Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz _drk #7893 üzenetére

    Ha pár alkalomból totálisan esélytelennek látszik egy boss harc, akkor ott a kari (is) gyík. Az Elden egyik legnagyobb tanulsága - a kezdők számára - pontosan ez. Ilyenkor menj el máshová, fejlődj, fedezd fel a világot, ezt a készítők szándékosan így alkották meg... megjegyzem jól!

    Semmiféle szabályról nincs szó. Leírtam, hogy érdemes úgy játszani ezt a játékot, hogy a legnagyobb élményt és örömet okozza! Soloban vastagon visszahozza azt a feelinget, amiért a korábbi souls részeket annyira szerettük. Az idézések kb. ilyen menüből elérhető "R u sure u want 2 switch to easy mode?" kapcsolók. Jó, hogy van benne ilyen? NANÁ! Így szó szerint a szoptatós anyuka is tud vele játszani és behaluzni, hogy sikerélmény van...

    A Radahn harc onnantól lesz IGAZÁN jó, hogy nem égeted be magad azzal, hogy 4234234 db. építési vállalkozó vagdossa még rajtad kívül, te meg odamész beleversz extraként 5-öt és megdöglik és ezzel leverted a naaaagy és hatalmas Radahn-t.

    Az, hogy te egyedül nem vagy képes leverni, az talán inkább a te szerencsétlenkedésed ;]

    Akkor voltak ezek igazán jó játékok, amíg nem húzták be a casualokat is. (Pont erről pofáztam itt korábban, hogy az alap DaS 2 is ki lett könnyítve, aztán a hc fanok morgolódása miatt elkészült a Scholar, ami többek között ezen is próbált javítani.)

    Learn, adapt, overcome, erről szól egy igazi souls játék és nem arról, hogy 10-en ütik Radahn-t, te meg vered a brokit a sarokban. Hál' égnek a summon csak opció.

    [ Szerkesztve ]

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák