Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
Gyanítom, hogy egyik szolgáltató sem fogja lenyelni. Annyi van hazánk vezetése részéről a vállalkozások felé, hogy nem nyeli lé senki.
frankstork
Ez is teljesen korrekt hozzáállás. Invitel megemelte az előfizetési díjat, így hogy hűség alatt vagyok és nem is engedi felmondani. -
kano
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
Nem kell sírni, fel kell mondani. Itt legalább lehet, de a nyam*adt Invitel még azt sem engedi.
Azért ugye ezt nem a Digi tette ránk, azt ti is látjátok?
-
kano
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
Igen, rájuk nem vonatkozik.
-
kano
nagyúr
Szerintem egyébként nem vették ki az említett adásokat csak eltüntették a szoftveren keresztül. Ugyanis nekem egy másik beltérin a Digi csomagjában van még minden. Ezért kellett az új szoft nekik.
-
kano
nagyúr
Van egyHunyadi beltéri amin még a régi szoftver van és megy rajta az összes Discovery, kivéve a Discovery CE.
Nem volt véletlen a Digitől ez a szoftvercsere.
-
kano
nagyúr
Írták valahol, hogy kiszedik a Discovery csatornákat vagy csak találgattok?
Mert, ha kiszedik én is lemondom a fenébe az egészet és átmegyek a Tréhez vagy a Jupicihez.
Szerintem nem szedi ki senki a Discoveryket, mert tudják, hogy akkor végük lenne az elmúlt időszak szop*tásai után. -
kano
nagyúr
Nálatok is krix-kraxos az EPG az ékezetes karakterek helyett? Eddig legalább ez működött...
-
kano
nagyúr
válasz
rmartin94
üzenetére
Nem is ez a baj, hanem, hogy semmilyen szervnél nem lehet ez ellen tenni semmit. Magyarország. Mondjuk Németországban szerintetek előfordulhatna olyan, hogy a felhasználók akaratának ellenére egy új szoftvert tegyenek a beltérikre (amely a funkcionalitását korlátozza)? Nem hiszem...
A világ nyugati felén figyelembe veszik az ügyfelet is, ha már Ő fizet a szolgáltatásért.Ha másnak is volna normális csatornakiosztása akkor már sokan elhúztak volna tőlük.
-
kano
nagyúr
Nekem most egy 90-es alu van fent és csak nagy viharban megy el az adásom (amikor már felhőszakadás van).
Tudja valaki, hogy mikori az új fw dátuma? Kaptam egy Hyundai beltérit (2 kártyásból csináltak 1 kártyást
) és nem akarja erőszakosan visszarakni (eddig, kb. 5 napja) a csatornalistát az eredeti sorrendbe, pedig a szerelő azt mondta, hogy ezen már az új fw van. 2012.04.xx dátumú a fw.
Köszönöm -
kano
nagyúr
válasz
v.attis
üzenetére
Azért nem hinném, hogy elkényeztetés lenne az, hogy használhatjuk a beltéri egység funkcióit (amik egyébként is szegényesek). Ráadásul a beltéri egységek sem ütik meg a mai kor követelményeit.
De tegyük hozzá, hogy a többi szolgáltató sem jobb sajnos ilyen téren. Ebből látszik, hogy nincs igazi verseny Magyarországon. -
kano
nagyúr
válasz
mogyesz
üzenetére
Csak az a baj, hogy a Hunyadinál ilyen nincs, így nem is lehet kikapcsolni.
Ez egy új "fícsör" a fantasztikus új fw-ben.
Egyébként a Humax még szarabb mint a Hunyadi (legalább is a II.). A sport 2 akadozott.
g0dl
Nekem Hyundai-on vannak problémáim, a Humaxon nem tudom mit tesz a fw, de inkább ne frissíts. -
kano
nagyúr
És ráadásul az én beltérim hetente 4x-5x visszaáll a gyári, alap csatornalistára.
A Digi "technikus" kolléganő szerint ez normális működés. Ez miatt nem tudják cserélni és nem javítják. Na majd meglátjuk...
Ha ez az állapot marad, akkor én mondom is le és feldughatja magának a Digi a sz@rját.

-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek egy Hyundai 1165-ös távirányítója (lehetőleg működő és jó állapotban). Az enyémet ugyanis szét**rmoltam. Azt csinálta, hogy automatikusan váltott csatornát, gondoltam szétszedem és megtisztítom, de nem ment simán a szétszedés.
-
kano
nagyúr
válasz
Zotya1234
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a HelloHD egyik napról a másikra egyszer csak elvette a HD-ban sugárzott csatornákat az előfizetőktől. Vicc.... Ha Hello-s előfizum lenne akkor úgy követeltem volna vissza tőlük a kimaradó hónapok havidíját, hogy csak na.
Nekem van UPC és DIGI is és egy Dreambox DM500-as készüléken egyikkel sincs problémám a minőséggel. A HBO-t hasonlítottam össze a 2 szolgáltatónál és a bitrátája nem volt számottevően több a UPC-nél (az egyik 2.9 környéke a másik 2.7 környéke). -
kano
nagyúr
válasz
macskajancsi
üzenetére
Nem csak a hibaelhárításnak van ideje, de a rendelkezésre állás sem 100%. Így bármelyikbe beleférnek. De nem nagyon értem, hogy miért akarsz egy pár órás kiesésért mindjárt "bankot robbantani"?
Egyébként mi is tegnap kaptuk meg a Nagra 3-as kártyákat (2 beltéribe 2db-ot). Még jó, hogy eladtam az "FTA" beltérimet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
Könyörgöm, rúgják ki a Csiszárt a DigiSporttól, mert idegbajt kapok tőle. Ez egy idióta!!!!!!!!
-
kano
nagyúr
Rick4-nél van az igazság. A 0,1 dB-es fej az jobb mint a 0,2 dB-es (jel/zaj viszonyt jelöli ez az érték).
Pojakcs
Na jó, de azért ekkora hülyeséget nem mondjon már, hogy a 0,1dB-es cserélje le 0,2 dB-esre.
Megvetetett volna potyára egy másik fejet ami egy fikarcnyit sem lett volna jobb, sőt. 
-
kano
nagyúr
Teendők:
1. Megnézed ki ott a Digi forgalmazója.
2. Besétálsz hozzá és megtárgyalod vele az ügyet.
Ha van beltérije akkor lehet, hogy azonnal kapsz is egyet.
Bár, ha már van egy beltérid akkor lehet, hogy azt vissza kell
adnod (ha csak nem vetted meg) és utána kapsz egy 2 kártyásat. -
kano
nagyúr
Na bas**ameg, már megint kockaháború van a TV2 helyett. Kezdek nagyon ideges lenni.

-
kano
nagyúr
2500Ft, ott írja lent.
Én is ezt köttetném, de sajna nálunk nincs lehetőség a kötésére.
A 3. kerület Uszály u.-ban milyen netet ajánlanátok?
Eddig csak ADSL-t találtam, de valami olyan kellene, hogy ne kelljen aláírni 1 év hűséget(mert albi és nem tudom meddig maradunk ott). -
kano
nagyúr
Alátámasztom, hogy nekem is ilyen a gyári antennával, de csak néha ennyire durva.
Pont most olvasom a Metro-ban, hogy egy Kedves Olvasó reklamál a Digi bekötési lassúsága miatt. Szegény, még nem tudja, hogy mit is rendelt meg, és amiért most harcol majd pár hónap múlva az ellen fog harcolni.
-
kano
nagyúr
Hol is van leírva, hogy a Digi milyen felbontást használ? Kell, hogy érdekeljen ez engem? Ne értsd félre nem kötekedni akarok csak ez így tényleg nem jó. Eddig nem érdekelt, mert gondoltam, hogy megoldják, de nem. Már kezdek ideges lenni rájuk. Ha a gyári antennájuk lenne fent akkor rég kivágtam volna mindent és nem fizettem volna egy kanyi vasat sem azért a kockahalmazért. Szerencse, hogy vettem egy 90cm-es antennát itthonra és csak Pesten van az eredeti.
Egyébként minden normális szolgáltatónál úgy szokott működni, hogy ha az ügyfél elfelejti befizetni a csekket akkor küldenek neki mégegyet és nem azonnal korlátozzák. -
kano
nagyúr
Arra gondolt a kolléga, hogy a plazma nagyobb villanyszámlát csinál mint az LCD igaz, hogy azonos képátlónál ez már nem biztos. Mondjuk egy 42"-os full HD-s LCD is simán 260W körül zabál. Én kifejezetten nem szeretem a plazma technológiát inkább az LCD-t. Én LCD-t fogok venni és kész.

-
kano
nagyúr
válasz
Kiskutya
üzenetére
Nem is merem elképzelni a Digi HD adását. Az milyen lesz, ha a normál is ilyen.
Egyébként nem mindenhol nyomnak a plazmákon és LCD-ken demókat. Én a múltkor RTL Klubot néztem az egyik nagy hipermarketben. Ezek alapján a Philips LCD képe tetszett a legjobban(de ez egy másik topicba tartozik
). -
kano
nagyúr
Kedves Rick4!
Szerintem más is látja a dolgokat és nem csak most jutottunk el idáig. Azt hiszed, hogy más mindenki szereti a Digi-t de nem, én sem szeretem őket és nem azért mert blokkosodik a kép, hanem mert le se *zarják az ügyfeleket és a szolgáltatás minőségét. Ráadásul többször hülyének néznek és azt nagyon utálom hogy ha hülyének néznek. Nekem is elegem van belőlük, de sajnos nincs más olyan szolgáltató ahol 2700Ft-ért (vagy kicsit többért) ilyen összeállítású csomagot kapnánk. Nekem ami fontos lenne: Sport 1-2; Sport Klub; Eurosport 2; Animal Planet; Nat Geo Wild; Discovery-k; Viasat-ok. Ja és anyumnak a TV Paprika.
Sajnos ez nem található meg ennyiért máshol. De ha veszek egy LCD-t én is akkor szerintem UPC Direct lesz.
Szerk.: A családi+ csomag 3900-ért majdnem ezeket nyújtja de nincs több Discovery és nincs a Nat Geo Wild, ami nekem nagyon fontos lenne.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 5070 Twin X2 OC 12G Új Garanciával
- GAMER Legion Ryzen 7 3700X/16GB DDR4/RX 5700XT 8GB/512GB NVME SSD/
- OMEN GAMER PC Intel i7 10700 / 16GB DDR4 / RTX 2070 / 1TB nvme SSD
- GAMER INTEL I7 10700/ 32GB DDR4 / RTX 3070Ti / 2TB NVME SSD / 1TB HDD /
- Epson EH-TW650 Full-HD projektor 740 üzemórával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy sem rózsás a helyzete.

) és nem akarja erőszakosan visszarakni (eddig, kb. 5 napja) a csatornalistát az eredeti sorrendbe, pedig a szerelő azt mondta, hogy ezen már az új fw van. 2012.04.xx dátumú a fw.

).