Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
Lala6
addikt
-
Lala6
addikt
-
Lala6
addikt
Jön egy kis áremelkedés a Digi TV-nél is: [link]
-
Lala6
addikt
Igen, ezek az új csatornák. Lesz még pár, de nem 100% , hogy magyar nyelvűek.
Itt követheted mindig, ha van valami újdonság: www.digiportal.hu -
Lala6
addikt
Attól függ, hogy hogy volt a szerződés megkötve. Ha meg vette a cuccokat, akkor a beltérit sem kell vissza adni, ha csak kihelyezés volt, akkor az antenna is visszamegy, vagy ki kell fizetni.
Új szolgáltatásnál általában új tükröt is tesznek fel (upc, vagy t-home), nem szokták használni a régi antennákat. Bután is nézne ki egy Digi feliratos tükör a t-home szolgáltatáshoz. A szolgáltatók csak a saját eszközeikkel garantálják a minőséget! -
Lala6
addikt
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Nézd meg, hogy van-e nálatok kábelTV lefedettség. www.digikabel.hu
-
Lala6
addikt
Hát igen, duna tv, duna 2, m1, m2, meg terra+ kártyával a hír TV + atv. Ezek kivétel nélkül minden kábelszolgáltatónál megtalálhatók. A HD tartalom egyelőre elenyésző. Nem érdemes még DVB-T-be fektetni, max. a fanatikusoknak. Talán 2012-re(azt hiszem ekkor kapcsolják le az analógot) lesz fent pár csatorna.
-
Lala6
addikt
Arra figyelj, hogy a DVB-t tuner mpeg4-es legyen, mert amúgy nem sok mindenre jó. Ezen az oldalon össze gyűjtötték azokat a TV-ket amiben ilyen van: http://www.frekvencia.hu/mpeg4hd-stbs.htm
-
Lala6
addikt
-
Lala6
addikt
Na itt a TV6 mindenkinek, horizontális TP-n.
-
Lala6
addikt
-
Lala6
addikt
válasz
KovácsGéza
üzenetére
Ha meghagyod a digi-t, akkor többet spórolsz pontosan 3580-Ft-al.
-
Lala6
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az a hír járja, hogy a T-home DTH szolgáltatása december elején indul az AMOS műholdon. Konkrétumokat még nem lehet tudni. A fellövés a kőbányai T állomásról fog történni(az a nagy torony a Határ útnál), az antennákat már felszerelték, beállítva még nincsenek.
Lehet érdemes megvárni, hátha valami nagyon újat fog hozni. -
Lala6
addikt
Ismét készülődik valami új csati a digi-nél.
Meg annyit hallottam még, hogy október környékén nagy változások lesznek. Nem tudom, hogy mi, csak sejtésem van. -
Lala6
addikt
TP: 12,341 Ghz Vertikális Szimbólum seb: 28000
-
Lala6
addikt
Új Horizontális TP indult: www.digiportal.hu
-
Lala6
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ezt gyorsan felejtsd el

1, nincs a digi-nek HD beltérije
2, Nincs a digi-nek HD adása
3, Nincs a diginek helye HD adásnak
Viszont, valószínű, hogy a hotbird holdon lesz az m2 HD továbbítva, kódolatlanul.
-
Lala6
addikt
-
Lala6
addikt
Elvi lehetősége megvan a kiírásnak is, a beltéri hw alkalmas lenne rá, csak a szoftverban nincs benne. Van rajta ethernet port, ip címet is lehetne neki adni és simán a hálón keresztül tudnád a filmeket letölteni a gépre.
Későbbiekben nem elképzelhetetlen ez a lehetőség is... -
Lala6
addikt
válasz
Atti1112
üzenetére
Attól függ, hogy melyik utcában laksz. Ha a szövetkezethez tartozik a lakás, akkor nem fogják bekötni, mert nem engedi a szövetkezet.
A helyzet röviden: A szövetkezetnek van egy saját kábel TV hálózata, amit kiadott bérbe a TV Network-nek. Ezért a TV Network felújította és új csomagokat vezetett be, no meg jól megemelte az árakat és kötelező hűséget vezetett be. A szövetkezet sok pénzt kap érte a TV Networktől, ezért nem szabad, hogy csökkenjen az előfizetők száma, így nem engednek be konkurenciát. Ez csak a kábel TV-ről szól, de a digi nem húzza csak be a net kábelt, hanem a TV-vel együtt csinálja.
Voltam a múltkor egy lakó gyűlésen is(ott tudtam meg amit leírtam), hogy megkérdezzem ezeket, de meglepetésemre szinte mindenki a TV Network-öt jött le szidni, ez volt a fő téma (sport1-2 eltűnése, csatorna kavarások, díj emelés).
A Harmat u. azon része kilépett a szövetkezetből, társasházként működik, ezért mehetett oda a digi.Szóval ez a helyzet. A digi jönne, ingyen szerelne, olcsón adna, de a szövetkezet anyagi érdekből nem engedi. Jól megkéne pumpolni a bíróság, vagy valamilyen hivatal előtt a szövetkezetet, és akkor talán belátná, hogy a lakók érdekét kéne előtérbe helyezni.
-
Lala6
addikt
Olyat hallottam, hogy a digi mostmár inkább a minőségre kezd el gyúrni. A kezdetek kezdetén nem gondolták ők sem, hogy ennyire sikeres lesz a szolgáltatásuk, nem is álmodtak ennyi előfizetőről. Állítólag az új TP-k-re szétszórnak pár jelenlegi csatit, hogy nagyobb legyen a sávszél. Most elkezdték az EPG rendbetételét, jelenleg a szlovákoknak/cseheknek csinálják.
Kíváncsian várom, hogy mi lesz a nagy fejlesztésből, remélem nem fullad ki, mint a kormány a "reformokból"
-
Lala6
addikt
Május első felében jön egy új Vertikális Digi TP, később még 3 TP várható a Thor5 műholdról(két Horizontális, 1 Vertikális).
Ne kérdezzétek, hogy biztos-e, ennyit hallottam...majd kiderül amikor elindul. -
Lala6
addikt
Egy antennát feltesznek és annak a jelét osztják szét. Annyi hátránya van, hogy csak H adók jönnek(a fej is csak azt veszi). Mondjuk a cucc amivel csinálják alkalmas lenne a V adók vételére is, csak ahhoz mégegy antennát kéne feltenni.
Hétvégén voltam egy szerelő ismerősömnél és megmutatta a cuccokat amivel szétosztják. Érdekes kis kütyü, olyan mint egy diseqc, de mégsem az. Van egy H és egy V bemenete, utánna pedig a kimenetek a beltérik felé. De mint írtam csak a H-t kötik be. -
Lala6
addikt
Igen. Én is tapasztalom ezt a jelenséget, csak nem ilyen szélsőségek közt. Ugye nekem több fejes cucc van, így eltolva a fókusz. Este erősebb a jel, mint napközben. Ez néhány százalékot jelent. De volt olyan is, hogy az Astra 2-őt néztem délelőtt, akkor alig volt jel, este meg simán jött minden. Kicsit állítottam az antennán és jó lett délelőtt is.
Ne kérdezd, hogy miért van ez, nem tudom rá a magyarázatot, de biztos fizika lesz. -
Lala6
addikt
válasz
krystman
üzenetére
Basszus ekkorát még nem haltottam soha
Kiszuperált katonai imbolygó műhold. Mekkora hazugság!!!
A digi az Intelsat 10-02 műholdon béreli a helyet, tehát nem az övé a műhold. Itt meg az intelsat: http://www.intelsat.com/ láthatod, hogy nem kis pitiáner cégről van szó. A UPC szerelő meg elmehet a búsba...A Humax 1-nél meg kicsi a jelerősség. Bekellene állítani az antennát, lehet, hogy a szél picit elmozdította. Pár mm is számít.
-
Lala6
addikt
válasz
szabi9811
üzenetére
De van már a N3 miatt új szoft: http://www.digiportal.hu/page.php?14
-
Lala6
addikt
Ide nézz el: www.netboard.hu
Én az Echosmart beltérit ajánlom. De nem lesz olcsó a kártya megosztás kiépítése. Digi-vel nem is próbálkoznék. -
Lala6
addikt
válasz
Locutus
üzenetére
Pedig a HD lesz a jövő. Már itthon is elindult pár szolgáltatónál, persze aranyárban. Azért a krokodil párzási szokásait sokkal jobb HD-ben nézni, sokkal szebb, tisztább, élesebb, részletgazdagabb a kép.
Szerintem először majd a mozicsatornák állnak át, utánna talán a kereskedelmik, sportok... -
Lala6
addikt
Szoktad is nézni?
Tegnap óta folyamatosan pixelesedik... -
Lala6
addikt
válasz
metaldog
üzenetére
A bekötésért akkor kell fizetni, ha a szerelő azt mondja, hogy ezt nem tudja ingyen megcsinálni. Előre kérdezd meg töle.
Gyorsítani lehet az ügyön, ha megkeresed a helyi szerelőket és nekik is benyújtod az igényed(nem csak a digi központba). Ha nagyon fontos, akkor szerintem egy kis plusz pénzért előre tesznek a sorban(a szerelők). -
Lala6
addikt
Használt digi-s beltérit nem szabad venni. Szinte ugyanannyiért kapasz más márkát is, ami sokkal jobb, mint a digis. Én vettem régebben egy 1165NA-t kártya nélkül 1000-Ft-ért. Anyósomnak vittem FTA-ra Astra+HB holdakra. Hát megkell mondanom, jó sokat szenvedtem vele, mire beállítottam mindent. Keverte mindig a csatikat, műholdakat. Most úgyahogy működik, de lefogom neki cserélni másra.
-
Lala6
addikt
Most miért kell ennyire elégedetlennek lenni a digi-vel? A UPC antenna szélbiztos?? Egyik sem az.
Ha nem tetszik a digi szolgáltatás, akkor le kell mondani és előfizetni másra. Én sem megyek mek donácba, inkább beülök egy rendes étterembe, drágább, de jobb a kaja.Én pl. vettem egy spéci Triax antennát, 4 fej van rajta. Elég jól össze van rakva, és a gyártó leírta, hogy milyen erősségű szélig vállalja rá a garanciát. Tesztelték szélcsatornában is.
A digi antennát valószínű kicsi kínaiak préselgetik az vöröscsillagos üzemekben, de attól még nem olyan rossz az. Meg ugye felszerelésnél is oda kell figyelni. Én jobbnak tartom az oldalfalra szerelést, mint a tetőre valót. Oldalfalon jobban hozzáférhető, kevésbé van kitéve az időjárás viszontagságainak.
Most attól kell rettegni, hogy majd leesik az antenna és akkor mi lesz?? Én nem foglalkoznék vele. Ha leesik kikell hívni a szerelő és szerintem max egy 10000-esből megvan az új antenna felszereléssel együtt, és az talán jobb minőségű, mint a gyári digi antenna.Azt nem értem, hogy mindenki mindent ingyen akar a digi-vel kapcsolatban. Amikor pl. adsl netet köttet be valaki és megkell venni a modemet 4000-Ftért, az miért nem baj? Ha kihívod a net szerelőt és kiderül, hogy a gépeden van a hiba úgy írja a számlát, hogy füstöl a tolla is.
Én már költöttem pár forintot a műholdas cuccomra, benne van már vagy 30 000-Ft-ban, de nem sajnálom, rengeteg csatornát tudok nézni, megérte. Mondjuk a szerelésért nem fizettem, mert inkább kiműveltem magam és megcsináltam mindent. És természetesen semmi gondom nincs vele!
-
Lala6
addikt
Ez nem így van. Anyagi felősséggel tartozol a kihelyezett cuccért és a viharról nem a digi tehet. Ilyenkor a biztosító (ha van biztosításod) fedezi a költségeket.
Pl. ha betörnek hozzád és ellopják a beltérit, akkor azt kikell fizetned nekik(ezt is fizeti a biztosító), csak úgy kapsz újat. -
Lala6
addikt
-
Lala6
addikt
A héten kinyitják a boomerang-ot.
-
Lala6
addikt
válasz
üzenetére
Nem 4 csatorna lesz az. Most került fel a Boomerang és a F&H is. Az új csatik V polárra kerülnek. Szerintem nem szabad spórolni a twin fejen, nagyon sok bosszúság kerülhető el vele. Aztán, hogy a digi miért nem ad twin-t az nem tudom, de így is mindent ingyen ad, nem kell fizetni semmiért.
A versenytárs alap csomagjában közelsincs annyi magyar csatorna, mint a diginél, meg ott van hűség is. A 100 csatorna a német FTA adókkal jön csak össze neki. -
Lala6
addikt
Fish and Hunting Channel, és Boomerang csatorna tesztel a digin. Mindkettőn angol és magyar hangvivő van.
-
Lala6
addikt
Antenna beállítása
Szerelő szerintem 5000-Ft alatt nem csinálja meg kiszállással.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- EAFC 26
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Basszus ekkorát még nem haltottam soha