Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz molnigee #19267 üzenetére

    A szobám a rétre néz, kb kiteszem az ablakon (erkélyajtón), és már a réten vagyok, egyedül egy cstornácska van köztünk, ami lezárja a rétet előlem.

    Raktárban dolgozom, éjszaka, gyerek nincs, asszony nincs, nem iszom, kb alföld jellegű vidéken élek, ahol senkit nem érdekel. :D

    (#19271) Jackal2

    Nana, én szeretek artyzni is.:D Noobok meg kellenek, nélkülük hogy lennék jó játékos?:D

    (#19277) Teréz Atya

    Franc. Ki kéne tenni egy táblát az összefoglaló legelejére: FERTŐZŐ OSZTÁLY jeligével.:D
    Meglesem az oldalát, majd reggel. :)

    Köszönöm, egészségem jól szolgál.:D Egyébként is: ez egy Samsung TV, a monitor 40" lesz. :P Csak venném már meg.:D No, akkor majd utána lesek, mit találni.:)

    (#19283) Tomi0703

    Account created: 27.01.2012 És akkor már volt egy kisaccountom, ahol játszottam egy két hónapot, majd itt rátaláltam a WoT fórumra. Aztán egy két hónap múlva elkezdtem folyamatosan prém fiókot használni, megvettem a Type59-et, T34et, és még egy pár másik prém tankot is. Voltam klánban, de sosem volt az a szint, ahonnan lett volna havi prémnre, én sem voltam annyit fennt, hogy állandóan cwn legyek, stb.
    Most ezek vennek a garázsban meg még, egy párat eladtam:

    Sajnos, pont emiatt az érték miatt, meg azért, mert amúgy kedvelem a játékot, nem szívesen hagynám ott végleg.:D Egy pár hónapos kihagyás viszont mindig jót tett.:D

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák