- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Érdekesnek tartom ezt a GTA5 hype-ot! Főleg a pc-s 4 után.
Van egy olyan érzésem,hogy ezzel bajok lesznek. Nagyon furcsának tartom ezt a hurka gépigényt is. Sokkal ocsmányabb játékoknak is mostanában min 1.4ször erősebb gép kell ez meg ugye még ráadásul atombrutál open world.
Epekedve várom az első performance teszteket.Next PC Upgrade: 2022
-
csaba951
veterán
válasz Crytek #88802 üzenetére
1) Az Assassin's Creed Unity-nek és The Evil Within-nek azért magas a gépigénye mert teljesen rossz elképzelésre épült az engine. Ezek ne számítsanak már mércének a "normális" gépigénykor!
2) GTA IV PC port borzalmasra sikerült. Egészen biztosan nem akarják ezt megismételni. Főleg, hogy azóta is ezzel ekézik őket a PC-sek!
A fentiek miatt kénytelenek voltak tényleg optimalizálni, nem csak erőből megoldani a problémákat. Így elképzelhető egy ilyen -manapság szerénynek számító- gépigény is. Na, majd március végén kiderül!
#88803 eami
Gondolom most jön majd az, hogy -a fentiek mellett- legyen max. 5 € a nyitó ára![ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
"Már nem azért de évek óta vársz"
Már nem azért, de fikarcnyit se várom xbox 360-on játszottam vele és nem fogott meg.
Egyedüli ami érdekel a PC-s GTA 5-ből az az hogy milyen gépen fog majd max grafikán futni ennyi semmi több."szerintem inkább húzzák-halasszák, de ne egy alfa verziót dobjanak piacra" Szerintem meg már ezer éve kész van csak mivel next genre még pörögnek az eladások nem akarják azt megállítani.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
sagem
addikt
A minimális/ajánlott gépigény most eléggé biztató, még ha többet is fog zabálni, akkor sem lesz annyira vészes, plusz a folyamatos csúszások is bizakodásra adnak okot (szerintem inkább húzzák-halasszák, de ne egy alfa verziót dobjanak piacra), én most optimista vagyok a PC-s verzióval kapcsolatban
viszont: ha meg is veszem csak azután, hogy kijöttek az első tesztek/vélemények, ennyi pénzem nincs zsákbamacskára
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz Crytek #88805 üzenetére
"Szerintem meg már ezer éve kész van csak mivel next genre még pörögnek az eladások nem akarják azt megállítani."
Ezt nemigazán értem, a next genes eladások nem igazán fogják vissza a PC-s megjelenést, aki annyira akarta úgyis konzolon szerezte/szerzi be
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Marci79
senior tag
G2A.com-on van pár pofás akció most:
Dawn of War II 570FT
Dawn of War II Chaos Rising 952,12FT
Trine 2 Complete Story 315,25FT
Prince of Persia The forgotten sands 474,47FTTényleg megkéne csinálnom a paypal számlámat.... :/
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Marci79
senior tag
-
cikasz
őstag
válasz Marci79 #88810 üzenetére
Ne is bosszants!
Megvettem 15 eur-ért azt a pakkot a humble-ról úgy, hogy megvolt a retribution és csak 1 kulcsot adtak.
Erre itt meglett volna durván 2k-ért ami kellett volna
Letöltöttem felraktam és szar az egész!
Belassul, a hangok recsegnek és érthetetlenné válnak sokszor, vagy inkább mindig...https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
AtHoS
nagyúr
uplay-en ki vannak írva a karácsonyi játék nyertesei [link]
read-only mode on the forum
-
RedMan
tag
válasz marcusa #88755 üzenetére
Sikerült kiderítenetek valamit? Én is vettem egyet 16 kulcsért és aktiváltam is, csak azért érdekelne.
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
i2k
őstag
-
cikasz
őstag
válasz BasketWink #88814 üzenetére
Meglett a megoldás. A hangminőséget lejebb kellett venni!
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
-
marcusa
addikt
Úgy tűnik zárat kapott a kínai gta 5...
:-)
-
szami777
addikt
-
maddionmax
senior tag
válasz TheProb #88826 üzenetére
Valószínűleg csakaz új vásárlásokra tették rá a zárakat (Kínából vásárolható és Cross Trade zár).
Mivel a kínaiak többsége nem raktárt töltött fel, hanem fizetés után vásárolta meg, így szerintem gyorsan kikopnak majd a giftek...kivéve akik horror áron árulják.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Eddigi infóim alapján nagyon jó játék, tesztek, vélemények, videók támasztják alá. A GTA4 megjelenésekor gépem se volt hozzá, de még amikor behúztam a complete pack-ot a Steam-en, akkor se. Most van, élvezem. Ha most nem menne szépen a GTA5, majd szépen megy, amikor az ára is szebb lesz. A GTA4 sem bugos vagy lassú nálam, így nincs vele bajom, ellenben tetszik.
Assassins Creed: Unity-t és társait meg nem kéne idekeverni, azok egyszerűen csak elszabottak. Igazából a GTA4 nem is volt az, gondolj bele, mekkora terület, micsoda látvány, ha mindent maxra húztál, tele volt autókkal az utca, abban van, ami lekösse az erőforrásokat. Mostanra szépen optimalizálták a motort, a gépek is fejlődtek, szép textúrák, pár effekt, és előttünk a GTA5. Teljesen hihető a dolog, persze nem ugrok fejest a megvételébe.
Egyébként ne vedd sértésnek, de akinek a mobilos Colin McRae Rally az utóbbi évek legjobb autós játéka, attól nem várjuk el, hogy szeresse a GTA bármelyik részét is, ily módon ezen véleménye is teljesen irreleváns.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bullseye
addikt
Jut eszembe PC Guru 6 havi előfizetés + GTA V 19k, éves 27k
Bár nem tudom Steames-é-e'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
ForRedGlory
félisten
Mennyi idő alatt tudnád végigvinni az összes Steames játékod?
Ez ebben a topicban ugyis mindig aktualis Nekem csak 3357 ora kellene
-
lafaty80
addikt
-
cikasz
őstag
válasz ForRedGlory #88835 üzenetére
4197 continuous hours
174 days,21 hours,40 minuteshttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
BasketWink
tag
Brawlhalla steamre ingyé (kell regisztrálni)
1882 continuous hours
78 days,10 hours,11 minutesez csak 48 mount everest mászás xD
[ Szerkesztve ]
-
válasz BasketWink #88839 üzenetére
Gyanus hogy ez nem a teljes jatekot adja.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
wikings2
őstag
válasz ForRedGlory #88835 üzenetére
Nekem csak a dotában van annyi
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
BasketWink
tag
aki unatkozna annak itt egy kis ideg örlő flash játék (9. pályánál kiléptem xD)
szívesen mindenkinek amúgy nem tudom hogy változott-e a kulcs de nekem pl a teljeset adta s az még linkelés előtt volt
-
Csapoati
nagyúr
Az 576-nál akciók vannak, de PC-vonalon én ezt az egyet tartom normálisnak (uPlay-re regelhető).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
szami777
addikt
válasz Crytek #88840 üzenetére
Sebaj, nincs felesleges 10k-m kockáztatni, így amíg ne mtuti a dolog, meg sem veszem, 2 hónap van úgyis a megjelenésig, minek porosodjon a könyvtáramban addig.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Weather Lord: Hidden Realm
8970 continuous hours
1 year,8 days,18 hours,29 minutesLehet egy ideig nem kellene semmit megvennem?
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Csapoati
nagyúr
válasz MoVieFaN #88848 üzenetére
Ki lehet bírni, én már 19 napja tiszta vagyok. Rájöttem, hogy akkorára hízott a backlogom, hogy idén kb 4-5 cím az, ami érdekelhet (és nem mind új).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PayPal
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest