Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paal

    csendes tag

    válasz betyarr #51291 üzenetére

    Nem is kell újrakötni. Erről szól - a szakmaiatlan, szolgáltatókkal nem egyeztetett - törvényi változás. Azt mondták ki, hogy a hűségidő lejárta után sem havidíjában, sem tartalmában sem romolhat a hűség nélküli csomag konstrukciója. Ez gyakorlatilag azt jeleni, hogy aki 4580-ért (vagy néhány területen 3000Ft-ért) kötött hűséget, ha lejár a hűségidő, akkor nem emelkedhet meg a havidíja a törvény betűi szerint.

    A fentieket igazolja néhány korábbi hozzászólás, ami alapján a hűség lejárta után sem emelkedett meg a fórumtársak havidíja, van aki a 3000, van aki a 4580-at fizet hűséglejárat után is.

    Azért írtam feljebb hogy szakmaiatlan és szolgáltatókkal nem egyeztetett lett a törvény, mert sok szereplőt negatívan érintett, mert kvázi visszamenőleges hatályú, hiszen rögtön életbe lépett és a már aktív szerződésekre is érvényes lett. Pl aki 2015 novemberében kötött okos csomagot 2 évre, annak már 2017 novemberében sem járhatott le az akciós ára, nem emelkedhetett meg a havidíja listaárra az EHT törvény változása miatt!

Új hozzászólás Aktív témák