Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vmilan

    csendes tag

    válasz Watt25 #31570 üzenetére

    Két problémám van a válaszoddal.

    1. Ha jelszint probléma lenne, akkor valóban nem ez lenne a megoldás, de miután visszaraktam default-ra a beállítást (1080p/60Hz) azonnal visszajött a hiba. Furcsa nekem is, de ez tény. És persze az is tény, hogy a hibajelenség az tipikusan vételi probléma. Ha kábel, vagy úgy en bloc érintkezési/árnyékolási hiba lenne, akkor meg ugye minden csatornán jelentkezne. Hangsúlyozom, nem értek hozzá, de paraszt logikával és a minimális kis utánajárásommal így gondolom.

    2. Te nyilván jobban tudod nálam, hogy mi van a tévémben, wow! :C

    Nincs benne, csak egy DVB-T2 tuner, úgyhogy most cserbenhagytak az intuitív képességeid. Angliában vettem kint, mert karácsonykor nagyon-nagyon le volt akciózva.
    Erről a modellről van szó, a hülyéneknézés' elkerülése végett:
    http://www.currys.co.uk/gbuk/tv-dvd-blu-ray/televisions/large-screen-tvs-32-and-over/panasonic-viera-tx-42a400b-42-led-tv-22071425-pdt.html#cat-0

    Nyilván ha tudom, hogy milyen tunerre van szükségem akkor olyan tévét kellett volna vennem, de instant buy volt én meg viszonylag fa vagyok a témához és utánajárni sem volt időm, de egy kis boxocskával (Amiko Mini HD SE) megoldottam a problémát.

    @localhost:

    Ezt nem tudtam, de akkor az hogy lehet, hogy ha visszarakom default-ra a beállításokat, akkor az a pár adó hülyéskedik, ha meg átállítom a felbontást akkor meg jó az összes? (végignéztem egyesével)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák