Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Gorgonka #7656 üzenetére

    Valószínűleg az is a probléma nálam is, hogy már egy kicsit sokat láttam ebben a stílusban. Első souls címnek biztos összepisiltam volna tőle magam, de nekem rengeteg minden volt régről ismerős ebben a játékban, ami meg nem volt azt, azt meg úgyis egy rakás alkalommal megismételte a játék újra... és újra... és Justin Case: újra.

    A DeS egy nagyon classic style. Mi vének még azt a tejet szívtuk magunkba és farmoltuk hetekig a Pure Bladestone-t... ezt a trofi kritériumot a rimékből - helyesen - kivették. Aki anno eonokkal korábban PS3-on letolta a DeS-t, azért az eléggé tudta szeretni a Kékpötty-féle riméket, mert gyönyörű lett.

    Abszolút elhiszem, hogy akinek nincs meg az "ott és akkor" élménye, az nem igazán tudja sokra tartani ma már, hiába gyönyörű.

    Amúgy az Elden egyik gondja egy kissé pont az, amit anno a DaS 2 is elszenvedett. Ki van könnyítve, hogy soooook fogyjon belőle és fogyott is. Bár tudnék egyetlen emlékezetes csatát mondani az Eldenből, de egy kimagasló sem ugrik be. Mivel RPG-s OCD-vel toltam, így pusztulgurult benne minden. Annyira nem akartam utána olvasni, hogy jó ideig fogalmam se volt róla, hogy a Spirit Ashes mire jó. Solóban vertem lefelé mindent is... aztán kipróbáltam a farkasokat és utána néha megidéztem őket, de fejlesztve is seperc alatt haltak így nem erőltettem. Utólag kiderült (ki is próbáltam), hogy a Mimic Tear mennyire brutál... és tényleg, az kb. ilyen IDDQD.

    Erre persze az az érv, ha szeretném, hogy nehezebb legyen toljam LVL1-en, kiszúrt szemekkel egy savval teli kádban. Még megfontolom.

    A From a King's Field óta ezt csinálja. Minden egyes újabb King's Field résszel... jaj bocs... soulsring résszel többet és többet tol a játékba. Nem csoda, hogy ma megnézve egy amúgy kegyetlen jó DaS-t azt mondod, hogy lol... hol van ez az Eldenhez! És igazad is van. Ezek ott és akkor voltak k. jó játékok.

    Eszem ágában sincs azokat kritikával illetni akik élvezik a játékot. Nem. Élvezzék. Örüljenek neki, így van ez jól. Egyszerűen leírtam a saját véleményem a játékkal kapcsolatban és egyetlen szóval sem bélyegeztem meg benne olyanokat, akik meg nagyon élvezik.

    [ Szerkesztve ]

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák