Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bopeti98

    őstag

    válasz dethroner #41842 üzenetére

    A Viasat 3-al szerintem sincs semmi gond. Mi szoktuk nézni, a már említett SHIELD ügynökeit meg szintén innen szoktam rögzíteni.

  • piocasember

    tag

    válasz Oposzumtoszó #41844 üzenetére

    Nálam is hasonló volt a helyzet. Sajnos meg kell várni míg elkészül az első számla és csak utána tudsz regisztrálni. Azt nem kell megvárni, amíg kipostázzák, de azt igen, amíg központilag elkészül és azt már valóban be tudja diktálni az ügyfélszolgálat.

  • jaroslav

    aktív tag

    válasz Oposzumtoszó #41844 üzenetére

    Szerintem hamar elkészül a számla.

    A Digi ügyfélkapu felületén már 2 hónappal hamarabb fent van a számla (sorszámmal), mint ahogy esedékes lenne a befizetés.

    [ Szerkesztve ]

    Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

  • dethroner

    veterán

    Csesszétek meg, tényleg ennyi ember sorozatfüggő? :Y
    Tényleg el lehet nézni egy díjemelést azért, mert a mindennapi betevő 50 percet megadja?
    Elhiszem én hogy akár a viasaton vagy akármelyik másik hasonló csatornán találtok magatoknak olyan sorozatot, amit korábban szívesen néztetek, vagy ha új sorozatról van szó akkor most szívesen nézitek, de nem bosszantó azt tapasztalni hogy ami lement évekkel korábban az egyiken, most ugyanaz megy újra a másikon? Sőt, gyakran újra és újra leadja ugyanaz a csatorna is. Hogy lehet ugyanazt a műsort újra és újra megnézni? Meg tényleg érdemes bármit nézni úgy, hogy egy rész alatt kétszer vagy háromszor szakítják meg reklámok, és alkalmazkodni kell a sugárzási időhöz? Nem lenne jobb másnap letölteni és egyben megnézni reklámok nélkül, és akkor, amikor neked a legmegfelelőbb? Biztosan bennem van a hiba, még nem olvastam el kétszer egyetlen könyvet sem és talán ha 5 olyan film van, amit kétszer láttam.
    De elmegyek orvoshoz és kezeltetem magam hátha megjön a kedvem ugyanazt kétszer megenni ;]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • sityupityu

    veterán

    válasz dethroner #41854 üzenetére

    "Biztosan bennem van a hiba, még nem olvastam el kétszer egyetlen könyvet sem"

    Van olyan könyv amit 4-5-ször is elolvastam. Persze nem egymás után. :DDD
    Ha pár év múlva elolvasok még egyszer egy könyvet, akkor én újra át tudom élni a benne leírtakat.

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

  • unravel

    őstag

    Topik új címe:
    Ki mit néz, olvas, hallgat?
    (kiage*itérdekel)

    ¯\_(ツ)_/¯

  • dethroner

    veterán

    válasz unravel #41856 üzenetére

    Fel kell dobni a totyikot, mert nem pörög kellően :DDD

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • Boond

    addikt

    válasz dethroner #41854 üzenetére

    "Csesszétek meg, tényleg ennyi ember sorozatfüggő? "

    Összességében tuti több ember mint sport/foci :D (bár az is sorozat vhol :P )

    Mindennap? A komoly sorozatok ált heti 1 rész megy, nem bk szint. Persze vannak kivételek, ha a tv napiban adja, az akkor azért lehetséges,s mert már rég lement Amerikában akár több, évaddal is előbbre vannak.

    [ Szerkesztve ]

  • Boond

    addikt

    válasz dethroner #41854 üzenetére

    Én pl megnéznék sok olyan sorozatot dolgot, műsort, amit régen láttam,

    Másrészt meg a világ változik, új emberek ismerik meg a már elkészült sorozatokat, így nem feltétlenül a régiek nézni állandóan újra. Míg egy mecset nem fogsz nagyon megnézni 1 év múlva vagy több év múlva addig egy jó filmet sorozatot simán.

  • Boond

    addikt

    válasz dethroner #41854 üzenetére

    "Nem lenne jobb másnap letölteni és egyben megnézni reklámok nélkül, és akkor, amikor neked a legmegfelelőbb?"

    De. Viszont az a baj ezzel a logikával, hogy ha nincs tv ha nincs csatorna, ha nincs reklám, akkor nincs műsor, nincs szinkron. Nah itt a buktató.

    "Biztosan bennem van a hiba, még nem olvastam el kétszer egyetlen könyvet sem és talán ha 5 olyan film van, amit kétszer láttam."

    Akkro te ahhoz a réteghez tartozol ami megnézi, eldobja... mondanám, hogy igazi kapitalista szellem :
    Minek megjavítani, vegyünk újat :)

    Viszont gyakran az új sorozatok, filmek, egyáltalán nem jobbak mint a régebbiek. Valószínüleg mindenki ismer ilyeneket. Van olyan amit lehet 10x is láttam, ha nem többször, nyilván nem egymás után. Valamint más időben, más helyzetben megnézni, ad valami pluszt, valami újat. Egy jó film, sorozat, könyv tud újat adni későbbiekben is.

    Egy mecseről ezt kevésbé tudom elhinni.

    [ Szerkesztve ]

  • dethroner

    veterán

    válasz Boond #41860 üzenetére

    Nem igazán. Ami javítható, azt javíttatom. Ami nem, azt is próbálom :) De könyvet pl ezért nem veszek, kikölcsönzöm könyvtárból, elolvasom, visszaviszem. Túl drága a könyv ahhoz, hogy egyszer elolvassam és utána ott porosodjon a polcon.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • Mercutio_

    félisten

    Megszakítanám a filozófiai eszmefuttatást egy egyszerű kérdéssel :B digi akciós árainlban már benne van a 2 csatorna plusz költsége? :R

    Bónusz: ha csak 1 évre kötök lejárat előtt / végén azonos áron hosszabbíthatok vagy onnantól teljes ár? :U

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

  • dethroner

    veterán

    válasz Mercutio_ #41862 üzenetére

    Attól függ, mit értesz akciós ár alatt. Az október 30-ig megkötött szerződések esetében még lehet a jelenlegi 3000-es listaárnál kedvezőbbet kapni. 1 év hűség 10%, 2 év rabság pedig 20% kedvezményt jelent. Illúziód ne legyen, hűség alatt nem tudsz hosszabbítani és lejárat után sem lehet egyből kötni. Hűség után listaár, de ha felmondod, pár hónap után újra lehet hűséget kötni. Persze értelemszerűen az akkori már magasabb árakhoz képest kapsz majd kedvezményt.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • Bogyi007

    veterán

    Komolyan ezen a 300 forinton rúgóztok?! Egyrészt igaz hogy ez most 10%-os emelés végül, de EGYETLEN MÁS szolgáltató sem adja közelében sem a teljes televíziós csomagját még akcióban sem 3300 forintért pláne nem listaáron hűség nélkül. Itt meg azért a 300 forintért nem csak az SD változatok vannak ennyiért felár nélkül hanem a HD is.

    Sokan azt mondják hogy ők nem nézik ezeket a csatornákat. Persze akkor gondolom csak az egyperces hírek, a HírTv meg az Atv megy nálatok. Meg biztos mindenki csak az újságokban szerez tudomást hogy milyen müsorok mennek a két csatornán.
    Kár tagadni meg fölösleges de valamennyire mindenki nézi ezeket a csatikat...
    Nem volt ésszerű opció hogy a Digi kihagyja őket mivel akkor egyedül ők tettek volna így és az sajnos nem akkora vihart aratott volna mint a Discovery csatik elvétele...

    Akinek nem tetszik az max a MindigTv felé mehet az ingyenes maradt - de az sem véletlenül van így...

    Aki még Spíler akar és Sport2Hd-t is és egyben olcsóbban akar továbbra is kijönni a pénzéből marad továbbra is Digis + vesz MyTv alapcsomagot. Így hűségidő sem kell és pénz is marad a kasszában mintha más szolgáltatót keresne rablánccal ...

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

  • DonMaster

    addikt

    válasz Boond #41865 üzenetére

    1helyen 3honap+bekötési ideig nincs pl: tv vagy internete, vagy 12honapig +bekötés telefonja nincsen. akkor lehet ujra kötni 1 helyen a szolgáltatást.Ha nem az akkor listáraat fizet 1 vagy 2 éves hüség jlejárta után ami nem éri el a havi 9e ft-ot. 1000-net 500-as telo és tv csomagnál

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

  • Boond

    addikt

    válasz DonMaster #41866 üzenetére

    Még mindig az a kérdésem, miért érné meg lemondani, és újra kötni? Felesleges műveletnek látom. Csak azt nem tudom miért ajánljátok akkor ezt z opciót :)

  • DonMaster

    addikt

    válasz Boond #41867 üzenetére

    ha kötsz elsöre 2év okost- vagy 1év okost- ahol van hüséget, akkor 1-2év után nemt udod emghoszabitani mert listaárat fogsz kapni, ha lemondod ahgoy irtam fennébb akor ugy párhonap után köthetzs ujra.

    nah mármost, attol hogy lejár a hüsség az okos csomagra attol mgé amradsz Digi elöfizetö csak listaáron ami nem éri el a havi 9e ft-ot legeslegnagyobb Csomagban.
    Digi nél nem lehet Hüséget hoszabitani, kivétel erösiti a szabály-.t

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

  • dethroner

    veterán

    válasz Bogyi007 #41864 üzenetére

    Nem a 300Ft az oka hogy háborog a nép, hanem az hogy olyan dologra megy el a 300, amit feleslegesnek tartunk. Az hogy mit gondolsz, hogy mindenki nézi ezeket csak titkolja, az a te véleményed. Te gondolom nem tudod elképzelni az életed ezen csatornák nélkül és tévé adás nélkül, mások könnyen meglennének nélküle. Hiszed vagy sem, én pl azt nézem ami érdekel és nem azt amit adnak. Focin kívül semmi más miatt nincs tévé előfizetésem, és ha az eurosport2 eltűnik a kínálatból, vagy elveszíti a bundesliga jogokat, abban a pillanatban lemondom a tévé előfizetésem és nem is lesz sehol másik. Nagyjából ez az összeg az, amit hajlandó vagyok ezért a hobbiért kiadni, és ha mondjuk a spíler megszerzi a bundesliga jogát és a digi nem tudja ezen az áron biztosítani a sugárzását, vagy nem is akarja, akkor többé nem lesz tévé előfizetésem. Upc tányéros volt kb 15 éve, adták a semmit 6000-ért, és még a hbo/porno/sport csatorna sem fért bele ebbe az összegbe, úgy kellett okosban megcsinálni. Szóval upc a büdös életben be nem teszi a lábát hozzám, semmilyen formában. Nézem a virágboltból beszerzett filmeket amiket azért választok ki, mert érdekel és nem azért nézem mert valakik ezt választották aznapra műsornak.
    Aki nézi a két kanálist, az tuti nem háborog a digire, amiért bent hagyta és emel miatta, az legfeljebb a két adó gazdájára haragszik, amiért pénzt kérnek.

    És az autómban vagy a nappaliban lévő hifin sincs egy rádió se beállítva, soha nem szól olyan zene amit mások akarnak lenyomni a torkomon a fülemen keresztül. Én döntöm el mi szóljon, van pendrive az autóban és pc rákötve a hifire, amin azok a zenék vannak, amiket hallani szeretek.

    [ Szerkesztve ]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • dethroner

    veterán

    válasz Boond #41865 üzenetére

    Igen, ha a diginél felmondja. Ami nem jelenti azt hogy máshol nem köthet arra az időtartamra, amíg a digit ki kell várni.Azt hiszem 3 hónapról van szó.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • Boond

    addikt

    válasz qqcqqc #41868 üzenetére

    Ezt értem, hogy csak új.

    De tényleg van olyan aki képes lemondani, és várni 3-4 hónapot, hogy ismét előfizessen? Addig se net se tv se telefon? Van ilyen ember? - Mivel feltételezem addig máshova sem menne át, mert drágább.

  • Boond

    addikt

    válasz dethroner #41870 üzenetére

    " abban a pillanatban lemondom a tévé előfizetésem és nem is lesz sehol másik. "

    Másik kérdés egyedül élsz? :D Mert ha nem akkor ez már nem feltétlenül van így, a háztartást nézve.
    Már mint akkor néztek más csatornákat is.

    "Nagyjából ez az összeg az, amit hajlandó vagyok ezért a hobbiért kiadni, és ha mondjuk a spíler megszerzi a bundesliga jogát és a digi nem tudja ezen az áron biztosítani a sugárzását, vagy nem is akarja, akkor többé nem lesz tévé előfizetésem. "
    Fentebb írták a telenor tv-jét, ami 1200 valamennyi, ha jól emlékszik, mit írtak, így ha átkerülne spílerre akkor ot tudod nézni nyugodt szívvel, és még ennyibe sem kerülne mint most a hobby.

    Amúgy érdekes, hogy, megtudnál lenni enélkül is :D Szóval nem is annyira érdekes a dolog...

    "Szóval upc a büdös életben be nem teszi a lábát hozzám, semmilyen formában."
    nem csak upc létezik.

    "És az autómban vagy a nappaliban lévő hifin sincs egy rádió se beállítva, "
    Érdekes ember vagy te hallode :D Nem csak zene szól a rádióban de mind1 is :D

    [ Szerkesztve ]

  • jaroslav

    aktív tag

    válasz Boond #41872 üzenetére

    Gondolom a TV, internet, telefon hármasból elég 1-et lemondani. Feltételezem a legtöbben a telefont mondják le, mert a többségnek eddig is csak névlegesen volt benne a csomagban, hogy megköthesse a kedvezményes előfizetést, de lehet, hogy még telefon készüléke se volt.
    Azért az nem nagy áldozat, hogy lemond valaki a telefonról, amihez esetleg készüléke sem volt.

    Az más kérdés, hogy havi 1.000 Ft-ért, érdemes-e vállalni 2 év hűséget?...

    [ Szerkesztve ]

    Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

  • rocket

    nagyúr

    válasz jaroslav #41874 üzenetére

    Erre ok is rajottek mar regebben, ezert a telefont mar 12 honapra kell lemondani (TV es NET 3 honap), csak utana lehet ujra okos csomagot kotni.

    Megeri, mert ha fel is kell bontatni valami okbol a huseget, akkor is csak az addig elhasznalt kedvezmenyeket kell kifizetni, tehat olyan mintha listaaron szerzodtel volna visszamenoleg.
    T meg UPC-nel ugye eg es fold kulonbseg van a huseg es a listaarak kozott, ott iszonyat penzeket kernek, ha lemondod a huseget.

    Meg1 lehetoseg van, lehet bloffolni, huseg lejartakor le kell mondani az osszes szolgaltatast ha nem akarjak megadni a kedvezmenyt a szobeli "fenyegetozesre", es remenykedni, hogy amig gyakorlatba kikapcsoljak a szolgaltatast (8. nap a lemondas napjatol), a DIGI ugyfelszolgalalat jelentkeztik okos csomagra kotes lehetosegevel.
    Ezt csak ott erdemes megjatszani, ahol van egyatalan konkurencia, ahol nincs ott felesleges, tudjak hasznalni a T, UPC stb. cimkeresot :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

  • jaroslav

    aktív tag

    válasz rocket #41875 üzenetére

    "Megeri, mert ha fel is kell bontatni valami okbol a huseget, akkor is csak az addig elhasznalt kedvezmenyeket kell kifizetni, tehat olyan mintha listaaron szerzodtel volna visszamenőleg"

    Ha ez így van, akkor ez elég korrekt :R :R :R

    Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

  • rocket

    nagyúr

    válasz jaroslav #41876 üzenetére

    Az, ez az erem fenyes oldala a DIGI kapcsan, hogy listaar nem a ~duplaja a kedvezmenyesnek, mint a T, UPC parosnal.

    DIGI-vel egyetlen gond van, a TV adokkal kapcsolatos kavarasai az elemult evekben.
    Fura nagyon, hogy ezt nem aknazza ki a tobbi szolgaltato, mert sokan valtananak csak TV csomag miatt szolgaltatot akar 20%-kal dragabban is, de nem kell melle NET meg Telefon se, ezek meg allandoan csak ugy tudnak 2 ev huseggel ertelmes arat alkotni, ahelyett pl. UPC adna 1 HD kutyut meg a Gold csomagot HD csatornakkal ~5000ft-ert.

    A listaara ennel jóval magasabb, de jobb lenne DIGI teruleteken nekik az 5000 ft/ho bevetel amit igy kaphatnanak, mint a 0ft.
    En nem haboznak egy percig se egy ilyen TV csomag ajanlat kapcsan, meg az aramzabalo kutyu miatt se, viszont UPC TV+NET+Telefon csomagjai hidegen hagynak, aminél ertelmes arat lehetne elerni, kulon meg csak a TV csomagjaik meg irrealisan dragak, es eselyuk sincs DIGI teruleten.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

  • dethroner

    veterán

    válasz Boond #41873 üzenetére

    Miért ne mondaná fel valaki? Vezetékes telefon manapság már csak kolonc, vagy valami speciális igényre kell, én is felmondtam pár hete. Netet is dobhatod 3 hónapra, ha van a szomszédban valaki ismerős, aki ebben az időben megosztja veled a hálózatát könnyedén kibekkeled ezt az időt. Sőt, ha nem vagy extrém felhasználó és kellően stabil a wifi kapcsolat köztetek (panel esetén ha falszomszéd akkor vezetéken is kapcsolódhatsz hozzá) akkor semmi okod saját netre előfizetni, megosztjátok a költségeket. Ha a tévé kerül dobásra akkor lehet netes streameket nézni, mindigtévézni, stb, szóval ez sem járhatatlan út. A net kölcsönzés az egyszerűbb. Persze a kedvezmény kellene az embernek, de amikor rájön hogy ezért picit tenni kell, valamit lemondani és egy ideig máshonnan beszerezni, akkor többnyire győz a lustaság. Számolgass: legolcsóbb okos csomag ha októberben megkötöd 2 évre 4720, hűség lejárta után ugyanaz a szolgáltatás 5900. Persze ehhez majd utána hozzávágják a mostani 300 tévé emelést és az időközben bekövetkező egyéb emelést sem lehet tudni. Maradjunk annál a verziónál, hogy éveken át nem volt emelés. Szóval két év hűség esetén spórolsz 28300 pénzt. Ez elhanyagolható? Nem éri meg azt a 3 hónap pici kényelmetlenséget, ami pl egy havertól való netbeszerzés jelent? Megjegyzem, én úgy voltam kb 8 éven keresztül folyamatosan hűségidőben, hogy nem költöztem el, ténylegesen nem volt megszakítva egyik szolgáltatás sem a lakásban és még egyéb kiskaput sem használtam ki. Amikor a hűségidők kedvezménye volt a téma többször leírtam hogy nálam hogy működik, de senki sem hitte, vagy senki sem vette a fáradtságot hogy megtegye. Mindegy, már az a módszer is göröngyös, és amíg ki nem derül mi lesz az eurosport2 és bundesliga dologgal, nem kötök újabb hűséget, kivárok.
    Nem egyedül élek, olyan emberrel élek együtt, akinek hasonló az értékrendje, hasonló dogokat tart ő is fontosnak és haszontalannak. Értsd: ő sem néz tévét még focit sem :Y , csak az esti filmnézés kapcsolja be ő is a tévét, ő sem hallgat rádiót. Szóval ha az ember együtt él valakivel, azt lehet úgy is "szervezni", hogy olyan valakivel tegye, akinek hasonló az értékrendje.
    A telenoros megoldást majd ha aktuális lesz, megrágom.
    Amúgy érdekes, hogy, megtudnál lenni enélkül is Mi ezen az érdekes? Van néhány igen jóminőségű streames lehetőség, amiken szinte HD minőségben lehet meccset nézni. Hiszed vagy sem, de az 55 colos tévére kirakva is élmény nézni. Nem ugyanaz mint egy FHD adás, de nem is a nyögvenyelősen elfogadható fajta.
    Ja igen, rádióban hallhatsz még reklámot, híreket meg korábban volt a bocskorboros duónak nyerítveröhögős reggeli műsora. Hát köszi, nem kérek belőle.

    [ Szerkesztve ]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • DonMaster

    addikt

    válasz dethroner #41870 üzenetére

    39.heti
    1. SZTÁRBAN SZTÁR TV2 1 249 128
    2. X-FAKTOR RTL KLUB 1 073 024
    3. BARÁTOK KÖZT RTL KLUB 952 033
    4. HÍRADÓ RTL KLUB 914 262
    5. A KONYHAFŐNÖK RTL KLUB 887 676
    6. ÉJJEL-NAPPAL BP RTL KLUB 808 434
    7. TÉNYEK TV2 677 419
    8. SZULEJMÁN RTL KLUB 611 862
    9. FÓKUSZ PLUSZ RTL KLUB 609 571
    10. TÉNYEK KÜLÖNKIADÁS TV2 592 416
    végén a szám a nézettségi adatt. kb 10millio Maygar él az országban. ebböl jo ha van félmilionál Digi- szerintem még ha azt vesszük, hogy nem csak Digi-sek nézhetik hanem a többi szolgáltatonál lévök is. akkor is, a félmilio Digi elöfizetö-böl elgé nagy többség nézi ezeket a csatornkat.
    ezt gondolom egy Bundes NFL NHL stb nél nem tudod ekkora számban ahogy a Discoverx-nél sem lehet ekkora számban felsorolni nézetségi adatott. mert ugye jo ha fele enyni van, persze super Bowl-t én is nézek de annak több tizmillios nézetsége van. de az 1x-i esemény pont mint egy foci VB vagy Foci EB ami 4évente van ahogy olimpiai is. az évente kezdödö foyltatodo müsör mint egy PL BL stb. azoknak a nézetsége nem akkora mint ezeknek a mondhatni világ eseményeknek. tehát pont emiatt nem kéne letagadni hogy nem nézed nem rád ahnem akik ezt tagadják, hgoy nézik mert ugye az adatok enm ezt mutatják meg ha téynleg nem nlzed nem is tudod mi megy rajta ergo nem tudod hgoy rosz vagy nem, mert én egy TV csatornát nem ugy kezdek el nézni hgoyhalottam egy petykát és abbol döntöm hgoy jo vagy nem.
    a 300ft-al nincsen baj tudod mindneki rolla elöre. hgoy fizetni kell értük, az internet január1-én csökenni fog az ára. ezt is tudja mindenki, tehát majd január 1-ig kell várni és akkor ugyan enyni lesz a lista ár mint most és nem mint jövö honaptol . november és decmeberben , utána már megint megy le a diginél is az ára.
    ezt ugye sokan elfelejtették, persze csak akik internetre is fizetnek. nem is ez a lényeg, hanem az hogy amég a Digi kb 1000ft-os haszonnal dolgozik amiben a bekötés stb árakat is kikel fizese, ugy még ennél is kevesebb /tv elefizetö, ugy nézve szerintem valojában az nem 300ft hanem hanem jo ha 500 szerintem csak a Digi benyelt 200-at saját zsebböl, mert ugy tuti nagy lázadás let volna ha a másik szolgáltatoto 370-ért még Spilert is ad, csak annak nem 1000ft-os a haszna hanem 2500-3000Ft-os. amiböl köynebb lenyelni pár szzat mint alig ezerböl . én ugy gondolom hogy nem 70-al több a spiler ahnem jovval több legalább 150-200-al.

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

  • Bogyi007

    veterán

    válasz dethroner #41870 üzenetére

    Téves a sejtésed abszolute nem vagyok Tv2 vagy RTL klub néző, mégcsak azt sem tudom mikor mi megy rajtuk. Akkor nézem max valamelyiket ha a bekapcsolás után a léptetés után esetleg véletlenül van valami olyan rajtuk ami ottmarasztal. Ez kb két-három hetente fordul elő. Amit fixen nézek az az F1 de már abból is csak a futam. Még esetleg focimeccs esetleg valami nagyobb esemény. Pl. Olimpia vagy Vizes sportok esetleg tenisz...

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

  • s7evcsenko

    addikt

    válasz Bogyi007 #41864 üzenetére

    Igazából valóban nem sok ez a 300ft, de ez had legyen már mindenkinek egyéni szív ügye, hogy érzékenyen érinti-e vagy sem.
    Nem volt olyan rég, mikor Te rugóztál nem keveset pár száz forinton az xbox topikban, szerintem az se volt más... ;]
    Akkor szerintem neked volt igazad amúgy... ;)

    "Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

  • Flashget

    félisten

    válasz DonMaster #41879 üzenetére

    az 1. az egyetlen műsora a TV2-nek ami nem ráfizetéses..az összes többi bukta.

    Realme GT Master Edition

  • laca500

    aktív tag

    Sziasztok!
    A 18. ker-ben lakunk.
    Végre augusztusban lejárt a telekom hűség szerződésünk.
    Megrendeltünk a Digi-től a csomagjukat.
    Vállalták is, hogy 15 napon belül jönnek és bekötik.
    Párnapra rá jött is egy srác, körbejárta az utcán az oszlopokat, de nem talált szabadon lévő bekötési pontot. Ez augusztus 1-én volt. Egyből telefonált a diginek és mondta, hogy előbb egy másik csapatnak kell majd kijönnie, akik bővítik a rendszert, utána ő majd vissza jön és a lakásban már ő fogja a szerelés elvégezni. Ez előre láthatóan kb. 2-3 hét. Viszont azóta csak a telefonálgatás megy köztünk és a digi között. Ők sajnálkoznak és megígérik, hogy megsürgetik a dolgot. Aztán ennyi. Nem történik semmi. Most már közel 3 hónapja türelmesen várjuk a bekötést!
    Szerintetek mit lehet ilyen esetben tenni? Mi a megoldás? Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne hatni rájuk?

    Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802

  • Varszegig

    veterán

    válasz Boond #41860 üzenetére

    "De. Viszont az a baj ezzel a logikával, hogy ha nincs tv ha nincs csatorna, ha nincs reklám, akkor nincs műsor, nincs szinkron. Nah itt a buktató."

    Hát szinkron nélkül épp jobb lenne az élet. Hosszú évek óta nem nézek semmit szinkronosan. Néha kapcsolgatás közben beleakadok általam nézett sorozatok szinkronos változatába, nézem pár percig, majd rájövök, hogy ez a szar így nézhetetlen. Döbbenetesen szar minden amit leszinkronizálnak, főleg ha előtte volt szerencséd az eredetihez. Nézd feliratosan, hidd el jobban jársz:)

  • dethroner

    veterán

    válasz DonMaster #41879 üzenetére

    39.heti
    1. SZTÁRBAN SZTÁR TV2 1 249 128
    2. X-FAKTOR RTL KLUB 1 073 024
    3. BARÁTOK KÖZT RTL KLUB 952 033
    4. HÍRADÓ RTL KLUB 914 262
    5. A KONYHAFŐNÖK RTL KLUB 887 676
    6. ÉJJEL-NAPPAL BP RTL KLUB 808 434
    7. TÉNYEK TV2 677 419
    8. SZULEJMÁN RTL KLUB 611 862
    9. FÓKUSZ PLUSZ RTL KLUB 609 571
    10. TÉNYEK KÜLÖNKIADÁS TV2 592 416
    Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, mivel nem tudom mire vonatkozik a beszámolód, azonkívül ezek a számok becslésen alapulnak. Magyarországon az AGB Nielsen Media Research cég végzi ezt a bohóckodást. Részlet a weboldalukról: Jelenleg naponta több mint 2400, televízióval rendelkező háztartásban élő, 4 éven felüli személy nézettségi adata áll rendelkezésünkre.
    A legutolsó népszámlálás szerint az országban élő 9,7 millió ember 4,1 millió háztartásban él, vagyis egy átlagos háztartás létszáma 2,36 fő, vagyis az országban található 4106000 háztartásból mindössze valamivel több mint 1016 háztartást figyelnek, vagyis az a háztartások 0,0247 százalékát. Hát marha megbízható felmérés lehet :DD Gondolom azok mennek bele hogy ilyen masinát elhelyezzenek a lakásukban akik amúgy is sokat néznek tévét, mert így jutnak némi bevételhez ezen hülyeség révén. Aztán ott van még az is, hogy attól hogy egy tévé be van kapcsolva, a műszer méri hogy mi megy rajta, könnyen lehet hogy a kutya se nézni, vagy háttérzörejnek van beállítva, vagy azért megy a tévé hogy generálja a műsoridőt, mert ha kevés az óraszám, elviszik a mérőt és nem kap több pénzt a család. Nézegetem a cég statisztikáit, amiből az jön le hogy egy átlag magyar több mint 4 órát néz naponta tévét. Vagy csak megy a háttérben, mert fizetnek érte :U

    ezt gondolom egy Bundes NFL NHL stb nél nem tudod ekkora számban ahogy a Discoverx-nél sem lehet ekkora számban felsorolni nézetségi adatott. mert ugye jo ha fele enyni van, persze super Bowl-t én is nézek de annak több tizmillios nézetsége van. de az 1x-i esemény pont mint egy foci VB vagy Foci EB ami 4évente van ahogy olimpiai is. az évente kezdödö foyltatodo müsör mint egy PL BL stb. azoknak a nézetsége nem akkora mint ezeknek a mondhatni világ eseményeknek.
    Ebből az egész firkálmányból egy szót sem értek. Igaza van a sok fórumozónak, akik szerint nem csak a helyesírásod borzasztó, hanem gyakran értelmezhetetlen is.

    tehát pont emiatt nem kéne letagadni hogy nem nézed nem rád ahnem akik ezt tagadják, hgoy nézik mert ugye az adatok enm ezt mutatjá
    Ezt megint sikerült agy nélkül megfogalmaznod, de kibogarászom a lényeget. Köszönöm hogy eldöntöd helyettem mit tagadok és mit nem, valamint hogy milyen statisztika vonatkozik rám. Majd ha egy ilyen micsodát ráraknak az én tévémre, na akkor lehet az én szokásaimról is érdemben nyilatkozni, minden más esetben csak tippelgethetnek.
    A statisztikáidról meg csak annyit hogy a emberek többsége eltartott gyerek nélküli családban él, házas, alkalmazott státuszú, háztartásában 2,36 ember él. Minden állítás igaz rád? Ha azt mondod nem, az nem igaz, hiszen a statisztikák ezt mutatják. Csak ennyit az ilyen felmérések milyenségére.

    meg ha téynleg nem nlzed nem is tudod mi megy rajta ergo nem tudod hgoy rosz vagy nem, mert én egy TV csatornát nem ugy kezdek el nézni hgoyhalottam egy petykát és abbol döntöm hgoy jo vagy nem.
    Hallom az ismerősi körömben, munkatársaim között hogy hol mi megy és azok kitárgyalását. És abból bőven ki tudom következtetni hogy az adott műsor érték vagy sem hogy mit mondanak róla, abból meg még inkább hogy ki nézni, ki a célközönség.

    a 300ft-al nincsen baj tudod mindneki rolla elöre. hgoy fizetni kell értük
    Ez a te véleményed, szerintem és még sok ember szerint igenis van baj vele, az hogy régóta beszédtéma volt hogy ez fog történni még nem jelenti azt hogy el kell fogadni hogy szükségszerű és nincs vele baj.

    az internet január1-én csökenni fog az ára. ezt is tudja mindenki, tehát majd január 1-ig kell várni és akkor ugyan enyni lesz a lista ár mint most és nem mint jövö honaptol . november és decmeberben , utána már megint megy le a diginél is az ára.
    ezt ugye sokan elfelejtették

    Ismét egy rejtjelezett üzenet, próbálom megfejteni. Január 1-től csökken a net áfája igaz, de az mit jelent az én esetemben. Jelenleg 2700 27% áfával. Ez csökken 18%-ra, lesz az ára nagyjából 2550. Tévé emelés 300, netáfa miatti csökkenés 150. Ez még mindig nem egyenlő, és koránt sem biztos hogy ezt a csökkentést az előfizetők megérzik, könnyen lehet hogy benyelik a szolgáltatók. Pl ahogy a húsáfa csökkentés ellenére lassan visszaállnak a korábbi árak.

    nem is ez a lényeg, hanem az hogy amég a Digi kb 1000ft-os haszonnal dolgozik amiben a bekötés stb árakat is kikel fizese, ugy még ennél is kevesebb /tv elefizetö, ugy nézve szerintem valojában az nem 300ft hanem hanem jo ha 500 szerintem csak a Digi benyelt 200-at saját zsebböl, mert ugy tuti nagy lázadás let volna ha a másik szolgáltatoto 370-ért még Spilert is ad, csak annak nem 1000ft-os a haszna hanem 2500-3000Ft-os. amiböl köynebb lenyelni pár szzat mint alig ezerböl . én ugy gondolom hogy nem 70-al több a spiler ahnem jovval több legalább 150-200-al.
    Azt nem tudom miből következteted ki hogy mennyi a digi haszna előfizetőnként, de ha van információd erre vonatkozóan tedd közzé. Az viszont biztos hogy 2015-ben közel 40 milliárdos bevételt generált a cég, amiből közel 37 milliárdot leírt költségként, adóba fizetett 500 milliót és a maradék 3 milliárdot pedig kifizette osztalékként. Szóval van a cégben potenciál.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • dethroner

    veterán

    válasz Bogyi007 #41880 üzenetére

    Sokan azt mondják hogy ők nem nézik ezeket a csatornákat. Persze akkor gondolom csak az egyperces hírek, a HírTv meg az Atv megy nálatok. Meg biztos mindenki csak az újságokban szerez tudomást hogy milyen müsorok mennek a két csatornán.
    Kár tagadni meg fölösleges de valamennyire mindenki nézi ezeket a csatikat..

    Ezt írtad az előbb, most meg azt hogy nem vagy nézőjük és azt sem tudod mi megy rajtuk. Magadnak mondasz ellent és még mindig erőlködsz hogy mindenki nézi ezeket a szarokat.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • jaroslav

    aktív tag

    válasz DonMaster #41879 üzenetére

    Az általad felsorolt nézettségi adatok biztosan pontosak.
    De, gondolom azzal egyetértünk, hogy ezek közül nem nagyon van olyan műsor, amelyik különösebb értéket képvisel.

    Főleg a sorozatok azok, amik semmilyen értéket nem képviselnek, miközben annyi remek sorozat van. Nem beszélve arról, hogy ezen remek sorozatok nagyobb része látható is a kisebb magyar csatornákon.

    Ha nem lenne az RTL Klub és TV2 a kábelszolgáltatók kínálatában, akkor más, esetleg értékesebb, minőségibb csatornák műsorai vezetnék a nézettségi listákat, ugyanígy milliós nézettséggel.

    Hogy melyik műsort nézik sokan, az véleményem szerint nem a műsortól függ elsősorban, hanem a nézők megszokásától, hogy melyik csatornát szokták nézni, és az általuk preferált csatornán, melyik műsort szokták meg...
    Mikor megindult a kereskedelmi televíziózás hazánkban, akkor gyakorlatilag szerintem a közszolgálati csatornák mellett csak 2 országosan fogható kereskedelmi csatorna volt, a TV2, és az RTL Klub. Az emberek ezt a két csatornát szokták meg, és ma is ezeket nézik.

    Ha a nézettségi listán vezető műsorok, nem a TV2-n, vagy az RTL Klub-on mennének, akkor a nézettségük véleményem szerint alacsony lenne, annak ellenére, hogy ugyanaz lenne a műsor, amelyik most vezeti a nézettségi listát.

    Tehát a nézettség nem a műsor minőségétől függ, hanem az évtizedes megszokásoktól, a csatornákat illetően.

    Ha a szolgáltatók most kihasználták volna az alkalmat, tartják a sort, és egységesen dobják a a TV2-t és RTL Klub-ot, akkor talán jöhetett volna egy minőségi változás. Az emberek elkezdtek volna keresgélni más csatornákon, és esetleg rátalálhattak volna a minőségibb műsorokra...

    De, valószínűleg a langyos, állott pocsolya mindenkinek jobb, egyszerűbb :)

    Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

  • jaroslav

    aktív tag

    válasz Varszegig #41884 üzenetére

    Teljesen igazad van a szinkront illetően.

    Sajnos az egykor világszínvonalú magyar szinkron, amikor a legnagyobb, legjobb színészek szinkronizáltak, napjainkra vállalhatatlan szemétté silányult.
    Persze tisztelet a kivételnek. De, sajnos egyre kevesebb kivétel van...

    Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

  • jaroslav

    aktív tag

    válasz dethroner #41885 üzenetére

    Természetesen minden statisztikai felmérést tetszőlegesen lehet manipulálni, de teljes bizonyossággal mondhatom, hogy egy 4106000-as sokaság szokásait 1-2%-os pontossággal lehet mérni egy 1.000-es mintával, ha a minta megfelelően reprezentatív.

    [ Szerkesztve ]

    Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

  • Bogyi007

    veterán

    válasz dethroner #41886 üzenetére

    Az egyperces hírek pont az Olimpia és a Foci Eb alatt lett igazán közutálat tárgya ugyanis az M4-en és az M5 csatin is az volt. Hírcsatornákat meg ha kicsit is reálisan akarsz tájékozódni nem egyet szokás nézni. Azaz ha egy napon van egy hír s te pl a királyi tévén nézed akkor egy másik csatornán ugyanazt pepitában fogják tálalni...Így van amikor egy nap több híradót megnézek.

    A szovegértelmezés meg nem megy? Időpontban nem tudom hogy mikor mi megy. Tudom hogy a két csatin van a két szappanopera meg hogy vannak filmek de nem nézem őket.
    Azt meg nem írtam le hogy az újságokra való hivatkozás azért megy nekem mert ahol dolgozom ott én kezelem a napi és heti/havilapok átvételét és visszaküldését is. Ergo sok lapot el is tudok olvasni naponta. Mondhatni amit a többség néz arról én inkább olvasni szoktam - ingyen.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

  • dh66e

    veterán

    válasz Bogyi007 #41864 üzenetére

    Azért remélem a tévedés jogát fenntartod. :B

    (#41883) laca500
    Szerintetek mit lehet ilyen esetben tenni? Mi a megoldás? Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne hatni rájuk?
    Hívd fel őket az ügyintézőnek mond el a problémádat, ,kérd meg ogy adja a felettesét (nem fogja),
    Ekkor jön az egymillió dolláros kérés!!!
    Kérem adja meg a felettes szervük elérhetőségét!
    Ennyi és intézkedni fognak.

    [ Szerkesztve ]

  • dethroner

    veterán

    válasz jaroslav #41889 üzenetére

    Nem hiszem akkor sem, hogy egy ilyen 0,025%-os felmérés valós képet fest.
    Az viszont teljesen igaz, hogy azért népszerű ez a két adó, mert régi, ezt szokták meg az emberek. Azt hiszem a Csiszár Jenő mondta egyszer a rádiókkal kapcsolatban, hogy a magyar embert nem érdekelné ha egy szöget vernének be a tekerő hullámsávos rádió tekerőjébe. Ha egyszer talál az ember egy rádiót akkor ott hagyja a keresőt, nem birizgálja többé, nem keresget másik adót. Tévével kapcsolatban is nagyrészt igaz lehet ez, bár a távkapcsoló gombjait már kényelmesebb nyomkodni, mint a rádióhoz felugrálni régen.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • Vigyorka

    senior tag

    Felvásárolta a DIGI régi szolgáltatómat és új szerződés nélkül átkerültem hozzá...

    A régi szolgáltatómmal kötött szerződésem szeptember 30-n lejárt.
    Megkerestem a DIGI-t, hogy kedvezőbb árú és jobb szolgáltatásra váltsak. Nem lehet, mert már az előfizetőjük vagyok! /Kapják be!!!/ :F
    Kíváncsi leszek a következő számlámra, mert a lista ár amit a régi szerződésemből vettek át az horror ár... :W

    Vigyorka

  • Flashget

    félisten

    válasz Vigyorka #41893 üzenetére

    Ki volt az előző?
    Anyámnál is ez volt feb.1-től Digis lett mégis kapta a régi szolgáltató árán kiszámlázott csekket márciusban. Befizette de mentünk új szerződést kötni az aktuális listaárra ami pont a fele lett így neki. A telefon volt nagyon sok 2400Ft/hó a mostani 200Ft/hó képest. Tévén 1000Ft-al lett kevesebb a számla..Aktivi-I volt a régi.

    Realme GT Master Edition

  • jaroslav

    aktív tag

    válasz Vigyorka #41893 üzenetére

    Azt biztos megcsinálhatod, hogy kötsz egy új szerződést, az aktuális Digis listaárakon.
    Legfeljebb a 20%-os kedvezményt nem tudod igénybe venni.

    Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

  • dethroner

    veterán

    válasz Bogyi007 #41890 üzenetére

    Megy a szöveg értelmezés, de néha úgy tünteted fel magad, mint akit nem érdekel ez a két adó és nem is tudja mit adnak, máskor meg azt írod hogy te is nézed időnként és hogy szerinted mindenki nézi csak letagadja. Ja főnök, bevallom, én is néztem gyerekkoromban a Rabszolgasors, Odenin család, Petrocelli, Dallas és társai sorozatokat, mert akkor még nem volt kialakult értékrendem, és nem volt választási lehetőségem. Ősök nézték, én meg mi mást tehettem ovisként. De most már hogy enyém a tévé és nem kell máshoz alkalmazkodnom, én döntöm el hogy mikor és milyen okból kapcsolom be, nem hiszem hogy volna szégyellnivalóm.

    Az egyperces hírek pont az Olimpia és a Foci Eb alatt lett igazán közutálat tárgya ugyanis az M4-en és az M5 csatin is az volt. Hírcsatornákat meg ha kicsit is reálisan akarsz tájékozódni nem egyet szokás nézni. Azaz ha egy napon van egy hír s te pl a királyi tévén nézed akkor egy másik csatornán ugyanazt pepitában fogják tálalni...Így van amikor egy nap több híradót megnézek.
    Úgy látom inkább neked van gondod a szövegértelmezéssel. Többször leírtam már, itt is, és azt hiszem neked is, hogy nem nézek focin kívül mást, tehát nincs a repertoáromban hírműsor, közmédia, sőt, a meccsek előtti felvezetőt sem nézem, amint vége a félidőnek rögtön kinyomom a hangot és ülök pc elé, kimegyek sörért, vacsizni vagy egyéb céllal de 15 percre otthagyom a tévét, majd a második félidő lefújása után egyből kikapcsolom. Nem érdekel a sok szagértő okoskodása, megmagyarázása, reklámok. Csak a foci, ami érdekel, nem vagyok a reklámok célközönsége, nem nézek egyetlen híradót, nincs napilap előfizetésem, nem érdekel a politika, szavazni sem járok soha. Hazudik minden és mindenki, manipulálnak.
    Olyan, mintha nem is léteznék :C

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • dethroner

    veterán

    válasz Vigyorka #41893 üzenetére

    Szerintem ez netto hülyeség a digi részéről. A szolgáltatók nem ők voltak, nem köthettek veled szerződést, te soha nem írtál alá velük semmit. Az hogy ők megvették az előző szolgáltató jogait, az egy dolog. De te náluk új előfizető vagy, szerintem kötelesek az okos csomagot biztosítani neked. Ha kell kezdj el valami fogyvédelemmel, területi jegyzővel, egyéb hatósággal fenyegetőzni, írj panaszkönyvbe és neked lesz igazad.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • Watt25

    veterán

    Szerintem fejezzétek be a ki mit néz vitát. Ez már uncsi, és igen is szétk*rja a topicot. (Ha nem lenne egyértelmű a dolog: ezentúl nem lesz ilyen típusú hozzászólás itt. (Csak addig, amíg nem törlöm.))

    Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

Új hozzászólás Aktív témák