- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Crytek #86546 üzenetére
Leszedtem a Steam-ről a demót, elég gyéren muzsikál, addig mentem el, hogy besétáltunk a diliházba, kicsit szétnéztem, aztán kiléptem. Játszhatatlan. Megnézem, mit lehet rajta lebutítani, hogy legalább a játékmenetből lássak valamit.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
dredbiro
senior tag
G2a-nál miért kell fee-t fizetni vásárláskor ? Másik üzleteknél már eleve benne van az árban ? vagy miért?
Good hunting,STALKER !
-
Ateszpapa
addikt
Ahogy elnézegetem pár hete, most jól felnyomták az árakat a G2a-n
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Darth_Revan
veterán
válasz Dilikutya #86561 üzenetére
Play Áruházban is ennyi.
Sőt, van elég sok szép akció, itt egy szép lista: [link]
Érdemes odafigyelni pl a Modern Combat 5-re vagy a 2 napja megjelent Knights of the Old Republic-ra, ami nem csak, hogy a PC/XBox variáns teljes értékű portja, de jelenleg 50% akcióval adják. Elég sok táblagép és telefon támogatott.
-
GoZoL
senior tag
válasz Darth_Revan #86562 üzenetére
Pont a Modern Combat 5-t néztem és 890 Ft nem pedig 320 Ft. Nem élne még az akció?
-
ayo
veterán
-
Dilikutya
félisten
Volt 1-2 játék, ami ingyenes, és adott Amazon coin-t. Abból megvettem a GTA: San Andreas-t (Kindle Fire Edition, tehát sokra nem megyek vele), és végül lett 2000 coin belőle, sokat adott a GTA. Nem tudom, működik-e még a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Balazs_
senior tag
Van a Shadow of Mordor Nuuvem-en, és az van a termékhez írva, hogy PT-BR nyelvet tartalmaz. A fórumban visszakerestem és látom, hogy van angol is benne, de erről valahol meg tudok bizonyosodni, hogy más régiós játékban van-e angol nyelv?
-
bul07
nagyúr
SEGA 48-Game Mega Arcade Pack $4.96 lehet ez aktiválni tőlünk
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Arkennys #86574 üzenetére
Végig kellene nézni hogy mennyi kártyás
Még lehet az árát is visszahozná bár nem hiszem( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Arkennys
addikt
Erre látod nem gondoltam, mióta kártyaárak béka tompora alá csúsztak, nem nagyon szempont
Csak azért pedig nem szeretek beaktiválni valamit. Bár sonicot pl tudom, sokan csípik.Egyébként szerintem működnie kéne, de csak felvilágosultabb személy is felel
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
-
Arkennys
addikt
válasz ForRedGlory #86577 üzenetére
Ettől még nem velem van baj, csak más környezetben/időben nőttünk fel, nekem egyik sem mozgatott meg nosztalgikus vagy "ez kell" emlékeket-késztetéseket. ne mossuk össze a dolgokat
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
zone
őstag
válasz ForRedGlory #86577 üzenetére
Mindenki a törpével akart lenni Valamelyik újság cd mellékletén volt a Comix Zone demója, amit vagy százszor végigvittem. Az Ecco és Virtua Fighter is klasszikus SEGA játékok.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
csaba951
veterán
válasz Balazs_ #86572 üzenetére
Deadpool Retail (RU)
Deadpool RetailApps-ban megnézed, hogy van-e regionális változata a játéknak. Ha igen, akkor megnézed az egyes változatok Depots-ját. Ha ez megegyezik akkor örülsz. Ha nem egyeznek meg az egyes változatok Depots-jai akkor egész biztosan van benne valami korlátozás.
#86571 ollie
Mount Your Friends
Azért ez is egy erős versenyző![ Szerkesztve ]
-
SAABPEPE
tag
Boldog Karácsonyt Kívánok Minden kedves fórum társamnak !
-
gmx9
aktív tag
Super Meat Boy: 0,69 euró (Steam)
Az a kellemes érzés leírhatatlan, mikor látod az eredeti akciót rá, félre is teszed, hátha jön napiban, majd meg is érkezik. Amúgy szintén ajánlott indie játék, főleg ennyiért.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
wjbhbdux
veterán
SMB 106% világrekord videot érdemes megnézni, aztán hogy ki csinálja utána azt nem tudom
/s
-
Dilikutya
félisten
-
-
Sonja
nagyúr
Ingyen játékok!
Regeljetek a DLH.net oldalra. Ha megvan, akkor menjetek Profil/Keys menűpontra, majd az oldal alján vannak a játékok, mellette a kék gombbal lehet megkapni. Ekkor elvisz a Steam bejelentkezésre, ahol bejelentkeztek, és máris hozzáadódik a játék. Ha épp nincs mellette a kék gomb, akkor elfogyott a kulcs, de írja, hogy mikor lesz megint. Általában 1 óra után már megint van.
Ezek a játékok vannak:
- Enclave
- East India Company Gold Edition
- Knightshift
- Knights and Merchants HD
- Pirates of Black Cove
- Commander - Conquest Of The Americas
- Two Worlds - Game of the Year EditionHa csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
grizlisandor
veterán
Valakinek sikerült már kinyitni a mai ajándékot a "15 napos Uplay ajándéközön"-ben?
-
csaba951
veterán
válasz grizlisandor #86596 üzenetére
Igen! 3 AC avatar van benne.
-
maddionmax
senior tag
-
cikasz
őstag
Történet szerint, hogy van a sorrend az AC-nél? Melyik van előbb? A Brotherhood vagy a Revelations?
Kijött mindkettőnek a Magyarítása, így gondoltam elkezdem őkethttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest