- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz cskamacska #87100 üzenetére
Nekem nem engediVagy csak én vagyok nagyon béna és nem tudom összerakni combo-ba a másik játékkal.Rájöttem
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Lackki
őstag
válasz Hunbeast87 #87102 üzenetére
US only és OUT OF STOCK
[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
Hunbeast87
senior tag
-
djculture
félisten
válasz Hunbeast87 #87104 üzenetére
Még 2.5 dollárt megért nekem a próba, szerencsére jó mert rowot ad
-
cskamacska
addikt
válasz Hunbeast87 #87102 üzenetére
Nem linkeltem, mert sehogy nem érhető el tőlünk. Európai Paypalt alapból nem fogad el a Newegg, egyeseknek sikerült kártyával, de még amerikaiakat is random elutasít, fölösleges.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
törölt tag
GOG :
-
cikasz
őstag
válasz KubanitoS #87066 üzenetére
Én megvettem nekem semmi baja!
Más :
Kérdeznék régebbi AC-vel kapcsolatban!
Két monitorom van. Szemben velem és bal oldalt egy. Ha játszom most pl a Brotherhood-al akkor ha balra mozgatom az egteret akkor átviszi a kurzort a másik monitorra. És ugye ha kattintok akkor ki is lép a játékból.
Nincs valami beállítás, hogy ottmaradjon a kurzor a játékban? AC III-IV-nél nem csinálja ezt.[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
szami777
addikt
GMG
Dishonored - 2 £
Lost Planet 3 - 4.8 £
The Orange Box - 3 £Voucher: WINTER-SALE20-GROGRE
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BasketWink
tag
mikorra várható hogy visszahozzák a népszerű leárazásokat steam-en? (how to survive érdekelne)
-
eszement24
aktív tag
Akinek nem kell a newsegges Prototype attól behúznám
-
phenomHUN
senior tag
válasz eszement24 #87111 üzenetére
Az akció nem volt elérhető nálunk, szóval nem hiszem hogy a fórumon 'maradt volna' valakinek.
-
arty
veterán
greenmangaming-en F1 2013 classic edition: [link] 10.19 font
VNURKB-QTQXSF-Q7RJGY kóddal máris csak 7.95 font (remélem nem személyes kód...)
valahogy az F1 2014 hangját ki nem állhatom, jóideig az egyetlen használható f1 játék lesz (számomra legalábbis)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
djculture
félisten
válasz BasketWink #87110 üzenetére
encore day-en szokták az utolsó napokban ugyhogy majd jövőre
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz djculture #87116 üzenetére
a hangja annak se lesz jobb, de a graf biztos nagyot lép majd előre
f1 2001 csunya is és nem is elég koros
f1 2013 lehetett volna a perfekt rész, ha rendesen kidolgozzák a 80as éveket benne vagy méginkább pár korábbi, legendás évet ... erre pl szívesen áldoznék újra, de egy sima f1 2015 absz. nem érdekel"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
djculture
félisten
Viszont a 2001-2-ben normális motor hangok vannak ami még a 2013-ban se az igazi a 2014-ben meg már a mégrosszabb valós hangok vannak
Ja sprintiresen gondolkoztam hogy mgveszem jó hogy nem tettem: [link]
Pavel Zagrebelnyj, a Spintires fejlesztője az orosz közösségi hálón, a VK-n szomorú hírrel jelentkezett, miszerint játékának kiadója, az angol Oovee kizárta őt a fejlesztésből: nem tud frissítéseket felpakolni Steamre, és a közösséggel sem tud kapcsolatba lépni, a hivatalos fórumról ugyanis törlik a hozzászólásait. A legrosszabb az egészben ráadásul az, hogy már majdnem kész a fejlesztői készlet (ez egy ingyenes frissítés lenne), de így most csak annyit tehet, hogy kiadja ezt, ahogy van, s a Spintires fejlesztésének vége.
Természetesen az ügyben megszólat a másik fél is, az Oovee, akik tagadták Pavel vádjait, azt azonban elismerték, hogy megbomlott a kommunikáció, amit hamarosan egy megbeszélés során fognak tisztázni. A cég hozzátette: nincs semmilyen tervük arra, hogy leállítsák a Spintires további fejlesztését.
Minderre azzal kontrázott rá Pavel, hogy habár a Spintires az Oovee tulajdona, nála van a technológia és a forráskód, így a jövőben esetleg készíthet egy hasonló játékot.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz djculture #87122 üzenetére
2013-ban a hanggal nincsen semmi baj. (Ahogy egyik résznél sem. Mind próbálja a valóságot tükrözni)
A törésmodellbe inkább bele lehet kötni, de a hang rendben van.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
arty
veterán
szerintem az f1 2013 elég jó és eléggé f1-es, amikor kitaposod a kocsi belét f1 2014 alatt pedig csak a "dünnyögés" (sajna az eredeti f1 hangja is ilyen "idétlen" idéntől...)
spintires sztori durva
elképzelni nem tudom, mi lehet a dolog mögött, mert ugye okokat egyik fél sem osztott meg ...[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem jók a hangok a mostani F1-ekben (a 2010-est kivéve), de a régieké sem volt rossz. A Spintires-sztori meg nagyon gáz... és hány ilyen van még.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #87128 üzenetére
A ruszkik szeretik ilyennel szívatni magukat, Graviteam is csak nyugati terjesztési szerződést kötött a Discus Games / UIG / Paradox trióval, aztán valahogy sikerült úgy rászopnia, hogy nem csak a Steel Fury: Kharkov 1942/ Steel Armour: Blaze of War/ Achtung Panzer eladásaiból nem kaptak meg minden pénzt(ill egy vasat sem), de a Paradox még az Achtung Panzer nevének használatát is elperelte tőlük.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
i2k
őstag
http://www.bundlestars.com - "Born 2 Race Bundle" - 0,99 euro
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
törölt tag
válasz cskamacska #87129 üzenetére
-
BasketWink
tag
én egy far cry 1-2-3-4-et is elfogadok karácsonyra új évre meg mondjuk... hm... space hulk megteszi
-
TheProb
veterán
válasz SAABPEPE #87101 üzenetére
Érdekes ez a játék, én nemtom milyen optimalizáltsága van ennek (jelek szerint 0), de lassan már minden minimumon van és még így is a béke segge alatti fps-t produkál a játék még a menüben is...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
i2k
őstag
válasz Crytek #87138 üzenetére
Nekem is megvan belőle 2 játék, és mégis gondolkodom a megvásárlásán...
Megvan már:
* Little Racers STREET - (25 óra, kimaxolva)
* Mini Motor Racing EVONincs meg:
* Race On
* Race Injection
* Pressure
* Street Racing Syndicate
* RACE: The WTCC Game + Caterham ExpansionVégül meg is vettem.
670 FT volt a számlámon
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
djculture
félisten
válasz TheProb #87141 üzenetére
Ha laptop agyonherélt rendszeren nézed akkor persze. Az is csoda hogy elindul ilyenen. Hiába tesznek ezekbe sokszor potens kártyákat ha a fogyasztás oltárán agyonherélik.
A dobozos verzión is rajtavan:
A játékok jellemzően normál, asztali számítógépekre vannak tervezve. Notebook-on történő futásuk egyáltalán nem garantált[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
i2k
őstag
A Born 2 Race Bundle részét képező "Race Injection" a következőket aktiválja a STEAM-fiókodon:
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #87148 üzenetére
Akkor meg még inkább megéri
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest