- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
Mire való a szemed? arra hogy olvass, pl hogy "élőképet" kérdezett amivel egyet is értek mivel itt is látszik egyből mennyivel más "élőben" és a promó képeken, bár szerintem full élőben megint más lehet ;)
azt már meg sem említem, hogy ez mivel olcsóbb? br 55 és pont ő is az Aqua-t említette
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Angel18
csendes tag
Sziasztok, Megérkezett a válasz az ASUS-tól, amit már elég rég várok, és reméltem, hogy nekem adnak igazat, de mégse:
"Tisztelt XXX,Csehországi szervizünk tájékoztatása szerint a készülék LCD paneljének sérülése nem keletkezhetett külső behatás nélkül. Nem található semmilyen arra utaló ok, hogy a készülék panelje a készülék (esetleg a gyártás során keletkezett) saját hibájából repedt volna meg.
A külső behatás (tipikusan) lehet az LCD fedelére helyezett/ejtett nehéz tárgy, az LCD panel lehajtása, miközben az LCD és a billentyűzet között idegen tárgy van, vagy akár erős hőbehatás is. Ennek pontos meghatározása a szervizben vagy az ügyfélszolgálat által szinte lehetetlen, de ezek a tipikus okok az LCD panel olyan sérüléseire, melyek az Ön EeePC készülékén is megtalálhatók.
A tipikus okok az EeePC kézikönyvének “Biztonsági óvintézkedések” fejezetében részletezettek, és nem tartoznak a jótálláson/szavatosságon belüli meghibásodások körébe. Ennek megfelelően az LCD panel sérülése csak ‘garancián kívüli’ szervizeléssel javítható.
Üdvözlettel,
ASOS-os főnökTovábbra is engem tartanak felelősnek a sérülés miatt...
-
Gergő_
őstag
Ez nem így van,ha meg vagy bizonyosodva hogy nem a te hibádból történt,be kell vizsgáltatni ami nem kevés költség de ezt az **** fogja megtéríteni(később),de előtte mindenképp békéltető testülettel kell leülni.Viszont a kedves hölgy csak a szervizzel próbál megoldást találni,nem biztos hogy megtérül a kára,sérelme.Ezen a szinten már érdemes bevonni valakit,vagy a fogyivédőket,békéltetőket,esetleg egy ügyvéd ismerős/jogot ismerős személy írná meg a leveleket célszerűbb lenne esetleg ph-s jogi fórumban is segítenek sztem.
Jetyke
írtál pár dolgot de látszik hogy nem olvastad a részleteketTartok tőle, hogy a fogyvéd sem fogja elhinni, hogy magától történt ez meg,
a fogyvéd egy objektív szervezet,nem hisznek ők semmibenViszont félő, hogy ők mondják azt, hogy előbb el kell küldeni a gépet szervizeltetni,
szervizben van az már két hónapja,de ****nak kecserélni neki azt nyamvadt kijelzőt...
bocsi nem akarok én offolni és a márkanevet is elhagytam mert ez nem lejáratás hiszen bármelyik másik szerviznél is előfordulhat.
-
runner 125
nagyúr
Nagyon sok áruház van ami horror áron kínál mindent.
Ezért jó használni az argep.hu-t ,olcsobbat.hu-tEgyébként EEE 900-ban lehet bővíteni a merevlemezt?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Társasjáték topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest