- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borsó
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #3514 üzenetére
Ez engem is érdekel, gondolkodom a bővítésen.
Az az érdekes, hogy amikor semmi nem fut, akkor is kb. 70% memóriát használ, de mire????
A Skype-nál mindig azt írja ki, hogy a számítógép teljesítménye gyenge, pedig semmi más nem fut.
Ötlet? Esetleg háttérben futó aljas kis windows progikat kellene kiírtani? Vagy ez a Win7 Starter ilyen sz..r?Az ezer éves asztali gépemben még mindig 512MB memória van, mégis tökéletesen fut minden...
-
runner 125
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #3519 üzenetére
Ahogy nézem a teljesítményét az én 1005HA-H-mnak, a 2gb ram-ból általában 1gb fölött használ egy kicsivel, de a proci... baszsus az ha "kicsit" megdolgoztatom, folyton 1,67Ghz-en pörög, és piszkosul belassul.. A procit valahogy nem tudom felhúzni egy minimálisat? Vagy más egyéb ötlet?
Köszi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #3739 üzenetére
Jah, én is szoktam ágyból, de én simán hasra fordulva.. úgy meg totál kényelmes. De megértem.
..nem tudom, az igazság, h talán össze kellene hasonlítanom őket.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #3836 üzenetére
Garis a gép még bőven, így nem akarok szopni vele. Ugyanis a garmatricát enyémről 20 perc alatt sikerült sérülésmentesen leszednem az 1 csavarhely miatt - amikor annó exem leborította 3 dl narancslével.
De köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
őstag
válasz B-L-A-C-K #5210 üzenetére
Hőfokok nem vészesek szerintem. Olyan 85-90 körül lenne probléma. Persze nem mindegy, hogy ezeket az értékeket mennyi idő alatt éri el, és hogy tudja-e hosszú távon tartani.
Webcam-el kapcsolatban : a windows 64 bites ? Az a driver van fent ?
Volt olyan EEE pc, amihez nem volt 64-bites driver. -
őstag
válasz B-L-A-C-K #5212 üzenetére
Az én laptopomban lévőhöz van, de sokmindent nem lehet vele csinálni, ilyen idióta fényképeket lehet csinálni, meg " szép " keretek vannak.
Ha működik, akkor elvileg egy skype-ban, vagy tökmindegy miben kiválasztható eszköz, és kész.
Az mondjuk érdekes, hogy az eszközkezelőben ott van, és mégsem működik. -
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #5218 üzenetére
Ú na megvan....
Flash player beállításainál le volt tiltva... Mozilla böngészőnél mindig szarakodik minden gépemnél a flash, (meg általában sokaknak), és bizonyos verziószámúval megy normálisan, és megszokásból mindig letiltom hogy ne tudja frissíteni magát, de véletlenül letiltottam ott a camerát is...
Á egy ilyen kis apróság mi nagy galibát tud okozni, plusz véletlenül jöttem rá erre hogy ennek is köze lehet hozzá...Na legalább ebből is tanul az ember...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz B-L-A-C-K #5240 üzenetére
Nekem anno csak a gépet kellett elküldenem, külön kiemelték, hogy a tartozékait ne küldjem el. Mondjuk nekem egy a6km-laptop volt a beteg, annak is a hűtő része zörgött. Viszont ha az a szitu, hogy lehet, hogy a gép is kapott, akkor ezt lehet, hogy ki kéne emelni a leírásnál.
-
őstag
válasz B-L-A-C-K #5242 üzenetére
Vannak az Asus-nál is elégedetlen ügyfelek, és elvileg vegyes a kép a szervízzel kapcsolatosan. A saját tapasztalatom viszont az, hogy kb másfél hét alatt megfordult a gép, először próbálták javítani a hűtőt, ami egy ideig segített is, aztán pár hét múlva újra ugyanaz a hiba. Na akkor ment vissza, és szintén másfél hét után egy új hűtővel kaptam vissza. Futár vitte, futár hozta, sajnos a nem egyértelmű hiba miatt ( zörgött csak a venti ) nem cserélték egyből, hanem gondolom kitakarították, és bekenték valami " csodaszerrel "
Másodikra viszont egyértelműen kiemeltem, hogy már egyszer próbálták javítani, na nem is vitáztak, szépen cserélték kompletten az egészet. ( A többi asus gépemmel nem volt probléma soha, csak ezzel, pedig pár megfordult már a kezeim között )Történetedet most fogyasztom épp !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest