- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz wjbhbdux #88991 üzenetére
Itt csak az e-mail címet kell beírni és ha még jutott kulcs, akkor perceken belül küldik.
+ a PC Gamer is kioszt Pénteken 1000 kulcsot, amelyre már lehet jelentkezni![ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
AtHoS
nagyúr
válasz tomsolo #89050 üzenetére
uplay-en meg
Buy 1, Get 1 for FREE!
The games for FREE are:- Assassin’s Creed IV Black Flag
- South Park: The Stick of Truth
- Far Cry 3
- Watch_Dogs
- Assassin’s Creed Freedom Cry
- Assassin's Creed Liberation HD
- Anno 2070
- Might & Magic Heroes VI Complete Edition
- Assassin’s Creed III Deluxe Edition
- Far Cry 3 Blood Dragon
- Call of Juarez: Gunslinger
- Rayman Legends
- From Dustread-only mode on the forum
-
djculture
félisten
válasz Hunbeast87 #89054 üzenetére
Ja kerestem és nálunk sehol semmi ...
-
AtHoS
nagyúr
válasz Hunbeast87 #89054 üzenetére
Akkor azért nem találtam semmi infót uplay-en róla csak epicbundle-n
read-only mode on the forum
-
őstag
"Az csak akkor jár, ha első héten megvetted teljes áron, és a HH alkalmával úgy vásároltad újra, hogy bekattintottad, hogy giftként veszed. Ezek mind megvannak?"
Igen megvettem , - és természetesen pipa gift be - és akkor ott volt a másik csomag is az accountomban, sőt ezt megjátszottam egy másik alkalommal is , szintén másik csomag az accountban a hozzá tartozó linkekket, de most sehol sem látom egyiket sem. Létezhet az hogy egy adott időlimit alatt meg kellett volna válnom a plusz-ingyen csomagtól mert törlődik ? Mert másra nem tudok gondolni már.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
eami
veterán
válasz Hunbeast87 #89049 üzenetére
mondjuk kb tök lényegtelen mert alig van pár dolog akciózva és annak is a fele darksiders dlc :-)
-
arty
veterán
válasz maddionmax #88983 üzenetére
dlc-k is 75%-ot kaptak, 1.5 EUR-t már megér ez a pakk: sprint pack
pont-pont versenyek, amiket kivágtak a grid2 után, h lehúzassanak, mert egyébként szerintem az egyik legélvezetesebb versenyfajta. többi dlc aránytalanul drága és/vagy nem ér semmit (pluszautó? ugyanmár... még 10 túraverseny a meglévő 120 mellé? pf.... alap is tul sok, unalmas, stb)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tomsolo
addikt
Sir, You Are Being Hunted - 3,49 EUR
Void Destroyer - 9.99 EUR
btw: érdekes mintha a humblis ár pont vmi benyelt áfával lenne jobb mint a steames jelenlegi
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
cskamacska
addikt
válasz TheProb #89032 üzenetére
Meglepő módon a 7 Days to Die zombis kockulást tudom ajánlani. Szebb mint a többi Minecraft hasonmás, harcrendszere is lényegesen jobb(mind a közelharc, mind a fegyverek használata egész kellemes), random generált tájak óta már a tárképet sem lehet annyira betanulni, építkezés része egyre kifinomultabb, egész sok dolgot lehet már fabrikálni. A szerver indításakor részletesen be lehet lőni a nehézséget, van szerver ahol csak békés építkezés folyik, más PVP szerveren garantáltan előbb kapnak el zombi kutyák falkái mint az ellenséges játékosok. Szerverkereső még mindig puritán és gagyi, de egyébként egész tűrhető zombis-túlélős játék lett belőle, és már a tartalommal sincsenek komoly gondok.
No meg télennyáronARMAHÁROM. Továbbra is tartom, aki anno a DayZ-be fektetett Arma 3 helyett, az most szívhatja a fogát. Nem is feltétlen azért, mert az Epoc már most jobb mint a DayZ standalone, hanem azon egyszerű tény miatt, hogy mikor a zombis-túlélős őrület tovaszállt, az Arma még mindig ott lesz, mint a legkomolyabb csattogós bakancsos coop FPS, és továbbra is futószalagon érkeznek majd hozzá a jobbnál jobb modok és kiegészítések.
DayZ meg marad mindörökre az ami 3 éve is volt, korlátolt PVP newspawn lövölde zombis háttérrel.tomsolo: Void Destroyer-el vannak már tapasztalatok? Jónak néz ki, de jól nézett már ki 3 éve is Kickstarteren, azóta sem láttam többet belőle. Viszont az jópofa, hogy majdnem annyiba kerül most, mint a legkorábbi támogatóknak.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
tomsolo
addikt
Dungeon of the Endless - Crystal pack - 7.9 USD, Amazon
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #89061 üzenetére
Összese jött nekik a kickstarter -.-
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz birorichard #89036 üzenetére
Unity az mai napig botrányosan bugos De nem baj már van mittomén hány euroért küldetés dlc megint
Gta V még itt is drága az a vicc majdnem 16 rugó..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz wjbhbdux #89066 üzenetére
Géptöl függ az egész és nem a hardverek erejétől mert láttam 2 milliós gépen is szaggatni ahol a ruhákat lehet cserélgetni. De a legidegesítőbb az npc-k viselkedése, falakon képesek átmenni úgy hogy eltünnek az egyik oldalon másik oldalon meg előjönnek.. Vagy hirtelen a nő-ből férfi karakter lesz . Sci-finek elmenne ami néha történik
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
-
-
djculture
félisten
-
arty
veterán
válasz Csapoati #89069 üzenetére
kinek mi
nekem a százhusz touring event mellé még tíz már semmit nem ad az "élményhez", silverstone-t meg ráadásul gyűlölöm is, a point-to-point verseny viszont kvázi nincs, így az valódi "újdonság" (grid2ben nem játszottam rongyosra a pályákat, meg amugy is elég hosszuak, h ne und meg annyira, ill ne ismerd ki őket annyira)"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
marcusa
addikt
Dying Light vásárláson gondolkodik valaki? 4pack-ot vásárolva aránylag jó árban kijönne. 20-21 csgo (tipusstól függ) kulcs-ot vagy 22db Tf2 kulcs-ot eladva a piacon kijön az ára, ez kb 31-32€ lenne fejenként ha ilyen 1,55€-s kulcs árral számolunk. Érdekel valakit?
:-)
-
törölt tag
Újabb Lucasfilm / Disney játékok a GOG kínálatában :
STAR WARS Empire at War: Gold Pack $11.99
STAR WARS: Rogue Squadron 3D $5.99
STAR WARS Rebellion $5.99 -
Dilikutya
félisten
válasz djculture #89076 üzenetére
Engem nem bánt a pixel, azok a grafikai tuningok meg olyan sokat nem tesznek hozzá. Az ellenségek egyikben sem lesznek szebbek. A Quake 1-hez csak olyan van, ami lecseréli a környezet textúráit, és rátesz pár effektet. A Quake 2-höz is van ilyen, de kevésbé látványos. Quake 3-hoz meg semmi. Nekem megértek annyit, amennyibe kerültek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
válasz #79621120 #89081 üzenetére
Rogue-al anno mennyit játszottam, te jó ég...
Kíváncsi vagyok ezeket beteszik e Steam alá is, mondjuk ha sokáig nem, lehet majd egyszer karácsonykor behúzom itt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #89084 üzenetére
A visszaszámláló szerint újabb adag Lucasfilm / Disney játék várható .
-
tomsolo
addikt
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #89080 üzenetére
Merengek is a megvásárlása felett erősen
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
reelc
veterán
válasz #79621120 #89086 üzenetére
Remélem sikeresek lesznek ezek a játékok is. Ha elégedett lesz a GoG, és a kiadó is, esetleg más kiadó is elgondolkodik, hogy bele kellene ölni egy kis pénzt pár régi játékba. Legyen digitálisan letölthető változata, és fusson újabb oprendszereken. Milyen jó lenne mondjuk egy Freelancer, egy Soldier of Fortune, esetleg egy NFS: Underground 2? Még lehetne folytatni a sort...
-
i2k
őstag
Engem meglepne, ha bármelyik régi NFS nem futna Windows 7-en...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Az Underground 2 fut Windows 7-en, egy baja van, hogy 16:9-es képarányt nem támogat. A Porsche 2000 is fut, abban van widescreen. A Hot Pursuit 2-ben is, de annak a próbált laptopon gondjaik akadtak a környezet textúráival, de ez lehetett az IGP vagy a drivere gondja is, Intel IGP-ről van szó. Érdekes, későbbi NFS-ekben sincs widescreen. Remélem én is, hogy jönnek még ilyen játékok.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Csapoati
nagyúr
Inkabb megveszem ezeket 500-1000 Ft-ert lemezesen. Pl az NFS Porsche meg a Colin McRae Rally is igy lett meg, ettol tobbet azert nem er nekem digitalisan sem. Ja, az utobbi is futott Win 7-en.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Agyzuzo
addikt
válasz #79621120 #89086 üzenetére
A Star Wars-szal az egyik legjobb dolog ami történhetett, hogy végre kivették Geroge kezéből Disney-ék. Jóval korrektebben és profibban állnak hozzá, tudják mi kell a népnek. Remélem a klasszikus játékok után viszakapjuk a klasszikus trilógiát is.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
maddionmax
senior tag
XCOM Enemy Unknown (Steam Key) Kinguin - 1€
Aki lemaradt a GMG-s osztogatásról, most pótolhatja olcsón.
-
bul07
nagyúr
válasz maddionmax #89095 üzenetére
Adóval 1.27€, de valamiért nekem még 0,44€ felszámol
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
En csak 2.02-eset latok shield nelkul.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
djculture
félisten
Kinguinra van 5% kód is, aki vett már ott valamit az keresse meg az email fiókjában, promócióban vagy a kéretlenben van.
Gta V egyre jobb amugy már németben meg ausztriában cenzúrázott játékot adnak ki. left4 dead 2-ben megismert német srácok irták.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest