Hirdetés
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
allfinanz
senior tag
EPG kerult a Nat Geo Wild HD-ra
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
fcc
aktív tag
Nálam több csatornán is megjelentek állandó feliratok (Viasat Nature/HD, NatGeo HD-k). Másnál is van ilyen?
-
veterán
-
jsk
senior tag
Sziasztok!
Most költöztem az Örs vezér tér egyik 10 emeletes paneljába. Ha valaki erre lakik, megosztaná velem, hogy általában milyen itt a digikábeltv minősége. Mert most vagy a lakásba behúzott kábel sérült, vagy egyszerűen fos az itteni tv szolgáltatás. A nettel nincs gond, de több csatorna is felváltva pixelesedik, akad. Aztán pár óráig semmi gond, de kezdi újra. Ma példáult 4-5 csatornánál volt gyenge a jel (m2, nickelodeon). Előzős este a Viasat 6 halt meg.
-
NagyVadMancs
csendes tag
Sziasztok, előfizettem Digi+ csomagra DigiFilm el. SmartCam ál veszem igénybe a szolgáltatást. De a 121 és a 128Mhz nem ok, kegyetlenül blokkosodik, SD és HD egyaránt. Bejrlentettem hibaként, csütörtökön jön a szerelő. Szerintetek köteles helyrehozni, ha SmartCam van tőlük bérelve és megrendeleskor jeleztem hogy kimondottan DVB érdekel. Vagy rámvarrhatják a kiszállási díjat?
Más, Tegnap 14:30 óta él a szolgáltatás. Viszont minden kódolt adonal azt irja a smarcard még sohasem volt párosítva. Az elofizetett Digifilmnél is. Többször jeleztem 1272-n mindig azt mondják pár óra és aktív lesz. Azóta se jó. Mennyi idejük van erre?
-
br.rak
őstag
válasz NagyVadMancs #29119 üzenetére
Elvileg nem, hacsak nem az lesz az indok hogy a TV-d nem kezeli jól a feles frekiket.
-
Flashget
félisten
válasz NagyVadMancs #29119 üzenetére
elvileg amihez igényeltél CI+ CAM-ot csak ahhoz a csatornához mennek ki ingyért...
még nem élesítették a kártyát, ehhez állandóan bekapcsolva kellene lennie a tv-nek, mert vagy de. vagy du/este szokták a jelet küldeni vagy kérni a 1272-n, hogy élesítsék. ehhez kikell venni a kártyát a modulból és a 14 v 15 számból álló számsort kell bediktálni nekik, majd visszarakni a modulba és tévébe, utána pár perc és működik a Digifilm.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
unravel
őstag
válasz Flashget #29122 üzenetére
Hihetetlen ez a tempó. Néhány éve még azt sem tudtam mi az a digitális televíziózás dvb-c/t/s mpeg2 mpeg4 hbbtv sd hd fullhd 4k stbstb
Nem az van mint régen, hogy megvetted a színestévét és harminc évig jó volt. Érdekes, mi?Észrevettem, hogy TV2-n DVB felirat jelent meg, mintha korábban csak sima teletext feliratozás lett volna hibás ékezetekkel.
¯\_(ツ)_/¯
-
Flashget
félisten
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #29122 üzenetére
Azért ez még távoli jövő, hogy minden háztartásban ez legyen, több ok miatt is.
1. a jelenlegi hálózati infrastruktúra (pl. Netflix még nem képes milliókat kiszolgálni)
2, a szolgáltatók részéről sincs még a hálózat erre előkészítve
3 A gerinc hálózatok sem bírnák még pár millió előfizető tv szokását kielégíteni főleg HD vagy 4K minőségben.Szóval jól hangzik a dolog, de ehhez még sok mindennek változnia kell arról nem is beszélve, hogy vannak olyan helyek ahol még mobil net is csak döcögősen jut el.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
-
herflis
újonc
Nincs véletlenül valakinek infoja arról, hogy a 16. kerületben mikor indulnak a DIGI szolgáltatásai?
Májusban tették le a gerincet az utcánkban, akkor azt mondták hamarosan lesz. -
nagyúr
Sziasztok!
Létezik olyan kereskedelmi forgalomban kapható beltéri egység, ami felvevős és van benne CI+ slot?
Van gy Pioneer merevlemezes felvevőm, de abban még csak analóg tuner van és ezt szeretném kiváltani egy digitális eszközzel.
Ha létezik a fentieknek megfelelő eszköz, akkor tudnátok ajánlani pár megbízható típust? Lehet külső szközre rögzítős modell is.Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Flashget
félisten
én egy mezei HAMA elosztót használok és semmi gond vele.
A másik kérdésedre van ilyen asztali tuner, de hiába CI+os a digi de bármelyik másik kábelszolgáltató kártyája nem fog benne működni a párosítás miatt.
[link] vagy [link] vagy ez [link] ezek közül bármelyik jó digikábelen a kódolatlan SD és HD adások vételéhez és rögzítéséhez.
Ha van DVB-C-s CI+ tudó korszerű tévéd akkor azzal is tudsz felvenni pl. Digifilmről.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
nagyúr
válasz Flashget #29144 üzenetére
Samsung PS51D550 plazmám van, elvileg tud is felvenni, de akkor nem kell bekapcsolva lennie a TV-nek felvétel alatt? Meg ha nézek valamit, és mást szeretnék felvenni, gondolom akkor sem jó a TV-s megoldás.
Ezt a párosítás dolgot sem értem. Elvileg ha CI+-os a TV-m, akkor jó bele a DIGI-s kártya, amik a kódolt adásokhoz kellenek. Ergo a TV-met is párosítaniuk kell. Akkor miért nem tudnak egy 3dparty box-ot párosítani? -
br.rak
őstag
-
Watt25
veterán
Nekem LG van, azt ki lehet kapcsolni felvétel közben (ami persze nem igaz, mert ilyenkor a tévé nem kapcsol ki, csak a kép sötétül el és elnémul a hang), viszont azt valóban nem szokták támogatni a tévék, hogy másik csatornát rögzíts, mint amit nézel.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Flashget
félisten
Nekem nem kell bekapcsolva lennie csak készenléti módba a tv-nek ha beprogramozok felvételre egy műsort, ha nem vagyunk otthon.
Még1x.
A CI+ kártyát a szolgáltató által biztosított CAM modullal kell párosítani. Így van bedugva a tv-be.
asztali lejátszóval nem fog párosodni a kártya, ergo HBO és Digifilmhez kell a szolgáltatótól kapott CI+ CAM (az első db 0 Ft a második 200Ft/hó) vagy stb.
Viszont a diginél az analóg és digitális csatornákat megkapod mindenféle beltéri nélkül, ha a tévéd DVB-C mpeg4-es tunerrel szerelt.
Vagyis ha nem kellenek a fizetős filmcsatornák beltéri sem kell, koax be a tévébe és ha van benne pvr funkció akkor penre vagy HDD-re feltudsz venni digiről.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Dell Optiplex 7010 SFF pc,i5 3470,16GB DDR3,240GB Új ssd,hibátlan működéssel!
- Dell Vostro 3900 pc,i5 4460,8GB DDR3,240GB új SSD/GTX 745 4GB vga,tökéletes működéssel!
- Dell laptop eladó . 17.3 colos ,512 GB SSD ,32 Gb ddr4 ram
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Fujitsu LifeBook E756 i7-6500U/8GB DDR4/256SSD/15.6"FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest