Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yogibear

    addikt

    válasz Flashget #41664 üzenetére

    Lehappolja a jogokat...
    Na igen, de digi is hasonlóan járt el anno a Sporttv-vel egekig verve az árakat asszem tán az NB1-ét, aztán kiszállt, Sporttv-éknek meg alig maradt mellette pénzük a La Ligára... évekig ezen kettő mellett semmi másuk nem volt, tavaly még adtak ugyan hollandot elvétve, idén már azt sem, csak La Ligát és BL-t megosztva a királyi kanálissal.
    Másrészt ne feledjük, hogy Moto GP is ugrik asszem jövőre, meg tán a tenisz ATP is, az olvastam régebben.
    Gyakorlatilag az olasz 1-en kívül semmi érdemleges nem marad náluk.
    Okés, van Nascar, meg francia meg belga meg skót foci, de azért egyik sem ér fel a Moto GP-vel meg a PL-lel.
    És ki tudja még mit nyúl le a hörcsög.
    Azt se feledjük, hogy ugyan sokan az alacsony ár miatt digisek, de van sok olyan is, aki kimondottan a Digisportok miatt digis, ha azokon nincs számottevő tartalom, és lehetősége van, leléphet.
    A másik nagy kéknél, kb dupla áron ugyan, de van spíler hd, meg sport2 hd, meg fox, csak így hirtelen mi lényegesebb eszembe jut. Meg akit érdekel, Discok is, egyedül tán a Viasat History ami nincs náluk magyar nyelvű adók közül. Magentát nem említem, mert az árban a két kék fölött van.
    Ezért mondom, egy ezres emelés simán belefért volna, ha ezzel hozza a Spílert (még ha csak sd-ben is) a Sport2 hd-t meg a Foxot.
    Esetleg, bár erre nem tudom, van-e lehetőség, kidobni pár SD-t és csak a HD-t továbbítani: Sport 1-2, AXN, meg akár pár Rtl és Tv2 függelék kanálist és/vagy főadót.

    [ Szerkesztve ]

    „Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

Új hozzászólás Aktív témák