Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz i2k #127960 üzenetére

    Nekem így megy: kinézek magamnak 2-3 AAA játékot, amelyek érdekelnek. Befizetek és igazából már egy játéknál jó vagyok, főleg ha mondjuk day 1 játszhatok azzal és nem kell évekig nézni a netet, hogy na végre talán most meg tudom majd venni. Az Xbox Pass könyvtárral most bőven tele vagyok olyan címekkel, amelyekre már jó régóta fájt a fogam, szóval elleszek a köv. 13 hónapban még ezekkel az biztos - pont most jött a Dead Rising 4, ami szintén a listámon volt. A Summer Sale se vettem semmit, szerintem nem is nagyon fogok, ez nekem most bőven elég.

    Persze, ami jobban érdekel, azt megveszem (MK11 pörög rendesen), de ezek az egyszeri játékoknál nálam tökéletes megoldás, pl. a Tomb Raider 2013-at se fogom sztem soha az életbe elővenni, ha akkor lett volna ilyen lehetőség, akkor sztem azt se vettem volna meg.
    A bővülő a lista pedig azért jó, mert simán lehet később hogy lesz megint pár jó játék, amiért megint érdemes befizetni.
    Ha mondjuk jönne a DMC5 vagy RE2, akkor azonnal fizetnék újra és tuti, hogy addigra már sok más kisebb-nagyobb játék is lesz ismét, ami érdekel, szóval megint körbe tudok legalább nézni és talán kifogni valami kincset.

    És ha már kincsek, egyébként most végre kipróbáltam sok olyan kis címet, amire eddig nem volt lehetőségem. Van amit kivittem és van amit pedig tuti meg fogok szerezni - pl. Slay the Spire nagyon adja, pedig tökre nem is vágtam, viszont azóta teljesen függő lettem :D
    Originen így találtam a Ghost of a Tale-re, ami meglepően menő cucc és egyébként sztem soha se vettem volna meg, csak véletlen leszedtem megnézni. Ez olyan 5-6 órás játék volt, amit azért lazán ki tudtam tolni még az én lassú tempómban is.

    Pár játékról tuti fogok írni cikket, mert nagyon tetszettek és ezekből sok nem volt valami hosszú, szóval egy laza hónapba is akár bele tud férni több.
    Az Originen pl. ezeket az indie címeket nyomtam meg: A Way Out, INSIDE, Ghost of a Tale, UNRAVEL two, Snake Pass, Fe. Ez összesen volt olyan...35? óra mondjuk és kemény 4 eurót fizettem be.
    Igazából egyiket se venném újra elő, mert ezek tényleg egyszeri cuccok, viszont nagyon megérte minden percét az összes, mert baromi jó játékok voltak, amelyekből szerintem egyet se tudtam volna 4 euróért megvenni. Na hát én így vagyok ezzel.

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák