Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz Bad Pritt #7737 üzenetére

    Erdekes, de a lies of p baromira nem fogott meg. Mondjuk csak a demo-t jatszottam vegig es tobben irtak, hogy csak a teljesnel jott meg a kedvuk, de valahogy megsem izgat.

    A lords of the fallen ugyanez. Az "elsot" en szerettem, minden benasaga, meg kozepszerusege ellenere is jol szorakoztam vele ket vegigjatszasig, de az uj valahogy nem erdekel.

    Nioh-t en is nagyon szerettem, 2-hoz nem volt szerencsem, mert nincs min jatszani vele. :(

    A b-sek kozul viszont tobb is van, ami nagyon jo volt. Hellpoint es steelrising a ket kedvencem a szegenyember-soulsok kozul.

    De igen, abban 100% egyetertunk, hogy a kettot akkor kell megvenni, ha lement az 1, 3 es az elden(ha van ps, akkor demon, meg bloodborne). Meg persze sekiro! Viszont akkor erdemes, idezni tudom magam, kar kihagyni.

    "Mondjuk én azért is vagyok szigorú vele, mert beszoptam a kamu reklámkampányt, aminek a fele se volt igaz."
    Na itt pl. lehet diffi, mert nekem a maga idejeben teljesen kimaradt a 2, valahol a scholar kornyeken vettem meg es csak mostanaban kezdtem el. Nem volt "mire" alapozni, csak kellett egy - szamomra - uj souls. Es ezt tokeletesen hozza.
    Nekem a palyaszerkesztessel sincs bajom. Most az, hogy architekturalis ertelemben ertelmezhetetlen helyen lyukadok ki egy liftbol kiszallva, az nyilvan blama, de annyit kozel sem ront az elmenyem, mint ahogy felfujjak. Maguk a palyak(nemelyik) meg baromi jok. Nem OLYAN jok, de azert jok.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák