- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
G3kko
tag
+1 grid2
HI5I0-7FTZC-MV5K4 -
ZsZso
Közösségépítő
Most mindenki ingyen hozzájuthat 1 hónap Origin Access Basic -hez, ha regisztrál a rogarena.com -on és lekéri rewardként. (kérdések és válaszok Redditen)Infók:
- kapcsold ki az AdBlockert
- Germany / Frankfurt tutira működik ha azt adod meg régiónak
- 2020 -ig tuti élnek a kódok, nem kell azonnal ellőni őket.[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
bullseye
addikt
GMG-n elég komoly Szent Patrik akció van. -13% kóddal
Eközben 20 órán át még 40 Euró körüli a DMC5 VIP tagoknak. Kicsi az esélye, hogy a kód is megy még rá, de...
Ja, és van egy csomó bundle is, régiek többnyire, de új hörcsögnek minden akció új.
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
gyimger
őstag
Most a GameGuru van ingyen a Steamen.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
MrTwister
őstag
Tegnap lehetetlen volt elérni az oldalt, tíz perccel próbáltam kb. miután beírtad, most regeltem, email verified és rewardnál kapom az arcomba, hogy az EA Basic Origin Access Codes SOLD OUT, természetesen nem a te hibád, viszont az EA-nak a jó édes a*#@Łt!!! Egyáltalán a promóció, hogy fogyhat el néhány óra alatt. Sebaj előzőbe sem tudtad bejutni, ebbe sem.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
törölt tag
-
MrTwister
őstag
válasz bullseye #27813 üzenetére
Mert kié lenne másé? Miért van ezen egyáltalán limit, gondolom nem mindenki egyszerre fogja betámadni a szervereket, amúgy ha több ezerrel nem bír akkor több tízezerrel sem fog. Ez így egy nagy nulla volt már megint a túlterheltség miatt, mint minden ilyen ingyenes promóció.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
i2k
őstag
válasz MrTwister #27815 üzenetére
Ezek a promóciók nem arról szólnak, hogy mind a (hasra ütök ám!) 170 millió PC júzernek*** jusson legalább egy kód... a dolog lényege: "(viszonylag) ingyenes reklám".
//*** = gémerkedő
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
MrTwister
őstag
Sajnos igen, tapasztaltam, ha nem lógsz folyton a redditen és nem csapsz ezekre rá perceken belül esélyed sincs! Viszont, hogy happy end legyen, jófej fórumtársunk Samus meglepett egy kóddal, itt is nagyon szépen köszönöm neki.
-
raskolnikoff
őstag
Gameguru még volt most is.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Źşë'
addikt
Bayonetta 5€, ez gondolom nem rossz ár érte
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
huskydog17
addikt
Watch Dogs -> -90% Rekord alacsony ár!
3 euró több helyen is:
Rendkívül alacsony összeg ezért a játékért, amit egyébként én mindenkinek bátran ajánlok, nekem iszonyatosan bejött, szerintem fantasztikus játék és eszméletlen sok játékidő van benne. Tippre szerintem én beleöltem 100 órát egyszeri végigjátszásba.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
x_o_n
veterán
válasz huskydog17 #27821 üzenetére
Nem rekord alacsony,hiszen ingyenes volt,mindenesetre a season pass gondolom most olcosn megvehető hozzá.
Én amugy nem jöttem rá hogy gtx 1070-el miért képes be-be akadni a játék viszonylag elég sürűn,illetve hogyan orvoslható,mert az kiderrült hogy nem a felbontás miattvan....mig a wd2 ultrán sem.. -
Egon
nagyúr
válasz huskydog17 #27821 üzenetére
Ízlések és pofonok. Én talán 2 órát bírtam belőle, iszonyatosan uncsinak és repetitívnek tűnt.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Mr.Csizmás
titán
Hitman Game of the Year Edition €10.69 @Fanatical Star Deal
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ZsZso
Közösségépítő
Megint él az 1 hónap ingyen Origin Access Basic (az eredeti feltételekkel asszem)
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest