Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Aktív témák
-
zharmat
csendes tag
Még nincs semmilyen beltéri egységem. Egy koax kábelen beérkező helyi közösségi szolgáltatóm van mindössze, akit a digire gondoltam cserélni, mert ők erősek sportban. de ahogy szembesülök a tényekkel parabolán közel sem fognak nempl. angol focit, foci eb-t, olimpiát HD-ban sugározni, ezért kezdek átpártolni mindigtv vonalra. Igaz így angol focim semmilyen nem lesz, de legalább a másik kettő megy majd HD-ben.
-
-
cigam
titán
-
Atti1112
aktív tag
Köszi a választ.Én a Lenfonó utcában lakom, 10 emeletes és nem szövetkezeti, hanem társasház.Itt akkor szerinted megoldható lenne nekem a Digi ? TV+NET kéne együtt.
Atti
Ui : áprilisban húztak be kábelt az egész lépcsőházban, már az ajtóm felett van...
Ui 2 : az aláírásomat hol lehet szerkeszteni ?
-
Rick4
félisten
de a twin fej pont úgy működik, mintha két fejed lenne két tükökörrel. az egyik kimenet csak V-n lenne, a másik csak H-n, bár ehhez tényleg tuti speckó fej kell, a 20 lakásból valaki átkapcsol egy másik polárra, az ő beltérije kinyomja a 13 helyett a 18V-ot, és onnantól senki sem néz más polárt...erre vajon mi lehet a megoldás?

a digis beltéri tudja azt, hogy egy adott polárhoz adott diseqc kimenetet társít? vagy ez nem megy?
-
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
-
Rick4
félisten
Ha kihívod a net szerelőt és kiderül, hogy a gépeden van a hiba úgy írja a számlát, hogy füstöl a tolla is...ennek senki sem állította az ellenkezőjét...
pont hogy azzal van baj, hogy a digi cucca megy tönkre, és akkor is fizettetnének az emberrel.. 
viszont ha nálam nincs net, tudom, hogy nem a gépemmel van gond. kijönnek a t-online-os szerelők, és ha kell modemet is cserélnek, ingeyn, hiszen ők nem tudnak nekem szolgáltatni....jóhogynemmár én veszem a péknek a szállítóautót is...

-
Rick4
félisten
én végig arról beszéltem, hogy ha a digi érdekkörében keletkezik a hiba, akkor ők kötelesek megjavítani, nyilván nem arról beszélek, hogy ha lelopják a tükrömet.... namost a vis maior egy fogalom, ha az nem teljesül, akkor annyi. [I]Jellegzetesen vis maiornak tekinthetők a természeti csapások és egyéb katasztrófák – árvíz, tornádó, földrengés, hajótörés, tűzvész – valamint olyan emberi megmozdulások, amelyek ellenállhatatlan, elemi erővel hatnak – háború, forradalom, rablótámadás, stb.
A vis maior jogi fogalom is, jellegéből fakadóan sem bekövetkezéséért, sem következményeiért nem felelős senki, így ezek nem róhatók fel senkinek. Amennyiben tehát egy eljárás során megállapítást nyer, hogy egy bekövetkezett esemény vis maior volt, az egyéni felelősség kérdését elvetik[/I].
márpedig a hétvégi vihar sehol sem vis maior kategória. -
Kiskutya
veterán
az en cuccom a digi tulajdona. pl ha a haz elotti upc kabel elosztot valaki megrongalja azt se az ugyfelnek kell megfizetni.
pl az olyan helyeken ahol 10emeletes haz tetejen 1 antennarol megy a lakoknak a digi es azt leszakitja a szel ott mit csinalnak?
vagy ha pl elromlik a fej? azt nem a szel okozza akkor mi lesz? azt dijtalanul kijonnek es kicserelik?
-
kano
nagyúr
És az a probléma, hogy a 2690-es csomagjában közel sincs annyi jó csatorna, csak az egyel nagyobban van benne minden.
D600:
Én nem azt írtam lejjebb, hogy nem esik szét soha csak azt mondtam, hogy nem annyiszor mint a Digis tányérral. A Digissel elég szörnyű a dolog.
Mikor fogja ezt a szétesést javítani már a Digi? -
kano
nagyúr
Utána is, csak le kell szedni az optikai kimenetről a záró dugót. Ha így állítasz be mindent akkor nem felejt és kever össze semmit(hihetetlen, de igaz).
Megtaláltam a műholdat 3 perc alatt tényleg, de most kiderült, hogy nem jó nekem az erkélytartó, mégis a talpas kellene. Ma megyek kicseréltetni, utána meg furkálás.
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap megvettem a satfindert és az erkély tartót, de rájöttem, hogy nincs villáskulcsom hozzá. Vettem egyet, de utána meg nem volt összekötő kábelem(satfinder és az LNB). Szóval szerintem vasárnapra halasztom a dolgot. Nézegettem ezt a satfindert, ennek kell egy DC adapter is(megvan a helye rajta) vagy a beltérin keresztül kapja a feszt?
Köszi mindenkinek!
Üdv.: Kano -
kano
nagyúr
Van már mindenem, csak egy antennát kellene beállítani. Ha volna iránytűm és műszerem simán belőném, de nincs. Tegnap 1 órát szórakozva sikerült beállítani, de nem volt fix erkélytartóm sem. Ma megyek és veszek erkálytartót és ha nem tudom beállítani jól akkor kellene valaki egy műszerrel. Mennyiért csinálhatják ezt meg?
Köszi! -
Rick4
félisten
videoguard-ban az amoson jön egy halom, asszem a kábeles fejállomások onnak kapják. Talán még powerVU-ban is jön, arra nem emlékszem..

de nem hinném, hogy a cartoon network, meg a többi csati több feedet tartana fent egy egy csatornának, mert ugye miért is kellene, ezért gondolom, hogy a digiseknél van megint gond..
-
Slax
senior tag
Már létszer is szóltam, igaz nem keményen, csak neheztelve.
D600. Akkor az milyen hiba, ha magyar helyett angolul, angol helyett románul beszélnek rajta? A román hangsávon románul beszélnek, a hazaiakat nem akarják felidegesíteni, úgy látszik. És mint fentebb van írva, meg is erősítette egy haver, a upcn és egy kábeltvn bizony szinkronosan megy most is.
-
-
Marhaság.
Ha az ászf változik, azt köteles előre meghirdetni, bejelenteni, másképp nem fogadja el tőle az nhh. Amíg nem emelkedett jogerőre, nem változtathat a korábbi szokásain. A csatorna kiosztás és a fizetendő díjak mindig is szerves részét képezik az ászf-nek.
Tehát joga van csatornát cserélni, de azt köteles előre bejelenteni, ettől érvényesen eltérni nem lehet, akármennyire is forszírozzátok itt az ellentétét.
-
D600
tag
Én nem úgy értettem, hogy kell. Sejtettem, hogy nem köteles bejelenteni. Viszont, mint szolgáltató tájékoztathatna a változásokról. Fogadni mernék rá, hogy az előfizetők felének nincs beállítva az összes csatorna ami fogható, mert nem tudnak a változásokról. Egyik haver felháborodva meséli tegnap, hogy a kedvenc csatornáját a Musicmax-ot kivették. Nekem kellett felvilágosítanom, hogy visszarakták más helyre? Erre hívott megint, hogy nincs a listájába, csak az alapcsatik a többi törölve van. Megint lépésről lépésre én magyaráztam el, hogyan keresse meg.
Na ennek szerintem nem így kellene lennie! Nem mindenkinek van műholdas ismerőse, aki jobban vágja a témát, illetve nem mindenkinek van internet hozzáférése.Sgeri még mindig nincs az oldalon fent. Ha kisérleti jellegű is a két csatorna, akkor is tudatniuk illene, hogy ha továbbra is a Musicmax, illetve CNN műsorokat kívánják nézni, akkor az X tp-eren megtehetik. Vagy tényleg, csak annyit, hogy kisérleti fázisba beraktak két csatornát és a helyükről átpakolták a másik kettőt. Ennyi. Szerintem ez megoldható lenne plusz költségek nélkül is. Vagy a számlán feltüntetni pár mondatban, ahogy a UPC szokta.
-
Rick4
félisten
ez pont ugyanaz, amikor egy jóembert feljelentett a rendőr, mert ilyen kis microcarban ( 50 cm3-as kis benzines kétszemélyes autócska) nyomult, és köztudott, hogy azoknak perpill nincs rendezett helyzete itthon, mivel a lóerő- köbcenti értelmezés miatt a tulajok segédmotorként használják, de mégis két személyes. a rendőr meg megállította, hogy ha ez segédmotor, akkor miért ülnek benne ketten. szabálysértési feljelentés és később per lett belőle, és a bíró is jól döntött, mikor azt mondta, hogy a törvény szerint segédmotoron egyszemély utazhat, de arról nem szól, hogy segédmotorban mennyi..és ha már kétüléses, nyilván egy második szeélynek van ott a hely. egy ilyen pongyola megfogalmazáson nagyon el lehet csúszni...

-
sgery
őstag
olvasd el az új ászf-et ami tartalmazza hogy a diginek jogában áll módositani a csatornákat. Szóval arra ne hivatkozz
De erre hivatkozni amúgyis fasság már bocsánat, ennyi erővel arra is hivatkozhatna hogy a paprika tv-t se irta alá és neki most néznie kell..
Arra meg hogy nem hajtják be annyit, hogy nehogy úgy járj mint a bkv-sok hogy eladják a tartozásokat behajtócégeknek. mert ha azok kopognak érte akkor kocsit is visznek..De azon a mezzo a upc-n kiakadtam
hogy lehet ezeket nézni. a hálózat után is mennyien sirnak, meg ez a fish and hunt, csupa élmény. Jó hogy én discoveryn és mtv southparkon kivül semmit se nézek tv-ben
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

5 tvnk van és ugye 2töt engednek még 3ra kéne
frissités megoldotta a problémát