Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Sérnyovác
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Most olvasgatok a digi honlapján azt írja:
"Kábeltelevíziós szolgáltatásunkat igénybevevő ügyfeleink* számára 2009. október 15-től lehetőséget biztosítunk az eddig megszokott analóg adások mellett, a digitális adások vételére is.
A Digitális és HD adások vétele az erre alkalmas SD és HD típusú berendezésekkel történik. A berendezések bérlésére** és megvásárlására egyaránt lehetőség van. "
Most a digi az digitális vagy analóg adást nyújt műholdon?Argos83 kérlek majd írd meg a változást.
-
Gyugyó73
csendes tag
Szerelőként dolgozom...Digi alvállalkozónak. Nem nevesítem...de lassan 2. hónapja önköltségesen dolgozunk fizetés nélkül. A telefont saját zsebből, a benzint, és minden mást is. Tudjátok miből finanszírozzuk magunkat.? Néha abból a kis borravalóból, amit kapunk, meg amit még a másik munkahelyen keresünk.
Lassan nekünk(mivel ketten végezzük a bekötéseket)le kell álnunk, mert elfogy a saját pénzünk. Aztán vagy fizet, vagy nem. Ha nem...akkor így jártunk és úszott az a pár száz ezer forintunk amiért megdolgoztunk elég keményen. Itt Szegeden a bekötés ingyenes...tehát azért pénzt nem kérhetünk, ha kérnénk is, nem a miénk lenne...megette a fene az egész alvállalkozói részt.
-
Atom Maki
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
A DIGIkábelnél a net 2500 Ft a 20/10-es.
Nekem ilyenem lesz, csak még az üvegszál hiányzik a házig, de az utp már a spájzban van.
Hab a tortán: a digitelefon meg 0 ft havonta, 100 perc ajándékkal.Azaz, van havi 2500 Ft-ért 20/10-es NET, mellé telefon 100 perc ajándék beszélgetéssel (belföldi hívás).
Van még olyan szolgáltató kis hazánkban, amelyik ezt űbereli?(mifelénk tré-kom nincs, csak upc, de tőlük meg most fogok megválni, eleget szívták a pénztárcámat nagyon sokáig, bekpahatják)
-
Rick4
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére
szerintem nagy különbség nem lehet, mert tuti ugyanonnan veszik a műsorokat a digis fejállomások is. profibb cuccal se mennek semmire, mert ugye maga a sugárzás olyan amilyen. de mostanában figylegetve (kb az elmúlt 1 hónap) egész tűrhető szintre csökkent az észrevehető hibák száma... (vagy lehet csak azért, mert most nincs popdaráló)
a net miatt meg már megéri, ugyan nem tudom, hogy ott is beltérit adnak-e a behúzott kábelhez, vagy a klasszikus analóg kiosztásos módon nyomják a kábelt (akkor ugye akár 10 tévén is nézhetsz 10 műsort) de ha az utóbbi, akkor tuti jól jársz. -
Latency
senior tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
"Az m2 2008. augusztus 1-jén leállítja az eddigi analóg jeltovábbítást, és átáll a digitális sugárzásra - az EU rendelete szerint legkésőbb 2012-ig a többi tévéadónak is követnie kell példáját."
Ekkora bakit már rögtön az alcímben. A digitális átállás csak a földfelszíni adásokra vonatkozik.
-
Füleske
addikt
válasz
Kiskutya
üzenetére
Így van a digin sok csatornán a felbontást is csökkentik a kevés sávszél miatt. Ha digitális kábeltv minőségben adnák a képet és a hangot akkor negyed ennyi csatorna férne el ennyi bérelt műholdas helyen. Így viszont több az előfizető , és csak ez számít nekik. Az 50-70 centis 10 éves crt tv - n (ami a nagy átlagnak van) úgy se látszik nagyon. Illetve az analóg zizihez szokott szemnek nem rosszabb ez se.
-
malacyka
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Nálam a TV2 a legrosszabb. Fish&Hunting csatornával van tapasztalata valakinek? Nálam egy napig jó volt, majd mikor a párom bekapcsolta a másik beltérit elment a kép és a hang, azóta semmi. Kiírja, hogy "jelerősség gyenge vagy nincs jel..." De csak ennél az egy csatinál.
-
cigam
titán
válasz
Kiskutya
üzenetére
És azt kifogja megmagyarázni az embereknek, hogy csak 1-2 csati megy HD-ben egy egészen szép összegért?
Amíg a királyi, és a legnagyobb 4-5 kereskedelmi nem sugároz HD-ben nincs értelme.
Most sokan megsértődnek ezért: Nomeg ahoz olyan műsor is kell ám.Amíg a Győzike, a Mónika, a Balázs, és és még sorolhtnám fejét/mondanivalóját még qvga-ban sem vagyok hajlandó befogadni. Akkor HD-ben sem fogom. Amíg az Operaház Fantomját hajnali 2kor teszik adába, addig ne nagyon beszéljünk igényes műsorszolgáltatásról.Amíg a tematikus csatornák (Sport, Discovery,NG,...) nem adnak HD-ben, magyar hangal, addíg számomra nem sok értelme van.
Egyébként LCD-n(27"-os)nézem, és nem olyan gáz mint ahogy írod. Vagy csak az ingerküszöböm alacsony

-
cigam
titán
válasz
Kiskutya
üzenetére
1. már volt róla szó.
2. "fej meg belteri csere ha joltom kotelezo lenne."
3. Biztos vhogy műholdas HDvevőt kapott?! Mert sztem a hozzászóló kábelt emlegetett. Akkor pedig UPCdigital. Ott pedig csak a Gold(2db), és Platinum(2+1db) csomagban van HD adás.A Gold-ra 10k a beugró, 1év hűséggel havi 7500.-
Namost ha a "jóárasító" is elkezdené a HD-t, hasonlóan megugrana az előfizetés összege. (Ugye 1 HD műsor 3-4"sima" helyén megy csak át)
Tegyük fel, hogy fejleszt(csatornát bővít) a digi. Melyiket választja?
- Betesz 1-2 HD csatornát (Az HBO-n, és Eurosport-on kívűl van jelenleg magyarul elérhető HD tartalomszolgáltató?) Mivel nagyon kevesen fizetnek rá elő drágán kell adia.
- Betesz 2-3 új csatornát, pl. az előfizetős digifílm téka csatornát (ami gyakorlatilag csak a magyar hangsáv, és bérleti rendszer honosításán múlik, hogy a jogokról most ne essen szó), berakja még a Fílmmúzeum,TVdeko,ZoneClub(mindenki behejettesíti kedvenc csatornájával) Természetesen a "prémium"csomagba, hogy mégtöbben fizessenek elő rá. Ez -szerintem- jóval nagyobb bevételt generálna.A digi ügyfélköre elsősorban árérzékeny tvnéző. Nem valószínű hogy tömeges igény lenne nálunk (digi-től függetlenül) HD adásra. (fizetőképes kereslet!)
Nemrég az fmdx levlistán volt téma a dvb-t, meg iptv és egy érdekes idézet:
"Egy gyakorlati tapsztalat nyugatról:
Kiépítésre került néhány nagyvárosban az un. T-város, ami azt jelentette,
hogy egyszeri beruházással a város minden lakóját optikán érték el
IPTV-vel. Tehát itt az infrastruktúra nem jelentett hátrányt. Állítólag
csúnya kudarcba fulladt a dolog. A szolgáltatás megkezdése után 20000
elért háztartásból kb. 300-an fizettek elő."Szóval tőlünk nyugatabbra is csak egy szűk réteget érdekel csak a HD.
-
Rick4
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére
itt semmiféle átállás sem lesz, az tuti, előbb el kellene jutni a text-epg, normális hang, és legalább fix 720X576-os felbontásig, valami tűrhető bitrátával...de még az is olyan, hogy egyszerűen nem éri meg nekik, egyébként mi másért nem csinálják meg már lassan 2 éve?...a nagra3 ra való átállást is húzzák, pedig elvileg ott csak az előfizetői kártyákat kellene cserélni...de már az is milliárdos tétel, a pár ezer kalóz tévéző ellenében, igazából annak sincs értelme..
-
Rick4
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére
a fejnek (legalábbis amiket mostanában, meg az elmúlt 3 évben lehetett kapni) semmi problémája sincs a hd adásokkal, az is ugyanolyan multiplexelt adatfolyam, mint a többi. a beltérin múlik, hogy mit tud. pl én a skystar2-es műholdvevő kártyámmal gond nélkül tudok HD adásokat nézni...
-
cigam
titán
válasz
Kiskutya
üzenetére
Rosszul tudod, de nagyon.
Ad1 A fejnek semmi köze ahoz hogy a mühold adott transzponderén van-e HD adás.
Ad2 Miért lenne kötelező a szolgáltatónak HDcsatornát üzemeltetni?
Ad3 Attól mert egy szolgáltató kinálatában előfordul HDcsatorna, még nem következik belőle az, hogy puszira ad neked egy 100k-s műholdvevőt. -
D600
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
"1080i felbontast nem csak full hd tevek tudjak eleg hozza 1 1366x768 as felbontas is"
Majdnem jól írtad. Az 1080-as felbontást csak a Full HD tv-k tudják. A kisebb felbontású HD Ready tv-k-en is megjeleníthető az ilyen felbontású adás, de nem 1920x1080-as felbontásban, hanem csak 1366x768-asban. De ezt kb. úgy kell elképzelni, mint amikor a tv-re kötöd a szgépet és beállítasz 1024x768-as felbontást egy sima katódsugaras tv-re, meg tudja jeleníteni, de attól a felbontása ugyanaz marad a tv-nek. Az 1080i HD csatornát nézni tudod a 1366x768-as tv-n is, de az 1080i teljes kihasználására Full HD-s tv kell sajnos. Ezért írtam, hogy legalább háztartásonként kettő ilyen tv-vel kellene rendelkezni a DIGI, vagy UPC előfizetőknek az 1080i kihasználásához. Lassan a Full HD-t is szabványnak nevezhetjük, mert már maguk a gyártók is így tüntetik fel típusaikat.
Egyébként úgy olvastam nagy változások lesznek a DIGI-nél júniustól a csatornákat át fogják pakolni. Abból a májusi kártya cseréből eddig nem lett semmi. Tud valaki erről valamit?
-
D600
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Köszönöm a választ, legalább nevettem egy nagyon jót.
Nagyon tetszik, hogy utána nézés nélkül leírtál komoly technikai dolgokat.
Na jó kisegítelek a helyes jelentésekben.HD Ready: Nem felbontást jelent. Megjelenítőket szoktak ezzel a felirattal jellemezni, miszerint képes a HD jel fogadására. A felbontása bármilyen lehet az ilyen kijelzőnek, de Full HD nem.
Full HD: Azokat a megjelenítőket nevezik így, amelyek a HD szabvány legnagyobb felbontásával rendelkeznek. (1080i, 1080p)
1080i: progresszív pásztázás nélküli 1920x1080-as felbontás
1080p: 1920x1080-as felbontás progresszív pásztázássalProgresszív pásztázás: A progressiv scan nélküli megjelenítők a képeket soronként építik fel, először a páros, utána a páratlan sorokat. A progresszív pásztázási módban először a sorok tárolódnak és csak utána egy menetben jelenik meg a képkocka összes képsora úgy, hogy a váltott soros pásztázás jeleit sorkövető pásztázási jelekké alakítja át, így a mozgó tárgyak tisztábbak és élethűbben jelennek meg, plusz nem vibrál annyira a kép.
Kedves kiskutya remélem segítettem ezzel.

-
pojakcs
senior tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Az hogy kiváló minőséget kínál, sajnos süket marketing duma. Szerintem elfogadható minőséget kínál, bárhol megvalósíthatóan, mert ahol nincs kábel, csak az eget nézhetjük, mindezt alacsony áron.
Ha így szemlélem, már nem is annyira rossz.
Másrészt jót tett a piacnak a megjelenése, mert az eddigi monopol szolgáltatók lassan talán rádöbbenek, hogy nem kérhetnek pofátlan mértékű összegeket a néha semmivel sem jobb szolgáltatásukért.
Erre pl. nagyon jó példa egy a közelemben lévő kisváros. A helyi kábelszolgáltató 5EFt-t kér egy a diginél szerényebb csatornakínálatért, és hát nem is annyira jó minőségű a dolog, sőt egyes helyeken kimondottam tré. Zajos, szellemképes, etc... Mondják is vissza szorgalmasan az emberek, és köttetik be inkább a digit félpénzért.
Az értékrend meg nagyban pénztárca függő.
-
válasz
Kiskutya
üzenetére
Ugyan mit lépne? Semmit se fog.
Már csak azért se, mert az egész HD mizéria egy elkapkodott baromság.
Szerinted a németek miért szüntették meg a Pro7 HD meg a Sat1 HD adását? Mert a kutyának nem kellett. Aki meg véletlenül nézte, az sem hozott annyi plusz bevételt emiatt a szolgáltatóknak, hogy megérje a HD-s eszközök, és közvetités technikai hátterét finanszírozni.
Ők most azt mondják, hogy legkorábban 2010-ben újra bepróbálkoznak majd vele, de addig nem. Akkor MO-on nemtom kinek kéne.
Az a pár városi burzsuj HDTV-vel sem fog beizgulni a HD adásokra. Ha meg filmet akar nézni jó felbontásban, azt eddig is megtehette DVD-ről, vagy blueray meg mittomén mik vannak már.
Most hogy hogy a mátékrisztina a tv2-n HD-ben megy vagy sem... vagy a krokodilok párzási szokásai a natgeon... -
WildDaemon
aktív tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Ez nekem teljesen olyan mintha a T-ről beszélnél náluk volt olyan a netem, hogy 8 megát fizettem és a vonal nem tudott csak 4-et aztán jött a szöveg, hogy egy hónapon belül ezt megoldjáklegyek türelemmel és a vége az lett, hogy peresen lemondtam a szolgáltatást mert a végén már csak 1,2mega volt a plafon miközben a 8megát fizettem. Közölték, hogy ez így is megvan a a minimum amit igértek bőven... valóban a minimum amit adnak a szerződésben az 264bit/sec ......
A kábeles diginél a lan netnél mik a tapasztalatok ami érdekelne 10Mb/s / 10Mb/s ez mennyire stabill tapasztalatok?
-
Dávid24
csendes tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Nekem egy 55 centis TV-re van bekötve a digi és ott tűrhető a kép. A kockásodást nagyjából csak gyors kameramozgásnál lehet észrevenni. Van egy pár csatorna, amik még ilyen kisebb tévén is elég rossz minőségűek, mint például a Viasat3, StoryTV, TV2, meg talán az RTL. A viasat3 folyamatosan kockás, nem csak gyors kamera mozgásnál. A storynál meg a TV2-nél akkor jönnek elő legjobban a kockák, ha gyors fényvillanás van. A storyin ilyenkor siralmas a helyzet, a Tv2-n a popdarálót sem olyan élvezetes nézni. És én most az 55 centis tv-ről beszélek. Na akkor mi lehet a helyzet azoknak, akiknek ennél jóval nagyobb TV van.
Talán egyszer majd javul a helyzet....talán. -
sgery
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
látom téged azért nagyon sziven ütött ez a téma, ha digis maradsz és nem akarsz fizetni ha a szél (amit nem a digigyárból fújnak) elfújja az antennát és biztos vagy benne hogy igazad van hát pereld be őket. Én is mindenkinek ezt javaslom ha úgy véli átverték pereljen. A digi úgyse ismer el magától semmit.. De előtte alaposan tanulmányozd mit irtál alá. Hiszen az ilfero-sok is aláirták hogy akár a szerződés megkötése után 1percel szó nélkül bontható is az úgy hogy párszázerük náluk marad. Ott kinek van igaza? akinek aláirtál olyat amit nem kellett volna..
-
sgery
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
a panelprogramban megcsinálják ingyen, ugyanis az ajtóig levéve a digié a cucc, viszont ami már nálad van szintén a digié viszont arra már szerződésed is van, és benne van hogy csak pénzért mennek ki megcsinálni. UPC-nél is ami közterületen és nem saját tulajdonban fekszik az megcsináják ingyen persze, de ha a parabolád kapott a szélben és pl. a fej meghalt és nincs gari sztem ők is kérnek pénzt..
Arra persze még nem hallottam panaszt hogy a 2éves készüléket is 99%-ban ingyen kicserélik akár tiéd akár digié, és nem gari függő. -
sgery
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
én csak azt mondtam hogy ha azonnal tv-t akar nézni ne várjon csodát nem fognak kifutni hozzá azonnal, állitsa be ha tudja.
Nem védem én a digit, csak mondtam. Saját magamból kiindulva én pl. be tudnám állitani, és ezért nem hivnék szerelőt. Ha pl. elmegy itthon a net akkor sem hivok szerelőt upc-től, hanem addig bigyózók vele amig megcsinálom. ált ez olyan fél óra mert áramszünetnél ugye újra kell regelni és routert is belőni.. Nincs hozzá használati utasitás mégis rájöttem hogy kell, pedig nem 1szerü dolog..
mint már mondtam, jobb szolgálatás, jobb ügyfélszolgálat ingyen szerelés nem=2700ft-al. Persze nem csak ebből van bevétel ugye. Ügyfélszolgálathoz hozzáteszem újból, hogy amilyen munkaerőből lehet választani nem egyszerü jó dolgozót találni. Aki pedig jó azt meg sajnos ugyan úgy leszarják, lásd engem..
A héten majd megirom a blogra amúgy amit tudok, mert már nem nagyon megyek be dolgozni többet
-
Rick4
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére
nem tudom most merre járnak azok az emberek, akik pár héttel ezelőtt még annyira elégedetek voltak a digivel, hogy engem hurrogtak le, mert azt mertem mondani, hogy ez így nem ér meg 2700-at sem...
mondjuk nekem szerencsém volt, mert itt kb 10 percig volt vihar, abból is cvsak egy kisebb szél érte a környéket. az a baj, hogy ha a digihez sokan jelentkeznek bekötésre akkor nincs rá felkészülve, ha sokan szólnak hogy baj van az antennával, arra nincsenek felkészülve, ha a csatornákkal gond van, az hetekig- hónapokig lehet folymamatos probléma. akkor mi a fontos? hogy beérkezzen a pénz?
értem én, az is fontos, de azért valamit le is kellene tenni. nekem szerencsém van, mert felmegyek a tetőre, és oda állítom az antennát ahova akarom. de mi van a 70 éves mamókával, akinek 3 napig kellett tanulni a beltéri távirányító kezelését? -
D600
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Azért ez nem egészen így van. Nem a megjelenítő technológiájától függ a megjelenített csatorna minősége. Amit a 99e Ft-os akciós LCD tv hibát kihoz, azt kihozza a jó minőségű CRT is.
Gondolom a felbontására gondolsz, hogy azért rosszabb rajta. Hiába nagyobb a felbontása, az adott csatorna felbontása attól nem változik. Nálam a fullhd-s plazmán a Cool ugyanolyan kockás, mint a CRT-n.
Tehát egy csatorna felbontása és sávszélessége tv technológiától független. Minden tv-ben vannak képjavító techn., esetleg ezeknek a különbözete látható lehet.A service8-at mikor nyitják meg? Senki nem hallott semmit?
-
kano
nagyúr
válasz
Kiskutya
üzenetére
Nem is merem elképzelni a Digi HD adását. Az milyen lesz, ha a normál is ilyen.
Egyébként nem mindenhol nyomnak a plazmákon és LCD-ken demókat. Én a múltkor RTL Klubot néztem az egyik nagy hipermarketben. Ezek alapján a Philips LCD képe tetszett a legjobban(de ez egy másik topicba tartozik
). -
Superman
nagyúr
válasz
Kiskutya
üzenetére
Na ez nálam a következőképpen ment: DIGI megrendel, káosz az egész nem jönnek bekötni. Szólok ismerős szerelőnek, kijön beköti. Nem kell heteket várni, hurrá. Mondja, hogy a bekötés ingyenes, hurrá.Számlákat fizetem 5000HUF körül, mert premium csatornák is vannak benne. Egyik reggel mit tesz Isten nincs TV, hozzáférés megtagadva minden csatornán. Felhívom az ügyfélszolgálatot, az ok: nem fizettem kia bekötés díját, 2400HUF-ot. (????) Ezek szerint nem ingyenes. Jó, mondom, de ennyi pénzért letiltanak? Végül is be van fizetve a havidíj. A hölgy ugyanezt mondta, hogy csak a számla beérkezése és elkönyvelése után tudnak visszakapcsolni. Bemegyek a helyi hevenyészett ügyfélszolgálatra. Előttem már emberek tucatjai álldogálnak. Szóba elegyedek egyikükkel és kiderül, hogy őt is ugyanezért korlátozták le, szüntették meg az adást. Aztán kiderül, hogy szinte mindenki ezért áll sorba. Persze sorszámosztó automata nincs, ahogy esik úgy puffan a sor, meg a sorrend. Végül sorrakerülök, fizetek, mondom a hölgynek, hogy ha már számítógép van előtte, jelezze a központnak, hogy megtörtént a befizetés. Azt mondja, a visszakapcsolás automatikus. OK mondom, de azért én még felhívom az ügyfélszolgálatot. Felhívtam, de a hölgy leanyázott, mert nem értett a számítógéphez, én meg elküldtem a jó édes....újabb hívás, itt már egy higgadtabb emberrel beszéltem, aki már észlelte, hogy megtörtént a befizetés és intézkedett is. Estére vissza lett kapcsolva. 12 órás kiesés volt a szolgáltatásban. Ennyi.
-
Dízeles
aktív tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Hali
Úgy tudom az lcd és plazmatévéken az üzletben gyári demó dvd kép látható amely legjobb a képminöség. Bemutatva a tv lehetöségeit.A szolgáltatók nem tudnak ilyen minöséget sugározni.A digivel kapcsolatban nagy elvárásaink nem lehetnek .Két gyerekem van, nézik a mese csatornákat,jóbarátokat , hogyan készült stb.És amikor azt mondják milyen jó,hogy sok csatornánk van az nekem jó.Nem védem a digit föleg nem az üfsz de 2 több mint csak 1. -
sgery
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Amúgy ahoz megint irnék, hogy a cc-sek is lehetnek hülyék, minden nap kiirják hogy senki se mondja hogy faxoljon befizetést az ügyfél, mégis többen egész nap ezt szajkózzák. Ha megtudom kik ezek a barmok kirugatom őket..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az ügyelek se lettek jobbak, a legjobb mostanság az infrapatkány volt (kétkártyás infraérzékelője
) -
Rick4
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére

szerintem az, hogy beküldted a csekk másolatát, elég ok, hogy visszakapcsoljanak, téged nem érdekel, hogy a feldolgozásuk milyen gyorsan halad, 72 órán belül vissza kellene, hogy kapcsoljanak. viszont van itt egy érdekes mondat. ahogy végigolvasom a mondatot, meg vagyok győződve, hogy járható az új, ugyanis leírja, hogy ha a szolgáltató érdekkörébe tartozó ok miatt kerül sor a szüneteltetésre, és ez a szüneteltetés meghaladja a 48 órát, akkor köteles megtéríteni az adott havi díjat, kivéve ha igazol ezt azt, hogy minden tőle telhetőt megtett, vis maior, stb, utóbbi ugye most nem áll fent, előőbi meg így ebben a formában, semmiképp sem elfogadható. vagyis mivel a saját érdekköre, hogy lekapcsolták a szolgáltatást, (saját döntésük volt, nem külső hiba) és a fax beérkezésétől számított 72 órán belül nem cselekedtek (ez pont ugyanaz a kategória, mint egy hibabejelentés, amit 72 órán belül el kell hárítaniuk), akkor onnantól indul a 48 óra. vagyis ha a fax beérkezésétől számított 72+48 órán belül sincs műsorod, simán kérheted erre a pontra hivatkozva, hogy a tárgyhavi számládat írják jóvá. ennyi, viszont látásra...
-
Rick4
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére
06-90........
mit szeretnél tőlük kérdezni? Nyugodtan hívd fel a figyelmüket, hogy a válaszukban minden egyes mozzanat mellé tegyék már oda, hogy az ászf, vagy bármely rájuk vonatokzó törvény melyik része miatt állítják éppen azt, amit..egy ilyen után azért már nem beszélnek annyi baromságot...
de a legtutibb a tértivevényes ajánlott levél.. -
sgery
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
legjobb ha személyesen bemész valamelyikbe, mert mostanában az átutalás lekönyvelése az utalástól 2-3hétre! változott. Ne kérdezd miért, én sem tudom..
csak akkor kapcsolnak be ugye ha minden pénz bent van. Inkább sárgacsekken fizess most mindent ha nem tudsz bemenni irodába.jah, elolvastam hogy már befizetted. Hát ne számíts akkor sok jóra, mert kb 2hét mire leregisztrálják az utalást.
-
sgery
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
hát központi iroda székesfehérvár, budapest, miskolc és dunaújvárosban van, de ált. a di-gy nevezetü kirendeltségeknél akik vannak pécsett stb. ott is el tudják regisztrálni a rendszerbe.
Arra meg hogy mit mondtak neked az ügyfélszolgálaton mondom, vannak hülyék sajnos, hiába mondják el minden nap, hogy senki se ajálnjon rózsaszin csekket, ne faxoljon stb.. mégis van olyan hülye aki ajálnja és kéri hogy faxolják. Sajnos hülye egy nép ez, és nem könnyü kinyomozni ki mondd baromságokat...De mondom ez nem csak itt van igy. De az ügyfél se mindik okos, volt olyan aki azért hivott hogy kitakaritották-e már a müholdat, mert vki azt mondta neki 4napja hogy takaritják azért nem megy..

-
sgery
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
azért a nagyáruház teljesen más dolog, egy tescóba minimálbérért kedvesen fogsz kasszázni? 100hogy nem...
hogy érted hogy kisebb bevételből is legyen jobb? a bevétel korlátozza az ügyfélszolgálatosok számát, illetve azt is hogy egy emberre mennyi tanitás/fejlesztési idő jusson. Ezt már rég leírtam, ha jobb ügyfélszolgálat lenne akkor nem 2700ft lenne a havidíj.Az hogy csak számlát nem fizettél kinek tünne fel? leszólnak hogy akkor ma a 10.havi tartozókat kapcsolják ki. Beirják a számitógépbe, hogy akinek van 10.havi tartozása azt kikapcsolják. A többit nem nézi a gép, autómatikusan kapcsol ki.
Aki tartozik amúgy fizesse be vmelyik központi irodába és még aznap visszakapcsolják! -
D600
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Ezért is mondtam, hogy hagyjuk azokat a dolgokat amiket egy ügyfél szolgálatos mond valakinek.
Nem a digi ismeri el, hanem azt a szerencsétlent felveszik próbaidőre, odaültetik és mond valamit ami épp eszébe jut. Mindegyik mást, egyik nincs tájékoztatva, másiknak elmondják, hogy mivel rázza le az ilyen hibával jelentkező ügyfeleket. -
kano
nagyúr
válasz
Kiskutya
üzenetére
Egyet értek ezzel, de először legyen már normális a mostani digitális adásuk MOST!!!
Rick4:
Reméljük, hogy vannak.
Bár ez nem nagyon látszik.
Ráadásul azt a sötétséget amit az ügyfélszolgálat tanúsít, az nem semmi. Eddig még semmilyen hibát nem ismertek el(azt mondták, hogy ők erről nem tudnak). Pl. legutóbb a Humax II elba**ott szoftverével kapcsolatosan mondták, hogy ők nem tudnak olyanról, hogy összekeverné a csatornákat.
-
-
janika_(én)
csendes tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Nyertél!

(Nem volt túl nehéz, benne van a linkben az időpont is...)
Mindez tökéletes jelerősség mellett, digitális tunerkártyával készült.
És ez már hetek óta ilyen...

Ja... a nyereményed: előfizethetsz a DigiTV kiváló minőségű digitális technikával sugárzott műsoraira soron kívűl.

-
spammer
veterán
válasz
Kiskutya
üzenetére
Nálam is elment a kép, szétvágott az ideg. Még jó hogy a másik szobában nem digiről ment a műsor, így láttam a végét.
Megnyerték a pénzt

De a Digi kezdhetne már magával valamit, nevetséges hogy még mindig ilyenek vannak... No comment, mert csak felidegesítem magam megint...
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére
én is csak heti pár műsort szoktam megnézni, de azt mondom, ha valaminek 1 ft az ára, és nem vagyok vele elégedett, akkor az az egy forint is kidobott pénz, a megvásárlás pedig rossz üzlet volt....ha valami jó, akkor már csak az árról kell beszélni...ettől függően valakinek vagy megér annyit, v agy nem, de nem azért dönt mellette/ellene, mert a minőséggel voltak problémái..hasonlít, de sántít: melyik jobb üzlet: a vadiúj trabant 100 forintért, vagy a vadiúj s merci 5000ért....ugye, hogy nem az ár lesz a döntő ebben a dologban? ha valamiről kiderül, hogy nem olyan, amint amit elvárnál, akkor egy fillért sem adsz érte, vagy legalábbis a jobb, de értelemszerűen drágább mellet döntesz. én erre azt mondom, ha meg valakinek havi 2K-n múlik, hogy mindig odakapcsol, és nézi, vagy pedig odakapcsol, és vagy nézi, vagy nem nézi, akkor meg is érdemli, magának kereste a bajt..nem gondolok személy szerint senkire, csak magát az esetet példázom..

-
Rick4
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére
most viccen kívül nekem t-kábelem van, igaz nem ennyi, de érdekes, imdig megy az összes csati szereóban, amelyiknek textje van, annak tudom is nézni...és nem a 2700 meg a 4900 közötti havi 2K fog agyonvágni...ha egyszer egy műsort nem tudok megnézni, mert nincs kép, az a szolgáltatás nekem pénzt nem ér...
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

egyébként 3290+ 400 az stb bérlet, 27 csati az alapcsomagban. 5390 a prémium csomag.

Nekem ilyenem lesz, csak még az üvegszál hiányzik a házig, de az utp már a spájzban van.

Köszönöm a választ, legalább nevettem egy nagyon jót. 

Tehát egy csatorna felbontása és sávszélessége tv technológiától független. Minden tv-ben vannak képjavító techn., esetleg ezeknek a különbözete látható lehet.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)