ctrl+f5, inkognitó segít.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bullseye
addikt
Nem annyira új akció, csak szeretném felhívni a figyelmet, hogy a GamePass listáról úgy tűnik kimaradt valami (vagy csak PC-re van?)
Op-fukin-erencia! Ha mond nektek valami.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
morfondőr
őstag
-
vg
addikt
Most jött értesítés: DmC: Devil May Cry Complete Pack €9,99 humblebundle store-ban.
-
törölt tag
válasz bigrob #28117 üzenetére
Nem titkolt hátsó szándékom, hogy közelebb hozzam a "konzolprolikat" a "pcmasterrace" tagjaival. Elfogadom, hogy egyeseknek steam az isten, nekem is van száz+ címem ott (+egy halom origin, uplay, epic, bnet fiókokon is). Alapvetően lanozni akartam pc és xbox között friss konzolosként, onnan jött az ötlet. Enyhén néztek hülyének az xbox topikban eleinte, utána országos akció lett belőle. Először elhintettem ebben a témában azzal a reménnyel, hogy ayo ír róla. Miután ez megtörtént, talán gs és a pcworld adta mellékletként pc-seknek. Szerintem van összefüggés az események között
Szóval ne várd el, hogy egy negatív visszajelzés miatt abbahagyjam.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Én is ezt mondom. . .
Ezt a részt úgy dobálják utánad, mintha semmi értéke nem lenne. (Pedig jó játék)
A dlc-ből egyedül a vergil ér valamit, de az sem akkora eresztés, hogy most mindenki rohanjon megvenni. Igazság szerint, alapjáték + vergilt kapsz jobb áron, mint ez a complete pack.I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
ayo
Topikgazda
A téma és a deal nagyon jó, nem kell neki más topik, viszont a fölösleges offokat töröltem
http://jateknaplo.blog.hu
-
l.skywalker
félisten
Reigns Sale Steam
Skullgirls Complete Bundle 0.87€
Rebellion Publisher Sale Steam
Staxel 14.99€
Capcom Publisher Sale Humble Bundle
Little Witch Academia: Chamber of Time 15,99€
Beamdog Publisher Sale Steam
Mortal Kombat 11 - Standard 35.99£ Pre-order Kód: FATALITY
Mortal Kombat 11 - Premium 50.39£ Pre-order Kód: FATALITY
Weedcraft Inc 14.27€
EA Origin Spring Sale Origin
Jump Force 11.583,02HUF Kód: BLOSSOM
Two Point Hospital 20.99€
Yakuza Kiwami 2 23.99€ Pre-Order - bónusz: ingyenes DLC
Conan Exiles 13.59€
No man's Sky 23.59€
Prey 5.89€
Tom Clancy's Rainbow Six Siege PC 9.39€Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gejala
őstag
STAR WARS Battlefront II €4,49 Originen.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz chopin42 #28138 üzenetére
Én tavaly húztam be 5 dollárért Amazonon a Battlefront II-t
Szép a grafika + abban a pár órában (5-6 óra) a story mód alatt több szereplővel is leszel.
Számomra ezért a pénzért elég változatos, szerintem megéri.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
l.skywalker
félisten
Sniper Elite 4 11.99€ Deluxe 17.99€
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ZsZso
Közösségépítő
Baldur's Gate: Enhanced Edition - 4 € (Steam) HL ár!
Baldur's Gate II: Enhanced Edition - 4 € (Steam) HL ár![ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
l.skywalker
félisten
Ezek a címek Play Anywhere címek, azak PC-n is játszhatóak:
Forza Motorsport 7 and Forza Horizon 3 Bundle Az eredeti ár 27 980,00 HUF volt, a jelenlegi ár 15 385,00 HUF
Killer Instinct: Definitive Edition Az eredeti ár 7 990,00 HUF volt, a jelenlegi ár 1 997,50 HUF
MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE Az eredeti ár 12 500,00 HUF volt, a jelenlegi ár 5 000,00 HUF
Marvel vs. Capcom: Infinite - Deluxe Edition Az eredeti ár 18 400,00 HUF volt, a jelenlegi ár 7 360,00 HUF
RESIDENT EVIL 7 biohazard Gold Edition Az eredeti ár 14 990,00 HUF volt, a jelenlegi ár 7 495,00 HUF
Voodoo Vince: Remastered Az eredeti ár 5 200,00 HUF volt, a jelenlegi ár 2 080,00 HUFNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Devil Smile
őstag
Mafia 3 at nem latott valaki jo aron?
HA.n talaltam 1000ert de inkabb hagyjuk az eladot..
a tobbi meg 2500tol van..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
TheNewDawn
addikt
válasz Devil Smile #28147 üzenetére
Viszonylag normális szurkeoldalon van 5 euróért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest