Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    válasz Gézengúz #27722 üzenetére

    75W elég. Lehet akármilyen erős a mágnes. Pont ezért van nálam egy SRK amiben a driver elfüstölt. Azon is neodímium mágnesek voltak az akku tetején mégis elcsúsztak és zárlatot okozva a kapcsoló vezetékén keresztül ment a sok amper a ledekhez mert ez nem gyári SRK driver volt és a panelon elégett egy vezetősáv. Más hibájából jobb tanulni ;) Nagy ott a súrlódás és semmi nem garantálja, hogy nem csúsznak el.
    Mondom forrasztással óvatosan. 4-5 másodpercnél ne melegísd tovább. Ajánlott kicsit megcsiszolni a tetejét forrasztás előtt vigyázva a szigetelésre körülötte és folyasztószert használni. A nikkelezett felületen nehezen akar megtapadni az ón elsőre. ha 4-5 másodperc alatt nem sikerül inkább várd meg míg teljesen újra kihűl az akku teteje és úgy próbáld csak újra hogy a belseje ne tudjon átmelegedni.
    Értem én hogy nem vagy hajlandó többet kiadni de ha körülnézel szerintem 20$-ért lehet jobb lámpákat is találni. Nem SRK méretben de nekem is volt olyan más dologgal hogy a legolcsóbb megoldást választottam aztán persze meg kellett venni a jobbat és úgy már többe volt mintha elsőre a jobbat választom. PL ebay-es zoomos lámpa olcsó akkukkal töltővel, aztán vehettem C8-at, S2+-t és xtar töltőt amiket meg elsőre vettem ment ajándékba meg kukába.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák