Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paoloo
tag
Nekem csak egy csatorna hiányzik a tv műsorból,mégpedig a Discovery Chanel. Megszoktam a T-nél,sokat néztük Jó lenne ha felvennék a csatornalistára.
-
Flashget
félisten
válasz M_AND_Ms #36395 üzenetére
az nem.
a tévénél nálam fixen van benne egy Hama T elosztóban. Ott szoktam a digit kihúzni és a szoba antennát bedugni ha szükséges így a tv csatlakozó kímélve van. Többször előfordult másoknál, hogy a kihúzásnál a csatlakozó levált az alaplapról, mert olyan jól sikerült a forrasztás.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Magnat #36396 üzenetére
Nekem ADSL volt a gyatra EMKTV modemes net szolgáltatás miatt. Nevet váltottak, behozták a lant az valahogy jobban sikerült.
Ez olyan mint a Gold Star - LG történet.sityupityu az EMKTV Bp-ről indult pár kisebb lakótelepi kábeltv összeolvadásából, majd kezdte felvásárolni a többi kisebb helyi szolgáltatókat. Előttük valaki másnak kellett lennie Dorogon amit átvettek.
unravel
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz Paoloo #36401 üzenetére
Nekem is nagyon hiányzik. És jöhetne az HBO HD, az HBO GO, a Cinemax 2, a Fox, a Sport 2 HD (a Digi Sport 3 meg akár repülhetne), az Euronews meg az MTV Live HD / Music / Dance / Hits / Rocks is, mert a mostani zenecsatik említésre sem méltóak. Szégyenek a normális zenecsatikra nézve. Szerencsére a másik szolgáltatómnál ezek mind megvannak.
Most lehet azt mondani, hogy ha nagyon akarok nézni egy disco-s vagy Foxos műsort, akkor ott a virágbolt, de nem mindenki kedveli a "virágboltokat" (én se, amennyire tudom, messziről kerülöm).[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Flashget
félisten
válasz Paoloo #36404 üzenetére
Nekem nem hiányzik...mikor kidobta a Digi 80%-ban ismétlés 20%-ban reklám mindez gyatra képmínőséggel.
Helyette jöttek a Digi csatornák jobb tartalommal, persze ismétlések itt is vannak, de reklámok nem annyi. ja és persze HD-ben.
IPTV remélem sosem lesz ilyen ficsőrök miatt meg főleg nem, hogy felvegyek, visszatekerjek..közben meg fizessek 3-4 beltériért, külön a HD tartalomért amit jól betömörítenek meg amit még kitalál a T.
Vettem az Alma C2200-t azzal a gond ezen része letudva.
nem is kötöttek velük sok szerződést a házban mióta betelepültek 2009-ben...múlt héten új lakók, fiatal kb. 30 éves házaspár első kérdése volt, hogy ugye itt van Digi?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Magnat
veterán
válasz M_AND_Ms #36400 üzenetére
Ismerősömnek van T, nekem Digi ... a programozható stb az egyetlen ami tetszik benne, viszont a képminősége olyan (neki csak sd előfizetése van), hogy a Digi sd csatornái mellett sehol sincsen. Ok, ehhez hozzájön, h neki egy pár éves vmi alsóközép kategóriás lcd tv-je van nekem meg egy rendes Pana plazmám, de még ettől eltekintve sem lehet összehasonlítani a képminőséget. Arról nem is beszélve, h ha jól tudom, a Diginél az arárhány HD adással is olcsóbb az előfizetés mint a T-nél az a szegényes sd csomag.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
MK VII
veterán
Üdv mindenkinek..
Kertes családi házban lakunk a családommal. Nemrég arra lettünk figyelmesek, hogy a ház előtti póznán valamit mókolnak.. Már azt hittük, hogy valamit lekötnek tőlünk aztán a kérdésünkre azt a választ kaptuk, hogy ők a Digitől vannak és húzzák be minden házhoz a Digi kábelt..
Jelenleg a UPC-nél vagyunk akikkel épp nemrég voltak gondjaink, mert állandóan szakadozott a net meg a tv adás is és elgondolkoztunk a váltáson..
Többször beszóltunk a UPC-hez, hogy valamit csináljanak, mert ez így nem szolgáltatás.. Mindig az volt a válasz, hogy karbantartanak és azért vannak szakadások..
Mióta behúzták a Digit az utcába azóta kint volt a UPC is és rendbe rakta a hálózatot és tökéletes a net meg a tv is.. Milyen furcsa egybeesés..A kérdésem a következő.. Mik a tapasztalatok a Digivel kapcsolatban karbantartás ügyileg és szolgáltatás ügyileg?
Úgy hallottam, hogy a Digi minden kiszállásért és javításért díjat számol fel. Ez igaz?
Illetve mennyire megbízhatóak az előfizetési díjban foglalt sebességek pl. netnél?
Az igazság az, hogy még 1,5 év van a UPC-s szerződésünkből szóval odébb lenne a váltás, ha lenne. Azért érdeklődök, hogy érdemes-e egyáltalán váltanunk. Most díjszabásoktól tekintsünk el.. Azon kívül érdemes váltani UPC-ről Digire?Előre is köszi a választ..
-
Varszegig
veterán
válasz MK VII #36415 üzenetére
Mi most váltottunk upc-ről digire, és nem bántam meg.
1) Sokkal olcsóbb, de ez nyilvánvaló
2) TV: nem kellenek a boxok, akár 5-6 tv-n is nézhetjük a hd adást, nincs semmi korlát.
3) Internet: 1000/200. Ilyen nincs a upc-nek, és nem is lesz, ennek még a garantáltja is veri a upc 240-es csomagjának a max sebességét. De a valóságban megfelelő hardverrel, simán jön is a max. (Kertes házban lakunk szintén.)
4) Telefon: mp alapon vonalast 3 Ft-ért, mobilt 6 Ft-ért hívok. Régebben szinte nem is használtuk a vonalast, azóta ha itthon vagyok, mindig azt veszem kézbe.
5) Karbantartások: Mikor bekötötték, volt valami gixer, és a bekötés után 1 órán át nem volt se net, se tv semmi. Bejelentettem, 1 óra múlva ok volt. Az azóta eltelt hónapokban semmi probléma.
6) Kiszállási díj: ha nem kérsz boxot a tv-hez, akkor analógot írnak be a szerződésedbe, akkor is, ha a tvd dvb-c tuneres, és ha digitális hibát jelentesz be, akkor 2500 Ft-ot kérnek. De egyszerű a megoldás: analóg hibát jelentesz be Más esetben csak akkor kérnek pénzt, ha nem volt náluk hiba, de ezt mindenki így csinálja.
7) Átállás: ha most van hátra 18 hónap UPC hűség, lehet érdemes kicsit számolgatni, mi éri meg jobban: a UPC úgy számol, hogy van egy hűség ár, meg egy teljesen blőd listaár, a kettő különbségét számolja fel minden eltelt hónapban kötbérben. Tehát mondjuk 3000 az akciós 6000 a listaár, akkor 6 hónap után 18.000 a kötbér, és ez mindig nő. Érdemes megnézni a UPC online-ban, mennyi a kötbér, mert lehet jobban járnátok, ha felmondjátok most, és a 1.5 év alatt annyival olcsóbb a digi, hogy visszajönne a kötbér ára is. Ezt Neked kell kiszámolni.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Magnat #36414 üzenetére
Diginél a max. csomag 132db HD (natív), SD csatornákkal összesen (HBO, Digifilm nélkül) 3000Ft. És mivel a Digi kódolatlanul adja az analóg és DTV csatornákat a koaxon nem kell kötelezően beltéri, ha van DVB-C tuneres eszközöd pl. tv vagy saját stb.
Emiatt a T jelenleg nem alku képes nálam.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
apszi
őstag
Röviden összefoglalva osztom (#36416) Varszegig hozzászólását, nincs min gondolkodni, ha váltani lehet, akkor KELL is! Nálam tavasz óta vannak jelen, egy röpke kezdeti bekötési problémát leszámítva, amit másnap azonnal kezeltek is, minden gond nélkül. Eddig megváltás számomra
-
veterán
válasz Flashget #36406 üzenetére
Most azt akarod mondani, hogy az EMKTV is már valakitől átvette a Dorogi hálózatot, vagy azt, hogy egyáltalán nem volt nálunk EMKTV?
(#36408) Flashget Én bevallom, hogy nekem hiányzik a sok reklám és ismétlés ellenére is. Tök sok olyan műsor megy rajta (pl túlélő műsorok stb) amikhez hasonlók egyáltalán nincsenek a digin. Örülök a diginek,de hiányzik a discovery is.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
MK VII
veterán
1,5 év hűséget biztos nem mondjuk fel főleg, hogy mióta megcsinálták azóta semmi gondunk nincs a nettel és a TV adással sem..
Igazából csak tapogatózok, de valószínűleg maradunk a UPC-nél.. Digi nagyon távol áll tőlem.. Sosem volt szimpatikus csak gondoltam, hogy ha tudtok olyan indokot a díjszabáson kívül mondani amiben kiemelkedőbb a Digi akkor elgondolkodok rajta.. De úgy látom az itteni hozzászólásokból és a rokonsági és haveri körökből jött információk alapján, hogy nem véletlenül olcsóbb a Digi.. Messze nem tud annyit nyújtani mint a UPC.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz MK VII #36425 üzenetére
Kérdés, mire kell... Ha több tv-n akarsz digitális adást nézni, akkor Digi. Ha felfelé is nagy sávszélesség kell, akkor Digi. Nekem pl van egy nasom otthon amit bárhonnan elérek 100mb-tel (plusz lóg rajta egy dvb-c stick, amivel streamelhetem az összes digitális adást bárhova ilyen), ilyet Upc alatt nem tudsz megtenni. Ezen kívül sztem meglehetősen stabil a szolgáltatás és ahogy mondtad, az ára is jó. Ami hiányzik nekem, az a Discovery. Jah, plusz van egy aránylag nézhető filmcsatornája havi 300ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz MK VII #36425 üzenetére
Messze nem tud annyit nyújtani mint a UPC
Két dolog nincs a Digi-nél, ami van a UPC-nél: Videótár és távoli felvétel programozás.
Viszont nem kell se box, se kártya a tévébe... Kinek mi a fontos...
(Jah és ez csak a tévé oldal, internetben ugyebár nincs valós versenytársa a Diginek...)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Varszegig
veterán
-
MK VII
veterán
Rosszul fogalmaztam..
Igazatok van..
Nem nem nyújt többet csak másban nyújt többet az egyik mint a másik..
Igazság szerint összesen 2db tv-n nézünk digitális csatornákat és az internet sem olyan rohadt fontos, hogy gyorsan töltsön felfelé.. 120-as net és közepes vagy alap ( ) HD-s TV előfizetésünk van jelenleg a UPC-nél. Még ez is sok kb.. Nas-t nem használok teljesen távol áll tőlem.. -
törölt tag
válasz Watt25 #36428 üzenetére
"Két dolog nincs a Digi-nél, ami van a UPC-nél: Videótár és távoli felvétel programozás."
Nyilván akinek jó/elég az, amit a szolgáltató nyújt annak nem fontos a "szabadság". Akkor van gond, ha idővel jön egy olyan igény, amit a szolgáltatói megoldások már nem oldanak meg.
A DIGI-nél, viszont a lehetőség adott hogy ezeket megold, úgy ahogy Te akarod. Én pl. megoldottam mindkettőt saját megoldásokkal.
... és sokaknak - így pl. nekem is - ez a szabadság fontosabb, mint a szolgáltatói megoldások.
-
MK VII
veterán
Dehogy veszem kötekedésnek!
Az ismeretségi körömben és úgy általában nem hallottam még senkit köpködni a UPC-re viszont a Digire igen.. Gyakorlatilag ezért nem volt sosem szimpatikus a Digi.. Nálunk ami hiba volt viszonylag hamar ( pár "beszólás" után ) kijöttek és szó nélkül a komplett hálózatunkat rendbe tették ingyen és bérmentve.. Előtte és azóta sem volt semmi gondom a UPC-vel. Ráadásul mióta az eszemet tudom mindig UPC előfizetésünk volt.
Igazából tényleg csak azért tettem fel a kérdésem, hogy tapogatózzak illetve, ha tényleg jóval megérősebb a váltás akkor elgondolkodjak rajta, de úgy látom, hogy számomra nem sokkal nyújtana többet a Digi mint a UPC.. Nem vagyunk nagyipari net használók és TV-t is csak akkor nézek, ha normális természetfilm van műsoron amúgy be sem kapcsolom..
-
apszi
őstag
válasz MK VII #36433 üzenetére
Értem. Egyébkén azok az ismerősök akiknek nem jöt be a Digi, milyen környezetben lakoznak, társash ház, eseleg kertes ővezet, régi, vagy új kötések? Én kollégámat hallom folyton a UPC-t szapulni, meg egy-két ismerősömet, bár van olyan is aki elégedett vele...így amondó vagyok, hogy ez alapján nehéz megitélni egy szolgáltatót. Nálunk csak T csoda volt sokáig, már van mindhárom, és én inkább azt a pár ezer forintocska megmaradt pluszt is magamra költöm, minthogy valamelyik "rablónak" adjam. De ez én vagyok...ahogy korábban írták is, kinek mi a fonos
-
M_AND_Ms
veterán
Még az is belefér, ha adott esetben a ki kell fizetnem a kiszállási díjat egy hibabejelentés során. Ha úgy veszem amíg nem kell, addig nem fizetem, emiatt olcsóbb a szolgáltatás. Ha kell, akkor meg fizetem alkalmanként a kiszállást.
Más szolgáltatónál meg tk. minden havidíjban fizetek egy kis kiszállást is, ha kell, ha nem. Meg a sok adott eszközt (box, router, stb).
Akik ezeket hiányolják azok azt mondják, ők szívesen fizetnének havi 800-1000 Ft-ot a boxért, stb.. De azt nem tudják, hogy nem ennyibe jönne ez a plusz díj. Nem csak ennyiből állna a dolog. Ezeket az eszközöket supportálni, javítani, szállítani, raktározni, stb. kell. Ehhez mind ember és háttér kell, amit mind ki kell fizetni. Ez pedig beépül a havidíjba akkor is, ha nem bérel az előfizető boxot, vagy a bérleti díj olyan magas lenne, hogy nem bérelne senki sem,.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
MK VII
veterán
Társasházakba, lakóövezetekbe ahol sokfelé van osztva a kábelezés.. Onnan hallottam, hogy szarakodik illetve az ügyfélszolgálat ami még nem tetszett egyes ismerőseimnek.. Általában ezeket az infókat évekkel ezelőtt kaptam.. Jelenleg egy barátom panaszkodott a Digire akinek a sebességgel voltak gondjai.. Messze nem hozta az előfizetésben foglaltakat aztán valamit neki is mókoltak és azóta jó..
Félreértés ne essék.. Nekem nincs bajom a Digivel hisz még sosem használtam így igazából tényleg csak abból tudok építkezni amiket hallok..
Részemről le is zártam a témát.. Ha úgy esne, hogy váltok vagy tényleg több infó kéne róla akkor még jelentkezem..
Köszönöm nektek a diskurzust..
További minden jót! -
apszi
őstag
válasz MK VII #36436 üzenetére
Volt egy ilyen sejtésem. Nem szabad társasházi környezetet egy kerteshez hasonlítani, ahogy te is írtad a sok elosztás miatt. Hogy az ügyfélszolgálat hol mennyire zsivány, arról meg tudnék mesélni a konkurenciák kapcsán. Szerintem egymástól tanulnak Kiszálási díj pedig, ha az ő saruk a probléma akkor nincs...mint a többinél. Én azt mondom tapasztalj...akár hűség nélkül. Szerintem nem bánnád meg... de nem pumpollak tovább, a te döntésed
[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
Mik a tapasztalatok a Digivel kapcsolatban karbantartás ügyileg és szolgáltatás ügyileg?
nem tudom, soha nem volt rá szükségÚgy hallottam, hogy a Digi minden kiszállásért és javításért díjat számol fel. Ez igaz?
az állítás helytelen.Illetve mennyire megbízhatóak az előfizetési díjban foglalt sebességek pl. netnél?
talán az internet a legeslegstabilabb a szolgáltatásaik közt.¯\_(ツ)_/¯
-
Mán mögin elmocorgott a csatornakiosztás?! Kezdek idegbeteg lenni hogy minden hónapban állítani kell a csatornákat + szerkeszteni a kedvenc listát kézzel
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #36423 üzenetére
Azt, hogy az EMKTV előtt valakinek kellett már lennie nálatok 2000 előtt. És az EMKTV azt a hálózatot vette át amit jó esetben toldozott, foltozott.
Nálunk a csillagpontot építette ki kábeltv-hez cserébe megkapta a hálózatunkat 20 évre bérbe (amit nem használ semmire, mert nem is lehet). Kíváncsi vagyok 5 év múlva mi lesz, jön az UPC?Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz MK VII #36436 üzenetére
jelenleg az UPC semmi olyan többletet nem tud nyújtani számomra, amiért hozzájuk mennék ha lennének nálunk.Még a jól árasító Szőke kapitánnyal sem.Mai világban a pénz nagy úr..ár/érték arányban Mo-n a Digi verhetetlen. Viszont remélem nem kerül monopol helyzetbe emiatt x év múlva :p
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz Flashget #36440 üzenetére
Igen, 2000 előtt valóban át kellett venniük valakitől. De ahogy megalakult az EMKTV közvetlen utána vehette meg a Dorogi hálózatot. Emlékszem, hogy régen mindenki kérdezgette is, hogy mi ez a EMKTV. Annyit tudtunk csak, hogy valami fővárosi társaság.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #36442 üzenetére
Nálunk EMKTV előtt valamilyen BT társaságként a HBO-t terítették (viszont kábeltv-t nem ők szolgáltatták az a saját lakásszövetkezeté volt) 94 tájékán amíg nem lett 98-ban a név EMKTV és a beolvadás...majd jött 2007 és a név váltás. Pl. a XI. kerületben is átvették valakitől a hálózatot ami már "atomjaira hullt" olyan rossz állapotban volt. Egy darabig javítgatták majd egyszerűbb volt új koaxot húzni az UTP-vel együtt.
Ezzel csak annyit akartam, hogy régen még EMKTV néven a csillagpont kivételével nem épített ki semmit, megvette a meglévő hálózatokat és azt javítgatta 2007-ig majd névváltás és jött a lan meg az optika.
Realme GT Master Edition
-
rocket
nagyúr
M4 Sport HD-n vagy 2 masodperccel kesik a kep a hanghoz kepest.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
veterán
-
Magnat
veterán
válasz M_AND_Ms #36446 üzenetére
Miért nem szóltok be telefonon? Én egyszer a Digifilm miatt telefonáltam vmikor még mikor lekódolták, kb 8-10 fps-sel ment egy film... Tag nem akarta elhinni, megnézte az üsz. készülékén, ott is ez volt... Végül leállították a filmet és adtak vmi mást, az már jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Dell Vostro 3900 pc,i5 4460,8GB DDR3,240GB új SSD/GTX 745 4GB vga,tökéletes működéssel!
- Dell laptop eladó . 17.3 colos ,512 GB SSD ,32 Gb ddr4 ram
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Fujitsu LifeBook E756 i7-6500U/8GB DDR4/256SSD/15.6"FHD
- Lenovo Yoga i5-6gen 8GB DDR4/256SSD2GB AMD 14"FHD Èrintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest