Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
De miért nem tette bele egy csomagba, hogy magyar "népbutító szennycsatornák csomagja", és aki előfizet rá, az előfizet, aki pedig nem, az lemondja, akár az összes szutyok alcsatornáival együtt.
Tőlem ugyan megrohadhatna az egész tv2 meg rtl klub is mindenével együtt...
Ilyen egyszerű ez, de megint el kell tartani egy csomó ingyenélőt, meg a sok "celebet"Persze-persze a törvények, meg akik megalkották, kifordult egy világ ez a mi kis hazánk..
-
nagysandor79
aktív tag
nem fogom felmondani. de anno emlékszek, hogy volt tv-rádió adó./vagy hasonló elnevezésű dolog/ két havonta fizettük.
tudom,hogy nem a digi vezette be, de én lenyelném a költséget, és még valami kedvezményt adnék pl az új belépőknek. (jó tudom nem a legjobb szolgáltató a digi. ) -
A fene tudja...
Árban és kínált csatornák számában - a minőséget hagyjuk, sokan még mindig sugárágyús tv-n nézik, ergo nekik tök8, hogy hd vagy sem, szétesik a kép.. stb. és első sorban belőlük él a Digi- még mindig jól áll a többihez képest. Pláne vidéken, ahol nem nagyon van más, mint műhold. -
-
No offens, de errő' egy vicc jut az eszembe!
Két részeg üldögél, iszogat a Duna parton.
Egyszer csak az egyik felkiált:
- Te Barna! Jön egy Hyundai hajó!
- Ede! Az a Hunyadi b*zmeg!Esetedben, sugárzó személyiség volt valóban, de a szó, amit keresel az a Hyundai.

Témához.
Én már azt se tudom mi van, mi nincs... olyan szinten van összekeverve a csatorna lista, hogy valami borzalom... A kellős közepére be van b*szva egy retóromán teleshop?! az mi? Meg szintén valami kacifántos nyelvű feliratos nyavaják, széjjel szana.. Áh, nem is sorolom, mert csak felhúzom magam.Invitel. Nemrég kötött egy cimborám náluk, nekem is avégre ötlött fel. Kb. 1Mbit/s -es letöltés lenne, meg sacc/kb 50 csatorna, kábelen. 5-6 ezer körül, 3 hónap után, addig a drágább szolgáltatás free. És nem vagyok telefonhoz kötve. Ehhez hiányzik nekem az optikai kábel, nem is lenne több kérdésem, ha ki lenne tőlük húzva.
-
Jól bepakolta a csatornalista kellős közepére, így most ott virít a két "nemnézheted" csatorna...
Egyelőre se kép, se hang van rajta leginkább, de az audio választónál is, még csak a román van bent.
Nov. 1.-től majd gondolom lesz magyar is.(#8352) Roshan:
Futtass le egy csatornakeresést, hátha megjavul.(#8353) Orlin:
Hm... hát, ha ilyen filmes kínálat lesz rajta...
A francnak kell még egy film+/cool etc., mindenhol csak ugyanazok mennek, ráadásul egyik leadja, rá egy hétre a másik is.
Pláne, hogy ezért majd fizetni is kell a próbahónap után..
Azt se nagyon vágom, mire fel ez a nagy titkolózás, a jövőben sugárzott műsorokkal kapcsolatban. -
-
Tényként még nincs közölve, csak ilyen theory-craft, de sajnos elég meggyőzőek az érvek...
És, ha logikusan belegondolsz, elindít egy saját tematikus csatornát, aminek van konkurenciája a jelenlegi kínálatban, amiért még ráadásul fizetnie is kell, nem kell sokat kattogni rajta, hogy üzletileg mi a következő lépés.
Az már mondjuk más kérdés, hogy kalkulálnak-e azzal, hogy mennyi előfizetőt veszítenek, ha meghúzzák ezt.
Van egy sanda gyanúm, hogy nekik még úgy is bőven meg fogja érni, mert sok a nemtörődöm emberke, illetve az olyan akinek gyk. mindegy, hogy milyen csatornák vannak. Csak apucinak legyen sport -amit tuti nem mernek piszkálni-, legyen a kölöknek mese, anyucinak romantica, tinilánynak music-mittoménmi. 13 éves matek-biosz faktos herpeszes-ödönke, aki él hal a Discovery-ért, meg nagy ívből le van...Jah, igen. A cikk.
-
Csak akkor nem értem az azonos tematikájú saját csatornákat?!

Ami nem kis pénz lehetett...
Valamint sajnos sem a Discocvery sem a Digi nem sietett cáfolni a "pletykákat"Kicsit nekem amúgy a Digi természet csatiknál olyan érzésem van mint pl a Coop Cola vagy más koppintások.Köze sincs az eredetihez csak a neve hasonlít
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Sziasztok! UPC Directről váltanék DIGI Műholdra ár no meg DigiSport miatt.
- milyen a csatornák képminősége? A műholdváltás óta a Direct képe sz.bb lett, nagyobb tömörítés vagy ilyesmi
- a beltérik milyen csatlakozóval mennek TV-re? Van mindenes HDTV-nk, egy régi SCART/Antennás TV-nk meg nekem egy antennás PC-tunerem, most a 2 UPC beltéri kezeli ezt a hármat. Egy beltérit a DIGI-nél is ketté lehet osztani? (pl. 1*SCART és 1* antenna
- ha már itt tartunk: a DigiTV beltéri izé... digitális jelet küld tovább, azaz kell esetleg új TV-kártya?
- szabadon fogható (csatornakínálatban nem szereplő) máholdas csatornák elérhetők?Köszi!

-
q13579
senior tag
Hát ez a digisport féle közvetítés nagyon az alja. Összeteheti a kezét a sok soproni liga fan, hogy nem itt kell végigszenvedni a 120 percet....
Ez a ripacs úgy adja elő az egészet, mintha tv-shop-ban kínálna késkészletet... Fogalma sincs az egészről, minden mondattal überelni akarja az előző mondatban foglaltakat, marhaságokat kérdez és abnormálisan pörög. Nagyon idegesítő volt az egész erőlködés... Lesz hova fejlődnie az új csatornának, de rossz helyen kezdték az 100.
-
pilota
tag
nem 2 hanem lassan 3 mert most a digi az intersat10-02röl jön az amos-3rol a T-home és jövöre csatlakozik a sorhoz az upc a thor-5-ös müholdal. 
Azért voltam ennyire kiváncsi,hogy látja-e az amos-3 mat ha intersatra álitom a vevöt mert ha igen nekem nemkell forgato mi a francnak.
-
Anubis_9
addikt
Vettem ma egy mérőműszert: standby-ban és bekapcsolt állapotban is 17-18 W-ot mutatott.

-
Anubis_9
addikt
-
Anubis_9
addikt
Kiszámoltam, hogy ha napi 24 órában fogyasztja a 40 W-ot, éves szinte 15.500 Ft körüli a költsége. Ez havi kb. 1.300 Ft. Nálunk csak napi 4-5 órát megy a tv, max. Külön rákötöttem egy kapcsolós hosszabbítóra, így ha nincs otthon senki, ne fogyasszon már 40W-ot! Sok kicsi sokra megy...
-
Rick4
félisten
biztos nem eszik kevesebbet, ugyanis a hyundai beltérik olyannak lettek tervezve, hogy a kikapcs tulajdoképp nem is kikapcs, csak a képet veszi el a tévétől, de a fejnek is nyomja a tápot és működik ugyanúgy, mintha be lenne kapcsolva....ami azért valljuk meg egy vicc. nem hinném, hogy ne lehetett volna megcsinálni, hogy pl 6 óránként bekapcsol, és "bejelentkezik" 1-2 perc alatt megvan, és kész....

-
Lala6
addikt
Antenna beállítása
Szerelő szerintem 5000-Ft alatt nem csinálja meg kiszállással. -
Rick4
félisten
egy ilyen kütyü az egész: [link] bekötöd a fejtől pl fél méterre, tekergeted az antennát, és ha jelet talál, akkor kimozdul a mutató. mondjuk azért ehhez is célszerű nagyjából sejteni merre van a hold, mert elég sűrűn vannak, de ha jelez, bemész, és megnézed a beltérin, hogy a digis műholdat találtad-e meg. leírni hosszabb ideig tart, mint egyébként kézzel megkeresni..persze vannak ennél sokkal komolyabb cuccok, de azok ugye nem ennyibe kerülnek..
-
Rick4
félisten
na látod, megtalálod te gyorsan a megoldást....csak az a baj, akkor nem értem, te miért jössz ide. az előző hozzászólásod sem a témához kapcsolódott, ez sem, nyilván magad is látod, ezért teszed off-ba.....akkor most szerinted kettőnk közül melyikünkkel van a baj? ha kezd eleged lenni, igazából az sem az én problémám. mesélj már, szerinted az észosztásom miben merül ki. kit, mire biztattam? erre kíváncsi vagyok..

-
cigam
titán
Miért süllyedne?
Verdák, V mint vérbosszú. Mind1ik tetszett, Woody Alen-nek látatlanban megelőlegezem a bizalmat a Melinda és Melinda-ért.
A Medicine Man sem mai film(1992), jópár éve volt premierje az HBO-n mégis a mai napig szívesen megnézem Sean Connery és Lorraine Bracco "duettjét".Persze itt is él a válaszás szabadsága.
-
Lala6
addikt
Kéne náluk egy ügyfélszolgálatos aki nézi a fórumokat és megpróbál segíteni. 1 emberke bőven elég lenne erre a feladatra, olyan aki pl. kártya újraaktiválásban is tud segíteni, vagy komolyabb ügyeket is intéz.
Példának felhoznám a t-online-t. Ott a polifórum, sokan fent vannak tőlük, nem csak ügyfészolgálatos. Nekem nem egy gondomat ott oldották meg, nagyon rendesek segítőkészek és komolyabb ügyekben is segítettek(számlázás). Rálátásuk van mindenre.Tudomásul kéne már venni egy ilyen nagy szolgáltatónak, hogy nem csak telefon meg fax léttezik, itt az internet is.
-
Rick4
félisten
én azt gondolom, ha én beírom, akkor előbb utóbb te szépen írsz nekik egy mailt, és attól tényleg jó lesz....vagy te olyan ember vagy, aki hagyja, hogy helyette mások döntsenek? bocs, akkor nem szóltam, verjed csak a fejedet a falba...azt már meg sem kérdezem, ismered-e a mondást, felelj szépen, ha kérdeznek...

-
beard
tag
Add hozzá direktben a transpondert, hátha az segít:
National Geographic Wild:
12563.00MHz, pol.V SR:27500 FEC:3/4 SID:3260 PID:4009/893 English.SportKlub +
12563.00MHz, pol.V SR:27500 FEC:3/4 SID:3280 PID:4011/895 Hungarian.Nekem elsőre megtalálta és azóta is működük a Nat Geo Wild. (Sport előfizetésem nincs)
-
Rick4
félisten
kérdeznék valamit: ha a digit ócsárolom, az hülyeség? nézzük, mit mondtam rá, cáfold meg egyesével, ha tévedtem, beismerem....
minőségileg kifogásolható, a legrosszabbak egyike
a műholdon kevés a csatorna
nem korrektek a szerelők (akikkel talákoztam)
nem korrekt az ügyfélszolgálat (akikkel beszéltem)
gagyi a beltéri
gagyi a hang (alacsony bitráta)
no EPG
és még sorolhatnám...
kb ennyit mndtam a digi tévéről, ez a személyes tapasztalataimra alapuló, de tényekkel alátámasztott vélemény. ha ezt te hülyeség, akkor ezzel engem sértegetsz, másrészt mit gondoljak alapból rólad akkor, hogy ha velem van problémám, és nem nekem mondod, hanem másnak? túl sok ember nem jött ide, és nem vetette a szemere, hogy ezek, amiket leírtam nem igaz dolgok, akkor ez most hogy van? te jössz...
[Szerkesztve] -
raczandris
tag
-
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Apple MacBook
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De az igaz, hogy nagy szemétség volt így ez a megoldás...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem 2 hanem lassan 3 mert most a digi az intersat10-02röl jön az amos-3rol a T-home és jövöre csatlakozik a sorhoz az upc a thor-5-ös müholdal.

Nálunk sosincs kikapcsolva a beltéri, csak a TV. De egyébként dual beltérin olvastam, hogy 40wattot zabál, és hundayon. Szerintem a humax is itt körül van.